bbbb Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Έχω 200αρι partition που μου αφήνει γύρω στα 700 mb στην nand για εφαρμογές που μου είναι υπεραρκετά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Έχω 200αρι partition που μου αφήνει γύρω στα 700 mb στην nand για εφαρμογές που μου είναι υπεραρκετά Δηλαδή 5/200/5; Το λέω γιατί έχω 5/185/2. Δεν χρειάζεται κάποια extra zip σαν fix; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Nαι.Φυσικά μου αφήνει αρκετό ελεύθερο χώρο στο /system αλλά οκ Δεν έχω βάλει κάποιο έξτρα fix πέραν του πακέτου με τον r3 από την paranoid και έχω την dalvik cache στα 48m.Oπως όμως έγραψα ήδη,δεν το φλάσαρα κατευθείαν αλλά πρώτα άλλαξα στο φάκελο kernel του zip το αρχείο initrd.gz με αυτό από την aokp. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Παίδες έχω την sd paranoid ver 1.0. Μπορώ να την αναβαθμίσω στην 1.1a χωρίς να χρειαστεί να την ξαναστήσω απο την αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Μπορείς να πάρεις ένα backup και να δοκιμάσεις και αν δε κάτσει,κάνεις καθαρή εγκατάσταση.Αντιγράφεις το αρχείο data.ext4 της 1.0 στο φάκελο της 1.1α ή αντίστροφα αντικαθιστάς στο φάκελο της 1.0 τα αρχεία zimage και system.ext4 με αυτά της 1.1α Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) Nαι.Φυσικά μου αφήνει αρκετό ελεύθερο χώρο στο /system αλλά οκ Δεν έχω βάλει κάποιο έξτρα fix πέραν του πακέτου με τον r3 από την paranoid και έχω την dalvik cache στα 48m.Oπως όμως έγραψα ήδη,δεν το φλάσαρα κατευθείαν αλλά πρώτα άλλαξα στο φάκελο kernel του zip το αρχείο initrd.gz με αυτό από την aokp. Πέρασες τον kernel απο εδώ PA_v1.1a_Tytung_Update.zip ή απο τον κανονικό HTCLEO-Kernel_2.6.32-ics_tytung_HWA_r3-update.zip. Αυτό το πέρασες; Adreno200_ICS_drivers_update.zip Η γραμμή που άλλαξες στο built.prop είναι αυτή; dalvik.vm.heapsize=128m σε 48m Edited June 5, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Μόλις με κρέμασε η tytung 2.2. Δεν έχω πρόσβαση root. Δοκίμασα εκκαθάριση της dalvik, fix permissions αλλά τίποτα. Κρίμα, μέχρι τώρα πήγαινε αρκετά καλά.σε εμενα δουλευει αψογα.πρωτη φορα που κράτησα ρομ δέυτερη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 PA_v1.1a_Tytung_Update.zip αυτό πέρασα και η γραμμή που άλλαξα ειναι αυτή που λες.Τα adreno drivers τα είχα βάλει παλιότερα αλλά για να είμαι ειλικρινής,δεν ειδα κάποια τρελή διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα αρχεία Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 σε εμενα δουλευει αψογα.πρωτη φορα που κράτησα ρομ δέυτερη μέρα. To κακό είναι πως το εμφάνισε μετά απο λίγες μέρες. Είχα διαβάσει και άλλα σχετικά σχόλια στο xda ,αλλά δεν έδωσα σημασία.Την δεύτερη φορά που την δοκίμασα ήταν ακόμη καλύτερη. Το θέμα είναι πως τελικά η aokp b35 ήταν αυτή που μου άρεσε περισσότερο, μετά απο την λύση με το πάγωμα των εφαρμογών. Πάντα εκεί κοιτούσα σχεδόν μετά απο κάθε φλασάρισμα. Το μόνο που με χαλάει είναι οτι θα χρησιμοποιώ μια έκδοση, που ενδιάμεσα έχει ενημερωθεί τρεις-τέσσερις φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Το μόνο που με χαλάει είναι οτι θα χρησιμοποιώ μια έκδοση, που ενδιάμεσα έχει ενημερωθεί τρεις-τέσσερις φορές. Για μένα δεν τίθεται τέτοιο θέμα.Από την στιγμή που μπορώ να έχω τα τελευταία fixes σε μια ρομ που έχει την ίδια έκδοση android με τις πιο καινούριες,δε με πειράζει.Οταν θα βγει η 4.0.5 ή 4.0.6 θα το ξαναδώ το θέμα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Έχω την εντύπωση πως η οθόνη έχει καλύτερη απόκριση στην tytung 2.2 από ότι η AOKP b35. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Ics να λειτουργουν ολα και να ειναι σταθερη υπαρχει? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Εχω περασει την rom του Dorinmax και απο την στιγμη που την εβαλα, ενω περναω αρχεια στην καρτα μνημης μετα οταν μπαινω μεσα στην καρτα για να κανω μια εγκατασταση απο το κινητο δεν εμφανιζονται. Γνωριζει κανεις τι μπορει να φταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Έχω την εντύπωση πως η οθόνη έχει καλύτερη απόκριση στην tytung 2.2 από ότι η AOKP b35. Στις αλλαγές που έχει η tytung 2.2 γράφει και αυτό Updated htcleo-touchscreen.idc Bάλε από το recovery αυτό http://www.sendspace.com/file/1cl2hb και πες μου αν βλέπεις βελτίωση.Πριν το βάλεις όμως,φρόντισε να έχεις και ένα nandroid backup σε περίπτωση που πέσεις σε bootloop και δε ξεκινά η ρομ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 από την NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.2 έβαλα τα Extra Downloads:που έχει: June 3 updated: Trebuchet Launcher settings: Please flash Trebuchet_update.zip to access it. June 3 updated: Soft virtual keys/buttons for V2.2+ ROM. June 3 updated: SIM card related WiFi issue: If you suffer from this issue, you can flash BCM4329_firmware_v4.218.248.18.zip June 3 updated: Circle Mod Battery Percentage for V2.2 only. και μέχρι στιγμής δουλεύει ικανοποιητικά ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) Tα softkeys στην cm9 θέλουν ακόμη πολύ δουλειά σε σχέση με την aokp.εκτός του ειναι πλήρως ρυθμιζόμενα στην aokp, μπορείς με ένα κλικ να τα βγάζεις-βάζεις για όταν θες full οθόνη. Edited June 6, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Στις αλλαγές που έχει η tytung 2.2 γράφει και αυτό Updated htcleo-touchscreen.idc Bάλε από το recovery αυτό http://www.sendspace.com/file/1cl2hb και πες μου αν βλέπεις βελτίωση.Πριν το βάλεις όμως,φρόντισε να έχεις και ένα nandroid backup σε περίπτωση που πέσεις σε bootloop και δε ξεκινά η ρομ. Θα δοκιμάσω και θα γράψω. Όταν θέλεις να πάρεις backup απο κάποιες ενημερώσεις εφαρμογών και την πρόοδο κάποιων παιχνιδιών ,ποια επιλογή είναι στο titanium; Η επαναφορά τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Εγώ απλά παίρνω ένα νέο backup μετά την ενημέρωση που θα κάνει κάποια εφαρμογή από το play.αν το ψάξεις έχει επιλογές για πολλαπλά backup Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) Εγώ απλά παίρνω ένα νέο backup μετά την ενημέρωση που θα κάνει κάποια εφαρμογή από το play.αν το ψάξεις έχει επιλογές για πολλαπλά backup Η ρομ ξεκίνησε κανονικά και όντως έχει βελτιωθεί εμφανώς η απόκριση της οθόνης. Για το titanium. Δεν θέλω να γεμίσω την κάρτα με backups που πρέπει μετά να τα μετονομάσω με το rom manager για να μην χάσω την μπάλα. Έλεγα με το titanium αν έχει γίνει κάποια ενημέρωση σε κάποια εφαρμογή ή έχω προχωρήσει σε κάποιο παιχνίδι να κάνω την κατάλληλη επιλογή και να είμαι ήσυχος. Στην aokp πρέπει να κάνεις reboot για να εμφανιστούν τα soft keys. Έχεις τα zip για την παραμετροποίηση κάπου πρόχειρα; Μια άλλη διαφορά που βρήκα ανάμεσα στην aokp b35 και την tytung 2.2, είναι οτι στην πρώτη όταν φορτώνεις το script απο το gscript lite για εναλλαγή χάρτη στο iGO, το πρόγραμμα (iGO) δεν ξεκινά αμέσως αλλά πρέπει να το ανοίξεις απο το εικονίδιο της εφαρμογής. Τουλάχιστον δουλεύει η εναλλαγή των χαρτών. Edited June 6, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) Στο titanium στην καρτέλλα αντίγραφα ασφαλείας/επαναφορά μπορείς να κάνεις backup μόνο σε ότι θέλεις.Επισης στην επιλογή menu--->μαζική λειτουργία-->δημιουργία αντιγράφων έχει κάποιες επιλογές όπως η επαναδημιουργία αντιγράφων για τροποποιημένα δεδομένα (όπου δεδομένα--->πίστες που πέρασες σε ένα παιχνίδι).Μπορεις επίσης να κρατήσεις πολλαπλά αντίγραφα της καθε εφαρμογής ή το νεότερο backup να αντικαθιστά το παλιό.Κάτι που προσωπικά κάνω και έτσι δεν έχω πολλά backup στην κάρτα.Το rom manager τι σχέση έχει με το titanium; Για τα softkeys δεν πέρασα κάποιo zip.Τα τροποποίησα όπως τα δείχνω σε προηγούμενο ποστ (δηλαδή να ταιριάζουν με τα hard keys του τηλ) μέσα από ρυθμίσεις--->rom control-->navigation bar. Reboot χρειάζεται μόνο την πρώτη φορά για να ενεργοποιηθούν.Από εκεί και πέρα μπορείς να βγάλεις συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας του launcher και να τα ανοιγοκλείνεις από εκεί. Στον launcher επιλέγεις συντομεύσεις--->ui συστήματος--->toggle nav bar και θα ανοιγοκλείνουν σε πραγματικό χρόνο Edited June 6, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Εχω περασει την rom του Dorinmax και απο την στιγμη που την εβαλα, ενω περναω αρχεια στην καρτα μνημης μετα οταν μπαινω μεσα στην καρτα για να κανω μια εγκατασταση απο το κινητο δεν εμφανιζονται. Γνωριζει κανεις τι μπορει να φταει? το έχω αναφέρει και εγώ πριν λίγες μέρες που την έβαλα. είχα επίσης και έναν περίεργο θόρυβο από το πίσω ηχείο στην απάντηση των κλήσεων .όταν έκανα φορματ την κάρτα και ξαναπέρασα την ρομ ο θόρυβος του ηχειοιυ σχεδόν εξαλείφθηκε ( υπάρχει και αυτό βέβαια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4074949#post4074949) και η μεταφορά των αρχείων στην αρχή έφτιαξε.την επόμενη μέρα άρχισε πάλι να μου κάνει τα ίδια όσον αφορά την μεταφορά αρχείων.τώρα τα μεταφέρω όπως λέει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1166948&page=1468 για πιο σίγουρα. μερικές φόρες αν τα μεταφέρω σε εσωτερικούς φακέλους ή κάνω αποσύνδεση της συσκευής από το πσ πρώτα και μετά απενεργοποίηση αποθηκευτικού χώρου από το κινητό ή τούμπαλιν ,γίνεται η δουλειά....αγνωσται αι βουλαι του usb...:lol: Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 το έχω αναφέρει και εγώ πριν λίγες μέρες που την έβαλα. είχα επίσης και έναν περίεργο θόρυβο από το πίσω ηχείο στην απάντηση των κλήσεων .όταν έκανα φορματ την κάρτα και ξαναπέρασα την ρομ ο θόρυβος του ηχειοιυ σχεδόν εξαλείφθηκε ( υπάρχει και αυτό βέβαια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4074949#post4074949) και η μεταφορά των αρχείων στην αρχή έφτιαξε.την επόμενη μέρα άρχισε πάλι να μου κάνει τα ίδια όσον αφορά την μεταφορά αρχείων.τώρα τα μεταφέρω όπως λέει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1166948&page=1468 για πιο σίγουρα. μερικές φόρες αν τα μεταφέρω σε εσωτερικούς φακέλους ή κάνω αποσύνδεση της συσκευής από το πσ πρώτα και μετά απενεργοποίηση αποθηκευτικού χώρου από το κινητό ή τούμπαλιν ,γίνεται η δουλειά....αγνωσται αι βουλαι του usb...:lol: Σ'ευχαριστω sisferas_sax,αλλα με βλεπω να περναω παλι την typhoon. Kαμια προταση ρε παιδια για καποια αξιολογη rom που να μην τρωει και την μπαταρια σαν τρελη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) ή κάνω αποσύνδεση της συσκευής από το πσ πρώτα και μετά απενεργοποίηση αποθηκευτικού χώρου από το κινητό ,γίνεται η δουλειά....αγνωσται αι βουλαι του usb...:lol: Αυτός ειναι και ο σωστός τρόπος για να αφαιρείς την κάρτα από το pc,ώστε να μην βρεθείς μπροστά σε κάποια δυσάρεστη έκπληξη όπως π.χ. η κάρτα να σταματήσει να αναγνωρίζεται σωστά και να χρειαστεί να πας σε format Eπισης στον magldr 1.13 δε δουλεύει σωστά το usb mass storage,ενώ στο recovery δουλεύει σωστά Σ'ευχαριστω sisferas_sax,αλλα με βλεπω να περναω παλι την typhoon. Kαμια προταση ρε παιδια για καποια αξιολογη rom που να μην τρωει και την μπαταρια σαν τρελη? Γύρνα πάλι στην typhoon ή ακόμη καλύτερα στα wm αν ψάχνεις για τέλεια μπαταρία.Αν όμως ψάχνεις για απόδοση,φρέσκο ui δες λίγο τα μηνύματα των 2 προηγούμενων σελίδων που μιλάμε για την aokp35. Edited June 6, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) σωστά Χρήστο. έτσι πάω .όταν είχα μπει στο mgldr πήγα στο recovery από συνήθεια και βρήκα usb mass storage και έτσι έκανα την μεταφορά και έμεινε...χωρίς να δω ότι έλεγε για το μενού του mgldr ....που να μην τρωει και την μπαταρια σαν τρελη? με την μπαταριά δεν έχω θέμα ,κρατάει άνετα δυο μέρες.γενικά η ρομ για εμένα είναι πολύ καλή. Edited June 6, 2012 by sisferas_sax Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) Λοιπόν Χρήστο μισή ώρα ψάχνω να βρω πως κάνεις toggle το navigation bar , και θυμήθηκα πως έχεις τον zeam εσύ , και μόνο εκεί το κάνει , o nova όσο και αν έψαξα δεν βρήκα να το κάνει ... ( δοκίμασα για ξεκάρφωμα Μία sense του boxmax v8.5 αλλά δεν παίζει το wifi , κατά τ άλλα ήταν εξαιρετικά smooth , αλλά χωρίς wifi ... Ξανά πίσω στην 35 στην ν2 και στην para λοιπόν ) @sisferasax δύο μέρες μπαταρία ??? Καινούργια είναι ?? Εγώ πάνω από 14-16 ώρες δεν φτάνω με sd και 4-8 mah και συνεχές σκάλισμα . Edited June 6, 2012 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts