Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

να ρωτησω λιγο...?

θεμα πως μπορεις να αλλαξεις...?

υπαρχει καποιο λινκ με θεματα και οδηγιες....?

(εχω την juwe)

Φυσικά και μπορείς κάνε ένα search στο xda στο σημείο themes και apps και θα βρείς.Κάνε πρώτα ένα backup για να είσαι σίγουρος μην πάει κάτι στραβά. Σε ενδιαφέρουν μόνο τα συμβατά θέματα με jvb

Edit

Με πρόλαβε ο mantzaros...και ο gregorisvas...σκούριασα...

Sent from Galaxy

Αντώνης

παιδια μια βοηθεια

εβαλα την juwe 4.1 ποιον cf-root να βαλω και που τον βρισκω?

O kernel που ψαχνεις περιέχεται στην ρομ που έβαλες..

Sent from Galaxy

Αντώνης

O kernel που ψαχνεις περιέχεται στην ρομ που έβαλες..

Sent from Galaxy

και πως θα περασω την rom εαν δεν βαλω cwm to 2?

και πως θα περασω την rom εαν δεν βαλω cwm to 2?

Συγνώμη δεν είπες ότι έβαλες την ρομ;

Sent from Galaxy

Αντώνης

ναι συγνωμη λαθος θελω να βαλω ηθελα να πω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108

Το τελευταίο zip κάτω κάτω εκείνο που καταλήγει σε jvb

Sent from Galaxy

Αντώνης

Γεια σας παιδιά! Καιρός ήταν να γραφτώ κι εγώ στο forum αφού όλες οι αναζητήσεις στο Google για διάφορα προβλήματα που είχα κατά καιρούς με το Galaxy με έστελναν εδώ! Λοιπόν, έκανα πρόσφατα αναβάθμιση σε Froyo (στην Κύπρο αργούν λίγο τα πράγματα) κι ενώ έχει βελτιωθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η ταχύτητα και η συσκευή δεν κολλάει πια, μου έβγαλε άλλα "φασούλια" όπως:

1) Πηγαίνω για ύπνο με τη μπαταρία φρεσκοφορτισμένη στο 100% και επτά ώρες μετά ξυπνάω με το κινητό εντελώς νεκρό και ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ! Και έχοντας τσεκάρει το task killer αλλά και την εφαρμοφή MP3 που πάντα λειτουργεί ύπουλα.

2) Οι περισσότερες apps δεν λειτουργούν πια και μιλάμε στα καλά καθούμενα και χωρίς να προηγηθεί κάτι, η αναβάθμιση έγινε πριν από μια βδομάδα και όλα λειτουργούσαν κανονικά. Αυτή τη στιγμή που σας γράφω δεν λειτουργεί σχεδόν καμία (Twitter, Zedge, Series Guide, mVideoPlayer κλπ) - μόλις πατάω το εικονίδιο η συσκευή δονείται δύο φορές και μου βγάζει ειδοποίηση πως "η εφαρμογή τερματίστηκε απροσδόκητα, δοκιμάστε ξανά".

3) Κάποιες από τις apps που κατέβασα εξαφανίστηκαν μετά από σβήσιμο και άναμα της συσκευής. Κι όχι μόνο το εικονίδιο, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Αυτά τα "ολίγα". Να σημειώσω επίσης πως ΔΕΝ έκανα hard reset μετά την αναβάθμιση. Αν πρέπει να κάνω τώρα, θα ήθελα κάποιες οδηγίες σχετικά με το πως να σώσω τα δεδομένα μου.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια.

Πάρη γούστα είναι αυτά. Και εμένα κάτι με πιάνει με την μαυρίλα. Είχα δοκιμάσει το black και το erebos και σε συνδυασμό με το μαύρο κινητό είχα την εντύπωση ότι πηγαίνω σε μνημόσυνο. Τώρα φοράω ένα πορτοκαλί θεματάκι και έχω βάλει λίγο χρώμα στη ζωή μου.

συμφωνω απολυτα και εγω ημουν οπαδος του απλου αλλα απο τοτε που ξεκινησα με την criskello δεν την αλλαζω με τπτ γεμησε χρωμα το κντ μου ρε παιδια πανεμορφη και γρηγορη για οσους ενδιαφερονται οριστε το λινκ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=978354

Δοκίμασα και την juwe είναι πολύ καλή και αυτή και η simply. Τώρα για το θέμα, συμφωνώ, είναι απίστευτα βαρετό, σε λίγους αρέσει όμως.

Εγώ βάζω το crysis sensation απο πάνω ή το honeycomb theme και είμαι οκ. Αλλιώς δεν την παλεύω

οποτε,ειχα δικιο για το ψυχοπλακωμα και το μνημοσυνο που λεει και ο φιλος μου ο Μακης (ειναι και μεγαλη εβδομαδα...) :lol::lol:

χωρις πλακα τωρα,συμφωνω απολυτα οτι ειναι γουστα,απλα μολις ειδα αυτα τα μαυρα,λεω τι εγινε τωρα!!τελικα ολοι θελουμε λιγο χρωματακι στη ζωη μας :lol::lol:

edit:και κατι αλλο τωρα..ειδα το ποστ του φιλου nikosg83 πριν που ηθελε να βαλει την juwe..παιδια προσεξτε τι κανετε πριν το κανετε,διαβαστε καλα,θα παρετε το κινητο στα χερια χωρις να το καταλαβετε!!ελειπα τριτη-τεταρτη απο το φορουμ και μπηκα κλεφτα απο το κινητο να ριξω μια ματια,απο αυτα που διαβαζα μου ερχονταν στο μυαλο σκηνες εξωτερικων ιατρειων!!!εκανε ενα ποστ ο Μακης (Lakerdas) προχθες και μολις το ειδα ειπα,μπραβο ρε Μακη,ελπιζω να το διαβασουν και να μπουν πολλοι σε σκεψεις..δεν ξερω αν επιασε τοπο αλλα πρεπει να το διαβασουν ολοι οι νεοι χρηστες για το καλο τους!!

Edited by truckman

παιδες για την μαυριλα της juwe και ολα τα σχετικα....

εγω εβαλα ενα "χαρουμενο" φωτεινο θεμα και τελειωσε.....

εχω την juwe "χαρουμενη" τωρα...:p

ειναι πραγματικα πολυ καλη για να την "αφησεις" μονο και μονο για το θεμα...:happy:

παιδες για την μαυριλα της juwe και ολα τα σχετικα....

εγω εβαλα ενα "χαρουμενο" φωτεινο θεμα και τελειωσε.....

εχω την juwe "χαρουμενη" τωρα...:p

ειναι πραγματικα πολυ καλη για να την "αφησεις" μονο και μονο για το θεμα...:happy:

Ποιο έβαλες;

Sent from Galaxy

Αντώνης

Ποιο έβαλες;

Sent from Galaxy

Crysis_SensatioN_JVB_1.1 :)

εχει μεγαλη διαφορα...

ασχετο παιδες χρησιμοποίησα και τον dolphin και τον opera καλοι χρυσοι αλλα νομιζω οτι την ταχύτητα του original broswer δεν την εχει κανενας...

Edited by freddaras

οποτε,ειχα δικιο για το ψυχοπλακωμα και το μνημοσυνο που λεει και ο φιλος μου ο Μακης (ειναι και μεγαλη εβδομαδα...) :lol::lol:

χωρις πλακα τωρα,συμφωνω απολυτα οτι ειναι γουστα,απλα μολις ειδα αυτα τα μαυρα,λεω τι εγινε τωρα!!τελικα ολοι θελουμε λιγο χρωματακι στη ζωη μας :lol::lol:

edit:και κατι αλλο τωρα..ειδα το ποστ του φιλου nikosg83 πριν που ηθελε να βαλει την juwe..παιδια προσεξτε τι κανετε πριν το κανετε,διαβαστε καλα,θα παρετε το κινητο στα χερια χωρις να το καταλαβετε!!ελειπα τριτη-τεταρτη απο το φορουμ και μπηκα κλεφτα απο το κινητο να ριξω μια ματια,απο αυτα που διαβαζα μου ερχονταν στο μυαλο σκηνες εξωτερικων ιατρειων!!!εκανε ενα ποστ ο Μακης (Lakerdas) προχθες και μολις το ειδα ειπα,μπραβο ρε Μακη,ελπιζω να το διαβασουν και να μπουν πολλοι σε σκεψεις..δεν ξερω αν επιασε τοπο αλλα πρεπει να το διαβασουν ολοι οι νεοι χρηστες για το καλο τους!!

Νομίζω ότι δεν έπιασε τόπο...

Καλό θα ήταν να μπει στο πρώτο ποστ μπας και...

Sent from Galaxy

Αντώνης

Γεια σας παιδιά! Καιρός ήταν να γραφτώ κι εγώ στο forum αφού όλες οι αναζητήσεις στο Google για διάφορα προβλήματα που είχα κατά καιρούς με το Galaxy με έστελναν εδώ! Λοιπόν, έκανα πρόσφατα αναβάθμιση σε Froyo (στην Κύπρο αργούν λίγο τα πράγματα) κι ενώ έχει βελτιωθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η ταχύτητα και η συσκευή δεν κολλάει πια, μου έβγαλε άλλα "φασούλια" όπως:

1) Πηγαίνω για ύπνο με τη μπαταρία φρεσκοφορτισμένη στο 100% και επτά ώρες μετά ξυπνάω με το κινητό εντελώς νεκρό και ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ! Και έχοντας τσεκάρει το task killer αλλά και την εφαρμοφή MP3 που πάντα λειτουργεί ύπουλα.

2) Οι περισσότερες apps δεν λειτουργούν πια και μιλάμε στα καλά καθούμενα και χωρίς να προηγηθεί κάτι, η αναβάθμιση έγινε πριν από μια βδομάδα και όλα λειτουργούσαν κανονικά. Αυτή τη στιγμή που σας γράφω δεν λειτουργεί σχεδόν καμία (Twitter, Zedge, Series Guide, mVideoPlayer κλπ) - μόλις πατάω το εικονίδιο η συσκευή δονείται δύο φορές και μου βγάζει ειδοποίηση πως "η εφαρμογή τερματίστηκε απροσδόκητα, δοκιμάστε ξανά".

3) Κάποιες από τις apps που κατέβασα εξαφανίστηκαν μετά από σβήσιμο και άναμα της συσκευής. Κι όχι μόνο το εικονίδιο, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Αυτά τα "ολίγα". Να σημειώσω επίσης πως ΔΕΝ έκανα hard reset μετά την αναβάθμιση. Αν πρέπει να κάνω τώρα, θα ήθελα κάποιες οδηγίες σχετικά με το πως να σώσω τα δεδομένα μου.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια.

Κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.

Αν αυτο δεν πιασει και εχεις ορεξη εχω καλυτερη λυση :)

Juwe + black launcher 7 = #winning

Λατρευω το μαυρο ;)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Νομίζω ότι δεν έπιασε τόπο...

Καλό θα ήταν να μπει στο πρώτο ποστ μπας και...

Sent from Galaxy

Νομίζω ότι οι παλιοί το έχουν ξαναζήσει το σημερινό. Και βεβαίως αναφέρομαι στην εποχή που πρωτοβγήκε το froyo. Σαν να το βλέπω να' ρχεται. Τον tyxerakia να φτιάχνει νέο topic "αναβάθμιση σε gingerbread ". Τον red-Παναγιώτη να δίνει πάλι συμβουλές για πιστολάκια. Και τον jimacid να βάζει σε γραμμή παραγωγής τα jig. Και ο Θεός να βάλει το χέρι Του...

Μάκης

Νομίζω ότι οι παλιοί το έχουν ξαναζήσει το σημερινό. Και βεβαίως αναφέρομαι στην εποχή που πρωτοβγήκε το froyo. Σαν να το βλέπω να' ρχεται. Τον tyxerakia να φτιάχνει νέο topic "αναβάθμιση σε gingerbread ". Τον red-Παναγιώτη να δίνει πάλι συμβουλές για πιστολάκια. Και τον jimacid να βάζει σε γραμμή παραγωγής τα jig. Και ο Θεός να βάλει το χέρι Του...

χαχαχ :lol: :lol: καλο καλο

Xαχαχα ειχα καταντησει γραφικος μια περιοδο, τοτε με το froyo που λεει και ο φιλος μου ο Μακης αλλα επειδη παλι τα ιδια εχουμε και θα εχουμε κλπ θα κατσω ηρεμος στη γωνια μου. Οποιος επαθε και εμαθε καλως, οι υπολοιποι δυστυχως θα το ριξουν στη τυχη :)

@tonysac το ποστ εκεινο αν θυμασαι Αντωνη ειχα προτεινει κι εγω να χτυπηθει στο πρωτο ποστ των οδηγων. Αν και δεν νομιζω να ειχε επιτυχια, εστω και ενας αν το διαβαζε και εσωζε το κινητο απο μελλοντικο καψιμο, θα εφτανε.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Xαχαχα ειχα καταντησει γραφικος μια περιοδο, τοτε με το froyo που λεει και ο φιλος μου ο Μακης αλλα επειδη παλι τα ιδια εχουμε και θα εχουμε κλπ θα κατσω ηρεμος στη γωνια μου. Οποιος επαθε και εμαθε καλως, οι υπολοιποι δυστυχως θα το ριξουν στη τυχη :)

Και να φανταστείς Παναγιώτη ότι είσαι ο μοναδικός που μπρίκαρε (τρόπος του λέγειν για ένα κινητό που ποτέ δε μάθαμε γιατί κάηκε η πλακέτα του) το κινητό του ενώ είχε τρελαθεί στο διάβασμα και το ψάξιμο. Όχι τίποτα άλλο αλλά φοβήθηκε και το μάτι σου για κάτι μήνες. Είναι να μην σε θέλει. Γιατί αν σε θέλει, πολύ όμως, χοροπηδάς από rom σε rom και από kernel σε lagfix στο κουτουρού και με κλειστά μάτια χωρίς να παθαίνεις τίποτα :p.

Μάκης

Και να φανταστείς Παναγιώτη ότι είσαι ο μοναδικός που μπρίκαρε (τρόπος του λέγειν για ένα κινητό που ποτέ δε μάθαμε γιατί κάηκε η πλακέτα του) το κινητό του ενώ είχε τρελαθεί στο διάβασμα και το ψάξιμο. Όχι τίποτα άλλο αλλά φοβήθηκε και το μάτι σου για κάτι μήνες. Είναι να μην σε θέλει. Γιατί αν σε θέλει, πολύ όμως, χοροπηδάς από rom σε rom και από kernel σε lagfix στο κουτουρού και με κλειστά μάτια χωρίς να παθαίνεις τίποτα :p.

Eτσι ειναι Μακη, γιαυτο και απο τοτε διαβαζω 2 φορες πριν πειραξω και γενικα δεν δοκιμαζω οτι βγει αμεσως και βουρ στον πατσα. Παντως, κρινοντας απο τη γενικοτερη συμπεριφορα των galaxy s παιδιων εδω μεσα (stinger, saliez κλπ) αλλα και στο xda (καλα εκει οι devs επρεπε να αλλαζουν καθε βδομαδα πλακετες) που αλλαζουν τις ρομ σαν τα πουκαμισα τεινω να καταληξω στην εξηγηση του ελαττωματικου hardware.

Γιαυτο φωναζα τοτε καθε μερα σε ολους οσους εβλεπα οτι πηγαιναν στο γκρεμο με μαθηματικη ακριβεια και γινομουν γραφικος. Χωρις να θελω να δραματοποιησω την κατασταση (υπαρχουν πολυ σοβαροτερα θεματα στη ζωη απο ενα κινητο) δεν θελεις να δεις τη συσκευη σου των 500€ να ζεματαει απο πισω και πατωντας οτιδηποτε να μην ανταποκρινεται. Ειναι για καποιον gadgetακια/κινητομανη σαν εμας ενα θλιβερο θεαμα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

που ειναι αυτο το ποστ που λετε παιδια?

δεν το πηρε το ματι μου πουθενα.

γιατι δεν το βαζετε σε λινκ στην υπογραφη?

Μιας και εισαστε στην τρελη χαρα και βαριεστε δεν βαζει καποιος την htc ρομ να μας πει εντυπωσεις!!

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Μιας και εισαστε στην τρελη χαρα και βαριεστε δεν βαζει καποιος την htc ρομ να μας πει εντυπωσεις!!

Να τος και ο διαολος εμφανιστηκε Μ.Παρασκευη να μας φτιαξει για το Πασχα. Να σουβλιζουμε galaxy αντι για οβελιες.

@jimacid Δημητρη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3598307#post3598307

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• The topic was unlocked