menioseten Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Βαγγέλη τι είναι αυτό που σε ενθουσιάζει τόσο πολύ και σε κάνει να προτιμάς την 4.2.2 ακόμα και χωρίς WiFi?:rolleyes:Σωκράτη από ότι είδα την δοκίμασες. καταρχήν είναι ποιο γρήγορη από τις 4.1 σε όλα τα επίπεδα ,επίσης μου άρεσε το μενού στην κουρτίνα, είδαμε κάτι διαφορετικό στα μενού τις κάμερα και του ωρολογίου, δεν ξέρω γενικά είναι κάποιες λεπτομέρειες που μου άρεσαν . Τώρα όσο αφορά το wifi δεν με απασχολεί γιατί έχω 500MB free και με υπερκαλύπτουν σε αυτά που κάνω από το τηλέφωνο. Αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα ημερών να το φτιάξουν εδώ κατάφεραν άλλα και άλλα εδώ θα κολλήσουν και μετά η 4.2 θα είναι μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) Την έβαλα και εγώ. είναι όντως πιο γρήγορη από την 4.1.2.ειδικά το Swype πληκτρολόγιο είναι πιο smooth κατά την χρήση. Edited February 17, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Εγώ δυστυχώς δεν έχω ούτε data σύνδεση:(, οπότε θα περιμένω τον mark να φτιάξει το Wifi Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Καλά μέχρι να φτιαχτεί το WiFi στην 4.2 μου λέτε αν είχατε πρόβλημα με τα data της 3.3a ; αν πριν τα data ανοίξω-κλείσω το WiFi δεν μπορώ να συνδεθώ με data μετά εκτός αν κάνω επανεκκίνηση .. ;; Και άλλοι είχαν πρόβλημα αλλά Ο μάστερ δεν είπε κάποια λύση . Κρίμα γιατί ήθελα να πιστεύω πως ήταν απροβλημάτιστη . Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Γιώργο μάλλον φταίει η ppp σύνδεση η μόνη επιλογή σε wm.Εγώ με magldr και rmnet δεν έχω πρόβλημα Εγώ δυστυχώς δεν έχω ούτε data σύνδεση:(, οπότε θα περιμένω τον mark να φτιάξει το Wifi Σωκράτη στην αρχή επέλεξα rmnet λόγω magldr και δεν είχα data.Μετά ξαναέκανα εγκατάσταση με ξε-τσεκαρισμένο το rmnet και η ppp δουλεύει κανονικά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 .... Σωκράτη στην αρχή επέλεξα rmnet λόγω magldr και δεν είχα data.Μετά ξαναέκανα εγκατάσταση με ξε-τσεκαρισμένο το rmnet και η ppp δουλεύει κανονικά Kι εγώ αυτό έχω κάνει Χρήστο λόγω magldr:) Να ξανακανω εγκατάσταση με ξετσεκαρισμένο το rmnet? Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Ναι δοκίμασε έτσι. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Ok. Ξαναέκανα εγκατάσταση και δούλεψε η Data σύνδεση. Κάποια πράγματα μάλλον πρέπει να τα κάνουμε ανάποδα:lol: Τώρα κάνω επαναφορά εφαρμογών από το titanium και για κάποιο (παράξενο) λόγο πάει πάρα πολύ αργά!!!:mad: Το TSF SHELL σου δουλεύει Χρήστο; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2135334 Σου προτείνω να δοκιμάσεις αυτήν, είναι η καλύτερη από τις τελευταίες που κυκλοφορούν και δεν έχει πρόβλημα ούτε στον ήχου κλήσης και στην ένταση του ακουστικού. Παρόλο που με το tip στους xda διορθώνεται λίγο το πρόβλημα στην Nexus, ακολούθησα τη συμβουλή σου και δοκίμασα και αυτή την ROM. Είναι όντως πολύ καλή και τουλάχιστον στο δικό μου τηλέφωνο, λίγο πιο γρήγορη και με καλύτερη διαχείριση πόρων από τη Nexus. Με τα ίδια ακριβώς προγράμματα εγκαταστημένα, έχω λίγο περισσότερη ελεύθερη μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Μια ερώτηση (τώρα που το θυμήθηκα)... Πρώτα απ' όλα έχω περασμένη μόνο native sd rom στην κάρτα (δεν έχω περασμένη καμία rom στη NAND). Γιατί στα specs του τηλεφώνου, στη μνήμη, μου δείχνει πως διαθέτει μόνο 410ΜΒ; Κάπου διάβασα πως και τα International HD2 διαθέτουν 576ΜΒ, είναι σωστό αυτό; Αν ναι μπορούν να φαίνονται και στο Android ή γίνεται μόνο στα WM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ολη η μνήμη χρησιμοποιείται απλά δεν φαίνεται ολη εκει γιατι το υπόλοιπο μέρος χρησιμοποιείται από την gpu και άλλες διεργασίες που χρειάζεται το σύστημα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 κάποιο κινητό που είδα σήμερα είχε ταμπέλα t-mobile στην οθόνη (λέω wow, τυχεράκια), αλλά κοίταξα στις πληροφορίες και είδα επίσης αυτά τα 410mb που αναφέρθηκαν. κ παραπονιόταν ο κάτοχος ότι δεν έχει καθόλου χώρο για εφαρμογές. προφανώς είναι από κείνα τα t-mobile που τα ταΐζουν μπανάνα-σπλιτ ε?:lol: πέρασα και το link2sd αλλά δεν έκανε σύνδεση τις εφαρμογές...φαντάζομαι δε θα έχει ext partition στην κάρτα.... είχε περασμένη την nexushd2 1.3a, αλλά λείπαν τα soft buttons. Πως θα γίνει να τα φανερώσουμε? εγκατάσταση από πάνω με επιλεγμένη την επιλογή για τα soft buttons? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) Αυτα τα 410mb ειναι η μνήμη ραμ και προφανως ειναι ιδια και για τα 2 μοντέλα.Αν πας ρυθμίσεις--->αποθηκευτικός χώρος--->Εσωτ. Αποθ. Χώρος πόσο χώρο λέει; Aν έχει κάνει σωστό system partition δηλαδή 285mb πρέπει εκει που λέω να γράφει καμμια 600αρια mb εσωτερικό χώρο και φυσικά θα γεμίσει αν έχεις πολλές εφαρμογές αλλά πιο δύσκολα από το απλό μοντέλο Για τα softkeys φλάσαρε το αρχείο Softkeys_Switcher_v2_for_NAND_and_NativeSD.zip απο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930240 Edited February 22, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 ευχαριστώ πολύ mr απίθανε ;). Μόνο το "ερώτημα" με το link2sd σου "ξέφυγε" :p θα του φορμάρω την κάρτα σύμφωνα με τις οδηγίες του οδηγού σου!!! minitool partition, ext partition και δε συμμαζεύεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ακριβώς αυτό.Ελεγξε πρώτα αν έχει ext partition Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) Ο λόγος που ρώτησα για τα ΜΒ της RAM ήταν γιατί λόγω των πολλών εφαρμογών που χρησιμοποιούσα το διαθέσιμο υπόλοιπο της μνήμης ήταν σχετικά μικρό με αποτέλεσμα να καθυστερούσε να εκτελέσει τις εφαρμογές, είχα πολλά κολλήματα, παγώματα και συχνές επανεκκινήσεις. Δεν ξέρω αν όλα τα παραπάνω ήταν μόνο αποτέλεσμα της ελάχιστης διαθέσιμης μνήμης. Προσπαθώντας να βρω τρόπο να κάνω τη συσκευή ποιο γρήγορη εκτός του να αφαιρέσω κάποιες εφαρμογές (πολύ λίγες θα έλεγα, οι οποίες καμία από αυτές δεν έτρεχε στο παρασκήνιο), φορμάρισα ξανά την κάρτα και δημιούργησα και ένα swap partition (κάτι που δεν είχα κάνει προηγουμένως). Στο τέλος εγκατέστησα και το swapper2 αφού με τη συγκεκριμένη rom δεν έβλεπα να χρησιμοποιείτε το swap file και πλέον η συσκευή κυριολεκτικά πετάει (με το ίδιο σχετικά υπόλοιπο διαθέσιμης μνήμης). Πολύ γρήγορη, smoother than ever, εδώ και 4 μέρες που δεν έχω καμία τυχαία επανεκκίνηση ή πάγωμα. Δεν έχω rom στη Nand. Η rom που χρησιμοποιούσα και εξακολουθώ να χρησιμοποιώ είναι η SD Native - PAC v19.3.0 (4.1.2) Zejsters, η οποία με έχει βολέψει αφάνταστα (ένα από τα ποιο χρήσιμο χαρακτηριστικά της είναι η δημιουργία shortcut που εμφανίζει-αποκρύπτει τα SoftKeys on-fly, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο στο Primo). Η SD μου είναι SanDisk Ultra 32GB Class 10 (κόκκινη-ασημί). Έχω κάνει 3 partitions (~29GB Fat32, 2.5GB Ext4, 256MB swap). Να υποθέσω λοιπόν από τα παραπάνω που σας περιέγραψα, τη δουλειά την έκανε το swap; Υ.Γ.: [off topic] Δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το MiniTool Partition Wizard Home στο pc μου ούτε με Win 7 (x64) που είχα πριν, αλλά ούτε και με Win 8 (x64) που έχω τώρα. Μου βγάζει σφάλμα κατά την εκκίνηση της εφαρμογής. Αναγκάζομαι να κάνω τη δουλειά αυτή σε άλλο pc. Συμβαίνει το ίδιο και σε κανένα άλλο από εσάς; Υπάρχει άλλο εναλλακτικό πρόγραμμα για να κάνω αυτή τη δουλειά; Edited February 25, 2013 by kastel71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 To swap βοηθάει αρκετά σε κάποιες περιπτώσεις. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης το εξής: Αφού στη nand δε έχω περασμένη καμία rom, πόσο εύκολο θα ήταν να βάλω σε αυτή τα WM και να δουλεύω ως κύριο λειτουργικό το Android με τη SD Native που έχω αυτή τη στιγμή; Και αν αυτό είναι εφικτό, η αλλαγή φαντάζομαι πως θα πρέπει να γίνετε κατά το booting μέσω του magldr. Επίσης αν ευσταθούν τα παραπάνω θα υπάρχει για παράδειγμα η επιβάρυνση στην κατανάλωση της μπαταρίας όπως συνέβαινε όταν βάζαμε το android να τρέχει στο HD2 από την SD στα πρώτα του στάδια; Ή από τη στιγμή που θα τρέχει το Android, τα WM θα είναι τελείως ανενεργά και δε θα καταναλώνουν πόρους από το σύστημα; Ο μόνος λόγος που ζητάω να κάνω κάτι τέτοιο δεν είναι ότι μου έλειψαν τα windows, αλλά γιατί θέλω να έχω το Primo και στα WM για τις δοκιμές μου. Το emulator δε με καλύπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Αν βάλεις wm θα βγάλεις magldr.Θα ξεκινάς τo nativesd android μέσα από τα wm με χρήση του haret.exe και όσο τρέχει android,τα wm δεν τρέχουν. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Γνωρίζει κανείς γιατί δεν υπάρχει το ημερολόγιο μου για να το επιλέξω στην avatarROM HD2 V.2.0? Πηγαίνοντας στο συγχρονισμό, βλέπω πως υπάρχουν μόνο οι επαφές και αυτές συγχρονίζει....ούτε gmail, ούτε ημερολόγιο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Βάλε με ένα root explorer στο /nativesd/avatarhd2/system/app το αρχείο GoogleCalendarSyncAdapter.apk με permissions rw -r -r και μετά από reboot θα λειτουργήσει κανονικά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Υποκλίνομαι και σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Αν όντως ισχύει ότι, σου επιστρέφει σε αυτήν τη ζωή η θετική ενέργεια για κάθε τι καλό που κάνεις, εσύ θα πρέπει να είσαι ο πρωταγωνιστής θετικής ενέργειας της Amita motion!!! Κάτι σε gapps είχα σκεφτεί, αν και δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτά!!! χα χα χα χα χα χα χα :p Αλήθεια τι είναι τα gapps? Υποθέτω, απ' την ονομασία έχει να κάνει με λειτουργίες της google....φανταζόμουν πως θα είχε και το ημερολόγιο μέσα...απ' ότι φαίνεται, μάλλον όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Αν βάλεις wm θα βγάλεις magldr. Θα ξεκινάς τo nativesd android μέσα από τα wm με χρήση του haret.exe και όσο τρέχει android,τα wm δεν τρέχουν.H ταχύτητα του android θα παραμείνει η ίδια; Γενικώς θα λείψει ή θα στερήσει κάτι η νέα από την υπάρχουσα κατάσταση του Android; Με ενδιαφέρει γιατί το Android όπως είπα θα είναι το κύριο λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) Δε θα μειωθεί η ταχύτητα του android απλά θα χάσεις την ευκολία να το ξεκινά αυτόματα μετά από reboot χωρίς να μπαίνει έστω και λίγο στα wm Υποκλίνομαι και σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Αν όντως ισχύει ότι, σου επιστρέφει σε αυτήν τη ζωή η θετική ενέργεια για κάθε τι καλό που κάνεις, εσύ θα πρέπει να είσαι ο πρωταγωνιστής θετικής ενέργειας της Amita motion!!! Κάτι σε gapps είχα σκεφτεί, αν και δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτά!!! χα χα χα χα χα χα χα Αλήθεια τι είναι τα gapps? Υποθέτω, απ' την ονομασία έχει να κάνει με λειτουργίες της google....φανταζόμουν πως θα είχε και το ημερολόγιο μέσα...απ' ότι φαίνεται, μάλλον όχι. Σωστά υποθέτεις.Ειναι τα google apps που περιλαμβάνουν play store,λειτουργίες συγχρονισμού κτλ.Κανονικά επειδή αυτά δεν ειναι open source δεν πρέπει να περιλαμβάνονται στις custom roms και τα φλασάρουμε ξεχωριστά.Αλλά οκ πολλοί τα βάζουν στην ρομ και στη συγκεκριμένη ρομ ο chef ξεχασε να συμπεριλάβει κάποια αρχεία.Επισης επειδή ειμαστε σε nativesd rom δε μπορούμε να φλασάρουμε απευθείας το gapps.zip που κυκλοφορεί γιατι ειναι φτιαγμένο για το /system σε nand roms Edited February 25, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 OK, σ' ευχαριστώ για τις απαντήσεις! :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts