VOYAGER13 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Πραγματι εντυπωσιακη η 2. 2. 1. Το κινητο πεταει χωρις κανενα πειραγμα. Αξιζει να το δοκιμασετε Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Του έβαλες και ελληνικά ή μόνο το πληκτρολόγιο από το market ; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Πραγματι εντυπωσιακη η 2. 2. 1. Το κινητο πεταει χωρις κανενα πειραγμα. Αξιζει να το δοκιμασετε Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Εγώ θα την βάλω με το που βγεί σε πρώτο variant από KIES γιατί υποψιάζομαι πως είναι beta.Αν τώρα είναι τόσο σφαίρα η beta με ψήνει ακόμα περισσότερο να περιμένω..Πάντως με την JPO είμαι κατευχαρηστημένος... Όσο για την Sammy μου κάνει εντύπωση η καθυστέρηση του Ελληνικού μια και δεν υπάρχει άλλο build από αυτό που έχει ποστάρει ο tyxerakias.Επίσης σε πρόσφαση ανακοίνωση τους σε ινδικό twitter έλεγαν πως το froyo έχει φύγει προς τους παρόχους σε όλον τον κόσμο και δεν ασχολούνται αλλο με αυτό (προφανώς το 2.2.0 ) Όταν βλέπω φίλους άραβες να το πέρνουν και η Ελλάδα να είναι στο περίμενε είμαι σίγουρος ότι είναι ready (αυτή του tyxerakia) και έχει δοθεί και απλά η όλη καθηστέρηση είναι γιατί ένα team από Sammy GR ,Cosmote κτλ απλά δεν ξέρουν πως να ανοίξουν το update switch σε ON....Σαν να του βλέπω να κοιτάνε το manual του KIES server και μην ξέρουν πως ανοίγει το .pdf αρχείο... Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 δεν βλεπω ελληνικα ομως, εγω π.χ που εχω βαλει το froyo 2.2 αν βαλω την νεα froyo θα εχω ελληνικα? Ελληνικο πληκτρολογιο δεν εχει. Ελληνικο μενου εχει. Αν θες βαζεις το htc keyboard που κατα τη γνωμη μου ειναι απλα καταπληκτικο Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Του έβαλες και ελληνικά ή μόνο το πληκτρολόγιο από το market ; Htc keyboard φιλε. Αν το εχεις με τα φλασαρισματα δοκιμασε το συγκεκριμενο firmware. Αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι οτι επαιζα το angry birds και οση ωρα το ειχα ανοιχτο εβλεπα ελευθερη μνημη γυρω στα 100mb. Με το που πατησα exit η μνημη πηγε ακαριαια στα 155mb. Εχω κανει απειρα φλασαρισματα, με lagfix με ext4, με jfs κτλ. Αυτο το συγκεκριμενο firmware χωρις κανενα πειραγμα (μονο root) παει σφαιρα Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Ποτε προλαβες ρε συ! Με ποση μνημη ξεκιναει? 339 παρακαλω. Καλο??? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) Ελληνικο πληκτρολογιο δεν εχει. Ελληνικο μενου εχει. Αν θες βαζεις το htc keyboard που κατα τη γνωμη μου ειναι απλα καταπληκτικο Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Htc keyboard φιλε. Αν το εχεις με τα φλασαρισματα δοκιμασε το συγκεκριμενο firmware. Αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι οτι επαιζα το angry birds και οση ωρα το ειχα ανοιχτο εβλεπα ελευθερη μνημη γυρω στα 100mb. Με το που πατησα exit η μνημη πηγε ακαριαια στα 155mb. Εχω κανει απειρα φλασαρισματα, με lagfix με ext4, με jfs κτλ. Αυτο το συγκεκριμενο firmware χωρις κανενα πειραγμα (μονο root) παει σφαιρα Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Με ψήσατε θα το κάνω και εγώ . Έχουμε κανένα λινκ του HTC πληκτρολογίου που να δουλεύει με αυτή τη ρομ ; Edit : Ok το βρήκα Edited December 8, 2010 by VOYAGER13 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Με ψήσατε θα το κάνω και εγώ . Έχουμε κανένα λινκ του HTC πληκτρολογίου που να δουλεύει με αυτή τη ρομ ; Tyxerakias rules. Δες το thread του Alex για τους νεους χρηστες. Εχει το link εκει Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Με ψήσατε θα το κάνω και εγώ . Έχουμε κανένα λινκ του HTC πληκτρολογίου που να δουλεύει με αυτή τη ρομ ; http://184.72.239.143/mu/d5f93f12-082f-7f77.jpg Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sd12 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Εχω χαρεί αρκετά με την 2.2.1 και ας μην την εχω βάλει , μονο και μονο απο αυτά που ακούω. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Ποτε προλαβες ρε συ! Με ποση μνημη ξεκιναει? Και για του λογου το αληθες. Δεν ξερω αν θα φανει καθαρα βεβαια http://184.72.239.143/mu/d5f93f12-09f5-0c3b.jpg Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 εγω δεν κρατηθηκα και την βαζω ηδη... :O επισης δειτε λιγο εδω στο ποστ 427 :D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=865701&page=43 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 μπορει καποιος που χρησιμοποιει την DOC V8 XWJPA να μου στειλει το extended power menu & aosp locksreen zip? θελω να χρησιμοποιησω το framework-res.apk αρχειο που εχει μεσα για να μαγειρεψω στην κουζινα το battery mod και οταν παω να ξεζιπαρω το δικο μου, μου λεει οτι ειναι κατεστραμενο το αρχειο μου.... ps* Ο DOC μας εχει ζαλισει με τοσες μαζεμενες διαφορετικες ρομ που εβγαλε μεσα σε 1 βδομαδα και δεν ξερουμε τι να πρωτο δοκιμασουμε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) το ζητημα ειναι οτι μαλλον οποιος την βαλει τωρα χανει την εγγυηση... :sorry: αλλα θα μου πειτε ποια εγγυηση.... :protest: suspect απο 2.2 ξεκινας καθαρη;Τι ειχες πριν; Ειχες την ακολουθια με τα 3 κουμπακια για να μπεις σε recovery? Edited December 8, 2010 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 το ζητημα ειναι οτι μαλλον οποιος την βαλει τωρα χανει την εγγυηση... :sorry: αλλα θα μου πειτε ποια εγγυηση.... :protest: αμα ειναι ετσι την εγγυηση την εχουμε χασει απο την πρωτη μερα, εγω τουλαχιστον... :lol: αμα ξαναπερασεις αργοετρα την official ρομ, δεν τρεχει καστανο Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Ρε παιδιά πως πάει έτσι ; ΣΦΑΙΡΑ δεν το έχω ξαναδεί έτσι το τηλέφωνο και του έχω κάνει πολλά . Λες ;;;; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Οκ βαλτε την κι αλλοι και ποσταρετε feedback.. Προσωπικα παω για υπνο γιατι δεκα λεπτα να μεινω ακομα θα την φλασαρω και θα χασω τον υπνο μου. Αυριο ομως ορμαω αν δω πολλα θετικα reviews. :lol: G'night :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) Δεν υπάρχει αυτή η ρομ και τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες . Με μία λέξη ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.:yahoo::yahoo: 171 ΜΒ free ; Lagfix ; Ας γελάσω !!!!!!!!! Kernel τι είναι αυτό ; Edited December 8, 2010 by VOYAGER13 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 ενταξει μαγκες χαλαρωστε δεν εχει περασει ουτε μερα με τη ρομ οποτε δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα... απο αισθηση δεν ειδα κατι διαφορετικο, σιγουρα ειναι θετικο οτι εχουμε περισσοτερη ραμ επισης στο xda διαβασα οτι μετα απο καποιο φορτο τα βρισκει σκουρα οπως και πριν οποτε ενα lagfix ισως να χρειαστει πως κανατε εσεις root τη συσκευη? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 ενταξει μαγκες χαλαρωστε δεν εχει περασει ουτε μερα με τη ρομ οποτε δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα... απο αισθηση δεν ειδα κατι διαφορετικο, σιγουρα ειναι θετικο οτι εχουμε περισσοτερη ραμ επισης στο xda διαβασα οτι μετα απο καποιο φορτο τα βρισκει σκουρα οπως και πριν οποτε ενα lagfix ισως να χρειαστει πως κανατε εσεις root τη συσκευη? Για ρουτ CF-Root-XX_OXA_JPU-v1.3-BusyBox-1.17.1. Σοβαρά δεν είδες διαφορά σε αίσθηση ; Δεν λέω ότι δεν μπορεί να στραβώσει κάτι , αλλά έχεις βάλει άλλη official ρομ και να πηγαίνει έτσι χωρίς τίποτα ; Επειδή είμαστε και offtopic η συνέχεια στο άλλο thread. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Ποτε προλαβες ρε συ! Με ποση μνημη ξεκιναει? 171 MB free :p Κάτσε να του βάλω και καμμία εκατοστή εφαρμογές να την δούμε και τότε . Αύριο βέβαια !!! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 εγω ειχα τη jpa απο τον οδηγο του τυχερακια και πηγαινε πολυ καλα οπως παει και αυτη βεβαια ακομα δεν την εχω φορτωσει με εφαρμογες... επειδη το z4root δεν δουλευει εγω το εκανα ρουτ με το superoneclick Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) Και εγώ την JPA είχα αλλά ΕΤΣΙ δεν πήγαινε . Root έκανα με αυτό CF-Root-XX_OXA_JPU-v1.3-BusyBox-1.17.1. Edited December 8, 2010 by VOYAGER13 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 οκ ολα good το εκανα ρουτ, του αλλαξα csc, του εβαλα και swype ελληνικα θα το αφησω 1-2 μερες ετσι να δω πως παει η μπαταρια γιατι εχω ενα κολλημα με αυτο και μετα θα πιασω να δοκιμαζω με lagfixes και να το φορτωνω... :D Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 εχεις την ´´μεθοδο των τριων᾽᾽ ενεργη στο κινητο; Ολοι μιλανε με τα καλυτερα που την εβαλαν.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 εχεις την ´´μεθοδο των τριων᾽᾽ ενεργη στο κινητο; Ολοι μιλανε με τα καλυτερα που την εβαλαν.... ναι την εχω ολοι πιστευω ειναι περισσοτερο ενθουσιασμενοι απο την μαμα samsung η οποια δειχνει και καλα οτι δεν μας ξεχασε παρα την επικειμενη ελευση του nexus s, παρα απο την αποδοση της ιδιας της rom οπως ειπα και προηγουμενως μου φαινεται αρκετα καλη, οπως και η jpa 2.2 που ειχα για λεπτομεριες θα δουμε σε λιγες μερες σημαντικα στοιχεια που προστεθηκαν ομως ειναι η υποστηριξη αναβαθμισης over the air και τα 339mb ram :) αυτα προς το παρων αυτη τη στιγμη ομως εχει φαει ενα κολλημα το gmail και δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα στο account για να μπω στο μαρκετ, φανταζομαι κατι θα γινεται με τους σερβερ voyager εχεις κανενα προβλημα εσυ? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts