giothesuper Δημ. October 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 κατι αλλο που δεν ειπα...φαουλ ρε παιδια δεν δινει με τιποτα...ισα ισα οταν παιρνω μπαλα καθαρα δινει φαουλ στους αλλους Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 ρε παιδια με τα πεναλτι τι γινεται?σημαδευω αριστερα χαμηλα και φευγουν ψηλα στα περιστερια..και ισα ισα που παταω το κουμπι.3 φορες μου το κανε.. Πολύ απλά είναι τα πέναλτι.:) Αν θες να το στείλεις αριστερά πατάς Τετράγωνο και μετα Πάνω βέλάκι (δηλαδή εκεί που θες να πάει σύμφωνα με την λήψη που έχεις όταν εκτελείς το πέναλτι). Αν θες να το στείλεις δεξιά πατάς Τετράγωνο και μετα Κάτω βελάκι. Ανάλογα με το πόσο πατήσεις το βελάκι τόσο πιο δεξια/αριστερά θα το στείλει. Αν θες να δώσεις και ύψος αφού πατήσεις το πάνω ή κάτω βελάκι πατάς και το δεξιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Πολύ απλά είναι τα πέναλτι.:) Αν θες να το στείλεις αριστερά πατάς Τετράγωνο και μετα Πάνω βέλάκι (δηλαδή εκεί που θες να πάει σύμφωνα με την λήψη που έχεις όταν εκτελείς το πέναλτι). Αν θες να το στείλεις δεξιά πατάς Τετράγωνο και μετα Κάτω βελάκι. Ανάλογα με το πόσο πατήσεις το βελάκι τόσο πιο δεξια/αριστερά θα το στείλει. Αν θες να δώσεις και ύψος αφού πατήσεις το πάνω ή κάτω βελάκι πατάς και το δεξιά. χαχα ολοκληρη επιστημη το κανανε:p το αγαπημενο μου κολπακι ειναι το σηκωμα της μπαλας με το τακουνακι και το περασμα της πανω απο τον παικτη..(κρατημενο το L2 και πιεση δυο φορες το δεξι μοχλο)..σε τετ α τετ την περναει και πανω απ τον τερματοφυλακα:) και οι βουτιες πολυ γελιο αλλα τρως κιτρινη κατευθειαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 31, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 χαχα ολοκληρη επιστημη το κανανε:p το αγαπημενο μου κολπακι ειναι το σηκωμα της μπαλας με το τακουνακι και το περασμα της πανω απο τον παικτη..(κρατημενο το L2 και πιεση δυο φορες το δεξι μοχλο)..σε τετ α τετ την περναει και πανω απ τον τερματοφυλακα:) και οι βουτιες πολυ γελιο αλλα τρως κιτρινη κατευθειαν πως κανεις βουτιες:p???χτες ειδα στο goal χωρις συνορα στον σκαι που παιξανε 2 ντερμπυ ολυμπιακος παναθηναικος...το ενα το πηρε ο παναθηναικος το αλλο ο ολυμπιακος...αλλα δεν ειχε γινει η αναβαθμηση στο παιχνιδι..δεν ειχε χορηγο η φανελα του ολυμπιακου και δεν ηταν ολοι οι παικτες..να ρωτησω κατι..στον υπολογιστη το online παιζει...γιατι προσπαθουσα στο 10 και δεν εμπαινε...μακαρι στο 11 να παιζει..εχω ακουσει απο τους φιλους μου που το εχουν οτι εχει καταταξη και τετοια...παιζει κανενας online απο εδω? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 πως κανεις βουτιες:p??? πιεζεις ταυτοχρονα αριστερο και δεξι μοχλο(μια φορα) ειτε ειναι σταματημενος ο παικτης ειτε εν κινησει τρωει τα μουτρα του:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 31, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 πιεζεις ταυτοχρονα αριστερο και δεξι μοχλο(μια φορα) ειτε ειναι σταματημενος ο παικτης ειτε εν κινησει τρωει τα μουτρα του:p χαχαχα..το online στον υπολογιστη παιζει???ξαναρωταω γιατι μπορει να μην το ειδες...προσπαθησα περυσι στο 10 και δεν μ εμπαινε...ζηλευω γιατι εχω ακουσει οτι ειναι καταπληκτικο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 στον υπολογιστή πως κάνει βουτιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 31, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 στον υπολογιστή πως κάνει βουτιά? λογικα δεξι και αριστερο βελακι μαζι Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 και οι βουτιες πολυ γελιο αλλα τρως κιτρινη κατευθειαν Ναι όντως έχει γέλιο αλλά δεν τρως πάντα κίτρινη. Όταν σε πιέζει ο αντίπαλος απο πίσω και σε ακουμπάει, αν κάνεις βουτιά κάποιες φορές δίνει φάουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 λογικα δεξι και αριστερο βελακι μαζι δεν πέφτει να πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 31, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Ναι όντως έχει γέλιο αλλά δεν τρως πάντα κίτρινη. Όταν σε πιέζει ο αντίπαλος απο πίσω και σε ακουμπάει, αν κάνεις βουτιά κάποιες φορές δίνει φάουλ. πεναλτυ δηλαδη...πολυ εξυπνο αυτο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 υπαρχει περιπτωση-τροπος να παρουμε μεταγραφη σε Ελληνικη ομαδα της επιλογης μας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 υπαρχει περιπτωση-τροπος να παρουμε μεταγραφη σε Ελληνικη ομαδα της επιλογης μας? αμα μιλας για το become a legend πιστευω καμια ελληνικη ομαδα θα σου κανει στα χρονικα της καριερας καμια προταση για να πας...αμα εννοεις master league μπορεις να κανεις καμια προταση σε παικτη που εχεις φτιαξει και αυτος να δεκτει..το ειχα κανει...μονος σου απο become a legend δεν μπορεις να κανεις τιποτα...το παιχνιδι το επαιξα λιγο...μονο για ενα 5αωρο...δεν το εχω ψαξει ποτε..οσο για τις ερωτησεις σου αυτα ξερω:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 (edited) Χτες πρωτοέβαλα το PES2011 στον υπολογιστή μου. Έχει αλλάξει πολλά η KONAMI, κυρίως το gameplay. Μου έκανε εντύπωση ότι πλέον για να πετύχεις σωστές πάσες, πρέπει να κάνεις προσπάθεια για να βγουν. Πρέπει να είσαι πιο ακριβής ως προς την κατεύθυνση και τη δύναμη της μπαλιάς, πράγμα σαφώς καλό. Επίσης, παρατήρησα ότι είναι λίγο διαφορετικές οι κινήσεις σε ορισμένους παίκτες, π.χ. ο Dani Alves όταν προελαύνει δείχνει σκυφτός. Παράξενο. Κλασσική αξία για PES η άθλια περιγραφή, απολύτως καμία βελτίωση. Τουναντίον μάλιστα, αυτός ο καινούργιος σχολιαστής (όχι ο speaker, ο John Champion, αλλά ο δεύτερος που σχολιάζει), από πού ήρθε; Από τον Πλούτωνα; Σαν μεταλλαγμένος ακούγεται. Έτσι ακούγεται και στην πραγματικότητα; Έλεος... :wacko: Και επιπλέον, η πολυδιαφημισμένη ελληνική περιγραφή με Σωτηρακόπουλο και Θαναηλάκη είναι ΚΑΡΜΠΟΝ η αγγλική περιγραφή, μεταφρασμένες όλες οι φράσεις και οι ιδιωματισμοί από τα αγγλικά στα ελληνικά, που σημαίνει ότι το όλο concept έγινε πολύ πρόχειρα και στο πόδι, μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις για να το αγοράσει πιο πολύ ο κόσμος. Εν κατακλείδι, σαν ιδέα αποδεικνύεται κάκιστη. Δεν το ξαναενεργοποίησα, το γύρισα πάλι στα αγγλικά. Κατά τα άλλα, η νέα νοοτροπία θυμίζει όντως ολίγον από Fifa, αλλά έχει σαφέστατα το μενού και την παραμετροποίηση που μας έχει κακομάθει το PES τόσα χρόνια. Edited November 9, 2010 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 δυστυχώς, γύρισα το σχολιασμό στα αγγλικά. δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που εκτελώ κόρνερ ο Σωτηρακόπουλος να λέει "η μπάλα έσκισε τα δίχτυα" και'γω ο αντίπαλος να την έχει στείλει στη μέση του γηπέδου. επίσης, χθες πήγαν να μου βάλουν γκολ και σταμάτησα τη μπάλα πάνω στη γραμμή πριν μπει μέσα και έτσι δεν μου έβαλαν γκολ και ο σχολιαστής δεν είπε τίποτα! :blink: τέλος, δεν είναι λίγες οι φορές που ο τερματοφύλακας πιάνει την μπάλα όταν αυτά έχει περάσει τη γραμμή δίπλα από το τέρμα και αντί να δώσει κόρνερ, συνεχίζει κανονικά το παιχνίδι. μακάρι να δωθεί για κατέβασμα [official ή unofficial] κάνα διορθωτικό patch στον ελληνικό σχολιασμό, γιατί ο άγγλος δεν παλεύεται.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 15, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 πριν λιγες μερες το ξαναεπαιξα σε εναν φιλο μου...ολα μου φανηκαν και παλι τελεια...μου αρεσε πολυ το παιχνιδι...αυτο ομως που δεν μπορω να κανω ειναι να κανω επιθεσεις γιατι οι πασες ειναι δυσκολες να γινουν...εχω μια απορια στον υπολογιστη τα κουμπια ιδια με περυσι δεν ειναι???γιατι εχω παρατηρησει οτι τρεχουν οι παιχτες μου πιο αργα απο τους αντιπαλους...στα τετ α τετ δεν παω γρηγορα και μου την κλεβουν Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 δεν εχω παρατηρησει καποια διαφορα στην ταχυτητα αλλα δεν εχω βρει ακομη πως πεφτει ο παιχτης!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 δεν εχω παρατηρησει καποια διαφορα στην ταχυτητα αλλα δεν εχω βρει ακομη πως πεφτει ο παιχτης!!! Aν εννοείς το θέατρο τότε πατάς τον δεξί και τον αριστερό μοχλό του analog προς τα μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Aν εννοείς το θέατρο τότε πατάς τον δεξί και τον αριστερό μοχλό του analog προς τα μέσα. στεφανε αγορι μου, καηκες... ή ιδεα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 στεφανε αγορι μου, καηκες... ή ιδεα μου? Δημήτρη μακάρι να μπορούσα να καώ. Αλλά δεν μπορώ. Που χρόνος??:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 ρε παιδια...παιζω στον υπολογιστη πεναλτι δεν εχω βαλει ουτε ενα πως βαραμε??? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Aν εννοείς το θέατρο τότε πατάς τον δεξί και τον αριστερό μοχλό του analog προς τα μέσα. ναι αυτο εννοω αλλα παιζω με πληκτρολογιο. ξερεις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 ρε παιδια...παιζω στον υπολογιστη πεναλτι δεν εχω βαλει ουτε ενα πως βαραμε??? Οπως και το 10 δηλαδη γιατι εγω ουτε εκει μπορεσα να καταλαβω πως εκτελειται το πεναλτυ... Παντως το 11 δεν το εχω παιξει ακομα αν και εχω ακουσει οτι εχει δυσκολεψει σημαντικα σε σχεση με τα προηγουμενα σε χειρισμους και τετοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Οπως και το 10 δηλαδη γιατι εγω ουτε εκει μπορεσα να καταλαβω πως εκτελειται το πεναλτυ... Παντως το 11 δεν το εχω παιξει ακομα αν και εχω ακουσει οτι εχει δυσκολεψει σημαντικα σε σχεση με τα προηγουμενα σε χειρισμους και τετοια ναι και εγω που το επαιξα 10 φορες στον κολλητο μου δυσκολεψε πολυ...η αμυνα ειναι πολυ καλυτερη οπως ο τερματοφυλακας δεν τρεχουν πολυ οι πασες ειναι δυσκολες...παντως το ρεκορ γκολ μου ειναι 6 ενω στο 10 ηταν 16 με επιπεδο κορυφαιος...τα αλλα που μου αρεσαν ηταν τα γραφικα του και στο become a legend και στο master league...το παιχνιδι εγινε πολυ δυσκολο και πολυ ωραιο... Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 ναι και εγω που το επαιξα 10 φορες στον κολλητο μου δυσκολεψε πολυ...η αμυνα ειναι πολυ καλυτερη οπως ο τερματοφυλακας δεν τρεχουν πολυ οι πασες ειναι δυσκολες...παντως το ρεκορ γκολ μου ειναι 6 ενω στο 10 ηταν 16 με επιπεδο κορυφαιος...τα αλλα που μου αρεσαν ηταν τα γραφικα του και στο become a legend και στο master league...το παιχνιδι εγινε πολυ δυσκολο και πολυ ωραιο... Απο οτι μου εχουν πει το Master League και το Become A Legend εχουν βελτιωθει γενικα στο 11. Οσον αφορα τα γραφικα λογικο να αναβαθμιζονται ,τεχνολογια ειναι αυτη και προχωραει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts