Jump to content

Sony Ericsson S700i

bigalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε σεις...σιγα μη κανει 700 ευρω! 700 κανει για αυτους που βιαζονται να το παρουν τωρα!

Οταν ερθει στην Ελλαδα...θα κανει 600-650!

Υπομονη φιλοι...

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά πείτε με ξεροκέφαλο ή ό,τι άλλο θέλετε,αλλά είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω για μία φορά ακόμα,ότι το S700 θα παίρνει MS DUO PRO.Μέχρι και 1 GB.Αν μπορώ να αποκαλύψω από πού το έμαθα ευχαρίστως να το πω.Αρχισυντάκτης περιοδικού με διαβεβαίωσε.Αν είμαι λάθος βρίστε με τί άλλο να πώ;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FTINA_TSIGARA (23 Σεπ. 2004 , 21:45)

Παιδιά πείτε με ξεροκέφαλο ή ό,τι άλλο θέλετε,αλλά είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω για μία φορά ακόμα,ότι το S700 θα παίρνει MS DUO PRO.Μέχρι και 1 GB.Αν μπορώ να αποκαλύψω από πού το έμαθα ευχαρίστως να το πω.Αρχισυντάκτης περιοδικού με διαβεβαίωσε.Αν είμαι λάθος βρίστε με τί άλλο να πώ;

sorry alla den to pistebo

makari alla to blepo ligo xlomo :confused:

Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!!

Παντως το Expansys.com.gr εχει 217 κομματια διαθεσιμα στην τιμη των 705 ευρω το καθενα... :)

Απο όσες φωτογραφίες έχω δει πολύ μπλε διακρίνω ρε παιδιά.Και η νυχτερινή λήψη αν κρίνω από το κ700 είναι απαράδεκτη.Το φλας τί ρόλο βαράει;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FTINA_TSIGARA (24 Σεπ. 2004 , 15:51)

Απο όσες φωτογραφίες έχω δει πολύ μπλε διακρίνω ρε παιδιά.Και η νυχτερινή λήψη αν κρίνω από το κ700 είναι απαράδεκτη.Το φλας τί ρόλο βαράει;

ehhmm sorry gia pio prama milas :blink:
Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!!

705 euros? Ααα τοσο φθηνα!

Τωρα θα μας πειτε οτι οι φωτογραφιες του S700 δε λενε;

Κοιταχτε εδω...

http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-s700-camera-en.shtml

Ciaooo...

λιγες απο τις φωτο που ειδα ειναι αρκετα καλες!!!παντως αν κυκλοφορισει στα 700 ευρω θα ειναι απαραδεκτο.στην τελικη 1,3mp φακο εχει οχι 3,2mp.αλλωστε υποτιθεται οτι πρεπει να ακολουθουν και μια ανταγωνιστικη πολιτικη οι εταιριες :whistle:

Ναί ρε 'σείς... δηλάδή εγώ δεν θα το έπαιρνα με τίποτα σ'αυτήν την τιμή!

Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο υψηλή η τιμή...

ΟΚ, έχει μια οθόνη 240x320, όπως ακριβώς έχει και το Sharp GX20 ομως.

Έχει και μια κάμερα 1.3MP όπως ακριβώς έχει και το Siemens S65 (η ποιότητα του SE οκ, είναι καλύτερη).

Τώρα το ότι έχει ωραίο Design δεν λέει τίποτα, είναι θέμα γούστου (πρωσοπικά δεν μ'αρέσει και πολύ) ποιός ομως ξέρει την ποιότητα κατασκευής του...

Απο την άλλη είναι και κάπως "μεγάλο" ειδικά όταν είναι ανοιχτό το πληκτρολόγιο είναι όσο δύο Nokia 3210 μαζί.

Είναι και το λειτουργικό του που σε περιορίζει, δηλαδή αυτο το κινητό είναι αποκλειστικά για φωτογράφους και για όσους θέλουν να πουλήσουν μούρη με το ωραίο Design?

Εγώ αυτα τα λεφτά θα τα έδινα εάν είχε Symbian και ήταν λίγο πιο μικρό.

Τα περισσότερα που θα έδινα τώρα είναι 500-550!

(Φιλικά πάντα :D :lol: :cool: )

(Και περιμένω να με διορθώσεται)

http://www.saik.hostindex.gr/misc/UIQ_logo.gif User Intelligence Quotient [UIQ]

Μαλλον ακριβο ειναι το κινητακι,το λειτουργικο του ειναι ιδιο με το k700 αρα το μονο που μπορεις να βαλεις ειναι java παιχνιδακια(και αυτα μπορει και να μην ειναι full screen),οσο για την καμερα του ειναι 1,3mp,αλλα ρε παιδια τωρα πια βρισκεις ψηφιακη μηχανη με 3mp με 200 ευρακια.Νομιζω οτι μια τιμη του θα επρεπε να ειναι 500-550 ευρω,και αν κρινω απο το κ700 που ειχε 440 πριν λιγο καιρο και τωρα εφτασε 340 νομιζω οτι και το s700 σε λιγο καιρο θα αλλαξει προς τα κατω η τιμη του,ο ανταγωνισμος ειναι σκληρος τωρα πια με την καταιγιδα νεων μοντελων που βγαινουν συναιχεια.

Αυτα :rolleyes:

Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα.

Συμφωνώ και επαυξάνω αλλά να μην ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο κινητό απευθύνεται στους λάτρεις των camera phones.Στην κατηγορία αυτή νομίζω-προσωπική γνώμη-είναι το καλύτερο.

Ρίξτε μια ματιά εδώ, πάαααααααρα πολλές φωτογραφίες του S700 και φωτογραφίες τραβηγμένες απο την Camera του!

SonyEricsson S700

http://www.saik.hostindex.gr/misc/UIQ_logo.gif User Intelligence Quotient [UIQ]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SAiK (28 Σεπ. 2004 , 17:15)

Ρίξτε μια ματιά εδώ, πάαααααααρα πολλές φωτογραφίες του S700 και φωτογραφίες τραβηγμένες απο την Camera του!

SonyEricsson S700

Παιδιά όντως οι φωτογραφίες είναι κορυφαίες αλλά αν διαβάσετε τί ακριβώς λέει ο τύπος θα καταλάβετε ότι η βιντεογράφηση είναι απαράδεκτη.Το SAMSUNG TO P730 με μικρότερη οθόνη γιατί να έχει 4 αναλύσεις (επιλογές-320*240,352*288,176*144 και 128*96!),ενώ το S700 με την τεράστια αυτή οθόνη να έχει μόνο 2 επιλογές στην ανάλυση.(176*144 και 128*96).Απορώ ειλικρινά.Ήταν κόπος στη se να προβλέψει και ωραία ανάλυση στη βιντεογράφηση; :down:

Το μεγεθος της οθονης ειναι 'ιρελεβαντ' με το τι αναλυση τραβαει το σοφτγουερ. παντως εγω δεν θα το επερνα... με 5-6 φωτογραφιες την ημερα (με φλας) θα εχει πεσει η μπαραρια μου στο μισο...

Αλλο η ψηφιακη φωτογραφικη και αλλο το κινητο τηλ. Ναι στο κινητο να βγαζει καποιου τυπου φωτογραφιες, αλλα οχι φωτογραφικη μηχανη!

Εννοώ γιατί να μην αξιοποιηθεί όλη η οθόνη του τηλεφώνου και στο βίντεο.Μάλλον δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.Αξίζει όμως, μια τέτοια οθόνη να έχει και ωραία ποιότητα στο βίντεο.

Η μεγαλη πλακα περαν απο την τιμη ειναι η μπαταρια των ΜΟΛΙΣ 780 mAh.

Με μια τοσο μεγαλη οθονη και με πολλα χρωματα και CCD αισθητηρα(=πολυ μγεαλη καταναλωση θα περιμενα κατι καλυτερο απο πλευρας μπαταριας.

Nexus 4 & iPad mini

ελπιζω τουλαχιστον η ποιοτητα του βιντεο να ειναι σαν του p900...λεω εγω τωρα.... :whistle: παντως και εγω πιστευω σε γρηγορη πτωση τιμης...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michalis_10 (28 Σεπ. 2004 , 21:06)

Η μεγαλη πλακα περαν απο την τιμη ειναι η μπαταρια των ΜΟΛΙΣ 780 mAh.

Με μια τοσο μεγαλη οθονη και με πολλα χρωματα και CCD αισθητηρα(=πολυ μγεαλη καταναλωση θα περιμενα κατι καλυτερο απο πλευρας μπαταριας.

Αμα ειναι ετσι... οχι 10 φωτογραφιες με φλας.... 6 και η μπαταρια στο μεσο !

Τα κινητά δεν είναι σαν τα αυτοκίνητα όπου οι τιμές τους είναι ίδιες από τότε που θα κυκλοφορίσουν μέχρι να σταματήσει η κυκλοφορίες. Οτιδήποτε ηλεκτρονικό κοστίζει πανάκριβα στην αρχή όταν παρουσιαστεί και μετά πέφτει. Θα μου πείτε οτι δεν είπα τίποτα καινούργιο...Σωστά.

Μετά τα Χριστούγεννα θυμηθήτε η τιμή θα έχει πέσει κάτω από τα 500, για να μην πω οτι θα είναι γύρω στα 350-400 γιατι τόσο αξίζει, λίγο παραπάνω από το Κ700.

Less is more...

Kalispera filoi mou, simera ematha oti To tilefono tha einai diathesimo sta katastimata apo tin alli evdomada sthn timi 700 me 735 eyro :wacko: :( panakrivo gmt

Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς!

Our forum ===>> IrCtAlK Forum :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stelios4 (30 Σεπ. 2004 , 12:24)

Kalispera filoi mou, simera ematha oti To tilefono tha einai diathesimo sta katastimata apo tin alli evdomada sthn timi 700 me 735 eyro :wacko: :( panakrivo gmt

καλα ρε φιλε, και σι που το ακουσες αφτο? λιγο πολυ μου φενεται, και λιγο γρηγορα βγαινει στιν αγορα, κανενα σιτε που το εχει σαν FACT? πως βγαινει τοτε με τοσα λεφτα?

παντα φιλικα

:lol:

• The title was changed to Sony Ericsson S700i