Jump to content

Android - Εφαρμογές: Launchers

vagelisda
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.626 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
      247
    • GO Launcher (& EX)
      603
    • LauncherPro (& Plus)
      304
    • Launcher 7
      30
    • SPB Mobile Shell
      144
    • Zeam Launcher
      57
    • Άλλος (ποιός);
      241

Recommended Posts

Αυτο το dock στο πλαινο το ειδα, εγω εννοω κατι σε αμεσο ντοκ οπως το μαμισιο γιατι με βολευει περισσοτερο και εξαλλου πρωτα ειναι τηλεφωνο και μετα σμαρτφοουν, οταν θελω να παρω τηλ προσωπικα προτιμω το μαμισιο γιατι με ενα κλικ μπαινω στο ντιαλερ και οχι σε υπομενου τυπου ντοκ που εχει μεσα το ντιαλερ ( σορρυ για τους τονους ακομα προσαρμοζω το πληκτρολογιο μου)

Τελικά μετά από μια όλο ήμερη session δοκιμάζοντας τον tsf με τον apex κατέληξα στον δεύτερο είναι πολύ σταθερός και εκτός από τα εφέ δεν έχει κάτι άλλο κατά την άποψη μου να ζηλέψει από τον τσφ γενικά είναι πιο ευχρηστος και έχει αρκετές ρυθμίσεις και γενικότερα είναι πιο απλός.και οι δύο παντός είναι παρά πολυ καλοί και σταθεροί ανάλογα με τα γούστα που έχει ο καθένας μπορεί να διαλέξει έναν από τους δύο.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά μετά από μια όλο ήμερη session δοκιμάζοντας τον tsf με τον apex κατέληξα στον δεύτερο είναι πολύ σταθερός και εκτός από τα εφέ δεν έχει κάτι άλλο κατά την άποψη μου να ζηλέψει από τον τσφ γενικά είναι πιο ευχρηστος και έχει αρκετές ρυθμίσεις και γενικότερα είναι πιο απλός.και οι δύο παντός είναι παρά πολυ καλοί και σταθεροί ανάλογα με τα γούστα που έχει ο καθένας μπορεί να διαλέξει έναν από τους δύο.

Oι Apex/Nova είναι για πιο minimal καταστάσεις ενώ ο TSF για πιο φουτουριστικά πράγματα... :p

Εγώ Nova χρησιμοποιώ.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

πέρασα και γω τον tsf σήμερα. περίπλοκος με φαίνεται. προτιμώ 360 ή laucher pro

Να σου Πω,2 φορές τον εβαλα αυτόν τον tsf και 2 φορές τον πεταξα,δεν μου αρέσει καθόλου και κρίμα τα λεφτα που έδωσα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Να σου Πω,2 φορές τον εβαλα αυτόν τον tsf και 2 φορές τον πεταξα,δεν μου αρέσει καθόλου και κρίμα τα λεφτα που έδωσα.

Κι εμένα μου λείπει πολύ το dock, άλλα είναι απίστευτα γρήγορος o άτιμος (αν και καταναλώνει απίστευτους πόρους).

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Σ'εμένα κάθε τρεις και λίγο κάνει reloading (και κάνει και μία ώρα να φορτώσει σε σχέση με τους υπόλοιπους), π.χ. μετά από κλήση ή όταν πατάω Home να επιστρέψω κλπ, δε ξέρω γιατί, παρόλο που έχω προσθέσει το κλασσικό "ro.HOME_APP_ADJ=1" στο build.prop για να το κρατάει πάντα στην μνήμη. Εντελώς σπαστικό :mad:, με το ζόρι τον κρατάω, έχε χάρη που είναι ωραίος...

Σε εμενα δουλευει χωρις προβλημα και στα δυο μοτορολα της υπογραφης μου.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δοκιμαζω απο χτες τον tsf σε gb, πολυ γρηγορος, αλλα δεν με εχει κερδίσει κάτι πολυ ακομα..

Θελω να δοκιμασω τον Go, γιατί ειναι πολυ παραμετροποιησιμος... Αλλα βαριέμαι και λιγο να τους στηνω

1+7 Pro

έχετε δίκιο για τον tsf, αρκετα γρηγορος κ smooth, 3 τελευταιες εκδόσεις εχω βαλει αλλα μετα απο 2-3 μερες χρησης με κουραζε κ τον άλλαζα..ευτυχως που δεν τον πληρωσα....:X

έχετε δίκιο για τον tsf, αρκετα γρηγορος κ smooth, 3 τελευταιες εκδόσεις εχω βαλει αλλα μετα απο 2-3 μερες χρησης με κουραζε κ τον άλλαζα..ευτυχως που δεν τον πληρωσα....:X

Και που καταλήγεις?

Σκεφτομαι να δοκιμασω τον Go, γιατι μου αρεσουν ολα αυτα τα μπιχλιμπιδια που εχει..

1+7 Pro

Έχω βάλει τον apex launcher και ενώ έκανα και την "αντιστοίχηση" του εικονιδίου των sms με τα μηνύματα (πριν αν πάταγες τον φάκελο δεν έβγαζε τίποτα) και την συντόμευση του social hub, βλέπω ότι δεν μου εμφανίζουν ότι έχω λάβει μήνυμα (ένας κύκλος με το αριθμό των αδιάβαστων εισερχόμενων μηνυμάτων στην πάνω άκρη των συντομεύσεων). Το κάνει και σε κανέναν άλλο;;;Για να ξέρω αν είναι κανά θέμα λόγω αναβάθμισης σε ics χωρίς hard reset.

Τώρα μου έχει μείνει μόνο η μπάρα ειδοποιήσεων και η ειδοποίηση στην οθόνη κλειδώματος.

Σε κανεναν αλλο υπαρχει αυτο το θεμα;;; Με tw δεν υπαρχει προβλημα και η ενδειξη λειτουργει. Με apex ομως μονο στην περιοχη ειδοποιησεων βλεπω οτι εχω μηνυμα η mail. Εβαλα και το handset sms και παλι τα ιδια. Εκτος και αν βαλω το pop up, αλλα δεν θελω να κανει προβολη του μηνυματος στην αρ.οθονη....

με τον apex ενω ειχε ερθει μηνυμα δεν ανοιγε ουτε το εικονιδιο των μυνηματων κατω στη μπαρα ουτε το εικονιδιο στις εφαρμογες. και τον εβγαλα.

με τον apex ενω ειχε ερθει μηνυμα δεν ανοιγε ουτε το εικονιδιο των μυνηματων κατω στη μπαρα ουτε το εικονιδιο στις εφαρμογες. και τον εβγαλα.

Το εικονιδιο κατω στην μπαρα επρεπε να το κρατησεις πατημενο και να κανεις αντιστοιχηση στο να ανοιξει τα μηνυματα...Τωρα γιατι να δουλευουν τα εικονιδια των επαφων η των κλησεων και οχι τα μηνυματα δεν το καταλαβα.

Edit: μαλλον ο επι πληρωμη εχει αυτη την δυνατοτητα μονο.

Edited by enigma84

Σε κανεναν αλλο υπαρχει αυτο το θεμα;;; Με tw δεν υπαρχει προβλημα και η ενδειξη λειτουργει. Με apex ομως μονο στην περιοχη ειδοποιησεων βλεπω οτι εχω μηνυμα η mail. Εβαλα και το handset sms και παλι τα ιδια. Εκτος και αν βαλω το pop up, αλλα δεν θελω να κανει προβολη του μηνυματος στην αρ.οθονη....

Απενεργοποιησε τις ειδοποιησεις απο την μαμα εφαρμογή

1+7 Pro

Απενεργοποιησε τις ειδοποιησεις απο την μαμα εφαρμογή

Εννοεις απο το tw; Οτι ρυθμιση εχει στον apex εχει και στο tw. Και που τα απενεργοποιησα μεσα στο tw και ενεργοποιησα τις ειδοποιησεις στον apex δεν αλλαξε κατι. Αλλα απο οτι ειδα ο pro σου δινει την δυνατοτητα της αριθμητικης προβολης των αδιαβαστων μηνυματων.

Edited by enigma84

Μιας και κυκλοφόρησε η έκδοση 3 του go launcher, θα ήθελα να σας ρωτήσω όσους τον βάλατε, αν βλέπετε αλλαγές στο smoothness του...
Τhe end of an era...

Μιας και κυκλοφόρησε η έκδοση 3 του go launcher, θα ήθελα να σας ρωτήσω όσους τον βάλατε, αν βλέπετε αλλαγές στο smoothness του...

Βελτιώθηκε αρκετά πιστεύω.

ρε παιδια στον apex μπορουμε να βαλουμε τα εικονιδια με οποια σειρα θελουμε εμεις? (μιλαω για το μενου οχι στην home screen)

αν ναι πως?

Βαλε να στα εμφανιζει ανα συχνοτητα χρησης... Τελειως με δικη σου σειρα δεν γινεται. Εγω αυτο εκανα και παραλληλα οτι χρησιμοποιω τα εβαλα σε φακελο με υις συντομευσεις τους στην αρχικη οθονη.

Βαλε να στα εμφανιζει ανα συχνοτητα χρησης... Τελειως με δικη σου σειρα δεν γινεται. Εγω αυτο εκανα και παραλληλα οτι χρησιμοποιω τα εβαλα σε φακελο με υις συντομευσεις τους στην αρχικη οθονη.

πφφ τρελη πατατα αυτο! κ ο νοβα που δοκιμασα κατι ειχε που δεν μαρεσε..

καποιος αλλος καλος launcher για ICS? κριμα ειναι να γυρισω στον go launcher

πφφ τρελη πατατα αυτο! κ ο νοβα που δοκιμασα κατι ειχε που δεν μαρεσε..

καποιος αλλος καλος launcher για ICS? κριμα ειναι να γυρισω στον go launcher

Αpex. Πολλοί λένε κορυφαίος για ICS..

Άκυρο. Είδα πως τον έχεις χρησιμοποιήσει τελικά...

apex τραγικος στην συσκευη μου..κολουσε απιστευτα..ωραιο σχεδιασμος κτλπ αλλα μεχρι εκει..παμε παλι στην νεα εκδοση του go launcher ex και ξαναβρηκα την υγεια μου
:thanks:

apex τραγικος στην συσκευη μου..κολουσε απιστευτα..ωραιο σχεδιασμος κτλπ αλλα μεχρι εκει..παμε παλι στην νεα εκδοση του go launcher ex και ξαναβρηκα την υγεια μου

Τι κινητό έχεις και κολούσε ο APEX;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...