OYGKA_3 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Παιδια βρηκα καποιες εφαρμογες στο samsung apps(αγγλικο) που ειναι διαθεσιμες δωρεαν για καποιο διαστημα.1)ΤΟΟLBOX http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000108375&listYN=Y 2)SENSORCHECKPRO http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000184745&listYN=Y 3)COMPASS http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000082450&listYN=Y 4)SCREEN BREAKER http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000074783&listYN=Y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλό να προτείνονται κάποια προγράμματα και πιστεύω ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι λίγο παραμελημένο. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Παιδια σημερα που μπηκα στο σαμσουνγκ απς ειχαν προστεθει 2 σελιδες εφαρμογες και youtube downloader αναμεσα τους http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000242639&listYN=Y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Το πρώτο παιχνίδι που "έλιωσα" στο Wave: Assault lite http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000244069&listYN=Y δεν ξέρω... γουστάρω πολύ !! (αλλάξτε την θέση των controls πατώντας μέσα στο παιχνίδι το κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης στο κέντρο ! βολεύει καλύτερα ! ;) ) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 εχει καταφερει κανενας να κατεωασει τπτ με το youtube dowloader που υπαρχει στις εφαρμογες?? Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Κατέβασα χτες το pandora box από τα apps μέσω του κινητού. Όντως σαν το κουτί της Πανδώρας είναι. Πολλά και καλά πράγματα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000268406&listYN=Y Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 (edited) Παιδια καλησπερα!!!Ψαχνω για τον κολλητο μου που με εχει φαει το Real Football 2010 για samsung wave!!!Ξερει κανεις να με βοηθηση που μπορω να το βρω??!!Ευχαριστω!!!;);) Edited December 10, 2010 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Παιδια καλησπερα!!!Ψαχνω για τον κολλητο μου που με εχει φαει το Real Football 2010 για samsung wave!!!Ξερει κανεις να με βοηθηση που μπορω να το βρω??!!Ευχαριστω!!!;);) Δυστηχώς στο wave μπορείς να εγκαθιστάς εφαρμογές μόνο από το app store (είτε του κινητού σου είτε από το apps του kies)... Βέβαια είχα δει κάπου στο φόρουμ έναν τρόπο να βάζεις προγράμματα στο wave εκτός του app store μέσο του stune που τροποπειεί τα δεδομένα που υπάρχουν στο κινητό... Δεν θυμάμαι όμως που ακριβώς το είχα βρει αυτό....στο θέμα του wave λογικά...ίσως αν ψάξεις λίγο να το βρεις.... Το αρχείο του παιχνιδιού θα στο στείλω εγώ (αφού το αντιγράψω με το stune στον υπολογιστή) γιατί εγώ είμαι από τους τυχερούς που το έχουν κατεβάσει το παιχνίδι... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 στειλτο και σε μένα ,βρε φίλε !! μπας και καταφέρω και εγώ κάτι .:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OYGKA_3 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Eγραψα σε προηγουμενο post,οσοι αναβαθμιστηκαν σε εκδοση JI5,συμπεριλαμβανομενου και εμενα...τερμα τα <<δωρεαν>> παιχνιδια και εφαρμογες.Οσοι εχετε εκδοση λογισμικου JH3 ακομη...μπορειτε με λιγο ψαξιμο σε ξενα site να βαλετε τα παντα στο κιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Παιδες, βρηκα εφαρμογη γαλλικη που συνδεεις γιορτες κι γενεθλια με την επαφη του κινητου. Το θεμα ειναι οι μου φανηκε πολυ περιορισμενη στις ρυθμισεις της, και ειδικα οταν σε μια επαφη μου, περασα γενεθλια, μου εμφανισε την ημνια εορτης κι απο κατω:0 years old. Αυτο το τελευταιο δεν μπορει να αλλαξει! Παιζει να υπαρχει κατι καλυτερο, η να εχουν δημιουργηθει τιποτα αντιστοιχα απο χρηστες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Εχουμε κανενα νεο απο Opera mini για Bada? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Δυστηχώς στο wave μπορείς να εγκαθιστάς εφαρμογές μόνο από το app store (είτε του κινητού σου είτε από το apps του kies)... Βέβαια είχα δει κάπου στο φόρουμ έναν τρόπο να βάζεις προγράμματα στο wave εκτός του app store μέσο του stune που τροποπειεί τα δεδομένα που υπάρχουν στο κινητό... Δεν θυμάμαι όμως που ακριβώς το είχα βρει αυτό....στο θέμα του wave λογικά...ίσως αν ψάξεις λίγο να το βρεις.... Το αρχείο του παιχνιδιού θα στο στείλω εγώ (αφού το αντιγράψω με το stune στον υπολογιστή) γιατί εγώ είμαι από τους τυχερούς που το έχουν κατεβάσει το παιχνίδι... Kι εγώ θεεεεέλω !:food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 SPB TV για όσους δεν το έχουν κατεβάσει ακόμα. Τηλεόραση από το κινητό σας εδώ. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Μολις ανακαλυψα αυτο http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000251414&listYN=Y&COUNTRY_CODE=GBR&LANGUAGE_CODE=ENG¨ TurboFly 3D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Μολις ανακαλυψα αυτο http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000251414&listYN=Y&COUNTRY_CODE=GBR&LANGUAGE_CODE=ENG¨ TurboFly 3D το εχω κατεβασει και ειναι αρκετα καλο μου θυμιζει αρκετα το wipeout που επαιζα το ps1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καλά τι είναι αυτά που έχουν κάνει με samsung apps; Έχουνε βγάλει εφαρμογές συμβατές μόνο με 1.2 και ακόμα δεν έχουν δώσει το update για το wave! Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 το Update έχει δοθεί στα τοπικά κέντρα για τις γλώσσες και θα δοθεί άμεσα. Υπήρχε καθυστέρηση καθώς αλλάχτηκαν θέματα του core για να υποστηριχτούν μεγάλες αλλαγές που προωθούνται (in app advertising για δωρεάν εφαρμογές) Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 το Update έχει δοθεί στα τοπικά κέντρα για τις γλώσσες και θα δοθεί άμεσα. Υπήρχε καθυστέρηση καθώς αλλάχτηκαν θέματα του core για να υποστηριχτούν μεγάλες αλλαγές που προωθούνται (in app advertising για δωρεάν εφαρμογές) φιλε μου που εμαθες τοσες λεπτομερειες για το θέμα; εβγαλαν καμια ανακοινωση παλι στο τουιτερ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Παιδες να ρωτησω, τι εφαρμογες εχετε στο κινητο ? Ετσι μια λιστα να δουμε πανω κατω τι εχει ο καθενας κ να περνουμε ιδεες. Napiplayer Pusula sMirror MagicTorch ToolBox WIFITracker YoutubeDownloader (Αχρηστο δε μου δουλεψε ουτε μια φορα) SPB TV FakeCall MagicBall FunnyVoice Broken Screen App Size? Google Translator Badapedia Econvert Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Εφαρμογές... RF2010 WaveCompressor Asphalt5 NFShift Tunewiki bControl Turbofly SpaceHell GpsStatus BADATracker MapCube GpsRuler Wikitude MagicTorch DeathLand3D BeeTag SPB TV και κάτι άλλα παιχνίδια... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Asphalt 5 NSF Shift GPS status MagicTorch NapiPlayer WeatherBug WIFITracker SPB TV Layar Wikitube MyLocation ARdefender UnitConvertor Basketball GPSLocator Relax Puzzle Gravity Master Xylophone App Size? ball BeeTagg PandoraBox bControl FunFunBall WaveCompresor WhistingDog Snake PowerCalc WAMOCamera SnapNGo PirateRaid (από ελληνα) FinalStrike3D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 PuzzleDefense SpaceHell Magic Torch WordShake Bada Shelf Sliding Leaf AR Defender GPS Status NFS Shift Caligo Badalution lite Turbofly 3d Kroll Wifi Tracker Amtalee Bang Simple Compass BrainPlusPlus Infernus Skymap Asphalt BMI calc Origami Next Health Centrum Jazz fm SPB TV Wamo Camera Periodic Table Construction Kit CarCon PocketSafe Thumpies Sudoku Reversi Gravity Master MapCube Διάφορα λεξικά DarkShrine lite EmpireDefense BrainTraining Ahorcado Mental Painting MobileAid Συνταγές CutemAll BeeTagg Ναι ξέρω πρέπει να τα ξεδιαλέξω λίγο κάποια στιγμή. Αλλά στρατό είμαι, όλο και χρειάζονται στην ατελείωτη βαρεμάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 μια εφαρμογή γεια ελληνική μουσική , δυστυχώς επί πληρωμή , όμως. Top 100 Greek Songs http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000401484&listYN=Y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts