qsis Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Το προεγκατεστημενο news and weather (επελεξε μονο weather στο widget) ειναι πολυ καλο, αλλιως fancy widget Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 το news and weather το έχω βγάλει ,θα δοκιμάσω και το άλλο που λες Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Για οποιον ενδιαφερεται να παιρνει screenshot τις οθονες του κινητου μας υπαρχει αυτο https://market.android.com/details?id=com.edwardkim.android.screenshotitfull Και δεν χρειαζεται root!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 (edited) Για οποιον ενδιαφερεται να παιρνει screenshot τις οθονες του κινητου μας υπαρχει αυτο https://market.android.com/details?id=com.edwardkim.android.screenshotitfull Και δεν χρειαζεται root!!!!!!! ναι το χρησιμοποιω κι εγω (χωρις root) και επιβεβαιωνω οτι δουλευει τελεια http://imageshack.us/m/691/2931/20110513030758.png Edited May 19, 2011 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 (edited) Δοκιμασα να περασω την custome recovery για να φλασαρω και να περναω την ωρα μου. Κατι δεν πηγε καλα και δεν μπαινει σε recovery. Μολις παταω και κραταω πατημενα τα Home Volum down Power, αντι να μπει σε recovery βγαζει το γνωστο κουτακι με το ρομποτ διπλα και κανει hard reset. Ακολουθησα τον οδηγο αλλα μαλλον κατι συμβαινει στην εντολη cat /sdcard/flash_image > /system/bin/flash_image νομιζω οτι μου βγαζει λαθος και γι αυτο δεν γινεται το σωστα το φλασαρισμα της custom recovery. Στο adb εχω τα εξης: c:\users\administrator> adb shell $su su # εχω κανει allow και μετα κανω copy paste τις ενολες πατοντας enter μετα απο καθε μια. Κανει reboot και κατευθειαν hard reset πριν μπουταρει ξανα. περναω τον gmail λογαριασμο μου κατεβαζω ξανα το busybox, τσεκαρω ειμαι οντως και παλι root, ενεργοποιω το usb debug και κλεινω την συσκευη. Κρατω πατημενο το Home Volum down Power και μου κανει hard reset Εχετε καμια ιδεα; EDIT Τελικά το εκανα με την ευκολότερη μέθοδο μέσα απο την συσκευη χρησιμοποιοντας τον terminal απο το μάρκετ. Edited May 19, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Το καλύτερο θα ήτανε να ζητήσει ο φίλος την απόδειξη αγοράς που ούτως η άλλως συνοδεύει αυτή την συσκευή.Το δεύτερο, να μάθει το κατάστημα απ'όπου αγοράστηκε και να απευθυνθεί εκεί. Τώρα αν αυτό δεν είναι δυνατό, η lg μπορεί απο τον ΙΜΕΙ της συσκευής να βρεί ημερομηνία αγοράς κλπ, εφόσον αγοράστηκε απο την lg Ελλάδος.Αυτό όμως έγκειται στην καλή διάθεση του υπάλληλου να το δεχθεί έτσι. Γενικά η lg στις υπηρεσίες σέρβις της είναι πολύ καλή. Δεν υπαρχει αποδειξη αγορας εχει κερδιθει σε διαγωνισμο. Ειναι εισαγωγη lg ελλας. Πιθανον να υπαρχει δελτιο αποστολης. Κανει αυτο τπτ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Mη βαράτε για την παρακάτω ερώτηση... Το gps λειτουργει ανεξάρτητα και χωρίς χρεωση? (a-gps) Και μπορουμε να περάσουμε εμεις καποιο προγραμμα πλοήγησης με χαρτες ή έχει το δικό του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Mη βαράτε για την παρακάτω ερώτηση... Το gps λειτουργει ανεξάρτητα και χωρίς χρεωση? (a-gps) Και μπορουμε να περάσουμε εμεις καποιο προγραμμα πλοήγησης με χαρτες ή έχει το δικό του? Ναι οποιο θες δεν χρεωνει τιποτα Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Δεν υπαρχει αποδειξη αγορας εχει κερδιθει σε διαγωνισμο. Ειναι εισαγωγη lg ελλας. Πιθανον να υπαρχει δελτιο αποστολης. Κανει αυτο τπτ; Sent from my iPhone using Tapatalk Το δελτίο αποστολής θα γράφει μόνο το τηλέφωνο λογικά. (1 τεμ. κινητό τηλέφωνο μάρκας lg p500) χωρίς να εχει στοιχεία της συγκεκριμένης συσκευής. Όμως η lg απ'αυτό μπορεί να βρεί το κατάστημα αγοράς, οπότε και την ημερομηνία, ΙΜΕΙ κλπ, για πιστοποίηση. Αλλά και σείς μπορείτε να βρείτε το κατάστημα και να ζητήσετε αντίγραφο της απόδειξης αγοράς απο το δελτίο αποστολής. Edited May 20, 2011 by kles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Τελικά η Cyanogen είναι φοβερη ρομ. Εκτός ότι κάνει την συσκευη πιο smooth, περιέχει όλα όσα λείπουν απο τα android. H ταχύτητα έχει σημαντικη βελτίωση ειδικά στο browsing. Θα κάνω συγκρίσεις με την official 2.3 που έχω στο Nexus S και θα σας πω. Έχω την εντύπωση ότι το έχει πλησιάσει αρκετά. Νομίζω ότι τώρα έχω ένα ολοκληρομενο τηλέφωνο και μπορω να κάνω παιχνίδι με custom roms για να περνά και η ώρα :) Η διαδικασία είναι απλη. Αν βρω χρόνο θα φτιάξω ένα οδηγο που θα τα έχει όλα μαζεμένα root, custom recovery και flashing. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Τελικά η Cyanogen είναι φοβερη ρομ. Εκτός ότι κάνει την συσκευη πιο smooth, περιέχει όλα όσα λείπουν απο τα android. .Tην 6.5 πέρασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Tην 6.5 πέρασες? Όχι την 6.3 επειδή άκουσα ότι είναι πιο σταθερή. Θα δοκιμάσω την 6.5 σε επόμενό φλσαρισμα. Αφού δεν χρειάζεται clean install είναι εύκολο. Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Όχι την 6.3 επειδή άκουσα ότι είναι πιο σταθερή. Θα δοκιμάσω την 6.5 σε επόμενό φλσαρισμα. Αφού δεν χρειάζεται clean install είναι εύκολο. Sent from my LG-P500 using Tapatalk Η 6,5 ειναι πολύ πιο σταθερή...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1579 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Η 6,5 ειναι πολύ πιο σταθερή...;) υπαρχει καπου ο οδηγος για να περασουμε την 2,3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) υπαρχει καπου ο οδηγος για να περασουμε την 2,3? Δεν έχει βγει ακόμα επίσημα η 2.3.Mόνο port της CM7 που βασίζεται στην 2.3.Αν σε ενδιαφέρει ακολουθείς τα παρακάτω. Oδηγός του @EOL για custom recovery. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305139 Mετα κατεβάζεις το zip με την 6.5 απο εδώ...το μετονομάζεις σε update.zip & το πετάς χύμα στην sd....μπαίνεις σε custom recovery και θα δεις εκει επιλογή για install. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=946354 Edited May 20, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1579 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Ακολούθα τον παρακάτω οδηγό για custom recovery. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305139 Mετα κατεβάζεις το zip με την 6.5 απο εδώ...το μετονομάζεις σε update.zip & το πετάς χύμα στην sd....μπαίνεις σε custom recovery και θα δεις εκει επιλογή για install. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=946354 πρεπει να εχω root το κινητο? εχω την v10h Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Ακολούθα τον παρακάτω οδηγό για custom recovery. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305139 Mετα κατεβάζεις το zip με την 6.5 απο εδώ...το μετονομάζεις σε update.zip & το πετάς χύμα στην sd....μπαίνεις σε custom recovery και θα δεις εκει επιλογή για install. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=946354 Ο οδηγός δεν μου δούλεψε με την έκδοση που έχει στο recovery.img Μόνο με την νεοτερη έκδοση V12 τα κατάφερα. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι με terminal μέσα απο την συσκευη για custom recovery. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) πρεπει να εχω root το κινητο? εχω την v10h Ναι...απο εδω κατεβασε κατω κατω στο πρωτο post εκει που λεει (SuperOneClickv1.7-ShortFuse.zip)....όταν το κάνεις unzip δεν χρειάζεται install απλώς τρέχεις το πρόγραμμα αφου έχεις συνδέσει το κινητό στο pc και επιλεγεις Root.Περιμένεις μέχρι να σου βγάλει successful. http://forum.xda-developers.com/newreply.php?do=newreply&p=8532790 Edited May 20, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1579 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Ο οδηγός δεν μου δούλεψε με την έκδοση που έχει στο recovery.img Μόνο με την νεοτερη έκδοση V12 τα κατάφερα. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι με terminal μέσα απο την συσκευη για custom recovery. ανοιγω το terminal και τι γραφω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 ανοιγω το terminal και τι γραφω? 3η παράγραφος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007244 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Ο οδηγός δεν μου δούλεψε με την έκδοση που έχει στο recovery.img Μόνο με την νεοτερη έκδοση V12 τα κατάφερα. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι με terminal μέσα απο την συσκευη για custom recovery. Υπαρχει ενα λεπτο σημειο που εχει διαφυγει απο τον οδηγο. Ξεζιπαρουμε τα αρχεια και μετα τα βαζουμε στην καρτα μνημης, ετσι την πατησα και εγω και δεν μπορουσα να βαλω το recovery. Directions to flash recovery: Download your device specific recovery and check md5sum for a match before flashing. Download flash_image.zip and unzip it to root of your sdcard. (Not in any folder) Copy your devices recovery.img to root of sdcard. http://androidforums.com/getitnowmarketing/330813-all-one-recovery-thread.html Τωρα μια δικια μου ερωτηση. Γιατι οταν αλλαζω ρομ μου πιανει περισσοτερο χωρο απο την μαμα με αποτελεσμα να μου μενει μολις 60mb ελευθερα στο τηλεφωνο ενω με την μαμα και με τις εφαρμογες που ειχα και στις 2 ρομ να εχω 116mb?? Μηπως κανω κατι λαθος??? Πρεπει να κανω πρωτα wipe απο το recovery και μετα να περασω την ρομ? Γιατι αν ειναι ετσι δεν με συμφερει να περναω αλλες ρομ και να χανω τοσο πολυ απο την μνημη. Edited May 20, 2011 by hotgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Σας ευχαριστώ για τις διορθώσεις στον οδηγό... Θα γίνουν όσο πιο σύντομα γίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Στις froyo roms πρέπεί απαραίτητα να κάνεις full wipe + data+cache +dalvic cache κάθε φορά , εάν παρατηρήσεις τις οδηγίες που υπάρχουν από το παιδί που έφτιαξε την κάθε rom αυτό λέει. 60μβ στο τηλεφωνο? Μήπως έχει βάλει όλες τις εφαρμογές στο τηλέφωνο και όχι στην κάρτα? Αντίθετα στην cm7 και στην gingerbread εvω για να την περάσεις την πρώτη φορά χρειάζεται να κάνεις το ίδιο, αλλά μετά περνάσ από πάνω την κάθε έκδοση ξεχωριστά και δέν χάνεις κανένα αρχέιο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 παιδια ενας φιλος μου πηρε το κινητο και δεν ξερει πως να περασει αρχεια...τι να του πω???οι σελιδες ειναι πολλες για να διαβασω Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 (edited) Στις froyo roms πρέπεί απαραίτητα να κάνεις full wipe + data+cache +dalvic cache κάθε φορά , εάν παρατηρήσεις τις οδηγίες που υπάρχουν από το παιδί που έφτιαξε την κάθε rom αυτό λέει. 60μβ στο τηλεφωνο? Μήπως έχει βάλει όλες τις εφαρμογές στο τηλέφωνο και όχι στην κάρτα? Αντίθετα στην cm7 και στην gingerbread εvω για να την περάσεις την πρώτη φορά χρειάζεται να κάνεις το ίδιο, αλλά μετά περνάσ από πάνω την κάθε έκδοση ξεχωριστά και δέν χάνεις κανένα αρχέιο σου. Μολις εβαζα την ρομ π.χ. LOL ειχα 68mb ελευθερα ενω με την μαμα ρομ 160 οποτε μετα επρεπε να βαζω επιλεκτικα τις εφαρμογες. Οποτε δηλαδη κανω wipe και δεν θα εχω προβλημα με τον χωρο?? Edited May 21, 2011 by hotgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts