ipnotistis Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 να βάλω την καινούρια έκδοση του kies ή οχι; νομίζω διάβασα εδω μέσα αρνητικά σχόλια αλλά δε θυμάμαι σίγουρα, ξέρει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 να βάλω την καινούρια έκδοση του kies ή οχι; νομίζω διάβασα εδω μέσα αρνητικά σχόλια αλλά δε θυμάμαι σίγουρα, ξέρει κανεις; δεν ξέρω, δεν έχω την τελευταία. αλλά αν δεν έχεις πρόβλημα μην βάλεις την τελευταία, δεν κερδίζεις τίποτα παραπάνω.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 (edited) ναι αρκετά καλό, με κάτι διορθωμένα bugs της JPA!! Λέγε τα νέα σου Κύριλλε. Τι νέο έχουμε και τι bugs διορθώνει; Αυτό που δε κλείνει τις επαφές όταν κάνεις πίσω; Η jpa όταν πατάω το πίσω, μου αφήνει ανοιχτές τις επαφές αντί να τις κλείνει. Στο tab και στα άλλα firmwares τις κλείνει απ όσο θυμάμαι. ΕΠΙΣΗΣ, γίνεται root με το z4root; Edited December 11, 2010 by ektel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 (edited) Λέγε τα νέα σου Κύριλλε. Τι νέο έχουμε και τι bugs διορθώνει; Αυτό που δε κλείνει τις επαφές όταν κάνεις πίσω; Η jpa όταν πατάω το πίσω, μου αφήνει ανοιχτές τις επαφές αντί να τις κλείνει. Στο tab και στα άλλα firmwares τις κλείνει απ όσο θυμάμαι. ΕΠΙΣΗΣ, γίνεται root με το z4root; -όταν πατάω πίσω στις επαφές τις έχει μετά στον task manager σαν active.. -το wifi δεν μου έχει βγάλει error και τέτοια, μάλλον το διόρθωσαν.. -στο settings, about phone, status έχει φτιαχτεί το signal strength που έγραφε 0 -η μπαταρία δεν πηγαίνει 50 30 15. πηγαίνει 50 40 30 20 15 (μετά δεν ξέρω δεν μου έχει πάει ακόμα.) -δεν γίνεται root με z4root. Edited December 11, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Μάλιστα..κανονικά θα έπρεπε να τις κλείνει τις επαφές όμως έτσι; Γιατί στο galaxy tab τις κλείνει όταν πατάς πίσω και, αν θυμάμαι καλά, και στην στοκ ρομ του τις έκλεινε και στην 1η froyo που βγήκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 12, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) Μάλιστα..κανονικά θα έπρεπε να τις κλείνει τις επαφές όμως έτσι; Γιατί στο galaxy tab τις κλείνει όταν πατάς πίσω και, αν θυμάμαι καλά, και στην στοκ ρομ του τις έκλεινε και στην 1η froyo που βγήκε. ναι μάλλον έχεις δίκιο. θα έπρεπε να τις κλείνει αλλά δεν είναι τόσο σοβαρό θέμα για εμένα.. λογικά πάντως θα διορθωθεί μέχρι την τελική froyo. edit: νέο android market http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=9750624#post9750624 Edited December 12, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonn Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 παιδιά για σας σε όλους είμαι καινούργιος στο φόρουμ άπλα μια ερώτηση έβαλα με επιτυχία το 2.3 αλλά μου βγάζει πρόβλημα στα μηνύματα πατάω πχ να στείλω σε έναν φίλο αλλά βγάζει άλλο όνομα πως διορθώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 12, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 παιδιά για σας σε όλους είμαι καινούργιος στο φόρουμ άπλα μια ερώτηση έβαλα με επιτυχία το 2.3 αλλά μου βγάζει πρόβλημα στα μηνύματα πατάω πχ να στείλω σε έναν φίλο αλλά βγάζει άλλο όνομα πως διορθώνεται. έλα φίλε μου. μάλλον έβαλες την froyo 2.2 I5800XXJP8 σύμφωνα με το πρόβλημα που μου λες. θα πρέπει να βάλεις την καινούρια froyo I5800XXJPB που είναι πιο σταθερή και δεν έχει προβλήματα. ακολούθησε την ίδια διαδικασία απλά αντί να βάλεις το I5800XXJP8 βάλε αυτό: I5800XXJPB http://www.megaupload.com/?d=UQ45TS96. Αν έχεις καμία ερώτηση/απορία πες μου. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonn Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 έλα φίλε μου. μάλλον έβαλες την froyo 2.2 I5800XXJP8 σύμφωνα με το πρόβλημα που μου λες. θα πρέπει να βάλεις την καινούρια froyo I5800XXJPB που είναι πιο σταθερή και δεν έχει προβλήματα. ακολούθησε την ίδια διαδικασία απλά αντί να βάλεις το I5800XXJP8 βάλε αυτό: I5800XXJPB http://www.megaupload.com/?d=UQ45TS96. Αν έχεις καμία ερώτηση/απορία πες μου. οκ φίλε μου ευχαριστώ θα το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonn Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 ευχαριστω φίλε μου το έκανα κ δουλευεί κανονικά τώρα. αν έχεις καμά απορία ρώτα με κ αν μπορώ θα σε βοηθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dep0n Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Πότε θα έχουμε την επίσημη έκδοση ρε παιδιαααααααα????? :) Έβαλα προχθές 2.2 που εχει στην αρχή της σελίδας..απογοητεύτηκα! Σταθερότητα δεν υπάρχει όπως θα ξέρετε!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 (edited) Πότε θα έχουμε την επίσημη έκδοση ρε παιδιαααααααα????? :) Έβαλα προχθές 2.2 που εχει στην αρχή της σελίδας..απογοητεύτηκα! Σταθερότητα δεν υπάρχει όπως θα ξέρετε!:cry: σορρυ, δεν έχει ενημερωθεί το ποστ και αυτή που έβαλες ήταν η πρώτη froyo που βγήκε, οπότε λογικό να μην είναι σταθερή. βάλε την JPA : http://www.multiupload.com/MU_EICSQJCUXZ είναι πολύ σταθερή, με ελάχιστα bugs.. θα μείνεις ικανοποιημένος για λίγο καιρό. στη μέση της εβδομάδας περιμένουμε καινούρια. (έχει βγει και η JPB που είναι η πιο σταθερή που έχει βγει αλλά η μπαταρία της έχει μειωθεί 25-50% σε σχέση με την JPA οπότε μέχρι να βγεί η JPC βάλε την JPA) :) FROYO NEWS!!! λοιπόν σύμφωνα με tweet του samfirmware το επίσημο froyo θα το πάρουμε Ιανουάριο - Φεβρουάριο... Edited December 13, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dep0n Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Είχα την εντύπωση οτι κάπου είχα διαβασει πως θα την έχουμε πρίν τα Χριστούγεννα!! :p Τίποτα για την αυξανώμενη ένταση έχει βγεί?Μου τη δίνει άσχημα! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 (edited) Είχα την εντύπωση οτι κάπου είχα διαβασει πως θα την έχουμε πρίν τα Χριστούγεννα!! :p Τίποτα για την αυξανώμενη ένταση έχει βγεί?Μου τη δίνει άσχημα! :cry: ναι έτσι πιστεύαμε μέχρι σήμερα ότι τα χριστούγεννα θα είναι έτοιμη. αλλά απότι φαίνεται, ιανουάριο φεβρουάριο... δεν γνωρίζω κάτι για την αυξανόμενη ένταση και μένα μου την σπάει... Edited December 13, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 ναι έτσι πιστεύαμε μέχρι σήμερα ότι τα χριστούγεννα θα είναι έτοιμη. αλλά απότι φαίνεται, ιανουάριο φεβρουάριο... δεν γνωρίζω κάτι για την αυξανόμενη ένταση και μένα μου την σπάει... Όταν οι άλλοι θα έχουν 2.3 δηλαδή εμείς θα παίρνουμε 2.2 .. ελπίζω να βγει στο tab νωρίτερα η 2.3 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
europont Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 καλημέρα και απο μένα! έχω μια απορία πριν ξεκινήσω το update στην καινουρια εκδοση μπορώ να επιλέξω το path τις εγκατάστασης? γιατι έχω πρόβλημα του χώρου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 καλημέρα και απο μένα! έχω μια απορία πριν ξεκινήσω το update στην καινουρια εκδοση μπορώ να επιλέξω το path τις εγκατάστασης? γιατι έχω πρόβλημα του χώρου Με την καινουρια εκδοση μπορεις να μεταφερεις τις.εφαρμογες σου στην sd Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
europont Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Με την καινουρια εκδοση μπορεις να μεταφερεις τις.εφαρμογες σου στην sd Sent from my GT-I5800 using Tapatalk δηλαδή κάνω μια εγκατασταση ενος προγραματος στην μνημη του τηλεφώνου και μετα μπορω να το μεταφερω στην καρτα και να ελευθερωθει η εσωτερικη μνημη του κινητου ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) δηλαδή κάνω μια εγκατασταση ενος προγραματος στην μνημη του τηλεφώνου και μετα μπορω να το μεταφερω στην καρτα και να ελευθερωθει η εσωτερικη μνημη του κινητου ευχαριστω :) ακριβώς !!! έτσι θα μπορείς να έχεις πολλές εφαρμογές χωρίς να αγχώνεσαι με την ελεύθερη μνήμη που έχεις. :) Υ.Γ: να έχεις υπόψη σου ότι η froyo που θα βάλεις δεν είναι η τελική. Οπότε μπορεί να βρεις κανένα πρόβλημα/bug που θα διορθωθεί στην επόμενη έκδοση.. κάθε βδομάδα βγάζουν καινούρια froyo!! Edited December 14, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
europont Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 ακριβώς !!! έτσι θα μπορείς να έχεις πολλές εφαρμογές χωρίς να αγχώνεσαι με την ελεύθερη μνήμη που έχεις. :) Υ.Γ: να έχεις υπόψη σου ότι η froyo που θα βάλεις δεν είναι η τελική. Οπότε μπορεί να βρεις κανένα πρόβλημα/bug που θα διορθωθεί στην επόμενη έκδοση.. κάθε βδομάδα βγάζουν καινούρια froyo!! thanks man! καθε βδομάδα βγαζουν?! δηλαδη για 2 μηνες μεχρι να βγει το τελικο αυτο θα κανουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 thanks man! καθε βδομάδα βγαζουν?! δηλαδη για 2 μηνες μεχρι να βγει το τελικο αυτο θα κανουν ? δεν ξέρω αλλά έχουν βγάλει 4 μέχρι τώρα, και μέχρι το τέλος της βδομάδας θα έχουμε και την πέμπτη!! :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisv Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Παιδια ο υπολογιστης δεν βλεπει το κινητο, ενω παλιοτερα το αναγνωριζε. Εχω δοκιμασει τα παντα (mount, kies, usb debug). Υπαρχει καποια λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Παιδια ο υπολογιστης δεν βλεπει το κινητο, ενω παλιοτερα το αναγνωριζε. Εχω δοκιμασει τα παντα (mount, kies, usb debug). Υπαρχει καποια λυση; Λοιπόν πληκτρολόγησε, εκεί που γράφεις τους αριθμούς, *#7284# και στην κάτω μεριά που λέει usb άλλαξε το σε Modem και μετά πάλι σε usb!! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
europont Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 δεν ξέρω αλλά έχουν βγάλει 4 μέχρι τώρα, και μέχρι το τέλος της βδομάδας θα έχουμε και την πέμπτη!! :P τοτε θα περιμένω το τελος της βδομαδας για την πεμπτη εκδοση :) πιστευω θα μας ενημερωσετε για τα νεα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisv Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Λοιπόν πληκτρολόγησε, εκεί που γράφεις τους αριθμούς, *#7284# και στην κάτω μεριά που λέει usb άλλαξε το σε Modem και μετά πάλι σε usb!! Kyrillos με εσωσες..ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts