kyrillos13 Δημ. August 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Όσοι θέλετε να ψαχτείτε λίγο με kernels, έβαλα τον g3mod 1.6 Ultimate (1200Mhz OC) και το κινητό πάει πολύ τέζα. Εβαλα το κινητο μου να φορτισει και μου εβγαλε μυνημα για μεταφορα αρχειων μεσω USB, τρεχω την rom του Κυριλλου, το εχει εμφανισει σε κανεναν αλλο αυτο ? Και κατι αλλο, το JuiceDefender αξιζει τον κοπο, κανει δουλεια η τζαμπα χωρο τρωει στην μνημη ? Ναι φυσιολογικό είναι το μήνυμα για την μεταφορά αρχείων. Κάθε φορά που το συνδέεις θα στο εμφανίζει. Τώρα σχετικά με το JuiceDefender δεν ξέρω. Θα το βάλω και θα σου πω. :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasil80 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 (edited) στην δικια σου 7 ποιον κερνελ χρησιμοποιεις?επισης,κανουμε wipe κτλ. ή απλα το περνα με μεσω οντιν και δεν τρεχει τπτ?Επισης ειδα οτι το εχει και μεσα απο CWM.να το προτιμησω ή δεν υπαρχει διαφορα? Ευχαριστω Edited August 12, 2011 by vasil80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Όσοι θέλετε να ψαχτείτε λίγο με kernels, έβαλα τον g3mod 1.6 Ultimate (1200Mhz OC) και το κινητό πάει πολύ τέζα. Οντως κι εγω αυτον φορεσα απο χθες στον γαλαξια μας και ειδα τρομερη διαφορα.. Μαλιστα (θα το διαπιστωσω ισως αργοτερα μετα απο 3-4 μερες) μου φαινεται οτι και η μπαταρια παει τελεια με αυτον τον κερνελ. Επισης εχω κατεβασει και την εκδοση *.zip που μπορω να τον περασω και μεσω recovery. Ειδα πως το παλικαρι προσπαθει να καταφερει εγκατασταση ROM μεσω CWM.. Βεβαια αυτο θα παιρνει περισσοτερο ωρα απο οτι με odin, αλλα αυτο θα ειναι τελειο για καποιον που δεν εχει Η/Υ κοντα του και επειγει να φλασαρει νεα ROM (π.χ. σε κρασαρισμα). Κυριλλε βλεπω πως ετοιμαζεις νεα ROM.. v7.1 :) Με το καλο να την δοκιμασουμε.. :) Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasil80 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 εβαλα το ζιπ μεσω ρικαβερι.2 δευτερολεπτα εκανε.εντυπωσεις οταν το δω λιγο ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. August 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 (edited) Οντως κι εγω αυτον φορεσα απο χθες στον γαλαξια μας και ειδα τρομερη διαφορα.. Μαλιστα (θα το διαπιστωσω ισως αργοτερα μετα απο 3-4 μερες) μου φαινεται οτι και η μπαταρια παει τελεια με αυτον τον κερνελ. Επισης εχω κατεβασει και την εκδοση *.zip που μπορω να τον περασω και μεσω recovery. Ειδα πως το παλικαρι προσπαθει να καταφερει εγκατασταση ROM μεσω CWM.. Βεβαια αυτο θα παιρνει περισσοτερο ωρα απο οτι με odin, αλλα αυτο θα ειναι τελειο για καποιον που δεν εχει Η/Υ κοντα του και επειγει να φλασαρει νεα ROM (π.χ. σε κρασαρισμα). Κυριλλε βλεπω πως ετοιμαζεις νεα ROM.. v7.1 :) Με το καλο να την δοκιμασουμε.. :) Έτοιμη η 7.1 :) Σε κάνα 15άλεπτο θα έχεις λινκ. Edit: http://hotfile.com/dl/126598418/7df67d0/Kyrillos_rom_v7.1_update-signed.zip.html Edited August 12, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonn Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Έτοιμη η 7.1 :) Σε κάνα 15άλεπτο θα έχεις λινκ. Edit: http://hotfile.com/dl/126598418/7df67d0/Kyrillos_rom_v7.1_update-signed.zip.html Εχω 6.1 μπιρω κατευθειαν να βαλω την 7.1 μεσω CWM η πρεπει να βαλω πρωτα την 7 Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. August 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Εχω 6.1 μπιρω κατευθειαν να βαλω την 7.1 μεσω CWM η πρεπει να βαλω πρωτα την 7 Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Πρώτα την v7 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 (edited) Kyrillos' v7.1 system.img will be up in the next 3 hours PS: Excellent work Dharam Καλησπερα.. Κυριλλε δηλαδη ετσι οταν ανεβασεις το system.img θα μπορουμε με το multiboot του Dharam να εχουμε εως και 4 ROM (1 ενεργη και 3 στην καρτα) στο κινητο μας? Δηλαδη θα μπορουμε να φλασσαρουμε ROM απο το κινητο και οχι μεσω odin? Δωσε μας λιγο τα φωτα σου.. ΥΓ: Ευχαριστουμε για ακομη μια φορα για την νεα σου ROM :) Θα την εκτιμησω δεοντως!!! Edit: Κυριλλε ΟΚ.. το πηρα το system.img απο το λινκ που εδωσες στο xda.. Παω για multibooting-Test και επανερχομαι με εντυπωσεις απο την ν7.1 αλλα και απο το multiboot :) Edited August 12, 2011 by Aeriko Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 (edited) Να βαλω πρωτα τον kernel (g3mod 1.6 Performance) και μετα το update στην 7.1 η το αντιστροφο ? Για να εγκαταστησω τον Kernel πρεπει να ειναι 100% φορτισμενο το κινητο, η δεν υπαρχει προβλημα ? Τα script που εχει η 7.1, ενεργοποιουνται αυτοματα η πρεπει να τα ρυθμισω εγω ? Edited August 12, 2011 by dante_100 Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 σε κινητο samsung galaxy 3 root εχω κανει partition ext3 το οποιο δεν αναγνωριζει το τηλεφωνο.επρεπε να το κανω ext2?εχω εκδοση froyo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Εβαλα το Rovers_Script.. αλλα για καποιο λογο θελω να το απεγκαταστησω.. γνωριζει κανεις τον τροπο? Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 για σας παιδια, εχω το τηλεφωνο αλλα ειναι κλειδωμενο απο την orange.μηπως ξερει κανενας καποιο τροπο να το ξεκλειδωσω εστω με με χρηματα?εστω καποια σελιδα η καταστημα που να ειναι αξιοπιστο! Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 σε κινητο samsung galaxy 3 root εχω κανει partition ext3 το οποιο δεν αναγνωριζει το τηλεφωνο.επρεπε να το κανω ext2?εχω εκδοση froyo. κανε το ext4 Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Εβαλα τον kernel (g3mod 1.6 Performance) και μετα περασα και το update της 7.1. Τα script που εχει η 7.1, ενεργοποιουνται αυτοματα η πρεπει να τα ενεργοποιησω εγω ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Όσοι θέλετε να ψαχτείτε λίγο με kernels, έβαλα τον g3mod 1.6 Ultimate (1200Mhz OC) και το κινητό πάει πολύ τέζα. :) Στην 7.1 non oc πια εκδοση κερνελ να δοκιμασω? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenet Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 έβαλα τη rom 7.0 πάνω από την προηγούμενη rom 4.1 και το κινητό παγώνει μονίμως στις πρώτες στιγμές μετά τον κωδικό του gmail που ζητάει. Τώρα θα δοκιμάσω την non-oc μήπως και επανέλθει αλλιώς επιστροφή στην 4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 εβαλα και εγω την 7 πανω στην 4.1 αλλα αντιμετωπιζω προβλημα.το κινητο οταν το ανοιγω μενει εκει που λεει samsung χωρις να κανει τπτ...τι να κανω? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 και εμενα μολις εβαλα την 7 κολαγε συνεχεια μολις το ανοιγα,εβαλα την 7 non-oc και ολα οκ το κινητο πεταει(μπραβω και παλι κυριλλε) Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Λόγων άλλων υποχρεώσεων αδυνατώ να παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις του μελλοντικού προγραμματίστη τηs Samsung και πολύ καλού φίλου κυρίλλου και για αυτό εχω χαθεί. Καλημέρα σε ολους Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 (edited) μετα απο αρκετο καιρο ξαναγραφω στο φορουμ. κι αυτο γιατι εχω καποιες αποριες. αναμφισβητητα η v7.0 ειναι η πιο γρηγορη και σταθερη χωρις κανενα απολυτως προβλημα και κανενα κολλημα. δε μου εμπαινε η OC γι αυτο εβαλα τη nonOC και μετα φλασαρα αυτο το kernel. στο δικο μου τουλαχιστον τηλεφωνο δεν κολλαει ποτε και δεν εχει κανενα lag. σε αντιθεση με τον alpha19 που δυσκολευεται ακομα και να ανοιξει. ακομα και οι nonOC kernels εχουν καποια προβληματα σε μενα. κι εκει που πραγματικα δεν ξερω τι γινεται ειναι οτι κανενας G3mod kernel δε δουλευει καλα στο τηλεφωνο μου. κολλανε και αργουν κι εχουν προβλημα στο ανοιγμα. κι ηθελα πολυ να τους δουλεψω μια και διαβαζω οτι θα εχει multiboot (ασχετα αν δεν ξερω ακριβως πως δουλευει) αλλα φαινεται πολυ ενδιαφερον... κι αυτη ειναι η πρωτη μου απορια. περιμενα πως και πως την 7.1 για να δοκιμασω το supercharger script για τη ram αλλα μολις το εβαλα ουτε αυτο λειτουργουσε καλα.αρκετο lag και κολληματα. δεν ξερω αν φταιει αυτο αλλα μολις το εβγαλα επανηλθα στα κανονικα. σε μενα λειτουργει φανταστικα το ram optimization script χωρις κανενα κολλημα και πολυ γρηγορο. κι αυτη ειναι η δευτερη απορια μου. πως σε καποιους δουλευουν κανονικα και γρηγορα και σε μενα οχι... τεινω να συμφωνησω με ενα φιλο που εγραψε οτι παρολο που μιλαμε για το ιδιο hardware το καθε τηλεφωνο διαφερει (δεν ξερω πως ακριβως) και "καθονται" καλυτερα καποια πραγματα πανω του.. παντως συγχαρητηρια κυριλλε γιατι πραγματικα αυτη η ρομ ειναι η καλυτερη και με διαφορα απ ολες τις αλλες. δεν εχω βαλει κανενος αλλη ρομ και δε με ενδιαφερει να δοκιμασω μια και με τη δικια σου αλλο κινητο πηρα και αλλο εχω... Edited August 14, 2011 by achkap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Μια μικρή βοήθεια από όποιον ξέρει. Έχω την έκδοση 6.1 και όταν πάω να γράψω μήνυμα γράφει την πρώτη λέξη σωστά αλλά με ενεργοποιημένο το Χ9 μετά την πρώτη λέξη αρχίζει και επαναλαμβάνει γράμματα δηλαδή γράφεις το πρώτο γραμμα, μετά μόλις γράψεις το δεύτερο αυτό γράφει και το πρώτο μαζί μετά στο 3ο επαναλαμβάνει και τα τρία και πάει λέγοντας. Ξέρει κανείς τι τρέχει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να ομαδοποιει τις εφαρμογες μας ωστε να γλυτωνουμε τις πολλες οθονες λογω των εγκατεστημενων εφαρμογων? (δηλαδη να δημιουργησουμε εναν καταλογο "games" και να μεταφερουμε εκει μεσα τα παιχνιδια κλπ) Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 το update.zip της 7.1 πως το εγκαθιστουμε? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 το update.zip της 7.1 πως το εγκαθιστουμε? Περνας το αρχειο .zip στην καρτα μνημης, μπαινεις σε recovery mode και πας install zip from SDcard. Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. August 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να ομαδοποιει τις εφαρμογες μας ωστε να γλυτωνουμε τις πολλες οθονες λογω των εγκατεστημενων εφαρμογων? (δηλαδη να δημιουργησουμε εναν καταλογο "games" και να μεταφερουμε εκει μεσα τα παιχνιδια κλπ) Φυσικά, μπορείς να δημιουργήσεις φάκελο σε όποια οθόνη θες και να βάλεις όλα σου τα παιχνίδια εκεί μέσα. Πάτα παρατεταμένο κλικ στην οθόνη και επέλεξε "folders" => New Folder. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts