Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια χαρά τα γράφεις.Το μόνο σίγουρο ειναι ότι άμα δοκιμάσεις android δεν υπάρχει επιστροφή στα wm.

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φιλε μου ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και τις οδηγιες σου !!!!

Μαλλον αυτο θα κανω...το μονο που σκεφτομουνα ειναι να επερνα πρωτα μια γευση και μετα να τα εσβηνα τελειως...

Και παλι ευχαριστω :)

Μια χαρά τα γράφεις.Το μόνο σίγουρο ειναι ότι άμα δοκιμάσεις android δεν υπάρχει επιστροφή στα wm.

Εγώ τώρα πάλι γιατί σκέφτομαι μια wm 6.5.x και Android ics από την κάρτα ; Μπορεί βέβαια να είναι προσωρινό και να μου περάσει :-P

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Εγώ τώρα πάλι γιατί σκέφτομαι μια wm 6.5.x και Android ics από την κάρτα ; Μπορεί βέβαια να είναι προσωρινό και να μου περάσει :-P

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Μαλλον θα σου περασει χιχιχιχιχιχ

Περα απο την πλακα αν βαλεις android ειναι αλλη συσκευη τελος.

:)

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Εγώ πάλι σκέφτομαι magldr 2.01,wp7 ultrafruit2 και ics full hwa από την sd και ελπίζω να τα δούμε αυτά εντός 2012

Πάντως και wp7 να βάλεις πάλι καλύτερα πάει από τα wm.Γενικά το hd2 πρέπει να ειναι ίσως η μοναδική συσκευή που πάει καλύτερα με τα λειτουργικά που δεν προορίζονταν για αυτό.

παιδια θελω και εγω μια βοηθεια!!πριν 3 μηνες αγορασα το τηλεφωνο και ειχε εγκατεστημένο απο τον προιγουμενο χρηστη λογισμικο android με boot επιλογης λογισμικου απο την εκκίνηση του τηλεφωνου.καποια στιγμη θα σβιζω και εγω το wm μιας και δεν το χρεισιμοποιω καθολου.πρωτα ομως θελω να καταλαβω τελειως τι παιζει γιατι μου φενετε καπως ριψοκίνδυνο .θελω απεγνωσμένα να κατεβασω το android ics 4 .δεν σκαμπαζω και πολυ απο αυτα και θελω να κανω καποιες ερωτησεις..

1: εφοσον εχω ειδη android 2.3 στο τηλεφωνο εχω τα καταλληλα HSPL και radio που χρειαζομαι??

2: που θα βρω τη rom του android ics και ποιο αρχειο χρειαζετε να αντικαταστήσω?

3: οι εφαρμογες που εχω ειδη κατεβασει θα σβηστουν?

σας ευχαριστω για το χρονο αναγνωσης!

1.To ότι τρέχεις android από την sd,σημαίνει ότι έχεις το σωστό ράδιο.Ομως αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις και το σωστό hspl για να τρέξεις android από την εσωτερική μνήμη.Οπότε

Με κλειστή συσκευή πατάς power + volume down για να μπει στην οθόνη με τα 3 χρώματα.Γράψε τι σου γράφει εκεί

2.ics για γρήγορη δοκιμή χωρίς να πειράξεις κάτι (δηλαδή να συνεχίσεις να έχεις wm) στο τηλέφωνο σου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1492488 αυτή ειναι με android 4.0.4 και αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1437463 με android 4.0.3

Δες στον οδηγό της υπογραφής μου για το πως τρέχεις android rom από την sd.Mπορείς στην sd να έχεις όσες ρομ θέλεις (και χωράει η sd σου) και να εναλλάσεις μεταξύ τους.

3.Οχι δε θα σβηστεί τίποτε από την εγκατάσταση που έχεις τώρα,εφόσον δεν κάνεις φορματ στην κάρτα ή δεν σβήσεις το φάκελο που έχεις αυτή την στιγμή την android rom που τρέχεις. Ομως οι εφαρμογές που έχεις κατεβάσει και τρέχεις στην ρομ που έχεις τώρα,δε θα μεταφερθούν αυτόματα στην νέα ρομ που θα περάσεις.Θα πρέπει να πάρεις backup π.χ. με το titanium και στη συνέχεια να επαναφέρεις τις εφαρμογές στην νέα ρομ

Καλό ειναι να κρατάς κάπου-κάπου στο pc σου αντίγραφο των περιεχομένων της κάρτας μνήμης,προκειμένου να αποφύγεις δυσάρεστες κατάστασεις όπως π.χ. να "χτυπήσει" η sd ή η ρομ

Edited by bbbb

Στη ρομ του Dorimanx έκανα ότι λέει για να ενεργοποιήσω την SWAP, αλλά αυτό που λέει στο τέλος

Go to terminal and run

free

Ανοίγω το terminal γραφώ free, τρέχουν κάποιοι αριθμοί και σταματήσει . έτσι είναι το σωστό ?και πρέπει να τον έχουμε συνέχεια ανοικτό ?

Ναι γράφεις free και πρέπει να δείχνει κάποιους αριθμούς.Το terminal δεν χρειάζεται να το έχεις,πάντα ανοιχτό

2.15.50.14 ειναι το ratio της συσκευης..τωρα με το spl μαλλον εχω προβλημα γιατι το volume down μου δεν λειτουργει..

κατεβασα και την εκδωση IceCreamTosti_v0.11_AOKP28_29 ειναι το σωστο?

Ναι αυτή ειναι όμως nand rom.Το volume button δε σου λειτουργεί και μέσα στο λειτουργικό wm και android;Αν δε σου λειτουργεί το volume button δε μπορείς να κάνεις τίποτε.Mην επιχειρήσεις να βάλεις magldr για nand android,γιατί αν δε σου λειτουργεί το volume down δε θα μπορείς να κάνεις τίποτε και θα μείνεις με ένα κολλημένο κινητό

Στη ρομ του Dorimanx έκανα ότι λέει για να ενεργοποιήσω την SWAP, αλλά αυτό που λέει στο τέλος

Go to terminal and run

free

Ανοίγω το terminal γραφώ free, τρέχουν κάποιοι αριθμοί και σταματήσει . έτσι είναι το σωστό ?και πρέπει να τον έχουμε συνέχεια ανοικτό ?

να υποθέσω ότι έκανες τον εύκολο τρόπο??? που λέει ο dorimnx?

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

το volume button δεν ειναι οτι δεν δουλευει...απλα επειδη για καποιο λογο ειχε γινει υπερεβεστιτο και με το που το ακούμπαγες χαμήλωνε το αφαίρεσα!!πμως θα ψαξω να το βρω και θα σε ειδοποιησω..δεν μπορω να βαλω απλα μια rom απο το καινουριο android στη θεση του παλιου απλα με copy paste? ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια..εισαι καταπληκτικος! Edited by giannisDi

να υποθέσω ότι έκανες τον εύκολο τρόπο??? που λέει ο dorimnx?
Με τον δύσκολο ,μου φάνηκε ποιο εύκολος:p

.δεν μπορω να βαλω απλα μια rom απο το καινουριο android στη θεση του παλιου απλα με copy paste?

Nαι με τις sd rom γίνεται αυτό που λες.Σβήσε όμως πρώτα τα παλιά αρχεία και μετά βάλε τα νέα για να μην μπερδευτούν μεταξύ τους.Και φρόντισε η νέα ρομ που θα βάλεις στο αρχείο startup.txt και στη γραμμή rel_path= να ταιριάζει το όνομα με το όνομα του φακέλου που βάζεις την ρομ.Αλλά δε βρίσκω λόγο να σβήσεις έτσι τόσο γρήγορα την παλιά,μιας και μπορείς να τρέχεις και άλλες ρομ από την κάρτα και σε περίπτωση που δε σου αρέσει η νέα,επιστρέφεις άμεσα στην παλιά

Εγώ τώρα πάλι γιατί σκέφτομαι μια wm 6.5.x και Android ics από την κάρτα ;

Εγώ πάλι σκέφτομαι magldr 2.01,wp7 ultrafruit2 και ics full hwa από την sd.....

Προκαλείτε....:mad:

Ακούστε λοιπόν συνδυασμό :confused::

magldr 5.75

wp23 ultrafruit_orange_lemon44

Mango33 (μια και το ρίξαμε στις φρουτοσαλάτες)

Apple (VW IOS12)

ics extrafull hwa με κερασάκι γαρνιτούρα

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Συγγνώμη για την πλάκα.....ας γελάσουμε και λίγο...

Σβήστε με guys..... it's ok ;)

Mετά από δοκιμές σε Android και W7 θέλω να επιστρέψω στην αρχική Rom και να τρέχω κατά περίσταση Android από την κάρτα.

Το πρόβλημα είναι ότι έχω κολήσει στην 1.48 και δε μπορώ να κάνω αναβάθμιση ούτε στην 1.66 ούτε στην 3.14, αλλά ούτε και να τρέξω Android από εδώ που είμαι, προφανώς λόγο Radio.

Σε κάθε προσπάθεια μου βγάζει "κωδικό σφάλματος 276".

Δεκτή κάθε βοήθεια καθώς και βοήθεια για μια σταθερή Android Rom, με χρήση από την κάρτα.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ εδώ και 20 περίπου ημέρες την BoxmaX.S3.5.v7.0 , τρέχει από την microSD κάρτα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, είναι γρήγορη και σταθερή, και έχει το sense 3.5. Θα την βρεις εδώ: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=735 .

Για το πρόβλημα που έχεις με την αδυναμία αναβάθμισης ROM δεν γνωρίζω να σου απαντήσω. Θανάσης

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Καλησπερα...εχω ενα προβληματακι

Θελω να περασω HSPL σε WM ROM 3.14 με SPL 3.03.0000 xe για να περασω nand android

Πιο πρεπει να περασω το HSPL 4 ? (οταν παω να περασω το HSPL 2 μου βγαζει error bad version SPL)

Και που θα το βρω ρε παιδια?

Ευχαριστω

Καλησπερα...εχω ενα προβληματακι

Θελω να περασω HSPL σε WM ROM 3.14 με SPL 3.03.0000 xe για να περασω nand android

(οταν παω να περασω το HSPL 2 μου βγαζει error bad version SPL)

Εχω την εντύπωση πρέπει να κάνεις downgrade SPL. ΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ PLS.

Μα καλά, πως στο καλό έφτασες στο 3.03.0000 xe??? :blink: :lol:

1. Κατέβασε την official rom--> http://rapidshare.com/files/315311935/RUU_Leo_HTC_ELL_1.48.482.2_Radio_Signed_15.28.50.07U_2.05.51.05_2_Ship.exe

ή μήπως την 1.66-->

http://94.136.51.200/download/RomCode/%5CHTC%20HD2%5CRUU_Leo_HTC_ELL_1.66.482.1_Radio_Signed_15.30.50.07U_2.06.51.07_Ship.exe

2. Αποσυμπίεσέ την σε ένα φάκελο στο pc.

3. Κοίτα να είναι γεμάτη η μπαταρία του κινητού αλλά και του υπολογιστή (εάν είναι laptop).

4. Σύνδεσε το κινητό με το ActiveSync/Windows Mobile Device Center (http://www.microsoft.com/windowsphone/en-us/apps/65-downloads.aspx) με τον υπολογιστή σου. Εννοείται πως το έχεις εγκατεστημένο...

5. Τρέξε το αρχείο που είναι μέσα στον φάκελο στον οποίον έκανες την αποσυμπίεση.

6. το παρακάτω σου δείχνει πως ακριβώς είναι η διαδικασία:

7. Τσέκαρε ότι πέρασες το spl

8. Συγχαρητήρια...μόλις έκανες downgrade το spl.

Τώρα μπορείς να ακολουθήσεις τη διαδικασία από το BYTHEWAY.GR που σου γραψα στο προηγούμενο μήνυμα με το HSPL κ.λ.π. για το HSPL 2.08.

http://www.99bits.com/wp-content/uploads/2010/12/spl-downgrade.jpg

ή κάνε τα παρακάτω για να κάνεις τη διαδικασία μέσω της sd card:

http://devftp.xda-developers.com/files/zelendel/LEOIMG.nbh

Place the LEOIMG.nbh on a 8GB or smaller microSD card.

Remove the battery cover and press the Reset button.

Hold the Volume Down and End Call (power) buttons at the same time.

As soon as "Searching..." appears on the screen, release the Volume Down button.

ROM will flash. Be sure to hard-reset afterwards to prevent weird errors (as usual).

**ΠΡΟΣΟΧΗ: Καλύτερα να περιμένεις να τα επιβεβαιώσει κανένα πιο έμπειρο παλικάρι τα παραπάνω μην πάθεις καμιά ζημιά!!!**

Edited by demakhs

Το hspl4 θα το βρεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11499585&postcount=3 το τρέχεις και επιλέγεις hspl2.08

.Σβήσε όμως πρώτα τα παλιά αρχεία και μετά βάλε τα νέα για να μην μπερδευτούν μεταξύ τους.Και φρόντισε η νέα ρομ που θα βάλεις στο αρχείο startup.txt και στη γραμμή rel_path= να ταιριάζει το όνομα με το όνομα του φακέλου που βάζεις την ρομ.

διευκρινισε μου λιγο παρακαλω τι πρεπει να φιαξω για να τρεξει γιατι το δοκιμασα ετσι απλα και εκανε reboot το τηλεφωνο μονο του..εχεις μπλεξει με ασχετο..:confused:

καλημερα παιδια εχει βγει τωρα ταλευταια καμια ρομ ανδροιτ για καθημερινη χρηση να τρεχει απο την καρτα μνημης??? επισεις ξερει καπιος καπιο καλο ελλινικο πληκτρολογιο γιατι εχω βρει μια ρομ που εχει ελλινικο μενου αλλα δεν γραφει ελλινικα στα μυνηματα και στης επαφες.. ευχαριστω εκ τον προτερων..

καλημερα παιδια εχει βγει τωρα ταλευταια καμια ρομ ανδροιτ για καθημερινη χρηση να τρεχει απο την καρτα μνημης??? επισεις ξερει καπιος καπιο καλο ελλινικο πληκτρολογιο γιατι εχω βρει μια ρομ που εχει ελλινικο μενου αλλα δεν γραφει ελλινικα στα μυνηματα και στης επαφες.. ευχαριστω εκ τον προτερων..

Αν και δεν έχει ανανεωθεί εγώ θα σου πρότεινα την tytung nexus 32a, γιατί έχει πολύ λίγα θέματα, ουσιαστικά το μόνο που μπορεί να συμβεί σποραδικά είναι μια σιγαση της συσκευής που λύνεται με reboot. Λόγω του συνεχούς μαγειρέματος οι νέες έχουν πιο πολλά θέματα και δεν προλαβαίνουν να τελειοποιηθούν γιατί βγάζουν νέα έκδοση και εμείς συνεχώς κάνουμε beta testing...

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Αν και δεν έχει ανανεωθεί εγώ θα σου πρότεινα την tytung nexus 32a, γιατί έχει πολύ λίγα θέματα, ουσιαστικά το μόνο που μπορεί να συμβεί σποραδικά είναι μια σιγαση της συσκευής που λύνεται με reboot. Λόγω του συνεχούς μαγειρέματος οι νέες έχουν πιο πολλά θέματα και δεν προλαβαίνουν να τελειοποιηθούν γιατί βγάζουν νέα έκδοση και εμείς συνεχώς κάνουμε beta testing...

σε ευχαριστω πολυ νομιζω αυτη εχω περασει τωρα που εχει ελληνικο μενου αλλα δεν μπορεις να γραψεις ελλινικα ειναι οντως καλη και γρηγορη αλλα με τα ελληνικα τη γινεται??

σε ευχαριστω πολυ νομιζω αυτη εχω περασει τωρα που εχει ελληνικο μενου αλλα δεν μπορεις να γραψεις ελλινικα ειναι οντως καλη και γρηγορη αλλα με τα ελληνικα τη γινεται??

HTC_ime mode ένα πληκτρολόγιο free ψάξτο στο xda γιατί δεν μπορώ να δώσω τώρα παραπομπή αλλά και άλλα. Εδώ στο myphone έχει ένα το swype που είναι πολύ καλό και το swiftkey x επί πληρωμή...

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr