sso Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Nαι είναι android 2.3.5 με Sense 3.5 Συγχρονισμός γίνεται, Κάμερα δουλεύει, Bt ενεργοποιείται αλλά δεν χρησιμοποιώ για να το δοκιμάσω. Με τη μπαταρία, όπως γράφουν και στο XDA, υπάρχει θέμα. Σε μένα σε standby, με όλα κλειστά, μου λέει 5-6mA. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (edited) Με τοσες αλλαγες ρομ υπαρχει θεμα με την διατηρηση κωδικων, διαμορφωση αρχικων σελιδων που πρεπει να γινονται εξαρχης! Χρησιμοποιω το free titanium αλλα δεν κανει backup /restore κωδικων φορουμ, διαμορφωσης widgets στις αρχικες σελιδες...Σε παλαιοτερο ποστ ο bbbb ανεφερε ενα τροπο για διατηρηση των αρχικων σελιδων, αλλα ειναι αδυνατο να το βρω! Η πληροφορια ειναι σημαντικη αλλα οταν δεν μπορεις να την βρεις καθισταται αχρηστη, με συνεπεια να επαναλαμβανονται οι ιδιες ερωτησεις/απαντησεις και να γεμιζουν οι σελιδες κανοντας δυσκολη την παρακολουθηση του φορουμ. Προτεινω με την ευκαιρια της εισαγωγης του ICS στο HD2 να ανοιξει καινουργιο θεμα στο οποιο τα 2-3 πρωτα ποστς να μεινουν διαθεσιμα ωστε να καταχωρουνται χρησιμες βοηθειες η οτι μπορει να θεωρηθει σημαντικο, και να μην χανεται μεσα στις ατελειωτες σελιδες! Edited December 1, 2011 by dimirass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Tην έβαλα και εγώ.Απλά απίστευτη!!! Δεν ξέρω αν είναι επειδή έχει καινούριο κερνελ 2.6.35.14 που βασίζεται στον ginger kernel της htc για το desire αλλά καμμία σχέση με τις προηγούμενες sense roms.Φτιάξανε και τα graphic glitches χωρίς απενεργοποίηση του hw acceleration!! Παιζει και το flash στον browser.Ισως ακούγομαι υπερβολικός αλλά θεωρώ ότι πρόκειται για ρομ "σταθμό" στην ιστορία του hd2!!! δλδ να την περάσουμε? Kernel πως αλλάζουμε? απλά κατεβάζουμε το zip και το περνάμε με mgrld (κάπως έτσι δε λέγεται? :D ) και λειτουργεί κανονικά? Θα δώσω την συσκευή σε μερικές μέρες στον αδερφό μου και θέλω να είναι έτοιμη. ICS να μη δοκιμάσω,ε? Ο αδερφός μου δε το έχει με αλλαγές rom κτλ, θέλει απλά να είναι λειτουργικό το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 δλδ να την περάσουμε? Kernel πως αλλάζουμε? απλά κατεβάζουμε το zip και το περνάμε με mgrld (κάπως έτσι δε λέγεται? :D ) και λειτουργεί κανονικά? Θα δώσω την συσκευή σε μερικές μέρες στον αδερφό μου και θέλω να είναι έτοιμη. ICS να μη δοκιμάσω,ε? Ο αδερφός μου δε το έχει με αλλαγές rom κτλ, θέλει απλά να είναι λειτουργικό το κινητό. είναι όντως πολύ καλή . το μόνο θέμα που έχει είναι η μπαταρία . το βράδυ είχε 100% και το πρωι είχε πάει στο 72 %:mad: . Αν βελτιωθεί στο θέμα της μπαταρίας νομίζω ότι σταματάω να αλλάζω ρομ Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 χμ.. έχω 4-5 μέρες μέχρι να έρθει ο αδερφός μου. θα περιμένω να δω νεότερα σχετικά με την ROM αυτή.. μπας και γίνει τίποτα και με το ICS (νηστικό αρκούδι καρβέλια ονειρεύεται :D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 είναι όντως πολύ καλή . το μόνο θέμα που έχει είναι η μπαταρία . το βράδυ είχε 100% και το πρωι είχε πάει στο 72 %:mad: . Αν βελτιωθεί στο θέμα της μπαταρίας νομίζω ότι σταματάω να αλλάζω ρομ Κάνε καμιά επανεκκίνηση. Σε μένα, όπως έγραψα και πιο πάνω, σε standby μου δείχνει 5-6mA. Το πρωί τη βρήκα με 95%. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Κάνε καμιά επανεκκίνηση. Σε μένα, όπως έγραψα και πιο πάνω, σε standby μου δείχνει 5-6mA. Το πρωί τη βρήκα με 95%. γενικά σε όλες τις nand rom έχω ένα θέμα με την μπαταρία . τώρα τι μπορεί να φταίει δεν ξέρω . ίσως η μπαταρία να θέλει άλλαγμα . αλλά κυκλοφορούν στο ιντερνετ πάρα πολλές μαϊμούδες και φοβάμαι . πήρα μία από e-bay αλλά και αυτή την ίδια κατανάλωση έχει . τέτοια κατανάλωση που αναφέρεις ποτέ δεν είχα ίσως κάτι άλλο φταίει αλλά τι ? :confused: Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 παιδες καλημέρα, Ποια νομιζετε οτι ειναι η καλυτερη adroid (απο sd) rom? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 γενικά σε όλες τις nand rom έχω ένα θέμα με την μπαταρία . τώρα τι μπορεί να φταίει δεν ξέρω . ίσως η μπαταρία να θέλει άλλαγμα . αλλά κυκλοφορούν στο ιντερνετ πάρα πολλές μαϊμούδες και φοβάμαι . πήρα μία από e-bay αλλά και αυτή την ίδια κατανάλωση έχει . τέτοια κατανάλωση που αναφέρεις ποτέ δεν είχα ίσως κάτι άλλο φταίει αλλά τι ? :confused: Στις typhoon & NDT Roms έχω δει και 1mA :) Όταν λες σε όλες τις Nand Roms εννοείς ότι με τις SD δεν έχεις αυτό το πρόβλημα; Γιατί οι SD Roms είναι σαφώς πιο ενεργοβόρες από τις Nand. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Εκτός απο την sense rom που προτείτενε πιο πάνω υπάρχουν άλλες δύο πολύ καλές :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1370936 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275119 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Εκτός απο την sense rom που προτείτενε πιο πάνω υπάρχουν άλλες δύο πολύ καλές :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1370936 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275119 an ειναι απαντηση στο δικο μου μυνημα, δεν θα ηθελα nand roms αλλα απο την sd Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 an ειναι απαντηση στο δικο μου μυνημα, δεν θα ηθελα nand roms αλλα απο την sd αυτή και αυτή Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 παιδες καλημέρα, Ποια νομιζετε οτι ειναι η καλυτερη adroid (απο sd) rom? Τη NexusHD2-Gingerbread V3.2a SD που σου προτείνει ο Γιώργος την χρησιμοποιούσα κι εγώ όσο ήμουνα σε SD Roms. Πολύ καλή, σταθερή και γρήγορη. Από SD μπορείς να δοκιμάζεις όποια Rom θέλεις χωρίς να χάσεις κάτι. Η διαδικασία είναι απλή. Βάζεις το φάκελο android στη root της κάρτας και μέσα από τα WM με file explorer τρέχεις τη Rom (πρώτα το clrcad.exe και μετά το Haret.exe). Μπορείς αν θέλεις να βάλεις και κάποιον Dual Boot Loader ούτως ώστε ανοίγοντας το τηλ. να μπορείς να επιλέξεις ποιό λειτουργικό θέλεις!:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Στις typhoon & NDT Roms έχω δει και 1mA :) Όταν λες σε όλες τις Nand Roms εννοείς ότι με τις SD δεν έχεις αυτό το πρόβλημα; Γιατί οι SD Roms είναι σαφώς πιο ενεργοβόρες από τις Nand. γενικά πάνω από μιαμιση με δύο μέρες δεν έχω δει nand με sd rom ήταν λίγο χειρότερα αλλά μη φανταστείς πολύ εσένα με φυσιολογική χρήση πόσο σε κρατάει . εγώ το έχω σαν δεύτερο τηλέφωνο και δεν το χρησιμοποιώ πολύ ( δεν μιλάω ) αλλά παρόλα αυτά ρουφάει . τώρα θα μου πεις ρε μεγάλε τρέχεις στο κινητό ότι λειτουργικό κυκλοφορεί θέλεις να είναι καλό και στην μπαταρία ? απλά λέω ότι αν βελτιωθεί στο θέμα της μπαταρίας γενικά θα είναι ότι καλύτερο γιατί από ρομ έχει φτάσει πιστεύω στο 100% Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Κοίτα το πολύ η λίγη χρήση είναι σχετικό και διαφέρει από άτομο σε άτομο. Γι αυτό είναι καλύτερα να γίνεται μέτρηση με νούμερα. Βάλε το battery monitor η το current widget για να δεις πόση κατανάλωση έχεις. Αν σε βγάζει δυο μέρες μια χαρά είναι. Διότι δυο μέρες (48 ώρες) σημαίνει: 1200mA / 48 = 25mA μέση κατανάλωση Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (edited) Με τοσες αλλαγες ρομ υπαρχει θεμα με την διατηρηση κωδικων, διαμορφωση αρχικων σελιδων που πρεπει να γινονται εξαρχης! Χρησιμοποιω το free titanium αλλα δεν κανει backup /restore κωδικων φορουμ, διαμορφωσης widgets στις αρχικες σελιδες...Σε παλαιοτερο ποστ ο bbbb ανεφερε ενα τροπο για διατηρηση των αρχικων σελιδων, αλλα ειναι αδυνατο να το βρω! Η πληροφορια ειναι σημαντικη αλλα οταν δεν μπορεις να την βρεις καθισταται αχρηστη, με συνεπεια να επαναλαμβανονται οι ιδιες ερωτησεις/απαντησεις και να γεμιζουν οι σελιδες κανοντας δυσκολη την παρακολουθηση του φορουμ. Προτεινω με την ευκαιρια της εισαγωγης του ICS στο HD2 να ανοιξει καινουργιο θεμα στο οποιο τα 2-3 πρωτα ποστς να μεινουν διαθεσιμα ωστε να καταχωρουνται χρησιμες βοηθειες η οτι μπορει να θεωρηθει σημαντικο, και να μην χανεται μεσα στις ατελειωτες σελιδες! Αυτό είναι το κείμενο του bbbb Το κράτησα στο dropbox για να το έχω πάντα διαθέσιμο ''Εχω γράψει και παλιότερα ένα τρόπο για να επανέρχονται στον launcher μέσω titanium και τα widget στον launcher. H διαδικασία είναι η εξής Απαραίτητη προϋπόθεση ο launcher που χρησιμοποιούμε να μην είναι ο default που έχει η ρομ 1.Εγκαθιστούμε από το μάρκετ το quick boot.Παίρνουμε από το titanium ένα full system+apps backup 2.Φορτώνουμε την νέα ρομ με καθαρή εγκατάσταση 3.Πάμε στο titanium και κάνουμε επαναφορά τις εφαρμογές μας με την επιλογή app+data,χωρίς όμως τον launcher. Θα δούμε ότι επανήλθαν τα εικονίδια των εφαρμογών μας αλλά στα widget θα βγάζει error 4.Mόλις τελειώσει,επαναφέρουμε και τον launcher και τον επιλέγουμε ως default 5.Πάμε πάλι στο titanium,βρίσκουμε την επιλογή application widgets ή widgets εφαρμογής και κάνουμε επαναφορά. 6.Κάνουμε reboot μέσω του quick boot και όταν επανέλθει στο λειτουργικό,θα έχουν φορτώσει και τα widgets. Mε αυτόν τον τρόπο σε ένα δεκάλεπτο έχω στημένο το τηλ σε νέα ρομ και είμαι χωρίς και force close..'' Ελπίζω να μην πειράζει αυτό το ποστ τον bbbb Και μια ερώτηση.Αν μια rom θέλει partition ας πούμε ελάχιστο 5-150-5 και εγώ περάσω 5-250-5 στο T-Mobile πειράζει; Αντίστοιχα αν περάσω 5-200-5 στο eu ; Edited December 1, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 ..... Και μια ερώτηση.Αν μια rom θέλει partition ας πούμε ελάχιστο 5-150-5 και εγώ περάσω 5-250-5 στο T-Mobile πειράζει; Αντίστοιχα αν περάσω 5-200-5 στο eu ; Αν βάλεις περισσότερο δεν πειράζει. Απλά χάνεις από το χώρο για τις εφαρμογές. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Αν βάλεις περισσότερο δεν πειράζει. Απλά χάνεις από το χώρο για τις εφαρμογές. Έχω όμως 1g partition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Το να βάλεις πολύ μεγαλύτερο partition από το ελάχιστο που ζητάει η κάθε Rom δεν εξυπηρετεί σε κάτι. Δεσμεύεις χωρίς λόγο περισσότερο από το χώρο της μνήμης. Μόνο αν θέλεις να το έχεις για μελλοντική χρήση (για άλλη Rom που τυχόν θα θέλει μεγαλύτερο partition) και να "γλυτώσεις" το φλασάρισμα του partition. Εγώ συνήθως βάζω 5-10mb παραπάνω. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Το να βάλεις πολύ μεγαλύτερο partition από το ελάχιστο που ζητάει η κάθε Rom δεν εξυπηρετεί σε κάτι. Δεσμεύεις χωρίς λόγο περισσότερο από το χώρο της μνήμης. Μόνο αν θέλεις να το έχεις για μελλοντική χρήση (για άλλη Rom που τυχόν θα θέλει μεγαλύτερο partition) και να "γλυτώσεις" το φλασάρισμα του partition. Εγώ συνήθως βάζω 5-10mb παραπάνω. Αυτό ακριβώς θέλω να κάνω. Να έχω ένα partition και να δοκιμάζω διάφορα πράγματα χωρίς να φλασάρω συνέχεια νέο partition. Σκέφτομαι να φλασάρω ένα 5-250-5 στο T-Mobile και να το αφήσω εκεί. Ξέχασα πριν να σημειώσω πως 1g έχω ext-partition στην κάρτα για τις εφαρμογές. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Συμφωνώ ότι το 250αρι για δοκιμές είναι ότι πρεπει Sent from my HTC HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Με ποια ρομ γίνεται αυτό; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk NDT GINGER v30.1 Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (edited) Λοιπόν μιας και μπήκα στην διαδικασία alpha-bet testing ΠΑΛΙ με το ics , και είμαι συνηθισμένος από τα μπαμ μπουμ ρεσταρτ death nosound noimage nonothing reboot etc :cry: etc :worry: :wacko: είπα να δοκιμάσω ενα super laggy sense build όπως του boxmax ... Και ιδου αισθάνθηκα πάλι "σαν το σπίτι μου ":rolleyes: την θαλπωρή:lol: και σιγουριά:D που νιώθει κανείς όταν γυρνάει σπίτι του:) στο S E N S E ένιωσα μια μελαγχολία και νοσταλγία :love: και έτσι τα κολλήματα και τα sense restart ήταν σαν χάδι ... χωρίς πλάκα χάζευα πιο πριν τα sensation xl & xe ... λέτε να είμαι άρρωστος ; Edited December 1, 2011 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Kαλησπερες. Λεω να δοκιμασω αυτο το repack της ICS http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1368305. Aς ελπισουμε να μην εχουμε κολληματα. Περισσοτερα σε λιγο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (edited) Kαλησπερες. Λεω να δοκιμασω αυτο το repack της ICS http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1368305. Aς ελπισουμε να μην εχουμε κολληματα. Περισσοτερα σε λιγο:) όπως είπε και ο Χρήστος καλύτερα να αφήσουμε να βγουν από τα beta τουλάχιστον αυτοί που πήραν γεύση από ics ... Edited December 1, 2011 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts