dimgeo Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Καλο είναι το pipo w2s ,πολυ καλή οθόνη,μέτρια μπαταρία,μετριοτατο ηχειακη..ευαίσθητο σαν μηχάνημα αλλά παίζει πολυ ωραία για dual και με κουπονακι πάει κατω απο τα 80€ Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Για ρίξε φίλε μου καμία προτασούλα για 8" κατα προτίμηση dual os με καλη οθονούλα για βασικά πραγματάκια..browsing κατά κύριο λόγο.. Εδώ είσαι: http://www.banggood.com/Cube-iwork8-Air-Intel-Atom-X5-Quad-Core-8_0-Inch-Dual-Boot-Tablet-p-1064295.html?rmmds=buy Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Εδώ είσαι: http://www.banggood.com/Cube-iwork8-Air-Intel-Atom-X5-Quad-Core-8_0-Inch-Dual-Boot-Tablet-p-1064295.html?rmmds=buy Sent from my m1 note using Tapatalk Ρε συ! από Ελλάδα ζητάει ο άνθρωπος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Ρε συ! από Ελλάδα ζητάει ο άνθρωπος.... Ε ωραία, ας ψάξει να το βρει στην Ελλάδα. Το μοντέλο του δείχνω. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Εδώ είσαι: http://www.banggood.com/Cube-iwork8-Air-Intel-Atom-X5-Quad-Core-8_0-Inch-Dual-Boot-Tablet-p-1064295.html?rmmds=buy Sent from my m1 note using Tapatalk thanks για τη πρόταση... ακόμη το ψάχνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 εχω ενα tablet Felix. με andoid 4.4.2 και εχω ενα θεμα με μια γραμμη στην οθονη που νομιζω οτι ειναι καμενα pixels. θελω να προσπαθησω να το κανω update αλλα δεν μπορω να βρω πως! μπεω στις ρυθμισεις αλλα πουθενα δεν βλεπω να γραφη ενημερωση /update , μπορω να το κανω μεσω του pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Δε θα καταφερεις τιποτα αν εχει καψει pixels. Mε μια αναζητηση που εκανα για τα παγκοσμιως αγνωστα felix, βρηκα αυτο , κατι σημαινει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Δε θα καταφερεις τιποτα αν εχει καψει pixels. Mε μια αναζητηση που εκανα για τα παγκοσμιως αγνωστα felix, βρηκα αυτο , κατι σημαινει το ξερω οτι είναι μουφα! η μανα μου το ειχε παρει για να μιλαει στο εξωτερικο στο skype με συγγενεις και ειναι ασχετη απο αυτα. εγω παντως θα παρω ενα τηλ στο ΣΤΚ να δω τι θαμου πουνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Μετά από δέκα μέρες χρήσης το MLS Spin του γιου μου δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Γρήγορο, ικανοποιητική οθόνη, μπαταρία γύρω στις 4 και μισή ώρες, που με τα δικά μου κριτήρια είναι λίγο, αλλά επειδή εκείνος παίζει minecraft και είναι στο ίντερνετ δεν μπορώ να το κρίνω (ενδεχομένως είναι απαιτητικό). Επίσης καλό το πρόγραμμα που έχει για αναγνώριση ελληνικών φωνητικών εντολών. Είχα ένα φόβο από παράπονα που είχα διαβάσει για άλλες ταμπλέτες της εταιρίας, αλλά η συγκεκριμένη με 150€ σε 12 άτοκες και καλή εγγύηση βγαίνει (για την ώρα τουλάχιστον) οκ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Μετά από δέκα μέρες χρήσης το MLS Spin του γιου μου δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Γρήγορο, ικανοποιητική οθόνη, μπαταρία γύρω στις 4 και μισή ώρες, που με τα δικά μου κριτήρια είναι λίγο, αλλά επειδή εκείνος παίζει minecraft και είναι στο ίντερνετ δεν μπορώ να το κρίνω (ενδεχομένως είναι απαιτητικό). Επίσης καλό το πρόγραμμα που έχει για αναγνώριση ελληνικών φωνητικών εντολών. Είχα ένα φόβο από παράπονα που είχα διαβάσει για άλλες ταμπλέτες της εταιρίας, αλλά η συγκεκριμένη με 150€ σε 12 άτοκες και καλή εγγύηση βγαίνει (για την ώρα τουλάχιστον) οκ. Σε 10 μέρες δεν βγάζεις συμπεράσματα. Δουλέψτε το για μερικούς μήνες και μετά κάνε ένα review. 150€ για τόσο λίγο μπαταρία είναι πολλά. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 (edited) ereader με eink 6ιντσο με 4:3 αναλογια. http://www.pocketbook-int.com/us/products/pocketbook-basic-2 Σε σχετικά καλη τιμή https://www.skroutz.gr/s/7460638/Pocketbook-Basic-2.html Edited January 30, 2017 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Καλησπέρα, ψάχνω για tablet 9-10'' και να έχει Windows 10. Βασικά το θέλω κυρίως για δουλειά (office, επεξεργασία ιστοσελίδων...) Βασικά έχω βρει κάποια (γύρω στα 200€): 1. Cube iWork1x 2. Teclast Tbook11 3.CHUWI HiBook Pro Σύμφωνα με αυτά που έχω καταλάβει καλό θα ήταν να είναι φορτωμένο ένα λογισμικό και όχι Windows + Android μαζί (βασικά το Android δεν με ενδιαφέρει κιόλας). Επίσης αν τελικά καταλήξω σε κάποιο από τα παραπάνω αξίζει τον κόπο ή να πάω να πάρω κανά laptop από Ελλάδα με κανά 250άρι και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο (από πλευρά εγγύησης σε περίπτωση που συμβεί κάτι)? Τέλος τα παραπάνω πρέπει να τα συνδυάσω με το official dock πληκτρολόγιο ή μπορώ να πάρω και κάποιο άλλο? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Καλησπέρα, ψάχνω για tablet 9-10'' και να έχει Windows 10. Βασικά το θέλω κυρίως για δουλειά (office, επεξεργασία ιστοσελίδων...) Βασικά έχω βρει κάποια (γύρω στα 200€): 1. Cube iWork1x 2. Teclast Tbook11 3.CHUWI HiBook Pro Σύμφωνα με αυτά που έχω καταλάβει καλό θα ήταν να είναι φορτωμένο ένα λογισμικό και όχι Windows + Android μαζί (βασικά το Android δεν με ενδιαφέρει κιόλας). Επίσης αν τελικά καταλήξω σε κάποιο από τα παραπάνω αξίζει τον κόπο ή να πάω να πάρω κανά laptop από Ελλάδα με κανά 250άρι και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο (από πλευρά εγγύησης σε περίπτωση που συμβεί κάτι)? Τέλος τα παραπάνω πρέπει να τα συνδυάσω με το official dock πληκτρολόγιο ή μπορώ να πάρω και κάποιο άλλο? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας.- Κανένα από τα τάμπλετ δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα laptop, όταν μιλάμε για επαγγελματική χρήση και όχι απλά για παρουσίαση. Οπότε καλύτερα να αλλάξεις concept. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή. Μήπως θα μπορούατε να μου προτείνετε κάπιο tablet για χρήση κυρίως από παιδιά (youtube videos, photos, videos, παιδικά παιχνιδάκια, κλπ) ? Στο skroutz ψάχνω για tablets γενικώς με καλές κριτικές και βρίσκω τα παρακάτω με σχετικά καλές κριτικές: Alcatel Pixi 3 (8) WiFi (16GB), 85 ευρώ http://www.skroutz.gr/s/8057022/Alcatel-Pixi-3-8-WiFi-16GB.html MLS iQTab Master 8" (16GB), 110 ευρώ http://www.skroutz.gr/s/8995855/MLS-iQTab-Master-8-16GB.html Lenovo Tab 3 A8-50 8" WiFi (16GB), 125 ευρώ http://www.skroutz.gr/s/10066741/Lenovo-Tab-3-A8-50-8-WiFi-16GB.html Lenovo Yoga Tablet 2 8", 200 ευρώ http://www.skroutz.gr/s/6725458/Lenovo-Yoga-Tablet-2-8-Z3745-2GB-32GB.html Δε βάζω άλλα να μη σας κουράζω. Μήπως έχετε κάτι να μου προτείνετε? Δε θα με χάλαγε βέβαια να το χρησιμοποιώ και γω..... χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Έχω το Alcatel από μέσα Ιανουαρίου, η χρήση που του κάνω είναι browsing YouTube και Internet radio, για αυτά είναι μια χαρά, δεν έχω και πολλές απαιτήσεις μιας και έχει μόνο 1gb ram Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Εγώ έχω το lenovo, χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Κανένα από τα τάμπλετ δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα laptop, όταν μιλάμε για επαγγελματική χρήση και όχι απλά για παρουσίαση. Οπότε καλύτερα να αλλάξεις concept. Sent from my m1 note using Tapatalk Όταν μιλάω για επαγγελματική χρήση μιλάω για επεξεργασία ιστοσελίδας μέσω weebly και wix, αυτή θα είναι αποκλειστικά η χρήση του! ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, ψάχνω για tablet 9-10'' και να έχει Windows 10. Βασικά το θέλω κυρίως για δουλειά (office, επεξεργασία ιστοσελίδων...) Βασικά έχω βρει κάποια (γύρω στα 200€): 1. Cube iWork1x 2. Teclast Tbook11 3.CHUWI HiBook Pro Σύμφωνα με αυτά που έχω καταλάβει καλό θα ήταν να είναι φορτωμένο ένα λογισμικό και όχι Windows + Android μαζί (βασικά το Android δεν με ενδιαφέρει κιόλας). Επίσης αν τελικά καταλήξω σε κάποιο από τα παραπάνω αξίζει τον κόπο ή να πάω να πάρω κανά laptop από Ελλάδα με κανά 250άρι και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο (από πλευρά εγγύησης σε περίπτωση που συμβεί κάτι)? Τέλος τα παραπάνω πρέπει να τα συνδυάσω με το official dock πληκτρολόγιο ή μπορώ να πάρω και κάποιο άλλο? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας.- Όταν μιλάω για επαγγελματική χρήση μιλάω για επεξεργασία ιστοσελίδας μέσω weebly και wix, αυτή θα είναι αποκλειστικά η χρήση του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Καλησπέρα. Θα ήθελα βοήθεια για να κάνω το ΟΤΕ tv να παίξει σε ταμπλετ yoyo το οποίο ήρθε ρουτ απο Κίνα. Υπάρχει κάποιο app που να κρύβει το ρουτ για να δοκιμάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Νομίζω δε μπορείς να κάνεις τίποτα... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια ROM ή αν πουλιέται στην Κίνα με άλλο όνομα το MLS Jet 3G (iQ1832) για να πειραματιστώ με ένα που έπεσε στα χέρια μου; Για τα χαρακτηριστικά του σέρνεται με την εργοστασιακή ROM, που δεν είναι και υπερβολικά φορτωμένη. Γενικά είναι απαράδεκτο για τα λεφτά που υποτίθεται έκανε, απορώ αν το αγόρασε κανείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Άκουσα ότι εδώ και λίγο καιρό ό,τι παραγγελία έρχεται από Κίνα, κοπανάνε φόρους 50ρικα. Αληθεύει ή fake news; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Άκουσα ότι εδώ και λίγο καιρό ό,τι παραγγελία έρχεται από Κίνα, κοπανάνε φόρους 50ρικα. Αληθεύει ή fake news; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7119951 Διάβασε καμία 20αριά από τις τελευταίες σελίδες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_amon Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Βρήκα το Teclast Tbook 11 127 euro + 12 μεταφορικά από eu stock GB. Τι λέτε αξίζει? Από ότι βλέπω κάποιοι από εσάς το έχουν, είναι αξιόπιστο? Να το πάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Επεσε στα χερια μου ενα Pipo W2S 8", μου αφησε εξαιρετικες εντυπωσεις, οθοναρα, σβελτο, μικρα bezels και πολυ ωραιο κρατημα με λαστιχενια αισθηση.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Βρήκα το Teclast Tbook 11 127 euro + 12 μεταφορικά από eu stock GB. Τι λέτε αξίζει? Από ότι βλέπω κάποιοι από εσάς το έχουν, είναι αξιόπιστο? Να το πάρω? Γιατί δεν Ρωτάς στο θέμα του συγκεκριμένου ταμπλετ; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts