vagosofron Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 http://www.merimobiles.com/Ramos_W27_Dual_Core_1_5GHz_16GB_10_1_inch_1024_600_p/meri5753.htm Το έχει κανείς? Μηηηηηπως γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει custom rom, επειδή ψάχνω και δεν βρίσκω. Δεν μου είναι και τόσο απαραίτητο, απλά επειδή θα μου έρθει με ένα σωρό κινέζικες εφαρμογές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Custom rom(root) για ainol mars novo7, υπαρχει, εχει βαλει κανεις? Στο google βρισκω διαφορα, αλλα αν εχει καποιος καμια καλη/δοκιμασμενη προταση, ας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Παρέλαβα σήμερα το ifive mini 2 από Spemall. Πρώτες εντυπώσεις, πολύ καλές. Θα το δουλέψω και θα επανέλθω αναλυτικότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 GPS,HDMI,G Sensor,OTG,Dual Cameras Εχει οντως εσωτερικο GPS ή εννοει με εξωτερικο usb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 GPS,HDMI,G Sensor,OTG,Dual Cameras Εχει οντως εσωτερικο GPS ή εννοει με εξωτερικο usb?GPS εννοεί αυτό που έχουν όλα με τις τοποθεσίες Google. Κάτι για πυξίδα έχω διαβάσει αλλά δεν το δοκίμασα ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Καλημερα! Αυτο που κανει ο τυπος εδω περα,το εχει δοκιμασει κανεις σε κινεζοταμπλετ? Θα δουλευει αραγε και στα δικα μας ή μονο το nexus το αναγνωριζει?Και οποιοδηποτε χειριστηριο θα κανει με usb ή θελει αναγκαστικα ps3?Και τελος,το καλωδιο το ζηταμε σαν otg adapter?αφού δεν έχει βάλει καμιά εφαρμογή, προφανώς δουλεύει μ όλα τα τηλέφωνα και τάμπλετ με android που υποστηρίζουν OTG, επομένως και με τα κινέζικα ταμπλετ http://www.merimobiles.com/Ramos_W27_Dual_Core_1_5GHz_16GB_10_1_inch_1024_600_p/meri5753.htm Το έχει κανείς? Μηηηηηπως γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει custom rom, επειδή ψάχνω και δεν βρίσκω. Δεν μου είναι και τόσο απαραίτητο, απλά επειδή θα μου έρθει με ένα σωρό κινέζικες εφαρμογές...απλά το rootάρεις κ βγάζεις ότι δεν χρειάζεσαι Παρέλαβα σήμερα το ifive mini 2 από Spemall. Πρώτες εντυπώσεις, πολύ καλές. Θα το δουλέψω και θα επανέλθω αναλυτικότερα.περιμένουμε νέα, μας τρέχουν τα σάλια κ δεν κάνω πλάκα:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Παρέλαβα σήμερα το ifive mini 2 από Spemall. Πρώτες εντυπώσεις, πολύ καλές. Θα το δουλέψω και θα επανέλθω αναλυτικότερα. GPS,HDMI,G Sensor,OTG,Dual Cameras Εχει οντως εσωτερικο GPS ή εννοει με εξωτερικο usb? Εδώ όμως λέει ότι δεν έχει ούτε gps αλλά ούτε και bluetooth. Τι ισχύει τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Εδώ όμως λέει ότι δεν έχει ούτε gps αλλά ούτε και bluetooth. Τι ισχύει τελικά;GPS, είπαμε, δεν έχει. Bluetooth έχει κανονικά. Μου φαίνεται ότι είναι αρκετά καλή και η κάμερα για κινέζικο (μάλλον έχουν βάλει καλύτερο φακό), αλλά αφήστε να το ξεψαχνίσω,τριήμερο έρχεται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Καλημερα! Αυτο που κανει ο τυπος εδω περα,το εχει δοκιμασει κανεις σε κινεζοταμπλετ? Θα δουλευει αραγε και στα δικα μας ή μονο το nexus το αναγνωριζει?Και οποιοδηποτε χειριστηριο θα κανει με usb ή θελει αναγκαστικα ps3?Και τελος,το καλωδιο το ζηταμε σαν otg adapter? για να λειτουργεί ασύρματα το χειριστήριο του ps3 υπάρχει αυτή η εφαρμογή... λογικά θα λειτουργεί και στο tablet σου.. έχει νομίζω και trial version για να το δοκιμάσεις.. τώρα για ενσύρματη επικοινωνία λογικά οποιοδήποτε χειριστήριο θα λειτουργεί μόνο που πρέπει να το υποστηρίζει το παιχνίδι(αυτό ισχύει και για το χειριστήριο του ps3) εκτός και αν παίζεις με emulator που εκεί μπορείς να κάνεις ότι θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 GPS, είπαμε, δεν έχει. Bluetooth έχει κανονικά. Μου φαίνεται ότι είναι αρκετά καλή και η κάμερα για κινέζικο (μάλλον έχουν βάλει καλύτερο φακό), αλλά αφήστε να το ξεψαχνίσω,τριήμερο έρχεται!!! τι τριήμερο, εδώ ο άλλος σου λέει μας τρέχουν τα σάλια!!!! κάνε ένα preview μέχρι αύριο και μετά το τριήμερο του κάνεις και review και κοντραreview ... τι λες, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ μας συμφορουμίτη???? Πλάκα σου κάνω, μεγειά και εύχομαι να το χαρείς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 τι τριήμερο, εδώ ο άλλος σου λέει μας τρέχουν τα σάλια!!!! κάνε ένα preview μέχρι αύριο και μετά το τριήμερο του κάνεις και review και κοντραreview ... τι λες, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ μας συμφορουμίτη???? Πλάκα σου κάνω, μεγειά και εύχομαι να το χαρείς!!Αν με αφήσουν τα μικρά, θα προσπαθήσω! Σε ποιο site είπαμε πως ανεβάζουμε τις φωτογραφίες για να βάλουμε το link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Ρε παιδιά υπάρχει καμιά θήκη από Ελλάδα για το hyundai x700??Δεν μπορώ να βρω με τίποτα!(από το εξωτερικό δεν θέλω γιατί θα πρέπει να περιμένω 100 χρόνια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfog Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Παρέλαβα σήμερα το ifive mini 2 από Spemall. Πρώτες εντυπώσεις, πολύ καλές. Θα το δουλέψω και θα επανέλθω αναλυτικότερα. Καλορίζικο φίλε μου!! Περιμένω με αγωνία νέα σου, καθώς το συγκεκριμένο μου έχει μπει στο μάτι από την αρχή που το είδα ;) Σίγουρα δεν έχει gps? Γιατί στα χαρακτηριστικά του το γράφει, εν αντιθέσει με άλλα που έχουν μόνο τις υπηρεσίες google και δε γράφουν καν ότι έχουν gps... :confused: Παράθεση A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Ρε παιδιά υπάρχει καμιά θήκη από Ελλάδα για το hyundai x700??Δεν μπορώ να βρω με τίποτα!(από το εξωτερικό δεν θέλω γιατί θα πρέπει να περιμένω 100 χρόνια) Αν είσαι Αθήνα, ξέρω να σε στείλω σε μια στοά.....εχει τις περισότερες από τις θήκες που βλέπουμε στα site. Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Αν είσαι Αθήνα, ξέρω να σε στείλω σε μια στοά.....εχει τις περισότερες από τις θήκες που βλέπουμε στα site. Μένω Κέρκυρα οπότε δεν γίνεται,κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Αν με αφήσουν τα μικρά, θα προσπαθήσω! Σε ποιο site είπαμε πως ανεβάζουμε τις φωτογραφίες για να βάλουμε το link; tinypic.com, postimage.org Ρε παιδιά υπάρχει καμιά θήκη από Ελλάδα για το hyundai x700??Δεν μπορώ να βρω με τίποτα!(από το εξωτερικό δεν θέλω γιατί θα πρέπει να περιμένω 100 χρόνια) Κάποιος μου πε ότι έχει φθηνές θήκες σε μαγαζί στην Ερμού. Ακόμα περιμένω να μου πει πού ακριβώς Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 tinypic.com, postimage.org Κάποιος μου πε ότι έχει φθηνές θήκες σε μαγαζί στην Ερμού. Ακόμα περιμένω να μου πει πού ακριβώς Δεν μένω Αθήνα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 απλά το rootάρεις κ βγάζεις ότι δεν χρειάζεσαι Συμφωνώ Σταύρο, απλά δεν μπορώ να βρω πουθενά κάποιον οδηγό για να το κάνω root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Συμφωνώ Σταύρο, απλά δεν μπορώ να βρω πουθενά κάποιον οδηγό για να το κάνω root. -.- http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 το χω κάνει σελιδοδείκτη πάνω στη μπάρα για να το αντιγράφω 10 φορές τη μέρα όποτε διαβάζω «δεν ξέρω να κάνω root»:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 -.- http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 το χω κάνει σελιδοδείκτη πάνω στη μπάρα για να το αντιγράφω 10 φορές τη μέρα όποτε διαβάζω «δεν ξέρω να κάνω root»:p Οδηγίες στα Ελληνικά δεν έχεις σε σελιδοδείκτη παρακαλώ??? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 -.- http://forum.xda-developer....php?t=1886460 το χω κάνει σελιδοδείκτη πάνω στη μπάρα για να το αντιγράφω 10 φορές τη μέρα όποτε διαβάζω «δεν ξέρω να κάνω root» xaxaxxa! Και μόλις το έκανα και εγώ σελιδοδείκτη! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Οδηγίες στα Ελληνικά δεν έχεις σε σελιδοδείκτη παρακαλώ??? :lol: 1. Ενεργοποιείς το USB Debugging/Εντοπισμός σφαλμάτων USB στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου 2. Κατεβάζεις το μαραφέτι Root_with_Restore_by_Bin4ry_v21 3. Τρέχεις το πρόγραμμα στον υπολογιστή, πατάς 1, enter, και συνδέεις με USB το κινητό, κι όταν βγάλει την οθόνη για Restore/Επαναφορά την κάνεις, κι έτοιμο μετά τις επανακινήσεις που θα κάνει! Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ρε παιδια χτες μου εστειλαν τo tracking number της παραγγελίας μου αλλα δεν βρισκω πουθενά κάποιο site για να δω την κατασταση της παραγγελίας μου(Το παραγγειλα με Singapore post) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Καλη σας ημερα. Μετα απο αρκετο ψαξιμο διαπιστωσα οτι τελικα ειμαι για 10ιντσο. Πολυ μικρο το 7αρι στα χερια μου, αλλιως θα εσπαγα τον κοσμο να βρω το Fire. Απο 8ιντσα δυστηχως εχουν μεινει λιγο πισω οι εταιριες, και τα 9,7 ειναι αρκετα ακριβα για κινεζικα. Κατεληξα στο Ainol Hero οπως πολλα παιδια απο εδω αλλωστε. Αυτο που θα ηθελα απο εσας θα ηταν να μου πειτε απο που να το προμηθευτω Pandawill? Buyinicons? ή πιο αλλο?? Σας ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ρε παιδια χτες μου εστειλαν τo tracking number της παραγγελίας μου αλλα δεν βρισκω πουθενά κάποιο site για να δω την κατασταση της παραγγελίας μου(Το παραγγειλα με Singapore post) Κανεις πλακα ετσι?:p https://www.google.gr/search?q=Singapore+post&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts