manolisg10 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Το έγραψα κ παραπανω πως δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ανταποκρίνεται σε όλες του τις λειτουργίες όπως ενα ipab μπορω να πω. Κρίμα που δεν το έχει πάρει κάποιος άλλος να μπορούσαμε να γράψουμε περισσότερα. Το μονο μιον που βρήκα κ που τελικά δεν ηταν μεγαλο πρόβλημα είναι οτι έχει ενα ηχείο. Αλλά δουλεύει πολύ δυνατά κ δεν με έχει προβληματίσει. Είχα ενα άλλο ταμπλετ που έχει κ εκείνο 1 ηχείο αλλά είναι μέρα με την νύχτα με το ceros. Παιδιά αγοραστε το άφοβα αυτό μονο λέω Από που το αγόρασες φίλε το tablet είμαι σε αναζήτηση αυτές τις μέρες και είμαι ανάμεσα σε αυτό που λές το lenovo s6000 3g και το pipo m6 max 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natashaa Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Θελω τη βοήθεια σας!Κερδισα ένα tablet alcatel one touch evo 7 με λειτουργικό ICS.Σημερα το φόρτιση πρώτα και μετά που πήγα να το ανοίξω μου βγάζει το σήμα της alcatel και μετά ένα robot android που είναι ξαπλωμενο και εχει μια κόκκινη πινακίδα με ένα θαυμαστικό μέσα!Μετα δεν προχωράει !Καμια ιδέα κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 παιδια ψαχνω 10αρι ταμπλετ με περιπου 120 ευρω,τη βοηθεια σας παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Από που το αγόρασες φίλε το tablet είμαι σε αναζήτηση αυτές τις μέρες και είμαι ανάμεσα σε αυτό που λές το lenovo s6000 3g και το pipo m6 max 3g http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Tablets/8-9_Android_Tablet_PC/9.7_Inch_Quad_Core_Android_4.2_Retina_Screen_Tablet_Ceros_Revolution_-_2GB_RAM_1.6GHz_CPU_2048X1536_8000mAh_Battery_White/ Τα μεταφορικά είναι έξτρα αλλά δεν το μετανιωσα καθόλου. Με αυτά τα χαρακτηριστικά κ με αυτά τα χρήματα δεν θα επερνα καλυτερο. Καλες αγορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamkouts Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 για αυτο εχετε αποψη μηπως αξιζει τα λεφτα του?Ramos i9 - Tablet PC Intel Atom Z2580 Dual Core CPU 8.9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ναι τα αξιζει και με το παραπανω, δες το αναλογο topic για το teclast p89 που πηρα με τον ιδιο επεξεργαστη intel. Αν ηθελα μεγαλυτερο απο 8" θα το επαιρνα με κλειστα ματια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamkouts Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 (edited) ενοουσα αν αξιζει τα λεφτα του σε σχεση με το lg v500 8.3 των 280 ευρω δειτε και αυτο το τερας RAMOS I-12 ANDROID TABLET - POWERED BY INTEL© - 3G HSPA+ Edited December 22, 2013 by stamkouts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpampoulas Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ψάχνω ένα ταμπλετάκι δώρο, θα το προτιμούσα άνω των 8 ιντσων και επειδή είναι για χριστουγεννιάτικο δώρο δυστυχώς αποκλείεται η εκτός Ευρώπης αγορά. (Να ειναι καλά οι γυναίκες που αλλάζουν γνώμη κάθε 2-3 μέρες, γιατί βλέπω τα pipo m9 και cube u30gt2 κλαιω) Δεδομένων των καταστάσεων έχουμε άποψη για τα crypto? Τα ριμάδια τα πουλάνε χωρίς google play?!! Είμαι μεταξύ των Crypto D97, Crypto D100 και ZTE S8Q... θα προτιμούσα τα crypto λόγο μεγέθους και 8gb μνήμη και το ZTE μπήκε σαν επιλογή από την στιγμή που θα απορριφθούν τα Crypto. Υπάρχουν άλλες προτάσεις? Εχει σημασία ότι ο χρήστης θα είναι άτομο χωρίς πολλές γνώσεις... οπότε θα ήθελα κάτι σταθερό, δηλ και σε κινεζικο απο ελλάδα αν πάμε (είδα ότι βρήσκω Pipo m1) θα ήθελα να ξέρω οτι με το πέρασμα μιας ρομ θα είναι κομπλέ και δεν θα έχει την ανάγκη μου κάθε τρεις και λίγο. Οι συσκευές που αναφέρω μιλάνε από μόνες τους για το μπατζετ... μέχρι 170 το πολύ 180 ευρω αν κάνει διαφορά το 10αρικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioma Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση μπορείς να μου γράψεις σε παρακαλώ το site που το αγορασες και αν μπορούσες να μου πεις τίποτα για το ταμπλετ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioma Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Αυτά ακριβώς είναι τα χαρακτηριστικά του, το έχω εγώ. Γιατί όμως να το πάρεις από Ali και όχι από γνωστό site? Μην σου πω και πιό φτηνό θα το βρεις, στα 210-220€. Ευχαριστώ για την απάντηση μπορείς να μου γράψεις σε παρακαλώ το site που το αγορασες και αν μπορούσες να μου πεις τίποτα για το ταμπλετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ποια η γνώμη σας για αυτό ??? VoYo A18 8 Core Tablet PC 9.7Inch IPS Retina Screen 2048x1536 Samsung Exynos 5410 ARM Cortex-A15 Quad 1.8GHz + Cortex-A7 Quad 1.3GHz Android 4.2 2G DDR3 RAM 16GB eMMC WiFi Bluetooth HDMI GPS Built-in 3G Dual Cameras (2.0+5.0MP) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Ψάχνω ένα ταμπλετάκι δώρο, θα το προτιμούσα άνω των 8 ιντσων και επειδή είναι για χριστουγεννιάτικο δώρο δυστυχώς αποκλείεται η εκτός Ευρώπης αγορά. (Να ειναι καλά οι γυναίκες που αλλάζουν γνώμη κάθε 2-3 μέρες, γιατί βλέπω τα pipo m9 και cube u30gt2 κλαιω) Δεδομένων των καταστάσεων έχουμε άποψη για τα crypto? Τα ριμάδια τα πουλάνε χωρίς google play?!! Είμαι μεταξύ των Crypto D97, Crypto D100 και ZTE S8Q... θα προτιμούσα τα crypto λόγο μεγέθους και 8gb μνήμη και το ZTE μπήκε σαν επιλογή από την στιγμή που θα απορριφθούν τα Crypto. Υπάρχουν άλλες προτάσεις? Εχει σημασία ότι ο χρήστης θα είναι άτομο χωρίς πολλές γνώσεις... οπότε θα ήθελα κάτι σταθερό, δηλ και σε κινεζικο απο ελλάδα αν πάμε (είδα ότι βρήσκω Pipo m1) θα ήθελα να ξέρω οτι με το πέρασμα μιας ρομ θα είναι κομπλέ και δεν θα έχει την ανάγκη μου κάθε τρεις και λίγο. Οι συσκευές που αναφέρω μιλάνε από μόνες τους για το μπατζετ... μέχρι 170 το πολύ 180 ευρω αν κάνει διαφορά το 10αρικο.Crypto? Ούτε γι αστείο. ZTE, ή κάνα Vero Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpampoulas Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Crypto? Ούτε γι αστείο. ZTE, ή κάνα Vero Ευχαριστώ πολύ Σταύρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Μιας και ξεκίνησε το άνοιγμα προς την Άπω Ανατολή με κινητό είπα να επεκταθώ σε tablet.Θα ήθελα λίγο την γνώμη σας Ψάχνω κάποιο 4πήρυνο,με καλή ανάλυση οθόνης >8 inch,OTG και όσο το δυνατόν γίνεται μεγαλύτερη αυτονομία.Αυτά είναι τα σημαντικά.Το να έχει 3g δεν είναι απαραίτητο αλλά αν υπάρχει δεν υπάρχει θέμα. Έχω δει τα Pipo M6pro και Μ9pro καθώς και το Cube U39gt. Έχετε κάτι να προτείνετε? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση μπορείς να μου γράψεις σε παρακαλώ το site που το αγορασες και αν μπορούσες να μου πεις τίποτα για το ταμπλετ. Από Geekbuying το πήρα. Αν εξαιρέσεις κάποιες αποσυνδέσεις που κάνει το wifi, όταν βρίσκεται σε σήμα κάτω από 2/4, τότε το tablet είναι άψογο. Οθόνη θαύμα, φωτεινότατη και κρύσταλλο σε ανάλυση, γρήγορο παντού, μπαταρία για 10 ώρες internet, παίζει ότι παιχνίδι του έριξα χωρίς κόπο και θεωρητικά περιμένουμε όπου νάναι να δούμε και Android 4.4 Kitkat. A, και αν είχε λίγο πιό δυνατά ηχεία, δεν θα ήταν άσχημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 χρονια πολλα!! μια ερωτηση: εχει αγορασει κανεις από δω: markit.eu/gr ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_b Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Παιδια καλησπέρα και χρονια πολλα !! Αποφασισα και εγω σαν παιδι να παρω ένα tablet αλλα εχω μπερδευτεί λιγο με αυτά που κυκλοφορουν :confused: Ειμαι αναμεσα στο ipad Mini wifi +cellular (το παλιο μοντελο χωρις το ρετινα) και το samsung galaxy με την οθονη των 10.1 ιντσων Ψάχνοντας σε διαφορες σελιδες με χαρακτηριστικα μπερδευτικα ακομα πιο πολύ μια που είμαι ασχετος με τα πολλα χαρακτηριστικα ! Με ενδιαφερουν παιχνίδια, skype , και ιντερνετ οπου μπορω να εχω ! Θα εκτιμουσα τις απαντησεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 καλησπέρα και Χρονια πολλα σε ολους!! επειτα από αρκετο ψαξιμο επεσα σε αυτό: http://www.buyincoins.com/item/41343.html πως σας φαινεται? το μαγαζι τι λεει το εχει χρησιμοποιησει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Παιδιά κοιτάζω το παρακάτω.. γιατί είναι τόσο φτηνό με τόσες προδιαγραφές; Τι παίζει; http://www.geekbuying.com/item/Cube-U39GT-RK3188-1-6GHz-9-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Quad-Core-PLS-Capacitive-Touch-Screen-1920-1280-2GB-16GB-317609.html Βασικά θέλω να πάρω 2 tablet, το ένα για εμένα και το άλλο δώρο και δεν θέλω να δώσω πάνω απο 150 ευρώ το καθένα. Το χρειάζομαι για facebook, surfing Και κανά παιχνίδι που παίζω (android market) δεν με ενδιαφέρει το 3G. Α και σαν reader για βιβλία ή κομιξ. Εαν έχετε κάτι υπόψιν σας στη παραπάνω τιμή απο το geekbuying μπορείτε να μου πείτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_kor Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Καλησπέρα , Είμαι ανάμεσα στο Pipo U8 & στο Cube U55GT.. Έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά...Ποιο απο τα δυο θα επιλεγατε ??? Παράθεση G_KOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 To Pipo U8 παιρνει και επίσημη αναβάθμιση σε 4.4 . Αυτό -για μένα - δείχνει καλή υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Καλησπέρα , Είμαι ανάμεσα στο Pipo U8 & στο Cube U55GT.. Έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά...Ποιο απο τα δυο θα επιλεγατε ??? Kαταρχην δεν εχουνε καμια σχεση τα tablet που αναφερεις αφου το 55gt ειναι 3G οποτε ειναι σε αλλη κατηγορια. Ειναι αναλογα τι θελεις. Αν δεν εχεις καταληξει καπου κοιτα και το TECLAST P89 με επεξεργαστη INTEL, ειναι πολυ δυνατο εργαλειο, προσωπικα το θεωρω καλυτερο και απο τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag_92 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Καλησπέρα, Είδα αυτό το ταμπλετάκι σε αρκετά καλή τιμή θεωρώ (φυσικά για τα ελληνικά δεδομένα και όχι σε σύγκριση με αυτά που μπρορείς να πάρεις από κίνα). http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ALLVIEW-VIVA-Q7-LIFE-Black,99452,397538,1090951.html?langId=-18 Το έχει κάποιος να μας πει γνώμη και εμπειρίες; Εγώ το θέλω για γενική χρήση. Θα παίζει παιχνίδια κλπ με βάση τα χαρακτηριστικά του; (είμαι χοντροάσχετος) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια και καλές γιορτές σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Υπάρχει πλέον κάποιος "βασιλιάς" στα 7άρια, όπως ήταν παλαιότερα το Fire; Κι όσο για τα 8άρια, υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή από αυτό της Teclast; Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag_92 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Καλησπέρα, Είδα αυτό το ταμπλετάκι σε αρκετά καλή τιμή θεωρώ (φυσικά για τα ελληνικά δεδομένα και όχι σε σύγκριση με αυτά που μπρορείς να πάρεις από κίνα). http://www.mediamarkt.gr/m...tml?langId=-18 Το έχει κάποιος να μας πει γνώμη και εμπειρίες; Εγώ το θέλω για γενική χρήση. Θα παίζει παιχνίδια κλπ με βάση τα χαρακτηριστικά του; (είμαι χοντροάσχετος) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια και καλές γιορτές σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts