TonyK Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Να ρωτήσω κάτι άσχετο γιατί με το seach δεν βγάζω άκρη... Είχα τις επαφές μου μόνο στο τηλέφωνο, αποφάσισα να τις περάσω στο gmail. Τις μετέφερα με τον οδηγό του TonyK αλλά αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα-ελλείψεις. 1) Οι επαφές μου στο τηλέφωνο είχαν εικόνα. Στο gmail δεν έχουν. Υπάρχει κάποιος πιο αυτόματος τρόπος για να τις μεταφέρω; Ή πρέπει όλες χειροκίνητα. 2)Στο τηλέφωνο τις επαφές τις είχα σε ομάδες... τις οποίες δεν μπορούσα να περάσω στο gmail. Τις έφτιαξα λοιπόν χειροκίνητα στο gmail αλλά αν χρησιμοποιήσω αυτές τις επαφές στο κινητό δεν εμφανίζονται σε ομάδες, αλλά όλες χύμα μαζί. Τις είχα σβήσει και από το my contacts (και απλά πλέον δεν φαινόντουσαν όλες οι επαφές στο κινητό) 3) Επίσης με τα γενέθλια και το ημερολόγιο κάπου πήρε το μάτι μου ότι γίνεται να φαίνονται εκεί αν είναι γραμμένη στις επαφές gmail αλλά εμένα δεν τις δείχνει. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια. 1) το gmail απ'οσο ξερω δεν παιρνει αυτοματα τις φωτογραφιες. πρεπει να το κανεις εσυ χειροκινητα δυστυχως. 3) για τα γενεθλια των επαφων πρεπει να περασεις χειροκινητα τα γενεθλια σε καθεναν, αλλα πρεπει να το κανεις μεσω του gmail στο web, και οχι στο κινητο. διαβασε το post Που ειχα γραψει πριν πολυυυ καιρο : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3313899#post3313899 LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Ευχαριστώ για τις συμβουλές... Θεωρείς οτι αν αυξάνω το aggesivity του task manager αυξάνεται η κατανάλωση; γιατί οκ έχω ενα app που δουλεύει περισσότερο, αλλά σβηνει τα άλλα που πετάγονται.Ως προς την μπαταρία κάπου είχα διαβάσει ότι τις πρώτες 1-2 μέρες μετά το root΄και το lagfix λόγω διαφορετικής διαχείρισης μπορεί στο backround να δουλεύουν όλα φούλ και να στεγνώνει την μπαταρία. Εως τώρα σήμερα χωρίς κάποια αλλαγή από την προηγούμενη κατάσταση που περιγράφω, με κιν εκτός φόρτισης εδώ και μιάμιση ώρα και με αρκετή χρήση έχω 93%. είναι πολύ καλά. Όλα τα widgets τα έχω στο manual update.Επίσης τη φωτεινότητα χαμηλά και δεν έχω δόνηση. Καμμία ιδέα για το froyo αν τελικά θα υπάρξει OTA update; Για εμένα εκεί είναι που η samsung είναι απαράδεκτη. Με τόσους (και εμένα) να έχουν τρελό πρόβλημα με το kies, απλά είναι σαδιστικό να επιβάλλεις με αυτό τον τρόπο ένα προβληματικό πρόγραμμα για να μπορέσει ο άλλος να κάνει τη δουλειά του φιλε μου εχω κανει πιστευω τις πιο πολλες δοκιμες εδω μεσα οσο αφορα τον autokiller, και εχω αναλυσει το θεμα πολλες φορες εδω. κοιτα λιγο καποιες απαντησεις που εξηγω την λειτουργια του android και πως δουλευει το autokiller. 1) μην χρησιμοποιειτε task killers http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3399931#post3399931 2) πως κανει διαχειριση μνημης το android http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3400350#post3400350 3) λειτουργια autokiller http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3384681#post3384681 Εγω θα σου προτεινω να βαλεις στον autokiller τις τιμες 40,50,60. εχει εχω καταληξει και αυτες τις τιμες εχω. δεν θα κολλησει ποτε το κινητο σου και θα μπορεις να ανοιγεις πολλες εφαρμογες. εγω οπως εχω γραψει εχω ανοιξει μεχρι και 17 εφαρμογες συγχρονως !!!! βαλε 40,50,60 και κανε μια επανεκινηση. και δουλεψε το κινητο σου 2-3 μερες και πες μου. μην ξεχασεις οταν θελεις να βγεις απο μια εφαρμογη να πατας το πληκτρο πισω (δεξι πληκτρο) και ΟΧΙ το μεσαιο πληκτρο. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iphonehellas Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Καλημέρα φίλε μου. Τι εννοείς το "τάδε παιχνίδι"? γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος να το συζητήσουμε. Προσωπικά σύγκρινα σε iphone4 φίλου μου το angry birds και λόγω AMOLED απλά φαινόταν άλλο παιχνίδι στο Galaxy..Γενικά αν έχεις μάθει σε Amoled τα υπόλοιπα κινητά σου φαίνονται παιχνίδια για νήπια....:happy: το tower bloxx π.χ. ειναι χαλια στο galaxy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 το tower bloxx π.χ. ειναι χαλια στο galaxy Ενταξει οτι το app store εχει καλυτερα games σε σχεση με το android ειναι σιγουρο.Αλλα που θα παει θα αλλαξει αφου εχςι αρχησει να πουλαει πολυ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 παιδια παλια ειχα δοκιμασει αυτο το firmware με την προοπτικη οτι θα εχει ελληνικη γλωσσα και keyboard επειδη ειναι xw....I9000XWJPB ομως ειχε μονο ελληνικη γλωσσα και αυτο εκανα παπαδες να την βρω λογω της αρχικης γλωσσας που μου ειχε που ηταν σαν κινεζικα :p και πληκτρολογιο δεν ειχε ελληνικο..ξερετε γιατι??αφου ειναι xw... Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos3650 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Παιδια πως μπορω να κάνω update το google maps με την καινούργια έκδοση που βγήκε? Ακολουθω το link της google αλλά μου λεει στο market οτι η εφαρμογή δεν βρέθηκε. Any ideas? και μένα αυτό μου έβγαζε αρχικά, αλλά μετά ενεργοποίηση το app marketaccess για να βλέπεις και paid εφαρμογές και το βρήκα και το ενημέρωσα κανονικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Λοιπόν, πρώτη μέρα με lagfix και beautiful widgets, και χωρίς ιδιαίτερη χρήση (ούτε κλήση) στις 15: 30 από τις 7: 30 η μπαταρία είχε αδειάσει. Χρησιμοποιώ task killer από το lagfix, και τα widgets ενημερώνονται manually. Δεν χρησιμοποιώ live wallpaper. Το κινητό είναι γρήγορο. Διάβασα ότι για κανα 2 μέρες είναι έτσι. Αν συνεχίσει, παω για unroot. Καλό το adfree εγώ εγκατέστησα το beautiful weather widget, το εβαλα να κανει ενημερωση αυτόματα καθε 2 ώρες, και το κινητό με έβγαλε από τις 10 το πρωί μέχρι τις 0.30 όπου και έσβησε μόνο του, με μια κλήση των 10 λεπτών...Προφανώς το widget θα πάρει πόδι. Ωραίο μεν, αλλά δεν μπορώ να κουβαλαω φορτιστες μαζί μου11παιδια,απ οτι φαινεται το προβλημα σας το δημιουργει το beautifull widgets,δεν αλλαζει η καταναλωση της μπαταριας απο το lagfix,με τη λειτουργια που αναφερετε το δικο μου βγαζει 3 μερες ανετα.:happy: Καλημέρα φίλε μου. Τι εννοείς το "τάδε παιχνίδι"? γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος να το συζητήσουμε. Προσωπικά σύγκρινα σε iphone4 φίλου μου το angry birds και λόγω AMOLED απλά φαινόταν άλλο παιχνίδι στο Galaxy..Γενικά αν έχεις μάθει σε Amoled τα υπόλοιπα κινητά σου φαίνονται παιχνίδια για νήπια....:happy: βαλε το need for speed και πες μας!!;) http://img140.imageshack.us/img140/8272/androidhoneycomb.jpg τι θα γινει δεν προλαβαινουμε τις αναβαθμισεις :lol: ΠΗΓΗ http://pcnea.blogspot.com/2010/12/android-24-honeycomb.htmlθα μας διαβασει και κανενας που δεν ξερει τι εστι samsung και θα νομιζει οτι περνουμε τα updates βροχη!!!!:lol::lol: Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 παιδια,απ οτι φαινεται το προβλημα σας το δημιουργει το beautifull widgets,δεν αλλαζει η καταναλωση της μπαταριας απο το lagfix,με τη λειτουργια που αναφερετε το δικο μου βγαζει 3 μερες ανετα.:happy: βαλε το need for speed και πες μας!!;) θα μας διαβασει και κανενας που δεν ξερει τι εστι samsung και θα νομιζει οτι περνουμε τα updates βροχη!!!!:lol::lol: εγω δεν εχω lagfix και ειμαι σιγουρος οτι η διαρροη προέρχεται απο το beautiful weather. Μια μερα το δούλεψα και η μπαταρία μου ετρεχε να κρυφτει...Κρίμα και ηταν πολύ ωραίο. Αν γνωρίζει καποιος κατι αναλογο με λογικες απαιτήσεις θα το ηθελα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 http://img140.imageshack.us/img140/8272/androidhoneycomb.jpg Διάφορες ενδείξεις επιβεβαιώνουν ότι η νέα έκδοση του Android - η 2.4 γνωστή και με τη κωδική ονομασία Honeycomb (κηρήθρα) - βρίσκεται προ των πυλών για να κυκλοφορήσει. Όπως αναφέρει το site androidandme.com επικαλούμενο πληροφόρηση από ένα developer του Android, η επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google θα δει το φως της δημοσιότητας στο ερχόμενο Mobile World Congress που θα λάβει χώρα στην Βαρκελώνη το Φεβρουάριο. Το Honeycomb δεν θα είναι το Android 3.0 όπως είχε υποτεθεί αρχικά αλλά το Android 2.4. Σημειωτέο ότι και το τωρινό Android Gingerbread (2.3) είχε εκτιμηθεί αρχικά ότι θα ήταν το Android 3.0. τι θα γινει δεν προλαβαινουμε τις αναβαθμισεις :lol: ΠΗΓΗ http://pcnea.blogspot.com/2010/12/android-24-honeycomb.html αυτο το ποστ νομιζω δεν εχει θεση στο thread για το galaxy... :( οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 εγω δεν εχω lagfix και ειμαι σιγουρος οτι η διαρροη προέρχεται απο το beautiful weather. Μια μερα το δούλεψα και η μπαταρία μου ετρεχε να κρυφτει...Κρίμα και ηταν πολύ ωραίο. Αν γνωρίζει καποιος κατι αναλογο με λογικες απαιτήσεις θα το ηθελα δες για το animated weather το εχω βαλει και προσωπικα μου αρεσει πολυ :D οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 εγω δεν εχω lagfix και ειμαι σιγουρος οτι η διαρροη προέρχεται απο το beautiful weather. Μια μερα το δούλεψα και η μπαταρία μου ετρεχε να κρυφτει...Κρίμα και ηταν πολύ ωραίο. Αν γνωρίζει καποιος κατι αναλογο με λογικες απαιτήσεις θα το ηθελα Δοκίμασε το Fancy Widget, είχα χρησιμοποιήσει προηγουμένως το Beautiful Weather και δεν ήταν ότι καλύτερο για την μπαταρία... με το που δοκίμασα το Fancy Widget ήταν η μέρα με την νύχτα στην κατανάλωση! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Παιδιά να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει... Upload video στο facebook πώς μπορούμε να κάνουμε από την εφαρμογή youtube ? Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 παιδια παλια ειχα δοκιμασει αυτο το firmware με την προοπτικη οτι θα εχει ελληνικη γλωσσα και keyboard επειδη ειναι xw....I9000XWJPB ομως ειχε μονο ελληνικη γλωσσα και αυτο εκανα παπαδες να την βρω λογω της αρχικης γλωσσας που μου ειχε που ηταν σαν κινεζικα :p και πληκτρολογιο δεν ειχε ελληνικο..ξερετε γιατι??αφου ειναι xw... Η XWJPB έχει τα πάντα ελληνικά. Μενού, πληκτρολόγιο Samsung, πληκτρολόγιο Swype. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 *** Δεν ξέρω αν κάποιος έχει το παρακάτω πρόβλημα *** αλλά αν το έχει έχω και την λύση του..... Πρόβλημα: Συνδέω το κινητό στο pc και μου βγάζει MTP Error όταν πάει να περάσει τους drivers..... Λύση: Απλά πέρνα ξανά το Media Player 11 και όλα λύνονται με την μία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Παιδιά να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει... Upload video στο facebook πώς μπορούμε να κάνουμε από την εφαρμογή youtube ? Θέλεις να κάνεις upload κάποιο βίντεο από το youtube στο facebook, η θέλεις να το κάνεις share ? Μιλάμε για ένα βίντεο δικό σου, που έχεις ανεβάσει εσύ στο youtube, η κάποιο τυχαίο που βρήκες ? LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Η XWJPB έχει τα πάντα ελληνικά. Μενού, πληκτρολόγιο Samsung, πληκτρολόγιο Swype. την εχεις δοκιμασει?? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 την εχεις δοκιμασει?? Αυτήν έχω περασμένη εδώ και 1 μήνα στο κινητό μου.Χωρίς root, lagfixes κλπ,κλπ και λειτουργεί μια χαρά η συσκευή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 οκ...γιατι ομως οταν την ειχα βαλει δεν μου ειχε τα ελληνικα ως προεπιλεγμενη γλωσσα οπως στην jpa?? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Δεν έχει σημασία αυτό. Όταν την περάσεις στη συσκευή, πηγαίνεις στις Ρυθμίσεις και αλλάζεις και την γλώσσα του μενού και των πληκτρολογίων σε ελληνικά. Είναι δε πιο καινούρια απ'την JPA. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 ναι το ξερω ειναι η τελευταια xw...και κατι αλλο..εχει διαφορα αυτη που υπαρχει στο xda απο αυτην στο samfirmwares?? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Δε νομίζω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Θέλεις να κάνεις upload κάποιο βίντεο από το youtube στο facebook, η θέλεις να το κάνεις share ? Μιλάμε για ένα βίντεο δικό σου, που έχεις ανεβάσει εσύ στο youtube, η κάποιο τυχαίο που βρήκες ? Ένα βιντεάκι που βρίσκω στο youtube και θέλω να εμφανίζεται στο wall μου στο facebook εννοώ Αντώνη. Έχω την εντύπωση ότι παλαιά το έκανα με κάποιο τρόπο αλλά δεν θυμάμαι πώς? μέσω της εφαρμογής facebook κάπως ή μέσω της εφαρμογής youtube (του κινητού εννοείται πάντα...) ? Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Ένα βιντεάκι που βρίσκω στο youtube και θέλω να εμφανίζεται στο wall μου στο facebook εννοώ Αντώνη. Έχω την εντύπωση ότι παλαιά το έκανα με κάποιο τρόπο αλλά δεν θυμάμαι πώς? μέσω της εφαρμογής facebook κάπως ή μέσω της εφαρμογής youtube (του κινητού εννοείται πάντα...) ? Μεσω της εφαρμογης επιλεγεις send και θα σου βγαλει μια λιστα απο την οποια θα διαλεξεις το fb. Μετα θα ανοιξει μονος του o browser στο γνωστο παραθυρο post to profile :) Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Παίδες ερώτηση, Υπάρχει τρόπος ότι και να βάζω στο calendar να συγχρονίζεται απ' ευθείας με το google calendar στο net? και φυσικά δεν ενοώ να πηγαίνω χειροκίνητα να κάνω καταχώριση μέσα από τα ημερολόγια στο calendar και να επιλέγω από εκεί το google calendar μιλάω ποιό πολύ για κάποιο χαντακωμένο setting. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 μου εγινε και εμενα ενημερωση του μαρκετ αλλα εφοσον περασα την jpa :p Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts