Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεδομένου ότι υπάρχουν πλέον αρκετές νεότερες εκδόσεις Android αλλά καμία δεν έχει μεταφερθεί στο P500, είναι εντελώς απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο. Πολύ απλά δεν συμφέρει τους κατασκευαστές να ξοδεύουν χρήματα για να υποστηρίζουν φθηνές συσκευές.

Αξίζει να βάλω custom rom στο κινητό ή όχι ; Επειδή ήθελα να το πειράξω λίγο.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι φίλε μην το σκέφτεσαι καθόλου πας για custom rom! Αξίζει χωρίς αμφιβολία!

Από θέμα μπαταρίας πως τα πάει η IcySnap παιδιά;

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Ναι φίλε μην το σκέφτεσαι καθόλου πας για custom rom! Αξίζει χωρίς αμφιβολία!

Από θέμα μπαταρίας πως τα πάει η IcySnap παιδιά;

Πολυ καλα. Το κινητο παει αποστευτα γρηγορα και εχει πολυ καλη αυτονομια

Πολυ καλα. Το κινητο παει αποστευτα γρηγορα και εχει πολυ καλη αυτονομια

Ok με πείσατε :D καμιά πληροφορία τωρα για το πως και από πού θα την κατεβάσω ?? :p

Ok με πείσατε :D καμιά πληροφορία τωρα για το πως και από πού θα την κατεβάσω ?? :p

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=836 μπες εδω και θα βρεις οτι χρειαστείς.

Ελληνικά έχει ?? εσύ το έχεις δοκιμάσει ?? και αν την βάλω,μπορώ μετά να επαναφέρω την official που είχα ?

Υ.Γ sorry για τις πολλές ερωτήσεις,απλά θέλω να είμαι σίγουρος για την ασφάλεια του κινητού μου :)

Αναγκαστικα πρεπει να κανειs root και να βαλεις απο clockword manager , recovery. Πριν βαλεις οτιδηποτε κανε ενα backup απο recovery και μετα με restore επανερχεται οποτε θελεις. Root τωρα δε θυμαμαι πως κανεις την 2.3.3 δες στο xda. Η παραπανω rom ειναι απο lg l5 νομιζω και εχει τα παντα και σε ελληνικα

Αναγκαστικα πρεπει να κανειs root και να βαλεις απο clockword manager , recovery. Πριν βαλεις οτιδηποτε κανε ενα backup απο recovery και μετα με restore επανερχεται οποτε θελεις. Root τωρα δε θυμαμαι πως κανεις την 2.3.3 δες στο xda. Η παραπανω rom ειναι απο lg l5 νομιζω και εχει τα παντα και σε ελληνικα

Παιδιά μπορεί ένας σε ένα post να με δώσει σε βήματα τις οδηγιές για να βάλω την IcySnap ?? Θα εκτιμούσα πολύ την βοήθειά σας, επειδή το link που με έδωσε ενα παλικάρι πιο πάνω ναι μεν τα λέει όλα αλλά δεν έχω καταλάβει τα βήματα.

Ευχαριστώ !!

Παιδιά μπορεί ένας σε ένα post να με δώσει σε βήματα τις οδηγιές για να βάλω την IcySnap ?? Θα εκτιμούσα πολύ την βοήθειά σας, επειδή το link που με έδωσε ενα παλικάρι πιο πάνω ναι μεν τα λέει όλα αλλά δεν έχω καταλάβει τα βήματα.

Ευχαριστώ !!

Τα βήματα υπάρχουν αναλυτικά στο πρώτο post του θέματος.

Εχει πολλους οδηγους.ποιον ακολουθω για να βαλω την IcySnap??

Αρχίζεις κάνοντας root το κινητό με αυτή τη διαδικασία http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=15454927&postcount=7 . Άμα πάνε όλα καλα θα σου έχει μια εφαρμογή με το όνομα superuser στο μενου. Μετά εγκαθιστούμαι από το android market την εφαρμογή Rom Manager

-Τρέχουμε την εφαρμογή και επιλέγουμε Flash ClockworkMod Recovery για το LG Optimus One P500 (αφου κατεβάσει την CWM η διαδικασία φλασαρίσματος θα γίνει αυτόματα). Κατεβάζεις την rom από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1529777 την μετονομάζεις σε update.zip και την περνάς "χυμα" στην sd σου.Κλείνουμε το κινητό και πατώντας Home+Volume Down+Power button μπαίνουμε στην custom recovery...η περιήγηση γινεται με:

Πάνω/Κάτω -> Vol up/down

Select : Menu key (το πιο αριστερά κουμπί) *ίσως να σου ειναι το search

Back : Back (το 3ο κουμπί από αριστερά).

-Πριν κανουμε install zip from sdcard (εκει επιλέγουμε το φλασάρισμα του update.zip δλδ της custom rom) κάνουμε τα εξης:data/factory reset + wipe cache + wipe dalvik.

-Τελος ξεκινάμε την διαδικασία φλασαρίσματος της custom rom. Αυτά τα λίγα :p

EDIT: Ξέχασα τη έκδοση android έχεις?

Edited by alexander01111

Αα ε τοσο λιγα μωρε;; :P καλα θα περασω χαχα..εχω εκδοση 2.3.3

οκ καλα εισαι. Μην ανησυχείς ειναι αρκετα ευκολο απλα ακολουθα της οδηγιες και θα εισαι ενταξει.

Ωραιος.ευχαριστω πολυ παλικαρε να σαι καλα..αα ενα τελευταιο..πως μπορω να κανω backup την εκδοση που εχω τωρα,ουτως ωστε αν κατι παει στραβα,να την επαναφερω;;

Ωραιος.ευχαριστω πολυ παλικαρε να σαι καλα..αα ενα τελευταιο..πως μπορω να κανω backup την εκδοση που εχω τωρα,ουτως ωστε αν κατι παει στραβα,να την επαναφερω;;

Αφου εχεις βαλει την recovery, μεσα στην εφαρμογή Rom Manager θα σου εχει μια επιλογη backup/restore πατας στο backup current rom. Θα σου κανει επανακκινηση μην φοβηθείς αστο να κανει τα δικα του και τελείωσες.

Είναι μέχρι να το κάνεις πρώτη φορά, μετά σου βάζω στοίχημα θα αρχίσεις να φλασάρεις συνέχεια roms.

Επίσης να πω πως δεν χρειάζεται αναγκαστικά να μετονομάσεις το zip σε update.zip, αλλά όπως και να το λένε μπορείς να το επιλέξεις από την recovery.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Πραγματικα φιλε εχεις δικιο..ηδη εχω πορωθει με την ολη φαση ;) ευχαριστω για ολα παιδια..θα τ δοκιμασω και θα σας πω..ως τοτε τα λεμε :))

Μπαίνεις στην εφαρμογή rom manager που κατέβασες για να περάσεις την custom rom και μέσα σου έχει επιλογή backup current rom πατάς εκεί την μετονομάζεις και είσαι ok προϋπόθεση να έχει arketo χwro στην κάρτα sd ελάχιστα 500 mb!!!

Μανώλης

Ρε παιδιά αυτό το αρχείο SuperOneClickv1.9.5 που πρέπει να κατεβάσω για να κάνω root την rom μου μου το βγάζει οτι έχει υιό !!!!!! :/ Tι γίνεται τώρα ???.....

Ρε παιδιά αυτό το αρχείο SuperOneClickv1.9.5 που πρέπει να κατεβάσω για να κάνω root την rom μου μου το βγάζει οτι έχει υιό !!!!!! :/ Tι γίνεται τώρα ???.....

Μην ανησυχείς το πρόγραμμα ειναι 100% καθαρό, άπλα χρησιμοποιεί κάποια πράγματά που τα βρίσκει σαν υιό το pc.

Παιδια καλησπερα !!! Εχω στα χερια μου το lg και θελω να το "πειραξω" λιγο... ειδα τον αψογο οδηγο για root και custom recovery...αλλα...ποια ρομ προτεινετε γενικα ?? θελω κατι πολυ σταθερο που να μην "κρεμασει" μετα απο λιγο...και γενικα επειδη απο lg ειμαι πολυ νεος τι παιζει με basebands κλπ ?? :D

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Για baseband δεν μπορώ να σε βοηθήσω, ξέρω μόνο ότι φοράω την καινούργια, τίποτα άλλο.

Από εκεί και πέρα, εδώ και λίγο καιρό φοράω την SlimBean. Μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν εξαιρετικά stable αλλά εδώ και 3-4 μέρες έχω κάποια restarts χωρίς μάλιστα να το φορτώσω ιδιαίτερα το κινητό (για παράδειγμα μπαίνω να κάνω check-in στο foursquare κολλάει και κάνει reboot), τα οποία reboots μου βγάζουν πρόβλημα με τις linked apps στην sd, οπότε πρέπει να ξανακάνω quick reboot για να δει τις linked εφαρμογές ξανά! To μεγάλο της πλεονέκτημα είναι το ότι είναι εξαιρετικά smooth (μέχρι να κολλήσει :p ), και θα βολέψει πολύ αν το θες για δεύτερο κινητό καθώς αν δεν κάνεις χρήση wifi και χρησιμοποιείς 3G κρατάει άνετα την μέρα με ικανοποιητική χρήση, και σε stand-by με λίγη οθόνη και λίγες κλήσεις μηνύματα μου έβγαλε 3 24ωρα! Αλλά με wifi η κατανάλωση είναι δραματική! Ακόμα και σε sleep να είναι με ανοιχτό το wifi σε λίγες ώρες τέλος η μπαταρία (κατά ένα περίεργο λόγο με δεδομένα έχει φυσιολογική κατανάλωση ενώ με wifi την ρουφάει την μπαταρία).

Πριν από αυτήν είχα την Oxygen, overall πολύ καλή rom, χωρίς κανένα σημαντικό πρόβλημα πολύ σταθερή ίσως όχι και τόσο smooth όσο η SlimBean σε κάποια σημεία του λειτουργικού, όπως πχ to multitasking, με πολύ καλές επιδόσεις στην μπαταρία, βγάζει την μέρα άνετα με 3 ώρες screen on περίπου με λίγη προσπάθεια ίσως και τις 3.30!

Επίσης έχω δοκιμάσει την ParanoidAndroid, και λέω μακριά κυρίως λόγω μπαταρίας, καθώς το φόρτιζα 2 φορές την μέρα με ότι χρήση και να του έκανα, καθώς επίσης λόγω και της πολύ μικρής γραμματοσειράς σχεδόν σε όλα τα modes που δυσκόλευε τη χρήση.

Τέλος, είχα δοκιμάσει να περάσω και την AOKP αλλά με το που την φλάσαρα κόλλαγε στο boot animation μόνιμα, την ξαναφλάσαρα πάλι τα ίδια οπότε δεν ξανά-ασχολήθηκα.

Σήμερα λέω να περάσω την IcySnap και αν θέλετε επανέρχομαι με εντυπώσεις σε λίγες μέρες.

Ελπίζω να βοήθησα και πραγματικά sorry για το σεντόνι! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Για baseband δεν μπορώ να σε βοηθήσω, ξέρω μόνο ότι φοράω την καινούργια, τίποτα άλλο.

Από εκεί και πέρα, εδώ και λίγο καιρό φοράω την SlimBean. Μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν εξαιρετικά stable αλλά εδώ και 3-4 μέρες έχω κάποια restarts χωρίς μάλιστα να το φορτώσω ιδιαίτερα το κινητό (για παράδειγμα μπαίνω να κάνω check-in στο foursquare κολλάει και κάνει reboot), τα οποία reboots μου βγάζουν πρόβλημα με τις linked apps στην sd, οπότε πρέπει να ξανακάνω quick reboot για να δει τις linked εφαρμογές ξανά! To μεγάλο της πλεονέκτημα είναι το ότι είναι εξαιρετικά smooth (μέχρι να κολλήσει :p ), και θα βολέψει πολύ αν το θες για δεύτερο κινητό καθώς αν δεν κάνεις χρήση wifi και χρησιμοποιείς 3G κρατάει άνετα την μέρα με ικανοποιητική χρήση, και σε stand-by με λίγη οθόνη και λίγες κλήσεις μηνύματα μου έβγαλε 3 24ωρα! Αλλά με wifi η κατανάλωση είναι δραματική! Ακόμα και σε sleep να είναι με ανοιχτό το wifi σε λίγες ώρες τέλος η μπαταρία (κατά ένα περίεργο λόγο με δεδομένα έχει φυσιολογική κατανάλωση ενώ με wifi την ρουφάει την μπαταρία).

Πριν από αυτήν είχα την Oxygen, overall πολύ καλή rom, χωρίς κανένα σημαντικό πρόβλημα πολύ σταθερή ίσως όχι και τόσο smooth όσο η SlimBean σε κάποια σημεία του λειτουργικού, όπως πχ to multitasking, με πολύ καλές επιδόσεις στην μπαταρία, βγάζει την μέρα άνετα με 3 ώρες screen on περίπου με λίγη προσπάθεια ίσως και τις 3.30!

Επίσης έχω δοκιμάσει την ParanoidAndroid, και λέω μακριά κυρίως λόγω μπαταρίας, καθώς το φόρτιζα 2 φορές την μέρα με ότι χρήση και να του έκανα, καθώς επίσης λόγω και της πολύ μικρής γραμματοσειράς σχεδόν σε όλα τα modes που δυσκόλευε τη χρήση.

Τέλος, είχα δοκιμάσει να περάσω και την AOKP αλλά με το που την φλάσαρα κόλλαγε στο boot animation μόνιμα, την ξαναφλάσαρα πάλι τα ίδια οπότε δεν ξανά-ασχολήθηκα.

Σήμερα λέω να περάσω την IcySnap και αν θέλετε επανέρχομαι με εντυπώσεις σε λίγες μέρες.

Ελπίζω να βοήθησα και πραγματικά sorry για το σεντόνι! :)

Περασα την icysnap...πολυ καλες εντυπωσεις !! και γρηγορη σε σχεση με την μαμα...θα δω πως θα παει...

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Οταν θα μπει η icysnap θα πειραχτουν οι λογαριασμοι ?? Π.χ facebook,gmail ktl ktl ...

Και γενικα πριν κανω οποιαδηποτε κινηση ,πρεπει να απεγκαταστησω ολες τις εφαρμογες μου ??