red_herring Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Τις καινουργιες εφαρμογουλες τις εχει και σε μενα. To goal.com mobile (το οποιο επισης γραφει κατω δεξια samsung galaxy S με τη γνωστη γραμματοσειρα:) )εγκατασταθηκε ηδη απο χθες και ειναι πολυ καλο. Οσο για το gingerbread δυστυχως παραμενω απαισιοδοξος, αντιθετως εχω μια ισχνη ελπιδα οτι η επισημη froyo που θα δωσουν τελικα εδω θα ειναι η 2.2.1 (καλα μη γελατε να περναει η ωρα τα λεμε) Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Μόλις το εγκαταστήσεις το ανοίγεις πηγαίνεις Settings--> send message settings--> Greek SMS Mode=enable. Και για να μην έχεις 2 φορές ειδοποιήσεις (και από το default πρόγραμμα) πήγαινε στα προγράμματα επέλεξε Messaging--> Settings--> Και ξετίκαρε το Notifications για να έχεις μόνο από το handcent Νασαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ! πραγματικά μου έλυσες τα χέρια! και ότι θα ρωτούσα για την διπλή εμφάνιση και με πρόλαβες. Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Τις καινουργιες εφαρμογουλες τις εχει και σε μενα. To goal.com mobile (το οποιο επισης γραφει κατω δεξια samsung galaxy S με τη γνωστη γραμματοσειρα:) )εγκατασταθηκε ηδη απο χθες και ειναι πολυ καλο. Οσο για το gingerbread δυστυχως παραμενω απαισιοδοξος, αντιθετως εχω μια ισχνη ελπιδα οτι η επισημη froyo που θα δωσουν τελικα εδω θα ειναι η 2.2.1 (καλα μη γελατε να περναει η ωρα τα λεμε) Παναγιωτη αν θυμαμαι καλα εχεις την 2.1 jm2 σωστα ? Μολις ανοιξα την γυναικας μου το galaxy που εχει την ρομ JPA και τις εφαρμογες τις εχει ολες κανονικα και σ'αυτην. οποτε ειναι απλα θεμα χρονουν να τις δειτε και ολοι εσεις που εχετε JPU. ισως ενα απλο reboot να σας τις εμφανισει. σε καποιους το νεο market εμφανιστηκε μετα απο ενα απλο reboot. Βρε Παναγιωτακη, μετα απο μια τοσο ευτυχη περιπετειουλα που ειχες με το γαλαξιακι σου με το σερβις, εισαι ακομα απαισιοδοξος ? μη μου χαλας το ονειρο τωρα που το εχω πιστεψει οτι θα παρω το 2.3. :lol::lol::lol::lol: LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) Παναγιωτη αν θυμαμαι καλα εχεις την 2.1 jm2 σωστα ? Μολις ανοιξα την γυναικας μου το galaxy που εχει την ρομ JPA και τις εφαρμογες τις εχει ολες κανονικα και σ'αυτην. οποτε ειναι απλα θεμα χρονουν να τις δειτε και ολοι εσεις που εχετε JPU. ισως ενα απλο reboot να σας τις εμφανισει. σε καποιους το νεο market εμφανιστηκε μετα απο ενα απλο reboot. Βρε Παναγιωτακη, μετα απο μια τοσο ευτυχη περιπετειουλα που ειχες με το γαλαξιακι σου με το σερβις, εισαι ακομα απαισιοδοξος ? μη μου χαλας το ονειρο τωρα που το εχω πιστεψει οτι θα παρω το 2.3. Ναι Αντωνη, την JM2 μου περασαν, ειναι και στην υπογραφη μου:p Μου αρεσει που ηταν και ευτυχης η περιπετειουλα μου χαχαχαχ:lol::lol: Ξερεις μωρε ειμαι φυσει απαισιοδοξος, ωστε οταν σκασει το 2,3 να χαρω ακομη περισσοτερο απ'οτι αν το περιμενα:p Δεν ειδες ομως τι ειπα για την 2.2.1 χαχα Edited December 14, 2010 by red_herring Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Νασαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ! πραγματικά μου έλυσες τα χέρια! και ότι θα ρωτούσα για την διπλή εμφάνιση και με πρόλαβες. Παρακαλώ :) ** μπειτε στο samsung apps να δουμε σε ποιους εμφανιζει αυτες τις νεες εφαρμογες. εγω εχω JG1 οπως εχω πει. Και εγώ JG1 και τις βγάζει... να δούμε upgade πότε θα βγάλει :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Παλικαρια μια σημαντικη ερωτηση. θελω να κανω backup τις σημειωσεις που εχω γραψει στο galaxy Μου με την εφαρμογη που εχει μεσα το galaxy (την εφαρμογη "σημειωσεις"). εψαξα ολη την συσκευη αλλα δεν βρηκα που τις αποθηκευει. εκανα ενα backup με το Mybackup pro αλλα την εφαρμογη σημειωσεις δεν μου την εμφανισε εκει στη λιστα. γνωριζει κανεις πως μπορω να τις αποθηκευσω η να τις κανω backup με καποιο τροπο ? LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikfrance Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Καλημερα σας . Πριν απο λιγες μερες απεκτησα το τηλεφωνο και....καλα να παθω!! Ειμαι μεγαλος ειμαι και ασχετος με το αθλημα ..εδεσε το γλυκο! Καταχρωμενος λοιπον την καλωσυνη σας θα ηθελα (οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι που να διαφωτισει) να μου υποδειξετε το τροπο ή να μου δωσετε κανα λινκ για το πως θα κανω το gps να δουλεψει. Ειχα ενα αλλο Samsung του εβαζες μεσα την καρτουλα της Garmin και ολα (σχεδον ) καλα. Με τουτο το διαολο δεν μπορω να βρω ακρη. Βοηθηστε τον στραβο να βρει το φως του (ή μαλλον τον δρομο του!!) Ευχαριστω εκ των προτερων. κατά πρώτον πήρες καλό τηλέφωνο κανε λίγο υπομονή και θα το μάθεις, εγώ (μένω γαλλία) χρησιμοποιώ το google maps gps, είναι αλάνθαστο και έχει υπoστεί πολλές αναβαθμίσεις και το βρίσκω καταπληκτικό και ΔΩΡΕΑΝ. Τώρα, δεν ξέρω αν στην ελλάδα είναι ενημερωμένο πλήρης από κάρτες μονόδρομος πρόσφατες αλλαγές κτλ... έχω ακούσει και διαβάσει ότι στην ελλάδα με τους δήμους να αλλάζουν τα κυκλοφοριακά δεδομένα κάθε λίγο και λιγάκι υπάρχει πρόβλημα, ακόμα και στα προγράμματα που είναι με πληρωμή... Αρχικά πιστεύω ότι έχεις μια σύνδεση 3G και ότι έχεις και internet απεριόριστο, αν έχεις όλα αυτά, τότε πας στο android market και γραφεις google maps navigation gps στο βγάζει το κατεβάζεις και αυτό ήταν, τώρα τι tuto θες?? αφού από ότι λες είχες gps ξέρεις πως δουλεύει, όσο για το πως θα δουλέψει τα galaxy θα σε πάει μονο του όταν θα πατάς το gps να είναι σε λειτουργία, πχ αν κάποιες λειτουργίες και είναι ενεργοποιημένες θα σου ζητα να τις ενεργοποίησης κτλ κτλ...ψάξιμο θέλει... Αν δεν σε βολέψει το maps τότε πήγαινε σε άλλο θεματικό του forum που γραφουν για προγράμματα gps και κανε ερώτηση πιο είναι καλύτερο για τα ελληνικά δεδομένα να το κατεβάσεις αγοράσεις κτλ.. Ελπίζω να σε βοήθησα! Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Παναγιωτη αν θυμαμαι καλα εχεις την 2.1 jm2 σωστα ? Μολις ανοιξα την γυναικας μου το galaxy που εχει την ρομ JPA και τις εφαρμογες τις εχει ολες κανονικα και σ'αυτην. οποτε ειναι απλα θεμα χρονουν να τις δειτε και ολοι εσεις που εχετε JPU. ισως ενα απλο reboot να σας τις εμφανισει. σε καποιους το νεο market εμφανιστηκε μετα απο ενα απλο reboot. Βρε Παναγιωτακη, μετα απο μια τοσο ευτυχη περιπετειουλα που ειχες με το γαλαξιακι σου με το σερβις, εισαι ακομα απαισιοδοξος ? μη μου χαλας το ονειρο τωρα που το εχω πιστεψει οτι θα παρω το 2.3. :lol::lol::lol::lol: Και 'μένα με jg1 τις εμφανίζει τις νέες εφαρμογές. Μου φαίνεται ότι μόνο εμείς οι δύο θα μείνουμε με την παλαιολιθική jg1!!! Εγώ βέβαια έβαλα ως χρονικό όριο το τέλος του χρόνου, αν μέχρι τότε δεν την έχουν δώσει επίσημα, βουρ για jpu!!! Με το ζόρι κρατιέμαι!!! Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Παιδια να ρωτησω κατι? η XWJM5 που εχω ειναι η τελευταια? Ξερει κανεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Παιδια να ρωτησω κατι? η XWJM5 που εχω ειναι η τελευταια? Ξερει κανεις? τι εννοεις τελευταια? οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 τι εννοεις τελευταια? Εννοω, ποια ειναι η τελευταια official, και αν ειναι αυτη που εχω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) Εννοω, ποια ειναι η τελευταια official, και αν ειναι αυτη που εχω Ξερει κανεις ποια ειναι η τελευταια official για το galaxy? (Edit. το βρηκα μονος μου, η τελευταια ειναι και ειναι απο wind.) Edited December 14, 2010 by aby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixos Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Kαλησπερα παιδια....Εχω αποκτησει και εγω με την σειρα μου το GALAXY S και αντιμετοπιζω το εξης προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας.. Εκανα κανονικο gmail και ενεργοποιησα το market...Κατεβασα κανονικα 4 εφαρμογες.. Στην συνεχεια ασχοληθηκα λιγο με αυτες τις εφαρμογες...... Το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι οτι οταν ξανα πηγα να κατεβασω ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΗΨΗ τον εφαρμογων που επιλεγω.... Ξερετε τι μπορει να συμβαινει..?? Ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 ασχετο αλλα βρηκα σημερα στα Public , silicon case, piere cardin παρακαλω στα 13 ευρω...! ωραιοτατη και επωνυμη!!! συστηνω ανεπιφηλακτα....!;) Το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι οτι οταν ξανα πηγα να κατεβασω ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΗΨΗ τον εφαρμογων που επιλεγω.... βασικα καποιες φορες απλα αργει....(εμενα μου το κανει καποιες φορες) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixos Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 φιλε εμενα δεν αργει απλα.....το εχω 1 ωρα και ακομα να κατεβασει την εφαρμογη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 φιλε εμενα δεν αργει απλα.....το εχω 1 ωρα και ακομα να κατεβασει την εφαρμογη Κλεισε το market απο εναν task manager και ανοιξε το παλι. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixos Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Κλεισε το market απο εναν task manager και ανοιξε το παλι. τι ειναι το task manager..?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) φιλε εμενα δεν αργει απλα.....το εχω 1 ωρα και ακομα να κατεβασει την εφαρμογη δεν ξερω...μια ιδεα ειπα....! εμενα τρωει τετοια κολληματα το δικο μου!!! παταω να κατεβασει κατι και ξεκιναει την ληψη μετα απο κανα 2λεπτο...!!! Κλεισε το market απο εναν task manager και ανοιξε το παλι. ααααα ναι...σωστα...! τι ειναι το task manager..?? ενα εικονειδιο στο μενου που λεει "διαχειρηση εργασιων"... αν δεν το εχεις προσπαθησε να το κατεβασεις απο το samsung apps.... (αν στρωσει το market μετα βαλε και ενα "advanced task killer") Edited December 14, 2010 by fotisg24 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 τι ειναι το task manager..?? Ειναι κατι σαν την διαχειρηση εργασιων των windows. Μια εφαρμογη με την οποια μπορεις να διακοψεις μια αλλη εφαρμογη για να μην συνεχισει να τρεχει στο συστημα σου (πολυ περιληπτικα ολα αυτα - αν θελεις να μαθεις περισσοτερα στην υπογραφη του φιλου TonyK). Μια τετοια ειναι ο advanced task killer απο το market. Αν θελεις δοκιμασε να κανεις και reboot στο τηλεφωνο σου. Εμενα οταν μου συμβαινει αυτο κλεινοντας το market απο τον advanced task killer και ενεργοποιωντας το παλι διορθωνεται. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 σε σενα δεν στις βγαζει επειδη εχεις καινουργια ρομ και παει σφαιρα :ρ:ρ τις δινει δωρο σε μας που εχουμε παλια ρομ για να μην παραπονιομαστε μεχρι να παρουμε την 2.2 & 2.3 :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo: ** μπειτε στο samsung apps να δουμε σε ποιους εμφανιζει αυτες τις νεες εφαρμογες. εγω εχω JG1 οπως εχω πει. και σε εμενα τις εβγαλε και εγκατεστησα μερικες και εγω εχω την jg1 κρατιεμαι και περιμενω την επισιμη. αντε να δουμε παντως τον δεκεμβρη θα την παρουμε λεει η σαμυ αναμενουμε Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 (edited) Παλικαρια μια σημαντικη ερωτηση. θελω να κανω backup τις σημειωσεις που εχω γραψει στο galaxy Μου με την εφαρμογη που εχει μεσα το galaxy (την εφαρμογη "σημειωσεις"). εψαξα ολη την συσκευη αλλα δεν βρηκα που τις αποθηκευει. εκανα ενα backup με το Mybackup pro αλλα την εφαρμογη σημειωσεις δεν μου την εμφανισε εκει στη λιστα. γνωριζει κανεις πως μπορω να τις αποθηκευσω η να τις κανω backup με καποιο τροπο ? Καλημέρα είμαι ο πιο πρωινός απ όλους βλέπω... Αντωνη, με το titanium θα κανεις backup τις σημειώσεις. Το αρχείο λέγεται "Σημείωση 1.0" και είναι με κόκκινα γράματα Edited December 15, 2010 by argam Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Καλημέρα παιδιά! Πως μπορούμε να σταματήσουμε το αυτοματο άνοιγμα των εφαρμογών GTalk και Google Latitude; Αυτό που συμβαίνει με τη μπαταρία του κινητού είναι ανήκουστο! Δεν έχει μείνει πλέον καμια υπηρεσία ενεργή. Φορτισμένο στο 100% στις 22:00 και ώντας σε λειτουργία αεροπλανου, στις 07:30 ειχε 68%! Και να αναφερει οτι το 68% χαθηκε στη Προβολη! Ποια προβολή; Την ωρα που κοιμόμουν; Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Kαλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν http://forum.cyanogenmod.com/topic/8139-gt-i9000-cm61-holy-crap-its-full-of-bugs-version-beta2/ το έχει δοκιμάσει κάποιος. ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdvq Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Δυστυχως τιποτα απο αυτα δεν εχω...αρα τζιφος!! Αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι οταν του πατησα το κουμπι της πλοηγησης αυτο εψαχνε, προφανως, για δορυφορο και δορυφορο δεν εβρισκε. Οποτε απο τα βασικα πρεεπι να ξεκινησω και ουτε αυτα δεν ξερω.!! Μιχαλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 (edited) Αν δεν χρησιμοποιώ το επίσημο CSC για το κινητο μου , (στην δικια μου περίπτωση που είναι αγορασμένο από cosmote to COS) . Πέρα από τα update που χάνω μέσω Kies , έχει καμία άλλη επίπτωση για το κινητο Edited December 15, 2010 by dimkit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts