jns Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Ξερει κανενας να μου πει γιατι δεν βλεπω mms που μου στελνουν απο Cosmote ενω πρωτα τα εβλεπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reg Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Έκανα αλλαγή εναν αριθμό από καρτοκινητό σε συνδεση με συμβόλαιο. Η υπηρεσία Vodafone live! έχουν ενεργοποιηθεί κανονικά εδω και μία εβδομάδα. Όταν μπαίνω στο Vodafone mail, στην επιλογή "Ρυθμήσεις" μου βγάζει σφάλμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Γνωστό πρόβλημα που έχει συμβεί σε αρκετούς. Πάρε τηλέφωνο στην Vodafone. Θα το διορθώσουν. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reg Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Γνωστό πρόβλημα που έχει συμβεί σε αρκετούς. Πάρε τηλέφωνο στην Vodafone. Θα το διορθώσουν. Τους έχω πάρει από την πρώτη μέρα και ακόμα δεν το έκαναν, θα περιμενω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reg Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από τη Vodafone και μου είπαν ότι το πρόβλημα διορθώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate_7 Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Kalispera padia tha ithela na kano mia erotisi. Mipos mporeite na mou peite poies rithmiseis prepei na kano wste na energopoihso ta mms? Exo ena K700 Vodafone. Piga sto site tis Vodafone ekei pou elege gia xeirokinites rithmiseis alla den eixe to K700.To kinito den einai Vodafone Live. Eyxaristo Poly gia to xrono sas! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Kalispera padia tha ithela na kano mia erotisi. Mipos mporeite na mou peite poies rithmiseis prepei na kano wste na energopoihso ta mms? Exo ena K700 Vodafone. Piga sto site tis Vodafone ekei pou elege gia xeirokinites rithmiseis alla den eixe to K700.To kinito den einai Vodafone Live. Eyxaristo Poly gia to xrono sas! Από το site της vodafone μπορείς να στείλεις άμεσα αυτόματες ρυθμίσεις σε sony ericsson. Θα πρέπει όμως να καλέσεις και στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία στη γραμμή σου. 1251 για καρτοκινητό, 13830 για συμβόλαιο. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Πώς ενεργοποιώ σε ένα καρτοκινητό CU το GPRS για VF live και για MMS;;;; Η συσκευή είναι η V1050, άρα οι ρυθμίσεις προϋπάρχουν. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Πώς ενεργοποιώ σε ένα καρτοκινητό CU το GPRS για VF live και για MMS;;;; Η συσκευή είναι η V1050, άρα οι ρυθμίσεις προϋπάρχουν. Με μιά κλήση στο 1251 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1K0SLB Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 Έχω ένα Siemens CX70 του έχω βάλει το πρόγραμμα Mini Opera και eMSN έχω ενεργοποιήσει το GPRS από τη Vodafone και στη συσκευή μου έχω ενεργοποιήσει την ανάλογη ρύθμιση. Το προφίλ που έχω επιλέξει είναι το GPRS prepaid που μου έχει έρθει από τη Vodafone. Άλλα παρόλα αυτά δεν λειτουργεί κανένα από τα δυο. Στο Mini Opera που κάνει έλεγχο δικτύου μου λεεί ότι όλα λειτουργούν κανονικά αλλά ότι βάζω ένα site δεν μου εμφανίζει τίποτα. Ενώ στο eMSN μου λεει Login error. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolko21 Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Νίκος,παρε τηλ στο 1251 και ζήτησε να σε συνδέσουν με το Τμήμα του Vodafone Live.Αν δεν μπορούν να στο λύσουν αυτά τα παλικάρια,κανείς δεν μπορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Παιδια αν ξερει καποιος ας μου πει πως να ρυθμίσω το w900i για mms/gprs . Δοκίμασα να περάσω χειροκίνητα κάποιες ρυθμίσεις που δίνει η vodafone για άλλα κινητά (δεν έχει για το w900i) αλλά τελικά δεν πιάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pjf Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Eho dyo kinita.Ena cosmote kai ena Vodafone.Eimai stin Ameriki kai me to cosmote mporo na mpaino sto internet kai na stelno mms horis kammia rythmisi eno me to vodafone kano mono kliseis.Yparhei kati pou prepei na kano? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 ΝΕΑ ΧΡΕΩΣΗ ΜΜS ΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ H Vodafone ανακοινώνει τη νέα χρέωση των μηνυμάτων πολυμέσων (MMS) προς διεθνείς προορισμούς που θα ισχύει από 10/04/2006 τόσο για τους συνδρομητές με συμβόλαιο όσο και για τους συνδρομητές με καρτοκινητό (A la Carte και CU). Η χρέωση για κάθε αποστολή MMS προς κινητό του εξωτερικού ανέρχεται σε 0,6900 Ευρώ συμπεριλαμβά-νοντας ΦΠΑ 19%. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση αποστολής MMS προς διεθνή προορισμό κατά την περιαγωγή του συνδρομητή στο εξωτερικό, ισχύουν οι χρεώσεις περιαγωγής Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Θέλω να συνδεθώ μέσω GPRS με το ppc μου στο ιντερνετ. Γνωρίζει κανείς εάν μπορώ να το κάνω με Vodafone καρτοκινητή και πόσο θα χρεώνομαι; Συσκευές Nokia 6230i & Hp iPAQ 2490 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Θέλω να συνδεθώ μέσω GPRS με το ppc μου στο ιντερνετ. Γνωρίζει κανείς εάν μπορώ να το κάνω με Vodafone καρτοκινητή και πόσο θα χρεώνομαι; Συσκευές Nokia 6230i & Hp iPAQ 2490 Αν εννοείς στο internet over gprs (κανονικό ίντερνετ δηλαδή κι όχι wap), όχι δεν μπορείς. Πρέπει να έχεις σύνδεση. Η χρέωση ξεκινά από περίπου 0.005€ ανά kb Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΜS Από τη Δευτέρα 10 Απριλίου έως και 15 Μαίου, ισχύει μια νέα προσφορά MMS --> 100 MMS για 2 Ευρω (με ΦΠΑ). Πιο αναλυτικά : • Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές με καρτοκινητό αλλά και με συμβόλαιο • Εγγραφή γίνεται αποστέλλοντας κενό SMS στο 1331 (μηδενική χρέωση) • Οι συνδρομητές θα λαμβάνουν απαντητικό MMS το όποιο θα χρεώνεται €2. • Ο συνδρομητής μπορεί να γραφτεί μόνο μια φορά στην προσφορά • Για όσους συνδρομητές επιχειρήσουν να ξαναγραφτούν στην πρόσφορα στέλνοντας παραπάνω από 1 SMS στο 1331 (είτε κατά λάθος είτε επίτηδες), δε θα υπάρχει χρέωση (και ας λάβει το απαντητικό MMS πολλαπλές φορές) • Τα 100 MMS μπορούν να καταναλωθούν μέχρι τα μεσάνυχτα 15 Μαΐου. • Εγγραφές μπορεί να γίνουν μέχρι και την τελευταία μέρα της προσφοράς • Τα 100 δωρεάν MMS δεν συμπεριλαμβάνουν MMS προς Photo Album, προς διεθνείς προορισμούς και τέλος ούτε MMS σε περιαγωγή. • Οι συνδρομητές που θα προσπαθήσουν να εγγραφούν στην προσφορά χωρίς να έχουν τα κατάλληλα MMS settings ώστε να μπορούν να λάβουν το απαντητικό MMS, θα καταγράφονται από το αρμόδιο τμήμα το οποίο και θα επικοινωνεί μαζί τους ώστε να τους δοθούν τα σωστά MMS settings για να προσπαθήσουν ξανά. Παράλληλα με την παραπάνω προσφορά, θα ισχύει μία δεύτερη που αφορά τις νέες εγγραφές συνδρομητών συμβολαίου στο MMS Bundle (MMS 10) κατά την περίοδο 10 Απριλίου μέχρι και 15 Μαΐου, που θα γράφονται μέσω των καταστημάτων. Η προσφορά περιλαμβάνει: τον πρώτο μήνα δωρεάν (δηλαδή το πρώτο πάγιο €2,32 δωρεάν). Συγκεκριμένα η προσφορά αυτή ισχύει για όσους γραφτούν στις ακόλουθες υπηρεσίες: VL0MS, UL0MS, LG0MS, LU0MS. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 vre paidia exo to moto v3x vflive zitisa tis rythmiseis gia gprs kai email kai mou esteilan rythmiseis allon montelon tis opoies einai adynaton na peraso...mporei kapoios na voithisi? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adekastos Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΥΜforumΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΕΘΕΙ...ΟΜΩΣ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΑΚΡΗ...:wacko: ΕΧΩ ΕΝΑ ΝΟΚΙΑ 6230i ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΜΜS... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Αν δεν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία στη γραμμή σου θα καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών για να σου την ενεργοποιήσουν. Για ρυθμίσεις θα πρέπει να μπεις εδώ ή να τις ζητήσεις και αυτές τηλεφωνικά μαζί με την ενεργοποίηση. Αν έχεις καρτοκινητό καλείς 1251, αν έχεις σύνδεση 13830 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΥΜforumΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΕΘΕΙ...ΟΜΩΣ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΑΚΡΗ...:wacko: ΕΧΩ ΕΝΑ ΝΟΚΙΑ 6230i ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΜΜS... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ??? Επίσης αν τη συσκευή την πήρες από vf shop και έχει τυπομένο πάνω το λογότυπο της Vodafone έχει ήδη τις ρυθμίσεις. Αν όχι ζήτησε να σου τις στείλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 paidia exw to w900i[vodafone live].mporeite na mou peite ama kserei kaneis na mou pei tis ruthuseis gia email?gia na mhn mpainw meso vodafone live!thanks!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Paidia rythmiseis mms gia nokia 6101..Esteila tis rythmiseis apo to site ths vf alla dn leitourgoun opote mhpws mporoume na tis vroume gia na tis perasw monos mou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Paidia rythmiseis mms gia nokia 6101..Esteila tis rythmiseis apo to site ths vf alla dn leitourgoun opote mhpws mporoume na tis vroume gia na tis perasw monos mou? Εχεις ενεργοποιησει την υπηρεσια MMS στη γραμμη. Αν ειναι καρτοκινητο 1251 αν ειναι συμβολαιο 13830 και ζητας ενεργοποιηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Εχεις ενεργοποιησει την υπηρεσια MMS στη γραμμη. Αν ειναι καρτοκινητο 1251 αν ειναι συμβολαιο 13830 και ζητας ενεργοποιηση Είναι ενεργοποιημένη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts