Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S


Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχω darky 4.1 και voodoo και είμαι 99% ικανοποιημένος και το 1% είναι επειδή δεν μπορώ να τρέξω το quadrant (κολλάει στο system writes 3/4)

έχω κάνει κάποια ******* με το voodoo οπότε είναι δικό μου φταίξιμο

άμα δεν βαριόμουνα να διαβάσω πως να βάλω το speedmod φαντάζομαι θα έφθανα σε 100+%

 

τροπ: και η δικιά μου μπαταρία δεν νιώθει μία, αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι φταίει η ρομ.

 

με τον ιδιο τροπο που βαζεις τη μια βαζεις και την αλλη!η διαφορα ειναι οτι η speedmod εχει ηδη αλλαγμενο kernel αλλα θα προτηνα απο προσωπικη εμπειρια να βαλεις darkyy 4.1 speedmod και μολις τελειωσει το φλασαρισμα να περασεις το καινουριο super_optimized JPM-JP6 kernel4_0Stable με overkill JFS

απιστεθτος συνδιασμος!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στείλε κανένα λινκ τπτ να μην ψάχνουμε ;-)

 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=821698

 

δεν το εχω δοκιμάσει βέβαια...

Link to comment
Share on other sites

να κανω μια ερωτηξης ?

μιας και δε το βρηκα σε καποιον οδηγο το ροοτ το οποιο ειναι το αναλογο jailbrake του ιφον ειναι και αυτο αναλογα την εκδοση?

δηλαδη εγω που εκανα ροοτ στην 2.1 οταν θα κανω αναβαθμιση την 2.2 θα χρειαζετε να περιμενουμε καποιο καλοπαιδο να βγαλει την ροοτ για να το κανουμε η μπαμ μπαμ με την ιδια το μονταρουμε.

ευχαριστω...

Link to comment
Share on other sites

Nαι το είχα αναφέρει πριν μερικές σελίδες. Αν έχεις μεράκι στα ηλεκτρονικά, καλό χέρι και ένα κολλητηράκι, φτιάξε ένα μόνος σου. Τι παραπάνω να γνωρίζουμε; Απλά σε λίγο καιρό θα πουλιέται και στο ebay... θα βγάλουν κάποιοι καλά φράγκα :)

 

Δεν είναι εγκατάσταση και modchid ,δύο ρε σειρά pull down resistor είναι.Για όσους πραγματικά θέλουν βοηθεία μπορούν να πάρουν αυτό εδώ..

 

http://www.sparkfun.com/commerce/product_info.php?products_id=10031

 

Πάντως και με το odin 2 δευτερόλεπτα δουλεία είναι να flash το bootloader όπως θα δείτε στον οδηγό από πάνω.Το μόνο ζήτημα είναι πως οι περισσότεροι δεν ξέρουν να check τι έκδοση έχουν οπότε flashάρουν λάθος bl σε κινητό που έχει ήδη τα 3button recovery.

 

Τέλος η μέθοδος του adb δεν είναι για αρχάριους χρησιμοποιείστε οποιοδήποτε terminal για να αντιγράψετε το block στο sdcard card σας.

 

 

Δικαίωμα σας ειναι κάντε ότι θέλετε, ριξτε όμως μια ματιά στo τμήμα που αφορά το iPhone. Δεν υπάρχει κανείς πλέον απο τους παλιούς με ότι συνεπάγεται....

 

Λογικόν μια και οι περισσότεροι πλήν του ppericli έχουμε πάρει android.

 

@artemios στο froyo υπάρχει και το autoupdate και το update all ,λίγο υπομονή κάνε.

Link to comment
Share on other sites

μιας και αναφέρατε το 3button πριν. Διαβάζω ότι αρκετοί στο εξωτερικό που είχαν πατσάρει το τηλέφωνό τους για να έχουν τα download/recovery mode σε λειτουργία και ακόμα και μερικοί που τους δούλευε από το κουτί με το που φλασάρανε σε froyo με kies σταμάτησε να τους λειτουργεί.

 

Υπάρχουν αντίστοιχα φαινόμενα εδώ και αν ναι υπάρχει λύση? Εκτός του hardware που αναφέρει ο τυχεράκιας πιο πάνω.

 

Στο xda τα διάβασα αυτά αν αναρωτηθεί κανείς

Link to comment
Share on other sites

οχι απλα οτι θα γινει 2.2 θα εξαφανιστει το ροοτ που ειχες κανει στην 2.1 και θα πρεπει να ξανακανεις ροοτ και στην 2.2
Link to comment
Share on other sites

οχι απλα οτι θα γινει 2.2 θα εξαφανιστει το ροοτ που ειχες κανει στην 2.1 και θα πρεπει να ξανακανεις ροοτ και στην 2.2

 

φιλε μου απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να το αφερεσεις το ροοτ και το lanfix πριν κανεις αναβαθμιση.αλλα το θεμα ειναι οτι το ιδιο αρχειο κανεις ροοτ η περιμενεις ροοτ για την 2.2 ????

Link to comment
Share on other sites

Φιλε tonysac αποτι βλεπω εισαι στην ιδια κατασταση με εμενα και με την ιδια official ROM. Αυτο που θα ηθελα να σε ρωτησω ειναι αν καταρχας δοκιμασες να λειτουργει σε εσενα το regedit του kies (λογικα οχι πλεον) και δευτερον με ποιον τροπο σκοπευεις να φλασαρεις επισημο γιαουρτι μεσω kies.

 

edit - εκτος φυσικα αν εχεις απο μαμα το κινητο με JM2. Εγω το εχω αγορασμενο απο amazon.de και λογω της τοτε ασχετοσυνης μου πριν το πρωτο μου φλασαρισμα δεν ξερω τι CSC ειχα.

 

Αρχικά είχα την jf3 μετά με odin είχα βάλει την jg5 και τέλος ξεγελώντας το kies έβαλα την jm2..τρόπος για να ξεγελαστεί το kies ακόμα υπάρχει άλλωστε πολλοί εδώ έχουν περάσει jpo και jpa βάζοντας την προηγούμενη έκδοση του kies..στο σημείο του development για galaxy στο xda ψάξε μερικές σελίδες πίσω και θα δεις τον τρόπο...δεν με ανησυχεί αυτό γιατί ακόμα και αν δεν πιάνει αυτός υπάρχει και το odin..θα πάρουμε μην ανησυχείς να φοβάσαι τι θα πάρουμε μόνο...αν το βρω αργότερα θα το κάνω edit το λινκ εδώ...το είχα δοκιμάσει πειραματικά (θέλει σε άλλο pc από αυτό που έχεις περάσει την τελευταία έκδοση kies) και δούλευε κανονικά..

 

Sent from GALAXY!

Αντώνης
Link to comment
Share on other sites

Να εκθεσω κ εγώ τον προβληματισμό μου: εφόσον το να ενεργοποιησεις τα 3 πλήκτρα με το bl patch αυτο δεν αντιστρεφεται και επομένως αν χρειαστείς service είσαι εκτός εγγύησης.... η κάτι μου διαφεύγει ;
:tease:
Link to comment
Share on other sites

φιλε μου απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να το αφερεσεις το ροοτ και το lanfix πριν κανεις αναβαθμιση.αλλα το θεμα ειναι οτι το ιδιο αρχειο κανεις ροοτ η περιμενεις ροοτ για την 2.2 ????

το root δεν χρειάζεται να το αφαιρέσεις, μόνο το lagfix.

Darky's v5.6 ★ JPU ★ Voodoo ★

applied fixes: 3-button combo :ninja:

Link to comment
Share on other sites

Θέμα: Registry Hacking στο Kies

 

Παρατήρησα ότι πολλοί φίλοι στο forum έχουν αγοράσει το galaxy από το γερμανικό amazon, όπως και εγώ, και ανησυχούν για το αν μπορούν να αναβαθμίσουν σε froyo μέσω kies. Η απάντηση είναι ναι, εφόσον βέβαια δεν έχουν περάσει άλλο firmware πέρα από το επίσημο που είχε ήδη η συσκευή ή δεν αναβάθμισαν τη συσκευή τους μέσω kies. Εάν λοιπόν έχετε galaxy με product code DBT (γενικό γερμανικό) και ανεπίσημο firmware, η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής (copyright XDA, μετάφραση δική μου):

 

Αυτή η μέθοδος μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο Kies μέχρι και την έκδοση 1.5.3.10093_82. Όμως στην καινούργια έκδοση 1.5.3.10103.100 το Kies ελέγχει το firmware της συσκευής σε κάθε εκκίνηση της αναβάθμισης λογισμικού και αναστρέφει οποιαδήποτε τροποποιημένη τιμή στη registry. Οπότε, εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο, σιγουρευτείτε ότι έχετε την έκδοση 1.5.3.10093_82 και όχι την 1.5.3.10103.100. Εάν έχετε την 1.5.3.10103.100, απεγκαταστήστε την και εγκαταστήστε την 1.5.3.10093_82 από εδώ: http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/201010/20101014171152093/Kies_1.5.3.10093_82.exe

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Kies έκδοση 1.5.3.10093_82

2. Εκκινήστε το Kies.

3. Κλέιστε το Kies.

4. Πηγαίνετε στις γραμμές εντολών των windows, γράψτε regedit και πατήστε enter. Επιλέξτε τον φάκελο HKEY_CURRENT_USER\Software\Samsung \Kies από τη λίστα στα αριστερά.

5. Κάντε διπλό κλικ στην τιμή LocalVer από τη δεξιά λίστα και αλλάξτε την τιμή σε "1.5.3.10103.100". Αυτό το βήμα απαιτείται επειδή οι server της Samsung αρνούνται να συνδεθούν με οποιαδήποτε έκδοση του Kies πλην της τελευταίας.

6. Εκκινήστε το Kies.

7. Συνδέστε το κινητό σας στον υπολογιστή (με επιλεγμένη στη σύνδεση usb την επιλογή kies) και περιμένετε το kies να αναγνωρίσει το κινητό.

8. Πατήστε το κουμπί αναβάθμιση λογισμικού και περιμένετε να σας βγάλει το μήνυμα ότι είναι αδύνατη η αναβάθμιση αυτής της συσκευής.

9. Κλείστε την αναβάθμιση αλλά όχι το kies.

10. Ανοίξτε τη registry, όπως παραπάνω, και βρείτε μέσα στο γενικό φάκελο HKEY_CURRENT_USER/Software/Samsung/Kies/DeviceDB/ που βρίσκεται αριστερά τον υποφάκελο που περιέχει τις τιμές "ProductCode", "SoftwareRevision" και "HIDSWVER".

11. Τροποποιείστε τον "ProductCode" σε GT-I9000HKDDBT, και τις "SoftwareRevision" και "HIDSWVER" σε I9000XXJF3/I9000OXAJF3/I9000XXJF3/I9000XXJF3.

12. Χωρίς να κλείσετε τη registry πατάτε ξανά στο kies το κουμπί αναβάθμιση λογισμικού και το kies θα σας προσφέρει την JPO.

 

Σημείωση 1: Η έκδοση froyo που θα κατεβάσετε στο κινητό σας είναι η γερμανική με στοιχεία PDA I9000XXJPO PHONE I9000XXJPP CSC I9000DBTJP3 BUILD INFO 2010.10.

Σημείωση 2: Η παραπάνω έκδοση froyo έχει ελληνικό menu αλλά δεν έχει ελληνικό swype.

Σημείωση 3: Μην ξεχάσετε πριν την αναβάθμιση να αφαιρέσετε από το κινητό οποιοδήποτε lagfix χρησιμοποιείτε.

Σημείωση 4: Η παραπάνω μέθοδος έχει τις τιμές για τα κινητά με product code GT-I9000HKDDBT. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε product code, εφόσον γνωρίζετε ποιές τιμές SoftwareRevision και HIDSWVER αντιστοιχούν στο product code σας.

Edited by Lakerdas
Μάκης
Link to comment
Share on other sites

Να εκθεσω κ εγώ τον προβληματισμό μου: εφόσον το να ενεργοποιησεις τα 3 πλήκτρα με το bl patch αυτο δεν αντιστρεφεται και επομένως αν χρειαστείς service είσαι εκτός εγγύησης.... η κάτι μου διαφεύγει ;

 

Γιατί ο τεχνικός πως θα μαντέψει πως το δικό σου δεν είχε bootloader?.Το όλο ζήτημα είναι τελείως τυχαίο.Πήραμε 3 κινητά την ίδια μέρα από το ίδιο κατάστημα και τα 2 είχαν recovery ενώ το τρίτο δεν είχε...

 

Είναι bug δεν είναι feature.

 

Προσωπικά πάντως θα το θέλα να μου πει τίποτα καμία εταιρία για το software.Από την στιγμή που το smartphone είναι μη δέσμιο του software,το να σου πεί ότι το root χαλάει την εγγύηση είναι το ίδιο με το να σου πει το multirama ,το linux που έβαλες σου χάλασε την εγγύηση του desktop σου...Μην τους δίνετε αέρα να κάνουν ότι γουστάρουν....Ο μόνος λόγος που το λένε είναι γιατί δεν τους έχει τρέξει κανείς με αγωγή...

Link to comment
Share on other sites

Μακη σ'ευχαριστουμε για το πολυ καλο post !!!!

προσοχη οσοι δεν γνωριζουν πολλα πραγματα. να διαβασετε καλα βημα βημα και να ειστε σιγουροι για οτι κανετε. γιατι αλλιως θα γεμισει παλι το thread με διαφορα post τυπου "δεν ανοιγει", "κολλησε" κ.τ.λ !!!!

προσοχη συμφορουμιτες με τα γαλαξιακια σας γιατι ειναι κριμα απο γαλαξιακι να γινει...τουβλακι. :lol: :lol: :lol: :lol:

 

Μια ερωτηση προς ολους :

στην δικη μου jg1 ρομ, χθες ειχα βαλει το κινητο σε λειτουργια πτησης και ανοιξα το ραδιοφωνο. οταν πηγα να το ενεργποιησω μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν μπορει να ανοιξει οταν δεν ειναι ενεργο το προφιλ συνδεσης.

υπεθεσα οτι εννοει την λειτουργια πτησης και την απενεργοποιησα και αμεσως μολις πατησα να ανοιξει, ανοιξε κανονικα και το ραδιοφωνο.

δηλαδη αν θελω να εχω το τηλεφωνο κλειστο και να ακουω ραδιοφωνο δεν γινεται ? τι ειναι αυτο παλι :(.

 

για δοκιμαστε κι'εσεις σε αλλες ρομ και στο 2.2 να μου πειτε.

ευχαριστωωωωω

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Link to comment
Share on other sites

Παιδια, ενώ το κινητο για μενα, απειραχτο, είναι τελειο, αρχιζει να με τρωει να το rootαρω, μπας και περασω καποιες εφαρμογες που κλεινουν αχρειαστα προγραμματα και ετσι αυξησω τη διαρκεια της μπαταριας γιατι βλεπω ότι με χρηση ιντερνετ για μιση ωρα, γονατιζει δυστυχως και είναι φορες που δε μπορω να’χω παροχη ρευματος για φορτιση.

 

Η ερωτηση είναι λοιπον : αν το ρουταρω με τον οδηγο του Tyxerakia, θα μπορω να βαλω το Froyo από το Kies ? Aν βαλω το lagfix ?

Γενικα το Kies ποτε αρνειται να σου περασει τη νεα ρομ? Όταν δει ότι εχεις ρουτ ή όταν δει ότι εχεις βαλει μια μονος σου? Ψηνομαι για την JM2 αλλα λεω να κανω υπομονη για Froyo .

Καλα, εσεις εχετε περασει σε αγνωστες λεξεις για μενα, kernel,darky και δε συμμαζευεται,αλλα θα τα δω στο μελλον αυτά..

 

Αυτό που με καιει, είναι : να το κανω ένα root σημερα ? Θελω πολύ να περασω το autokills και να πειραματιστω με τις τιμες ώστε να κλεινουν εφαρμογες.

 

Ευχαριστω μαγκες

Link to comment
Share on other sites

Παιδια, ενώ το κινητο για μενα, απειραχτο, είναι τελειο, αρχιζει να με τρωει να το rootαρω, μπας και περασω καποιες εφαρμογες που κλεινουν αχρειαστα προγραμματα και ετσι αυξησω τη διαρκεια της μπαταριας γιατι βλεπω ότι με χρηση ιντερνετ για μιση ωρα, γονατιζει δυστυχως και είναι φορες που δε μπορω να’χω παροχη ρευματος για φορτιση.

 

Η ερωτηση είναι λοιπον : αν το ρουταρω με τον οδηγο του Tyxerakia, θα μπορω να βαλω το Froyo από το Kies ? Aν βαλω το lagfix ?

Γενικα το Kies ποτε αρνειται να σου περασει τη νεα ρομ? Όταν δει ότι εχεις ρουτ ή όταν δει ότι εχεις βαλει μια μονος σου? Ψηνομαι για την JM2 αλλα λεω να κανω υπομονη για Froyo .

Καλα, εσεις εχετε περασει σε αγνωστες λεξεις για μενα, kernel,darky και δε συμμαζευεται,αλλα θα τα δω στο μελλον αυτά..

 

Αυτό που με καιει, είναι : να το κανω ένα root σημερα ? Θελω πολύ να περασω το autokills και να πειραματιστω με τις τιμες ώστε να κλεινουν εφαρμογες.

 

Ευχαριστω μαγκες

διάβασε αυτό πριν αρχίσεις και σκοτώνεις χωρίς λόγο εφαρμογές:: http://lifehacker.com/5650894/android-task-killers-explained-what-they-do-and-why-you-shouldnt-use-them :wacko:

Darky's v5.6 ★ JPU ★ Voodoo ★

applied fixes: 3-button combo :ninja:

Link to comment
Share on other sites

Παιδια, ενώ το κινητο για μενα, απειραχτο, είναι τελειο, αρχιζει να με τρωει να το rootαρω, μπας και περασω καποιες εφαρμογες που κλεινουν αχρειαστα προγραμματα και ετσι αυξησω τη διαρκεια της μπαταριας γιατι βλεπω ότι με χρηση ιντερνετ για μιση ωρα, γονατιζει δυστυχως και είναι φορες που δε μπορω να’χω παροχη ρευματος για φορτιση.

 

Η ερωτηση είναι λοιπον : αν το ρουταρω με τον οδηγο του Tyxerakia, θα μπορω να βαλω το Froyo από το Kies ? Aν βαλω το lagfix ?

Γενικα το Kies ποτε αρνειται να σου περασει τη νεα ρομ? Όταν δει ότι εχεις ρουτ ή όταν δει ότι εχεις βαλει μια μονος σου? Ψηνομαι για την JM2 αλλα λεω να κανω υπομονη για Froyo .

Καλα, εσεις εχετε περασει σε αγνωστες λεξεις για μενα, kernel,darky και δε συμμαζευεται,αλλα θα τα δω στο μελλον αυτά..

 

Αυτό που με καιει, είναι : να το κανω ένα root σημερα ? Θελω πολύ να περασω το autokills και να πειραματιστω με τις τιμες ώστε να κλεινουν εφαρμογες.

 

Ευχαριστω μαγκες

Μπορεις να κανεις root αφοβα φιλε μου και μην αγχωνεσαι. το root απλα σου δινει πληρη δικαιωματα στη συσκευη σου. απο μονο του το root ουτε σου φτιαχνει μπαταρια ουτε σου κανει σφαιρα την συσκευη.

 

απο εκει και περα αν βαλεις το lagfix τοτε δεν θα μπορεις να κανεις την αναβαθμιση του froyo μεσω Kies αν δεν το εχεις βγαλει. οποτε μπορεις να το βαλεις αλλα πρεπει οταν το συνδεσεις με το Kies για να αναβαθμισεις σε froyo, να το εχεις βγαλει το lagfix απο πριν.

 

Εγω σου προτεινω να μην βαλεις τωρα το lagfix και απλα να κανεις root και να παιξεις με τις τιμες στον autokiler και θα εισαι σουπερ για αρχη. απ'οτι λενε τα παιδια οι τιμες που εχω δωσει για τον autokiller λειτουργουν θετικα. δοκιμασε τις αν θελεις και μετα μπορεις να παιξεις και με δικες σου τιμουλες.

 

διάβασε αυτό πριν αρχίσεις και σκοτώνεις χωρίς λόγο εφαρμογές:: http://lifehacker.com/5650894/android-task-killers-explained-what-they-do-and-why-you-shouldnt-use-them :wacko:

φιλε μου χωρις παρεξηγηση αλλα θα σου πω το εξης. συμφωνω με το αρθρο που προτεινες να διαβασει ο φιλος και το εχω εξηγησει πολλες φορες οτι το android λειτουργει πολυ καλα απο μονο του και δεν χρειαζεται task killers.

 

η πραγμστικοτητα ομως ειναι οτι η samsung χρησιμοποιωντας το rfs, δυστυχως μετα απο εγκατασταση/απεγκατασταση πολλων εφαρμογων, εμφανιζει ενα σχετικο lag στο galaxy, και γι'αυτο δεν ευθυνεται το android αλλα η ιδια η samsung. αυτο μαλιστα οπως θα ξερεις διορθωνει και το lagfix.

 

καταληγω λεγωντας οτι συμφωνω πως δεν χρειαζεται να χρησιμοποιουμε task killer για να κλεινουμε εφαρμογες.

θεωρω ομως προσωπικα πολυ σημαντικο το autokiller γιατι εν'μερει βοηθαμε το android με τις διαφορετικες τιμες, να ελαχιστοποιησει αυτο το lag που υπαρχει λογω samsung και rfs.

γι'αυτο και προτεινα στον φιλο παραπανω να κανει root και να βαλει το autokiller.

Edited by TonyK

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Link to comment
Share on other sites

@TonyK Βασικα το δικο σου αρθρο για το autokill μου εδωσε την ιδεα να ρουταρω.

Διαβασα και το παραπανω αρθρακι περι task killers, στο οποιο ομως λεει οτι αξιζει να το εχεις ρουτ ωστε να χρησιμοποιεις το autokill. Αλλο να "σκοτωνεις" μια εφαρμογη, αλλο να μην την "αφησεις" να ξεκινησει (?). Αυτο δεν κανει το autokill ? Θα βαλω παντως τα νουμερα που ειπες!

Link to comment
Share on other sites

Παιδια, ενώ το κινητο για μενα, απειραχτο, είναι τελειο, αρχιζει να με τρωει να το rootαρω, μπας και περασω καποιες εφαρμογες που κλεινουν αχρειαστα προγραμματα και ετσι αυξησω τη διαρκεια της μπαταριας γιατι βλεπω ότι με χρηση ιντερνετ για μιση ωρα, γονατιζει δυστυχως και είναι φορες που δε μπορω να’χω παροχη ρευματος για φορτιση.

 

Η ερωτηση είναι λοιπον : αν το ρουταρω με τον οδηγο του Tyxerakia, θα μπορω να βαλω το Froyo από το Kies ? Aν βαλω το lagfix ?

....

Ευχαριστω μαγκες

 

+1 αυτά που είπε ο Aντώνης. Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση το root με το Kies. To lagfix έχει, γιατί αλλάζει το συστήμα αρχείων και το Kies δεν το αναγνωρίζει, οπότε πριν την αναβάθμιση απλά θα πρέπει να το βγάλεις, αν το βάλεις. Αλλά μην ανησυχείς για το root, όπως είπα και στον οδηγό δεν έχει καμία αρνητική παρενέργεια.

 

Υ.Γ. TonyK και actizol, τα μηνύματά σας περί φορτιστή μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο θέμα.

Edited by Tyxerakias
- Alex
Link to comment
Share on other sites

να κανω μια ερωτηξης ?

δηλαδη εγω που εκανα ροοτ στην 2.1 οταν θα κανω αναβαθμιση την 2.2 θα χρειαζετε να περιμενουμε καποιο καλοπαιδο να βγαλει την ροοτ για να το κανουμε η μπαμ μπαμ με την ιδια το μονταρουμε.

ευχαριστω...

 

Το πρώτο ποστ ανανεώθηκε με οδηγίες για root στο Froyo 2.2, καθώς και οδηγίες αναβάθμισης για τους ανυπόμονους.

Edited by Tyxerakias
- Alex
Link to comment
Share on other sites

Tyxerakia, μιας και εισαι μεσα, ακολουθησα τον οδηγο σου και εγινα ρουτ νομιζω, μιας και εμφανιστηκε στις Εφαρμογες το Δικαιωματα. Εκανα εγκατασταση το Autokill ομως απο το Μαρκετ και δεν μου βγηκε κανενα μηνυμα αν το αφηνω να γινει εγκατασταση ή οχι. Επισης, μεσα στο Autokills, οι 3 πρωτες επιλογες ειναι γκριζαρισμενες, πραγμα που σημαινει πως δε μπορω να τις πειραξω και αρα δεν ειμαι ρουτ ακομα???
Link to comment
Share on other sites

Tyxerakia, μιας και εισαι μεσα, ακολουθησα τον οδηγο σου και εγινα ρουτ νομιζω, μιας και εμφανιστηκε στις Εφαρμογες το Δικαιωματα. Εκανα εγκατασταση το Autokill ομως απο το Μαρκετ και δεν μου βγηκε κανενα μηνυμα αν το αφηνω να γινει εγκατασταση ή οχι. Επισης, μεσα στο Autokills, οι 3 πρωτες επιλογες ειναι γκριζαρισμενες, πραγμα που σημαινει πως δε μπορω να τις πειραξω και αρα δεν ειμαι ρουτ ακομα???

 

Αν μιλάμε για το Autokiller μπες στις ρυθμίσεις και τίκαρε το σημειο που λέει Προχωρημένες και τότε τα γκρί θα γίνουν άσπρα...για τα δικαιώματα θα στο ζητήσει ΑΦΟΥ επιλέξεις κάποια από τις ρυθμίσεις (strict.aggressive κλπ)

Αντώνης
Link to comment
Share on other sites

Αρχικά είχα την jf3 μετά με odin είχα βάλει την jg5 και τέλος ξεγελώντας το kies έβαλα την jm2..τρόπος για να ξεγελαστεί το kies ακόμα υπάρχει άλλωστε πολλοί εδώ έχουν περάσει jpo και jpa βάζοντας την προηγούμενη έκδοση του kies..στο σημείο του development για galaxy στο xda ψάξε μερικές σελίδες πίσω και θα δεις τον τρόπο...δεν με ανησυχεί αυτό γιατί ακόμα και αν δεν πιάνει αυτός υπάρχει και το odin..θα πάρουμε μην ανησυχείς να φοβάσαι τι θα πάρουμε μόνο...αν το βρω αργότερα θα το κάνω edit το λινκ εδώ...το είχα δοκιμάσει πειραματικά (θέλει σε άλλο pc από αυτό που έχεις περάσει την τελευταία έκδοση kies) και δούλευε κανονικά..

 

Sent from GALAXY!

 

Ευχαριστω για τις πληροφοριες tony. Ειχα διαβασει για τον τροπο που λες απλα ηθελα να δω τι γινεται σε καποιον με το ιδιο setαρισμα με το δικο μου. Να σου πω, δεν ανησυχω ουτε αν θα παρουμε ουτε και τι θα παρουμε. Ειπαμε, οι customιες ειναι ετοιμες, δυνατες και μας περιμενουν. Ουτως η αλλως ειναι ηδη ανωτερες απο την επισημη ROM. Απλα για την δοκιμη και το μαμωτο που λεμε:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Link to comment
Share on other sites

Εχει γινει πολυ λογος τελευταιa για την επισιημη ελληνικη εκδοση του froyo που περιμενουμε και για καποιες αλλες που ειδη κυκλοφορουν και flasharis μεσω odin ή kies. μπορει καποιος να μου πει ποιες θα ειναι η διαφορες της επισιμης ελληνικης , απο αυτες που ηδη κυκλοφορουν.

Αν εχω καταλαβει καλα η μονη διαφορα ειναι οτι θα εχεις ελληνικα στο SWYPE?

Επειδη δεν εχω επισημη Rom αρα αναγκαστικα θα πρεπει να flasharw μεσω odin, σκεφτομαι να περασω μια απο τις εκδοσεις που ηδη κυκλοφορουν.

1.Αν προχωρησω τελικα , θα μπορω να βαλω Ελληνικο SWYPE?

2.εχω διαβασει τοσα πολλα για modded kernel kai rom που κυκλοφορουν, που εχω μπερδευτει , θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει μια custom Rom και κερνελ για το FRoyo ?

Αν εχω καταλαβει καλα αλλο ειναι η rom και αλλο το kernel , απλως καποιες rom περιλαμβανουν και custom kernel?

Link to comment
Share on other sites

Εχει γινει πολυ λογος τελευταιa για την επισιημη ελληνικη εκδοση του froyo που περιμενουμε και για καποιες αλλες που ειδη κυκλοφορουν και flasharis μεσω odin ή kies. μπορει καποιος να μου πει ποιες θα ειναι η διαφορες της επισιμης ελληνικης , απο αυτες που ηδη κυκλοφορουν.

Αν εχω καταλαβει καλα η μονη διαφορα ειναι οτι θα εχεις ελληνικα στο SWYPE?

Επειδη δεν εχω επισημη Rom αρα αναγκαστικα θα πρεπει να flasharw μεσω odin, σκεφτομαι να περασω μια απο τις εκδοσεις που ηδη κυκλοφορουν.

1.Αν προχωρησω τελικα , θα μπορω να βαλω Ελληνικο SWYPE?

2.εχω διαβασει τοσα πολλα για modded kernel kai rom που κυκλοφορουν, που εχω μπερδευτει , θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει μια custom Rom και κερνελ για το FRoyo ?

Αν εχω καταλαβει καλα αλλο ειναι η rom και αλλο το kernel , απλως καποιες rom περιλαμβανουν και custom kernel?

 

Θεωρητικα η διαφορα θα ειναι το swype και τα ελληνικα apn.

Ναι μπορεις να βαλεις swype.

Το ποια ρομ ειναι καλυτερη ειναι κατι εντελως υποκειμενικο. Οι πιο διαδεδομενες παντως ειναι η Doc's και η Darkyy. Απο κει και περα δοκιμαζεις και βλεπεις.

Οι παραπανω εχουν modded kernels (η πρωτη σιγουρα) με lagfixes τα οποια βεβαια ενεργοποιεις ο ιδιος.

Αν θελεις αλλαζεις και kernel ομως, αν και θα σου προτεινα να δοκιμασεις τους ηδη υπαρχοντες και μετα να αρχισεις τα πειραματα.

 

Απλως διαβασε αρκετα πριν προχωρησεις σε οτιδηποτε και φυσικα λιωσε τα threads στους xda με την rom που θελεις να φλασαρεις για να μην εχεις εκπληξεις..

Stormrain@insomnia.gr

 

Πέτρος

Link to comment
Share on other sites

Οκ, έχω το εξής πρόβλημα και ζητάω τη βοήθεια κάποιου που να ξέρει..

αυτά τα προβλήματα αντιμετοπίζω

Όταν ανοίγω τα sgs tools και πατάω το script mount_system_rw.q.txt εμφανίζεται αυτο:

System remount not supported on this device error 105

το συγκεκριμένο το κάνω για να βάλω αρχεία συστήματος στο system/apps φυσικά δεν μπορώ να βάλω, ούτε από root explorer ούτε απο adb(βγάζει σφάλμα στην εντολή su)

επίσης όταν τρέχω quadrant κολλάει στο system writes 3/4

έχω δοκιμάσει τον εύκολο τρόπο δλδ φλας με Odin διαφορετικά ρομς αλλά το πρόβλημα παραμένει

 

αυτά πραγματικά δεν με νοιάζουν απλά το θέμα είναι οτι με αυτές τις αλχημείες που έχω κάνει έχω την εντύπωση οτι πλέον δεν δουλεύει καν το lagfix που έχω.

κάτι που διάβασα είναι οτι μπορεί να φταίει το voodoo

κάποια συμβουλή;

 

τροπ: μήπως φταίει οτι φλασαρω με odin 1.0 ;

Edited by saliez
!

Contact: a.pap@doeyetea.eu

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was unlocked

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...