Lakerdas Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Επειδή το κινητό το πήρα από Γερμανία, έχω τώρα την XWJVI (Gingerbread 2.3.3). Φλασάρω τώρα CF-Root και αν χρειαστεί εγγύηση φλασάρω την XWJVI που κατέβασα από samfirmware και είμαι κομπλέ έτσι; Ακριβώς έτσι. καλησπερα , εχω cyanogen 7 εδω και αρκετο καιρο(και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος) αλλα εχει αρχισει τις τελευταιες 3-4 μερες το τηλεφωνο και μου κανει νουμερα ( βαζει επαφες σε black list απο μονο του , κολαει η δονηση , δεν χτυπαει ξυπνητηρι και τετοια)... επειδη εχω καιρο να μπω να διαβασω για εξελιξεις και τετοια γιατι δεν προλαβαινω , μηπως μπορειτε να μου προτεινε καποια καινουρια ρομ η να φλασαρω παλι την ιδια? Δυστυχώς η cm7 δεν έχει φτάσει στο σημείο σταθερότητας που απαιτείται για καθημερινή χρήση. Μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε άλλη rom θέλεις, είτε stock είτε custom, σε αυτό το forum έχει από όλα το menu. Μόνο μην περάσεις την miui, η οποία είναι spin off της cm7 και παρουσιάζει πάνω - κάτω τα ίδια προβλήματα. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 (edited) Άμα βάλω αυτή τη rom Simply Honey 3.8 Revolution κάνει μόνη της wipe τα δεδομένα έτσι? Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ πριν? Edit. Έβαλα την rom και τον kernel έκανα wipe data/factory reset και στη συνέχεια με το που πατάω wipe dalvik cashe και γράφει "unkown volume for path [/sd-ext]", πατάω yes και γράφει "dalvik cashe wiped". Είναι φυσιολογικό αυτό? Edited June 30, 2011 by Devil_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Απο το μεσημερι ειμαι με την jvq και μεχρι στιγμης εχω να πω οτι απο ραμ απλα ειναι σαν να εχω την js8. Συνεχως κυμαινεται απο 100-120 ελευθερα. Κατι αλλο που προσεξα επισης ειναι οτι το scroll browsing ειναι απιθανο και πλεον ειναι συνεχες συν οτι με το ζοομ ιν βλεπεις σε προεπισκοπηση τα ολα τα αβοιχτα παραθυρα οπως στο S2. Να σημειωσω οτι ειμαι με t21. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Άμα βάλω αυτή τη rom Simply Honey 3.8 Revolution κάνει μόνη της wipe τα δεδομένα έτσι? Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ πριν? Edit. Έβαλα την rom και τον kernel έκανα wipe data/factory reset και στη συνέχεια με το που πατάω wipe dalvik cashe και γράφει "unkown volume for path [/sd-ext]", πατάω yes και γράφει "dalvik cashe wiped". Είναι φυσιολογικό αυτό? Ναι, φυσικό είναι... Και εμένα το ίδιο κάνει (με σύστημα αρχείων rfs πάντα) και μου είχε δημιουργήσει απορία μέχρι που κοίταξα στο xda και διάβασα οτι συμβαίνει (συγκεκριμένα κάπου στο φόρουμ για τον semaphore kernel, δεν θυμάμαι που ακριβώς). Βέβαια κακώς το έχουν έτσι (γιατί δημιουργεί την απορία αν είναι φυσικό, όπως είδεις και εσύ:D)... Kαλησπερα Μακη.Ηθελα να γραψω αυριο για πρωτες παρατηρησεις αλλα μια και ειδα το ποστ σου πριν λιγο που γυρισα θα τα γραψω τωρα.Λοιπον,μετα απο 24 ωρες που την εχω περασει και την εχω λιωσει,εχουμε και λεμε:αρχικα wifi μια απο τα ιδια,το gps,κατα την γνωμη μου ανωτερο.Στην jvp παρατηρουσα καποιες καθυστερησεις πολλες φορες,οχι τιποτα τραγικο αλλα υπηρχε,τωρα κλειδωναι ετσι για πλακα.Μπαταρια,αν και ειναι νωρις ακομη,θεωρω οτι ειναι στα επιπεδα της jvp με την οποια ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος σε αυτο το θεμα,θα δειξει η πορεια αν και δεν νομιζω εκει να εχουμε καποιες εκπληξεις..... Μπράβο για την αξιολόγηση Πάρη, 2 ημέρες κοίταγα στο XDA για λεπτομέρειες και μόνο "αρλούμπες" και άσχετα ανόητα σχόλια διάβαζα (το κλείδωσαν το αρχικό θέμα:X)! Τελικά μάλλον στο XDA θα αρχίσουν να κοιτούν εδώ για sources :lol:! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimking Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Στις εντυπώσεις του Πάρη να προσθέω ότι η αίσθησή μου είναι ότι το σήμα του wifi χειροτέρεψε ακόμα περισσότερο σε σχέση με αυτό της JVP καθώς παρατήρησα δίπλα στο rooter να μου δείχνει ακόμα και μόνο μία μπάρα σήματος!!! συνήθως έδειχνε 2 και καμμιά φορά και 3 και γενικά "έπαιζε" το σήμα του. Παιδια μπορει καποιος ή ακομα καλυτερα καποιοι να μας το επιβεβαιωσουν και να μας πουν γνωμες..? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Επίσης δεν μπορώ να βρω αυτό: HOW TO ENABLE/DISABLE LAGFIX: go into recovery> advanced speedmod ulfk> convert all to ext4. Ή το πιθανότερο δεν καταλαβαίνω που είναι. Μπαίνω σε recovery mode με το συνδυασμό κουμπιών αλλά δεν έχει πουθενά "advanced speedmod ulfk". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Επίσης δεν μπορώ να βρω αυτό: HOW TO ENABLE/DISABLE LAGFIX: go into recovery> advanced speedmod ulfk> convert all to ext4. Ή το πιθανότερο δεν καταλαβαίνω που είναι. Μπαίνω σε recovery mode με το συνδυασμό κουμπιών αλλά δεν έχει πουθενά "advanced speedmod ulfk". Αυτό ισχύει αν έχεις speedmod kernel και μόνο, οι υπόλοιποι kernels ΔΕΝ έχουν αυτή την επιλογή (άρα μάλλον δεν έχεις speedmod kernel)... Για να κάνεις lagfix (δλδ σύστημα αρχείων ext4) ανάλογα με τον κερνελ είναι και ο τρόπος, πχ με semaphore & cf-root kernels (κάποιον απο αυτούς τους 2 έχεις;) μετατροπή γίνεται με το πρόγραμμα "ext4" (υπάρχει μέσα στους kernels αυτούς και περνιέται μαζί με αυτούς σαν πρόγραμμα στις εφαρμογές του κινητού). ΥΓ: γνώμη μου: πλέον δεν αξίζει τόσο το lagfix, οι 2.3.3 και 2.3.4 πηγαίνουν άψογα (σφαίρα) και χωρίς αυτό! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Αυτό ισχύει αν έχεις speedmod kernel και μόνο, οι υπόλοιποι kernels ΔΕΝ έχουν αυτή την επιλογή (άρα μάλλον δεν έχεις speedmod kernel)... Για να κάνεις lagfix (δλδ σύστημα αρχείων ext4) ανάλογα με τον κερνελ είναι και ο τρόπος, πχ με semaphore & cf-root kernels (κάποιον απο αυτούς τους 2 έχεις;) μετατροπή γίνεται με το πρόγραμμα "ext4" (υπάρχει μέσα στους kernels αυτούς και περνιέται μαζί με αυτούς σαν πρόγραμμα στις εφαρμογές του κινητού). ΥΓ: γνώμη μου: πλέον δεν αξίζει τόσο το lagfix, οι 2.3.3 και 2.3.4 πηγαίνουν άψογα (σφαίρα) και χωρίς αυτό! True. Επισης πανω σε αυτο που λεει ο Βασιλιτσεφ, ο dark core και ο supercurio κανουν το lagfix απο μονοι τους. Υ.Γ. Μενουν 50 λεπτα ακομα για να σπασει ρεκορ ο hardcore. 24ωρο που δεν εβγαλε νεα εκδοση speedmod. Θα τα καταφερει? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Υπάρχει ελληνικό swype σε zip που μπορώ να το βάλω με cmw? Αν όχι ποιος είναι ο ποιο εύκολος τρόπος για να το βάλω. Σορρυ αν σας έχω ζαλίσει με τις ερωτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Υπάρχει ελληνικό swype σε zip που μπορώ να το βάλω με cmw? Αν όχι ποιος είναι ο ποιο εύκολος τρόπος για να το βάλω. Σορρυ αν σας έχω ζαλίσει με τις ερωτήσεις. Υπαρχει στη σελιδα με τους οδηγους για νεους χρηστες. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Υπάρχει ελληνικό swype σε zip που μπορώ να το βάλω με cmw? Αν όχι ποιος είναι ο ποιο εύκολος τρόπος για να το βάλω. Σορρυ αν σας έχω ζαλίσει με τις ερωτήσεις. Υπαρχει στη σελιδα με τους οδηγους για νεους χρηστες. Το βρηκα αλλά δεν μου το κάνει εγκατάσταση. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Το βρηκα αλλά δεν μου το κάνει εγκατάσταση. Εχεις γινει root φανταζομαι ετσι...; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Ναι.Το φλασαρω από cΜw μεσα απο το κινητο. μηπως παιζει ρολο που απεγκατεστησα το swype πριν το φλασαρω; Αν και το φλασαρα και όταν είχα το swype αλλά πάλι δεν το έπαιρνε. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Το βρηκα αλλά δεν μου το κάνει εγκατάσταση. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ειναι χιλιοδοκιμασμενο το swype για την gingerbread που εχουμε εδω. Επισης να πω ξανα οτι σε μηνυματα του τυπου "δεν μου το κανει εγκατασταση" κλπ η μονη απαντηση ειναι οτι κατι δεν κανεις σωστα. Αυτη η απαντηση φυσικα δεν σε βοηθαει οπως κι εμας δεν μας βοηθα αυτο που μας λες. Δωσε μας 2-3 στοιχεια παραπανω, δεν γινεται να μαντευουμε για να βοηθησουμε. Φιλικα οπως παντα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Το βρηκα αλλά δεν μου το κάνει εγκατάσταση. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ειναι χιλιοδοκιμασμενο το swype για την gingerbread που εχουμε εδω. Επισης να πω ξανα οτι σε μηνυματα του τυπου "δεν μου το κανει εγκατασταση" κλπ η μονη απαντηση ειναι οτι κατι δεν κανεις σωστα. Αυτη η απαντηση φυσικα δεν σε βοηθαει οπως κι εμας δεν μας βοηθα αυτο που μας λες. Δωσε μας 2-3 στοιχεια παραπανω, δεν γινεται να μαντευουμε για να βοηθησουμε. Φιλικα οπως παντα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Έχεις δίκιο αλλά είμαι στη δουλειά και το έγραψα βιαστικά.δεν εχω συνηθίσει και το πληκτρολόγιο. πάντως πάνω από το πόστ σου, έχω δώσει περισσότερες λεπτομέριες. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Έχεις δίκιο αλλά είμαι στη δουλειά και το έγραψα βιαστικά.δεν εχω συνηθίσει και το πληκτρολόγιο. πάντως πάνω από το πόστ σου, έχω δώσει περισσότερες λεπτομέριες. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Το ειδα μετα αφου ποσταρα. Φιλικα το λεω για να μπορεσουμε να βοηθησουμε. Εκανες κανονικα τα βηματα με install zip from sd card-> choose zip κλπ? Σου βγαζει κανενα σφαλμα? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Έχεις δίκιο αλλά είμαι στη δουλειά και το έγραψα βιαστικά.δεν εχω συνηθίσει και το πληκτρολόγιο. πάντως πάνω από το πόστ σου, έχω δώσει περισσότερες Το ειδα μετα αφου ποσταρα. Φιλικα το λεω για να μπορεσουμε να βοηθησουμε. Εκανες κανονικα τα βηματα με install zip from sd card-> choose zip κλπ? Σου βγαζει κανενα σφαλμα? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ναι, όλα κανονικά τα έκανα. Δεν έβγαλε κανένα σφάλμα. Τι να πω, δε ξέρω. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Ναι, όλα κανονικά τα έκανα. Δεν έβγαλε κανένα σφάλμα. Τι να πω, δε ξέρω. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Τωρα δηλαδη δεν σου εχει καν το swype σαν επιλογη οταν πατας μεθοδος εισοδου? Απο τις ρυθμισεις στο "τοπικες ρυθμισεις και κειμενο" στο βγαζει? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Ναι, όλα κανονικά τα έκανα. Δεν έβγαλε κανένα σφάλμα. Τι να πω, δε ξέρω. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Τωρα δηλαδη δεν σου εχει καν το swype σαν επιλογη οταν πατας μεθοδος εισοδου? Απο τις ρυθμισεις στο "τοπικες ρυθμισεις και κειμενο" στο βγαζει? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Δεν το βγάζει καθόλου. Εχθές που έβαλα ένα πακέτο που είχε στη σελίδα από όπου κατεβασα τη ρομ το εμφάνιζε. Αλλά δεν είχε τα ελληνικα και απεγκατεστησα το swype από το titanium backup. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Δεν το βγάζει καθόλου. Εχθές που έβαλα ένα πακέτο που είχε στη σελίδα από όπου κατεβασα τη ρομ το εμφάνιζε. Αλλά δεν είχε τα ελληνικα και απεγκατεστησα το swype από το titanium backup. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Τι να σου πω ισως παιζει ρολο οτι το απεγκατεστησες, οταν βγαζουμε εφαρμογες συστηματος πολλες φορες δημιουργουνται προβληματα. Δεδομενου οτι περασες σωστη εκδοση για gingerbread και οτι εκανες ολη τη διαδιακισια σωστα οπως λεει στον οδηγο, το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι φταιει η απεγκατασταση. Αν πας στη διαχειρηση εφαρμογων στο εμφανιζει? Αν ναι μπορεις να δοκιμασεις μια διαγραφη δεδομενων απο εκει μηπως κι εφαγε σκαλωμα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Δεν το βγάζει καθόλου. Εχθές που έβαλα ένα πακέτο που είχε στη σελίδα από όπου κατεβασα τη ρομ το εμφάνιζε. Αλλά δεν είχε τα ελληνικα και απεγκατεστησα το swype από το titanium backup. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Για ποια rom μιλάμε; Έχει μεγάλη σημασία. Το δικό μου swype δουλεύει σωστά σε stock roms. Τώρα για μιουιουι και για κυανόγονα και δεν ξέρω τι, δεν έχω ασχοληθεί. Αν πάντως έχεις samsung rom, δουλεύει. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Για ποια rom μιλάμε; Έχει μεγάλη σημασία. Το δικό μου swype δουλεύει σωστά σε stock roms. Τώρα για μιουιουι και για κυανόγονα και δεν ξέρω τι, δεν έχω ασχοληθεί. Αν πάντως έχεις samsung rom, δουλεύει. Για αυτή εδώ: Simply Honey 3.8 Gingerbread Revolution + Semaphore_kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 (edited) Για αυτή εδώ: Simply Honey 3.8 Gingerbread Revolution + Semaphore_kernel Αυτή βασίζεται σε samsung stock, οπότε θεωρητικά θα έπρεπε να δουλεύει. Πόσο χώρο έχεις στο /system? Υποθέτω ότι αυτό είναι το πρόβλημα, ο simply πρέπει να έχει τιγκάρει το system. Με root explorer δοκίμασες να το περάσεις; Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στο θέμα των οδηγών. Θα είμαι στο chat για κάποια ώρα, αν χρειάζεσαι βοήθεια. Edited July 1, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Αυτή βασίζεται σε samsung stock, οπότε θεωρητικά θα έπρεπε να δουλεύει. Πόσο χώρο έχεις στο /system? Υποθέτω ότι αυτό είναι το πρόβλημα, ο simply πρέπει να έχει τιγκάρει το system. Με root explorer δοκίμασες να το περάσεις; Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στο θέμα των οδηγών. Θα είμαι στο chat για κάποια ώρα, αν χρειάζεσαι βοήθεια. Tην φορανε αρκετοι παντως εδω οπωε ο Ηρακλεας και ο Νικος και δεν εχουν αναφερει προβλημα με το swype. Ας μας πουν αν το δοκιμασαν. Επισης σε ολες τις πιο παλιες εκδοσεις που τις ειχα δοκιμασει και εγω, το swype που εχουμε εδω λειτουργουσε αψογα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Tην φορανε αρκετοι παντως εδω οπωε ο Ηρακλεας και ο Νικος και δεν εχουν αναφερει προβλημα με το swype. Ας μας πουν αν το δοκιμασαν. Επισης σε ολες τις πιο παλιες εκδοσεις που τις ειχα δοκιμασει και εγω, το swype που εχουμε εδω λειτουργουσε αψογα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Δεν έχω ούτε είχα ποτέ πρόβλημα και με τα 2 swype του Αλεξ. Η simply θέλει «ελαφρωμα» στο /system. Αν βγάλεις το ginger keyboard με root explorer από το /system/app θα έχεις άλλα 7-8 μβ ελεύθερα. Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts