billyavl Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Παρόλο που το τελείωσα πέρυσι δεν το νοσταλγώ καθόλου(μα καθόλου λέμε) το σχολείο :p Προτιμώ να πάω ΤΕΙ ;) ...ελπίζω μόνο να περάσω φέτος :D Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Το άσμα τα λέει όλα: "Τα μαθητικά τα χρόνια δεν τ’αλλάζω με τίποτα!" Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 εγω παλι περασα τελεια δευτερα και τριτη λυκειου,αν εχει κανεις ακουστα το σχολειο στην αγ.παρασκευη το ιδιωτικο Φλωρα Διαμαντη..θα ξερει πολι καλα για τι μιλαω! καταρχην ολοι οι καθηγητες μας ηταν 25 χρονων εκει γυρω πολυ κοντα δηλαδη στην ηλικια μας και ειχε απιστευτο χαβαλε,αφου να φανταστειτε δ ειχαμε καν τα σχολικα βιβλια ουτε τσαντα δ κουβαλαγαμε καλα καλα γιατι μονο μαθημα δεν καναμε,ακουγαμε μουσικη, μιλαγαμε, αλλοι σπαγανε πραγματα, σαν αναμορφωτηριο ενα πραγμα αφου να σκεφτειτε τελειωνε η σχολικη χρονια και δεν ειχαμε καθηγητρια αγγλικων και ιστοριας,δεν μας αντεχε κανενας φευγανε ολοι κλαιγοντας το πολυ μετα απο 2 μερες! Η μονη αυστηρη εκει μεσα ηταν η διευθηντρια η Φλωρα που ερχοτανε κρυφα και κοιταζε απο το παραθυρο χωρις να την βλεπει κανεις και οποιον εβλεπε να μιλαει εκεινη την στιγμη μπουκαρε μεσα και τον σφαλιαριζε, η εκανε ελενχο στις τσαντες μας και τις αδειαζε ολες κατω και αν εβρισκε κινητα τα πεταγε κατω και πηδαγε απο πανω τους! μιλαμε απιστευτο χαβαλε.. καμια φορα οταν ελειπε ομως αυτη επειδη καναμε οτι θελαμε φευγαμε πιο νωρις απο τις 2 αλλα τυχαινε πολλες φορες να κοιταει απο απεναντι με τα κυαλια που ηταν το σπιτι της και τοτε ερχοταν τρεχοντας με μια ομπρελα και την χτυπαγε πανω στα παιδια για να γυρισουμε πισω! μιλαμε απιστευτα σκηνικα.. ηταν τοσο τραγικα τα σκηνικα σε αυτο το σχολειο που παλια μας πηγαινε εκδρομες αλλα μια φορα καποιος εβαλε φωτια στο κτιριο και απο τοτε η μονη εκδρομη που μας πηγαιναν ηταν στο απεναντι γυμναστηριο σε περιφραγμενο χωρο! αυτα τα σκηνικα θα ηθελα να τα ξαναζησω πραγματικα, δεν εχω περασει καλυτερα και αμφιβαλω αν υπαρχει αλλο τετοιο σχολειο.. ενα κακο ειχε μονο μια πρεζου που καθοτανε απο πισω σου και με εναν αναπτηρα προσπαθουσε να σε κανει καρβουνο αλλα ενταξει εφαγε γρηγορα ποδι και γλυτωσαμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 εγω παλι περασα τελεια δευτερα και τριτη λυκειου,αν εχει κανεις ακουστα το σχολειο στην αγ.παρασκευη το ιδιωτικο Φλωρα Διαμαντη..θα ξερει πολι καλα για τι μιλαω! καταρχην ολοι οι καθηγητες μας ηταν 25 χρονων εκει γυρω πολυ κοντα δηλαδη στην ηλικια μας και ειχε απιστευτο χαβαλε,αφου να φανταστειτε δ ειχαμε καν τα σχολικα βιβλια ουτε τσαντα δ κουβαλαγαμε καλα καλα γιατι μονο μαθημα δεν καναμε,ακουγαμε μουσικη, μιλαγαμε, αλλοι σπαγανε πραγματα, σαν αναμορφωτηριο ενα πραγμα αφου να σκεφτειτε τελειωνε η σχολικη χρονια και δεν ειχαμε καθηγητρια αγγλικων και ιστοριας,δεν μας αντεχε κανενας φευγανε ολοι κλαιγοντας το πολυ μετα απο 2 μερες! Η μονη αυστηρη εκει μεσα ηταν η διευθηντρια η Φλωρα που ερχοτανε κρυφα και κοιταζε απο το παραθυρο χωρις να την βλεπει κανεις και οποιον εβλεπε να μιλαει εκεινη την στιγμη μπουκαρε μεσα και τον σφαλιαριζε, η εκανε ελενχο στις τσαντες μας και τις αδειαζε ολες κατω και αν εβρισκε κινητα τα πεταγε κατω και πηδαγε απο πανω τους! μιλαμε απιστευτο χαβαλε.. καμια φορα οταν ελειπε ομως αυτη επειδη καναμε οτι θελαμε φευγαμε πιο νωρις απο τις 2 αλλα τυχαινε πολλες φορες να κοιταει απο απεναντι με τα κυαλια που ηταν το σπιτι της και τοτε ερχοταν τρεχοντας με μια ομπρελα και την χτυπαγε πανω στα παιδια για να γυρισουμε πισω! μιλαμε απιστευτα σκηνικα.. ηταν τοσο τραγικα τα σκηνικα σε αυτο το σχολειο που παλια μας πηγαινε εκδρομες αλλα μια φορα καποιος εβαλε φωτια στο κτιριο και απο τοτε η μονη εκδρομη που μας πηγαιναν ηταν στο απεναντι γυμναστηριο σε περιφραγμενο χωρο! αυτα τα σκηνικα θα ηθελα να τα ξαναζησω πραγματικα, δεν εχω περασει καλυτερα και αμφιβαλω αν υπαρχει αλλο τετοιο σχολειο.. ενα κακο ειχε μονο μια πρεζου που καθοτανε απο πισω σου και με εναν αναπτηρα προσπαθουσε να σε κανει καρβουνο αλλα ενταξει εφαγε γρηγορα ποδι και γλυτωσαμε! Σοβαρά σύμβαιναν όλα αυτά ? Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 και τα εγραψα και σε περιληψη και μονο πολυ λιγα περιστατικα.. αν ξερεις κανεναν που πηγε στο συγκεκριμενο σχολειο θα χει πολλες τετοιες ιστοριες και χειροτερες να σου πει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 φανταστικα χρονια αν και δεν ημουν ιδιαιτερα καλος μαθητης,βασικα πηγαινα στο σχολειο μονο για το χαβαλε μου και τιποτα αλλο.ροδα,τσαντα και κοπανα,μπορει να ημουν παντως τουβλο αλλα οι καθηγητες με πηγαιναν παρα πολυ και ειδικα μια καθηγητρια αγγλικων οπου δημιουργηθηκε και ειδυλλιο αναμεσα μας. ηταν παρα πολυ ωραια με τα παρτακια μας και τις χοροεσπεριδες μας,πραγματικα ανεμελη εποχη,βασικα δε ξερω τι να πρωτογραψω γιατι μου ερχοντε ολα μαζεμενα αστο μυαλο μου Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Σοβαρά σύμβαιναν όλα αυτά ? Μήπως μιλάτε για την Μητέρα μου?Γιατί όλα αυτά μου την θυμίζουν!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 παντως και μενα ενα ενα μου ερχονται.... οι "πρωινες" κοπανες με ολη την παρεα οι βαθμολογιες για ποια καθηγητρια ειναι η ομορφοτερη τα παρτακια οι αποβολες :X ο χαβαλες και γενικα αυτη η ανεμελια ρε παιδι μου...... επισης αυτο το feeling οτι αν δεν κανεις ολες τις "ασκησεις" για το αυριανο μαθημα η οτι αν δεν γραψεις καλα στο διαγωνισμα θα ρθει το τελος του κοσμου μετα απο αυτο ηταν πραγματικα απιστευτα συναισθηματα....(που να φανταστεις τι σε περιμενει μετα...) απιστευτα χρονια..... εγω μαγκες οσους ακομη πατε σχολειο σας ζηλευω.... εκμεταλλευτείτε το.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 πω,πω θυμαμαι στη τριτη γυμνασιου τις μαγκιες που καναμε στις κοπελιες με τα μηχανακια,ειχα μια astrea τοτε 59χιλ οτι πρεπει για κοντρες. ειχαμε μια ευθεια στο δρομο του σχολειου και καθοτανε πολλα κοριτσια και βαζαμε εμεις τα αγορια στοιχηματα για το ποιος θα κρατησει πιο πολυ το μηχανακι του ορθιο σουζα μεχρι το τελος της ευθειας αχ τρελαινοτανε τα κοριτσακια,οσο για κοπανες κι αποβολες αλλο τιποτα,αφου με ειχαν διωξει και οριστικα απο ενα σχολειο γιατι ειχα σπασει στο ξυλο τοτε ενα γιο ενως βουλευτη<<ονοματα μη λεμε>> και με θεωρησαν βιαιο για το σχολειο τους κι ετσι με εκαναν ξου ξου και ξερετε στεναχωρηθηκα πολυ τοτε,καθολου δε με νοιαξε Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 παντως και μενα ενα ενα μου ερχονται.... οι "πρωινες" κοπανες με ολη την παρεα οι βαθμολογιες για ποια καθηγητρια ειναι η ομορφοτερη τα παρτακια οι αποβολες :X ο χαβαλες και γενικα αυτη η ανεμελια ρε παιδι μου...... επισης αυτο το feeling οτι αν δεν κανεις ολες τις "ασκησεις" για το αυριανο μαθημα η οτι αν δεν γραψεις καλα στο διαγωνισμα θα ρθει το τελος του κοσμου μετα απο αυτο ηταν πραγματικα απιστευτα συναισθηματα....(που να φανταστεις τι σε περιμενει μετα...) απιστευτα χρονια..... εγω μαγκες οσους ακομη πατε σχολειο σας ζηλευω.... εκμεταλλευτείτε το.... ;) Kano o,ti mporo gia na to ekmetalleytho. :) Pantos einai gegonos oti mono otan afhseis to sxoleio,to ektimas pragmatika anapolontas tis eyxaristes stigmes poy pernoyses ekei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Kano o,ti mporo gia na to ekmetalleytho. :) Pantos einai gegonos oti mono otan afhseis to sxoleio,to ektimas pragmatika anapolontas tis eyxaristes stigmes poy pernoyses ekei... παντα ετσι ειναι.... μονο τα "ευχαριστα" σου μενουν μετα.... και απο τον στρατο ακομη-παρολο που ειχα "ζορικη" θητεια-τωρα μονο τα καλα μου μειναν.... θα το δεις στην συνεχεια.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braindead1303 Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 το σχολείο θα ήταν καλό αν ήταν όπως το πανεπιστήμιο.να πηγαίνεις όποτε θέλεις.κι εσείς όλοι που αναπολείτε το σχολείο,κάνετε λες και ζούσατε τρελά.σιγά ένα σχολείο ήταν,τίποτα παραπάνω.το ξαναλέω,όλα τα λεφτά στο πανεπιστήμιο.τρελά ξενύχτια,γκόμενες,παρτάκια φοιτητικά(τρελές φάσεις),μεθύσια, εξεταστικές,φραπεδιές με ταβλάκι (must ), cinema,clubbakia,ρεμπετάδικα,σκυλάδικα, ότι γουστάρεις κάνεις όταν είσαι φοιτητής.πράγματα που δεν τα έχεις κάνει και ούτε θα τα ξανακάνεις ποτέ.κι ένα γνωστό συνθηματάκι : αφήστε την ύλη και πιάστε τον βαβύλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Δεν περασαν(ή περνανε)ομως ολοι τα φοιτητικα τους χρονια οπως εσυ... :O :X γι'αυτο & αναπολουμε το σχολειο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 το σχολείο θα ήταν καλό αν ήταν όπως το πανεπιστήμιο.να πηγαίνεις όποτε θέλεις.κι εσείς όλοι που αναπολείτε το σχολείο,κάνετε λες και ζούσατε τρελά.σιγά ένα σχολείο ήταν,τίποτα παραπάνω.το ξαναλέω,όλα τα λεφτά στο πανεπιστήμιο.τρελά ξενύχτια,γκόμενες,παρτάκια φοιτητικά(τρελές φάσεις),μεθύσια, εξεταστικές,φραπεδιές με ταβλάκι (must ), cinema,clubbakia,ρεμπετάδικα,σκυλάδικα, ότι γουστάρεις κάνεις όταν είσαι φοιτητής.πράγματα που δεν τα έχεις κάνει και ούτε θα τα ξανακάνεις ποτέ.κι ένα γνωστό συνθηματάκι : αφήστε την ύλη και πιάστε τον βαβύλη. εχμμμ το ολο topic ειναι για τα "σχολικα" χρονια.... τωρα η φοιτητικη ζωη ειναι αλλο κεφαλαιο....εντελως.... παντως ολα αυτα που γραφεις(παρτακια γκομενακια κτλ..) εγω τα κανα και στο λυκειο..... και ειδικα τριτη λυκειου που μας ειχαν δωσει το δικαιωμα να "δικαιολογουμε" τις απουσιες μας(οσοι ειχαμε γινει 18) αμφιβαλω αν πατουσε κανεις απο την παρεα μου το πρωι... χα χα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 (edited) Ta xronia poy perasate sto dhmotiko ta anapoleite katholoy; Gia mena htan isos ta kalytera ths zohs moy.OLOI oi symmathhtes moy htan kaloi moy filoi. Edited January 26, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-elix- Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 ααα, τι ωραίο θέμα! λοιπόν, 6 χρόνια στο δημοτικό ήταν μάλλον όμορφα. στο γυμνάσιο άρχισε η συνειδητοποίηση άρα και τα προβλήματα που κορυφώθηκαν στην δευτέρα τάξη. εκεί ήμουν ο ¨κύριος Άρνηση¨ (βλέπε και Ζοχάδας, Αντιρρησίας κλπ) με έντονη υπόγεια ανατρεπτική δράση! με τέτοιο background το λύκειο κύλησε άθλια με έντονες αντιπαραθέσεις με τους συμμαθητές. η καλύτερη χρονιά ήταν στην τρίτη λυκείου που, αποφασισμένος ότι δε θα έδινα πανελλήνιες, τα έγραψα όλα και επιτέλους ηρέμησα. φυσικά 5ήμερη δεν πήγα και χάραξα ένα μεγάλο 'Χ' πάνω σε όλους και όλα. ¨αποφυλακίστηκα¨ το '93 και μόλις πέρασα την πόρτα άρχισα επιτέλους να ζω και να γνωρίζω τον κόσμο... Παράθεση The carpet crawlers heed their callersالسجاده الزواحف عن اهتمام المتصلين We've got to get in to get out ويفي على التدخل في الخروج Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 -elix- καπως ετσι και γω,ουτε 5ημερες ουτε επαφες ουτε τιποτα.με το μονο ατομο που κρατησα επαφες ηταν μια συμμαθητρια μου απο την πεμπτη δημοτικου.σε ολα τα αλλα οπως ακριβως το ειπες και συ εβαλα ενα τεραστιο Χ!στο γυμνασιο ηταν τα χειροτερα χρονια της ζωης μου δεν θελω ουτε να τα θυμαμαι.απαισιοι συμμαθητες με πραγματικα πολυ εντονες αντιπαραθεσεις με αποκορυφωμα ενα τσογλανι που με κοροιδευε και με χτυπουσε γιατι οπως ελεγε χαλαγα την εικονα της ταξης γιατι ημουν η μοναδικη που επερνα μονιμος 0 σε ολα τα μαθηματα ! στο σπιτι συνεχως απιστευτα προβληματα,τα πραγματα για μενα αρχισαν να φτιαχνουν στην 2α λυκειου και μετα,εγω απο κει και επειτα αρχισα να ζω και να ξυπναω απο τον στρωμενο με ροδοπεταλα υπνο μου.αργεισα αλλα καταλαβα οτι ο κοσμος μου δεν ηταν και τοσο καλος οσο πιστευα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. April 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Εμένα ήδη μου έχει λείψει πολύ το σχολείο.... και δεν έχω κλείσει χρόνο ακόμα. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 κοπανες φωτιες στο σχολειο βρισιες στους καθηγητες δυναμιτακια στα γραφεια καταληψεις :rolleyes: μπουγατσες και πολλα αλλα δεν μου αρεσαν ποτε τα μαθηματικα :rolleyes: 7 ενιαιο γυμνασιο λυκειο πειραια :devil: :devil: :devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Re paidia foito sthn Proth Lykeioy kai den exo kanei pote moy kopana...Mhpos den eimai fysiologikos :rolleyes: ; :worry: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Re paidia foito sthn Proth Lykeioy kai den exo kanei pote moy kopana...Mhpos den eimai fysiologikos :rolleyes: ; :worry: :confused: χα χα χα!!!!! απιστευτος!!!!! χα χα!!!!! :D οχι ρε διαβαζε και μην κανεις κοπανα ποτε..... θα τα κανεις ολα μαζεμενα μετα.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Re paidia foito sthn Proth Lykeioy kai den exo kanei pote moy kopana...Mhpos den eimai fysiologikos :rolleyes: ; :worry: :confused: Φυσιολογικός είσαι, κι εγώ δεν έχω κάνει ποτέ (2α Γυμνασίου πάω) και ούτε πρόκειται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Re paidia foito sthn Proth Lykeioy kai den exo kanei pote moy kopana...Mhpos den eimai fysiologikos :rolleyes: ; :worry: :confused: eksartatai ti 8eorei o ka8enas fysiologiko...gaiti polloi edo mesa 8eoroun fusiologiko na kanoun sunexos kopanes,na exoun anarmosth, agenh symperifora apenanti stous ka8hghtes kai summa8htes tous,kai na to paineyontai kai apo pano les kai kanane kai go de ksero ti!!de leo,ki ego eimoun sto sxoleio kai sa paidaki eimoun zohro,alla hksera pote,pou kai pos na ektono8o... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Εμένα ήδη μου έχει λείψει πολύ το σχολείο.... και δεν έχω κλείσει χρόνο ακόμα. :O κι εγω το ιδιο περσι τελειωσα και μου λειπει... το Τει δεν συγκρινεται με το σχολειο...χιλιες φορες σχολειο...στο Τει καταρχας δεν ισχυει αυτο που λενε ολοι οτι αν θες πας...αν θες να παρεις το ρημαδι το πτυχιο σε λιγοτερο απο 10 χρονια ΠΡΕΠΕΙ να πηγαινεις και να διαβαζεις μαλιστα περισσοτερο απο οτι στο σχολειο...ασε που το σχολειο ειναι διπλα σου και δεν παιρνεις 3 λεωφορεια καθε πρωι για να πας στο Αιγαλεω(που ειναι και ψιλοχαλια περιοχη)... Σχολειο και παλι σχολειο!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. April 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Re paidia foito sthn Proth Lykeioy kai den exo kanei pote moy kopana...Mhpos den eimai fysiologikos :rolleyes: ; :worry: :confused: Κι εγώ που τελείωσα ήδη, δεν έκανα ποτέ μου. Απλά μόνο μία 3ήμερη αποβολή είχα φάει στην β γυμνασίου. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts