Jump to content

[MULTI] PES 2011 (Pro Evolution Soccer)

giothesuper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα δοκιμασω με προγραμμα μετατροπης βιντεο ισως ποιασει...αλλιως θα ψαξω στο ιντερνετ...

δοκιμασε και αυτο που σε λεω ;) κατεβασε το προγραμμα απο καποιο σαιτ και δοκιμασε, δεν ξερω για μετατροπεα γιατι ειναι bin...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 236
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δοκιμασε και αυτο που σε λεω ;) κατεβασε το προγραμμα απο καποιο σαιτ και δοκιμασε, δεν ξερω για μετατροπεα γιατι ειναι bin...

θα το δοκιμασω αλλη μερα..τωρα εχω δουλεια για κατεβασματα:(

πριν σε begginer 30 λεπτο 54-0 θα ανεβασω φωτογραφια

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/226360_218400884855550_100000569201370_828495_1109737_n.jpg

Edited by giothesuper

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

τελικα απο οτι διαβασα δεν μπορεις να τα δεις καπως... ψαξου και συ μπορει να σαι πιο τυχερος

να ανεβασω και γω καποια μερα στο 10' σε 10λεπτο top player 12-0...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

τελικα απο οτι διαβασα δεν μπορεις να τα δεις καπως... ψαξου και συ μπορει να σαι πιο τυχερος

να ανεβασω και γω καποια μερα στο 10' σε 10λεπτο top player 12-0...

εγω 16-4 τοπ...

και το 54-0 στο 10 ειναι:)

pes 2011 30λεπτο

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/167128_183385065023799_100000569201370_574206_5090748_n.jpg

Edited by giothesuper

Φιλικά Γιώργος

Λοιπον φιλε, για να γραψεις απο το pes οτι θελεις θα κανεις το εξης :

1) ανοιξε το προγραμμα frap. πηγαινε στην καρτελα movies και βαλε 30 fps και επελεξε half size για να σου γραψει στο μισο μεγεθος, αλλιως θα ειναι πολυ μεγαλα τα αρχεια σε μεγεθος.

2) ασε ανοιχτο το fraps, και ανοιξε το pro. θα δεις πανω αριστερα που σου εμφανιζει τα καρε (εναν αριθμο). οποιαδηποτε στιγμη θελεις να γραψεις, πατησε το πληκτρο F9. μολις το πατησεις ο αριθμος πανω αριστερα θα γινει κοκκινος και θα εχει ξεκινησει να γραφει. για να σταματησει να γραφει απλα πατησε ξανα το πληκτρο F9.

τα βιντεο στα γραφει στον φακελλο που εκανες εγκατασταση το fraps. εκει θα τα βρεις.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

εγω 16-4 τοπ...

και το 54-0 στο 10 ειναι:)

pes 2011 30λεπτο

Ρε αλητη!! Ετσι μας πετας 8 μπαλακια για πλακα και ερχεσε να μας το τριψεις στη μουρη??

:lol:

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?Δεν μπορώ να παίξω τπτ άλλο στο online εκτός από το 1 εναντίον 1...

Έχω Belkin Router f6d4630-4 v2...

Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Λοιπον φιλε, για να γραψεις απο το pes οτι θελεις θα κανεις το εξης :

1) ανοιξε το προγραμμα frap. πηγαινε στην καρτελα movies και βαλε 30 fps και επελεξε half size για να σου γραψει στο μισο μεγεθος, αλλιως θα ειναι πολυ μεγαλα τα αρχεια σε μεγεθος.

2) ασε ανοιχτο το fraps, και ανοιξε το pro. θα δεις πανω αριστερα που σου εμφανιζει τα καρε (εναν αριθμο). οποιαδηποτε στιγμη θελεις να γραψεις, πατησε το πληκτρο F9. μολις το πατησεις ο αριθμος πανω αριστερα θα γινει κοκκινος και θα εχει ξεκινησει να γραφει. για να σταματησει να γραφει απλα πατησε ξανα το πληκτρο F9.

τα βιντεο στα γραφει στον φακελλο που εκανες εγκατασταση το fraps. εκει θα τα βρεις.

να σαι καλα φιλε:D

Ρε αλητη!! Ετσι μας πετας 8 μπαλακια για πλακα και ερχεσε να μας το τριψεις στη μουρη??

:lol:

:lol::lol::lol::lol:

εγω φταιω που ειμαι αστερι στο προ??:p

οχι αναδειξη του ταλεντου μου κανω:lol:

Φιλικά Γιώργος

• 3 months later...
παιδεια καλησπερα και μια βοηθεια, πως θα παιξω online ? Oταν ειχα forthnet δεν ειχα καποιο προβλημα, τωρα με cyta και router pirelli δεν μπορω να συνδεθω και να παιξω, υπαρχει καποιος να ξερει και να μου δωσει βημα βημα τις ρυθμησεις γιατι δεν γνωριζω τι να κανω ωστε να συνδεθω κ να παιξω? ευχαριστω

παιδεια καλησπερα και μια βοηθεια, πως θα παιξω online ? Oταν ειχα forthnet δεν ειχα καποιο προβλημα, τωρα με cyta και router pirelli δεν μπορω να συνδεθω και να παιξω, υπαρχει καποιος να ξερει και να μου δωσει βημα βημα τις ρυθμησεις γιατι δεν γνωριζω τι να κανω ωστε να συνδεθω κ να παιξω? ευχαριστω

το firewall ειναι ενεργο η οχι??

να ρωτησω...γιατι εχει μπει ενα multi μπροστα σε ολων των παιχνιδιων το θεμα?

Φιλικά Γιώργος

το firewall ειναι ενεργο η οχι??

να ρωτησω...γιατι εχει μπει ενα multi μπροστα σε ολων των παιχνιδιων το θεμα?

Για να δείξει ότι το game είναι για όλες τις πλατφόρμες.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

jonnylo έχεις ανοίξει ήδη θέμα στο Computing. Ας μην επεκταθούμε κι αλλού σε παρακαλώ.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg