coolbe Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Αυτό με το ext4 γίνεται με το ext4 app του chainfire. Κυρίως η ανάποδη διαδικασία μου δημιουργεί προβλήματα. Αλλά και ο damiangto έγραψε πως το ext4 με την μέθοδο του cf δεν είναι γρήγορο. Και αν του έδινε τον κώδικα για την cwm ο chainfire θα το κοίταζε το θέμα για βελτίωση, έτσι έγραψε, με μπέρδεψε λίγο. Έχω καταλήξει πάντως πως πρώτον αυτή τη στιγμή ο damiangto kernel δεν είναι πολύ σταθερός, ούτε και smooth, δηλαδή είναι γρήγορος, αλλά μερικές φορές έχει ένα lag στην απόκριση της οθόνης, και δεύτερον και κυριότερο το voodoo lagfix παραμένει το πιο σταθερό και πιο γρήγορο. Σε αυτό συμφωνεί και ο simone της simply rom. Ο damian χρησιμοποιούσε ext2 (που μάλλον είναι πιο γρήγορο, και μάλλον εξίσου σταθερό) και αν μπορούσε θα έκανε το ίδιο και τώρα. Προς το παρόν δεν μπορεί. Ακριβώς.!Άρα όποιος δεν θέλει δυσάρεστες εκπλήξεις μένει ώς έχει.Τώρα μάλιστα που η JVO δείχνει σε όλα πολύ καλή,ας τη χαρούμε και λίγο.... καλό βράδυ Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Λοιπόν. Μόλις φλάσαρα την JV9. Έχουμε και λέμε. 1. Boot animations έχει τα κανονικά γνωστά της Samsung. 2. Η μόνη Vodafone εφαρμογή που έχει είναι το "Vodafone 360 updates". 3. Έχει Ελληνικό Swype(2.28.70.19880.1056.VODA) και Eλληνικό Samsung Keyboard. 4. Δεν έχει καμία έξτρα εφαρμογή βάσει χώρας κλπ. Τις βασικές. 5. Είναι pre-rooted!!!! (Αστειεύομαι!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Λοιπόν. Μόλις φλάσαρα την JV9. Έχουμε και λέμε. 1. Boot animations έχει τα κανονικά γνωστά της Samsung. 2. Η μόνη Vodafone εφαρμογή που έχει είναι το "Vodafone 360 updates". 3. Έχει Ελληνικό Swype(2.28.70.19880.1056.VODA) και Eλληνικό Samsung Keyboard. 4. Δεν έχει καμία έξτρα εφαρμογή βάσει χώρας κλπ. Τις βασικές. 5. Είναι pre-rooted!!!! (Αστειεύομαι!) Το ελληνικό swype, γράφει το τελικό ς ; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Τσου! (10 chars) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dcalex Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Το ελληνικό swype, γράφει το τελικό ς ; Μόνο άμα γράψεις "χάρης" :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 ρε παιδια υπαρχει θεμα σε ολες τις gingerbread με το swype στο ελληνικο τελικο ς? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 ρε παιδια υπαρχει θεμα σε ολες τις gingerbread με το swype στο ελληνικο τελικο ς? Δυστυχώς, και δεν είναι θέμα του swype ακριβώς (το ίδιο swype που δουλεύει άψογα σε froyo κάνει τα "ς" νούμερα στην ginger)... τώρα τι ακριβώς φταίει μακάρι κάποιος να ξέρει (μήπως και το λύσουμε δηλαδή:)). Είναι όντως πολύ σπαστικό (:X:X). Σχεδόν καταργεί τη μαγεία του swype! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andre_1982 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Καλήμερα παιδια! Να κάνω μια χαζη ερώτηση που λογικα έχει απαντηθει αλλα δεν την βρίσκω. Ποια ειναι η διαφορα μεταξυ του Recovery Mode (Volup+HOme+Power) και του CWM (Clock Work Mode) και ποιες οι διαφορες μεταξυ εκδοσεων του CWM (2e,3e)? Δεν ειναι τα ιδια? Γιατι μπαινοντας σε Recovery Mode επανω αναφερει την εκδοση του CWM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Έχω την JS8 froyo. Έχω απενεργοποιημένο τον αυτόματο συγχρονισμό, και δεν έχω live wallpaper, αλλά και να βάλω δεν δείχνει να κάνει κάποια διαφορά. Τώρα σε οτι αφορά αυτά που τρέχουν στο παρασκήνιο, είναι ίδια σε κάθε περίπτωση, γιατί κατά καιρούς έχω βάλει task killer για να μου δείχνει λεπτομερώς τι υπάρχει φορτωμένο. τι να πω???? :what::what::what: Για πες, τι widget εχεις;; για καιρο-ρολοι πχ εχεις καποιο τυπου beautiful widgets? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Καλήμερα παιδια! Να κάνω μια χαζη ερώτηση που λογικα έχει απαντηθει αλλα δεν την βρίσκω. Ποια ειναι η διαφορα μεταξυ του Recovery Mode (Volup+HOme+Power) και του CWM (Clock Work Mode) και ποιες οι διαφορες μεταξυ εκδοσεων του CWM (2e,3e)? Δεν ειναι τα ιδια? Γιατι μπαινοντας σε Recovery Mode επανω αναφερει την εκδοση του CWM Είναι διαφορετικά και για να καταλάβεις τι αλλάζει σου παραθέτω το Γλωσσάρι (που έχω βάλει στον οδηγό μου- βλ. υπογραφή): ΓΛΩΣΣΑΡΙ ... RECOVERY: recovery είναι αυτό που σημαίνει :Ανάκτηση Απο εκεί μπορείς αν τυχόν δεν ξεκινάει το κινητό να κάνεις κάποιες κινήσεις να το επαναφέρεις-πχ factory reset- apply update.zip κλπ... Μπαίνουμε με κλειστό το κινητό πατώντας τα πλήκτρα volume up+home button+power μέχρι να δούμε το αρχικό σήμα στο κινητό (συν ενα δευτερόλετπο) και μετά αφήνουμε τα πλήκτρα. Θα μας εμφανιστεί ενα μενού με γράμματα που θα γράφει πάνω recovery. CWM RECOVERY: (ClockworkMod Recovery είναι η πλήρης ονομασία) Ενα τροποποιημένο απο DEVS recovery που προσφέρει επιπλέον επιλογές όπως lagfix/tweaks/αυτόματο root και το κυριότερο δυνατότητα να περάσουμε (φλασάρουμε) αρχεία ZIP ανυπόγραφα (να το πω απλά ανυπόγραφα=μη επίσημα) με ROMS/KERNELS χωρίς να χρειαζόμαστε το πρόγραμμα ODIN. Μπαίνουμε με τον ίδιο τρόπο όπως και στο κλασσικό recovery (απλά το CWM μπαίνει στη θέση του). Το αν έχουμε cwm recovery ή οχι το αναγνωρίζουμε εύκολα όταν μπαίνουμε σε recovery (αν έχουμε τότε το γράφει πάνω ως ClockworkMod Recovery). CWM recovery αποκτούμε περνώντας custom kernel απο Developers (πχ supercurio, damian GTO), το 6ο βήμα π.χ. του παραπάνω οδηγού (ο cf-root 3.2 kernel) είναι ακριβώς γι'αυτό, να μας περάσει root και CWM recovery. Το 2e είναι το recovery που είχαν οι συσκευές με 2.1 eclair και το οποίο αντικαταστάθηκε με το 3e (και το οποίο είναι πιο αυστηρό και δεν επιτρέπει πράγματα το 2e επέτρεπε). Τα CWM τα αντικαθιστούν δίνοντας πολύ περισσότερες δυνατότητες, απλά λόγω ακριβώς της έκδοσης στην οποία στηρίζονται τα 2.χ CWM (στηρίζονται στο 2e recovery) είναι πολύ πιο πλήρη απο τα νέα CWM 3.x (που βασίζονται στο 3.χ και θέλουν ακόμα πολύ εξέλιξη)... Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 ρε παιδια υπαρχει θεμα σε ολες τις gingerbread με το swype στο ελληνικο τελικο ς?Καποιος ειχε ποσταρει εδω πριν 2-3 μερες ενα swype που βρηκε απο το xda,το συγκεκριμενο δουλευει αψογα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andre_1982 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Ευχαριστώ πολύ CoolGreek! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Καποιος ειχε ποσταρει εδω πριν 2-3 μερες ενα swype που βρηκε απο το xda,το συγκεκριμενο δουλευει αψογα. Επιβεβαιώνω και εγώ, το συγκεκριμένο swype λειτουργεί χωρίς πρόβλημα με το τελικό "ς" στην JVH. Είναι βέβαια λίγο themed αλλά τέλος πάντων. Γούστα είναι αυτά. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPanos Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Καλημερα παιδια. Διαβαζοντας τα θετικα σας σχολια για την JVO αποφασισα χτες να φλασαρω απο την JVH. Φλασαρα με re-partition και 512 pit. Το φλασαρισμα εγινε κανονικα χωρις απροοπτα εβαλα CF-Root του Chainfire και Voodoo Lagfix. Τωρα το κινητο πεταει ειναι πολυ γρηγορο και το gps βρισκει 4-5 δορυφορους αμεσως μεσα σε λιγα δευτερολεπτα! Εχω ομως προβλημα με τους αισθητηρες κινησης. Οταν χρησιμοποιω το Google Sky Map δεν δουλευει σωστα οταν μετακινω τη συσκευη. Επιπλεον και η πυξιδα δεν λειτουργει σωστα. Εχει κανενας απο εσας το ιδιο προβλημα; Στην JVH ειχα το Voodoo sound απο τον supercurio και μου αρεσε πολυ. Υπαρχει αντιστοιχο για την JVO η μπορω να βαλω απο την JVH χωρις να υπαρχει προβλημα; Παράθεση Samsung Galaxy S GT-I9000 ROM: Gingerbread 2.3.5 JVT Kernel: DarkCore 4.1 JVT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Παίδες αν θελήσουμε να γυρίσουμε στην js8 από ginger κάνουμε κλασσικά την διαδικασία μέσω odin και τπτ παραπάνω; Χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο; Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Παίδες αν θελήσουμε να γυρίσουμε στην js8 από ginger κάνουμε κλασσικά την διαδικασία μέσω odin και τπτ παραπάνω; Χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο; Γύρνα στην JSD, όχι στην JS8. Η JS8 δεν περιέχει bootloaders και από gingerbread ενδέχεται να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Edited May 20, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Επιβεβαιωνω οτι το swype του λακερδα δουλευει τελεια!!!!! Δοκιμαζω και του τυχερακια και ποσταρω... Πω πω παιδια επιτελους εχουμε κανονικο swype!!! :p :p :p Edited May 20, 2011 by Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 και εγω επιβεβαιωνω την τελεια λειτουργεια του swype του λακερδα!! Επιτελους!!!! Εύγε!!! :) Κατι αλλο τωρα,που παρατηρησα πριν λιγο, δεν μπορουσα να κατεβασω απο το κινητο το swype και νομιζω γενικα δε μπορω να κανω ληψη ενος αρχειου απο τον μαμα browser..μολις κατεβασα τον οπερα 11, κατεβηκε κανονικα το swype. . το εχει κανεις αλλος το θεμα αυτο? ειμαι με jvh jυwe 4.3.1 damiangto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Παιδιά το swype του Lakerda το περνάμε μέσω CWM πάνω από αυτό που έχουμε ήδη περάσει στους οδηγούς του Alex? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Παιδιά το swype του Lakerda το περνάμε μέσω CWM πάνω από αυτό που έχουμε ήδη περάσει στους οδηγούς του Alex? Στην ουσία το αντικαθιστά, το περνάς μέσω CWM recovery και είσαι έτοιμος!!! Δεν αλλάζει τις ρυθμίσεις του.... Επίσης Επιβεβαιώνω και εγώ (τελευταίος έμεινα:lol:) οτι του Lakerda δουλεύει ΑΨΟΓΑ, επιτέλους!!!! Edited May 20, 2011 by Tyxerakias Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Σε συνέχεια σχετικής μου ερώτησης επιβεβαιώνω ότι φλασάρισμα JVO με CSC της JVA δεν δίνει Ελληνικά πληκτρολόγια όπως υπέθεσα προκειμένου να μην κάνω τη διαδικασία του Alex. Οπότε η λύση για πέρασμα Ελληνικών πληκτρολογίων είναι μονόδρομος και σύμφωνα με τις οδηγίες του Alex. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andre_1982 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Παιδια το swype που εφτιαξε ο Αλεξ παιζει τελικα και με το τελικο ς. αναμένουμε να φτιαξει και το stock theme ευχαριστουμε Αλεξ!!!! Edited May 20, 2011 by Andre_1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Παιδια το swype που εφτιαξε ο Αλεξ παιζει τελικα και με το τελικο ς. ευχαριστουμε Αλεξ!!!! Ειναι η εκδοση που ειπαν τα παιδια πριν οτι δουλευει απο το xda ? ρωταω γιατι μολις περασα εκεινη. η εκδοση που λεω εχει μαυρο theme Και ειναι η 2.7.49.12469, η οποια δουλευει μια χαρα και με το ς. Edited May 20, 2011 by Tyxerakias Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andre_1982 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Ειναι η εκδοση που ειπαν τα παιδια πριν οτι δουλευει απο το xda ? ρωταω γιατι μολις περασα εκεινη. η εκδοση που λεω εχει μαυρο theme Και ειναι η 2.7.49.12469, η οποια δουλευει μια χαρα και με το ς. H version ναι ειναι η ιδια και το theme ειναι μαυρο-γκρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 και εγω επιβεβαιωνω την τελεια λειτουργεια του swype του λακερδα!! Επιτελους!!!! Εύγε!!! :) Κατι αλλο τωρα,που παρατηρησα πριν λιγο, δεν μπορουσα να κατεβασω απο το κινητο το swype και νομιζω γενικα δε μπορω να κανω ληψη ενος αρχειου απο τον μαμα browser..μολις κατεβασα τον οπερα 11, κατεβηκε κανονικα το swype. . το εχει κανεις αλλος το θεμα αυτο? ειμαι με jvh jυwe 4.3.1 damiangto. αν εχει καποιος το ιδιο προβλημα με jvh ή με juwe ή με τον kernel(που δεν νομιζω να ειναι ο κερνελ αλλα ποτε δεν ξερεις), ας το αναφερει για εντοπισω σε ποιο τμημα ειναι το προβλημα και μετα να εντοπισω το προβλημα..! ( αρχη εκσφαλματωσης χαχαχα :lol:!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts