tafkapa1 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Παιδιά τα φώτα σας.. έχω android froyo 2.2 εδώ και πολύ καιρό. Όποτε είχα πρόβλημα με αυτό απλά είχα backup και με copy/paste όλα οκ. Χτες είπα να την αλλάξω με μια άλλη ver. Βρήκα και πέρασα την American Android 2.3. Δεν μου άρεσε όμως γιατί τα εικονίδια τα βγάζει πολύ μικρά. Τέλος πάντον. Όπως πάντα... ξαναέκανα paste την ver. που χρισημοποιώ εδώ και καιρό αλλά όταν πήγα να τρέψω το HARET. μου έβγαλε "Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα αρχείου. Δεν είναι υπογεγραμμένο με αξιόπιστο πιστοποιιτικό ή κάποια από τα στοιχεία του δεν μπορεί να βρεθεί.'' Έχω συνηθίσει το android και ψάχνω τρόπο να το επαναφέρω. Γνωρίζει κανείς τη έγινε και τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Κατά την πλοήγηση στο Marketplace, εμφανίζει μόνο τις 500 πρώτες εφαρμογές και δεν πάει παρακάτω, ζητώντας να συνδεθώ ξανά, αλλά δεν συνδέεται για να πάει παρακάτω. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Παιδιά τα φώτα σας.. έχω android froyo 2.2 εδώ και πολύ καιρό. Όποτε είχα πρόβλημα με αυτό απλά είχα backup και με copy/paste όλα οκ. Χτες είπα να την αλλάξω με μια άλλη ver. Βρήκα και πέρασα την American Android 2.3. Δεν μου άρεσε όμως γιατί τα εικονίδια τα βγάζει πολύ μικρά. Τέλος πάντον. Όπως πάντα... ξαναέκανα paste την ver. που χρισημοποιώ εδώ και καιρό αλλά όταν πήγα να τρέψω το HARET. μου έβγαλε "Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα αρχείου. Δεν είναι υπογεγραμμένο με αξιόπιστο πιστοποιιτικό ή κάποια από τα στοιχεία του δεν μπορεί να βρεθεί.'' Έχω συνηθίσει το android και ψάχνω τρόπο να το επαναφέρω. Γνωρίζει κανείς τη έγινε και τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ Aλλά αρχεία .exe μπορείς να τρέξεις στη συσκευή; Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=392087 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 (edited) Καλημέρα. Οσοι θέλετε να βελτιώσετε τους χρόνους χρήσης και αναμονής της μπαταρίας σας μπορείτε να κατεβάσετε το setcpu 2.2.4 http://img5.91huo.cn/soft/2010/12/21/3f3c7fa2aa0640e1823f5a82291308bc/30fa95dbe2814ba59d5b070f29a903f6.jpg και στο πρόγραμμα να κάνετε τις παρακάτω ρυθμίσεις ;) - Στην κεντρική καρτέλα : max 1190 min 245 governor = interactive - Στα profiles , ενεργοποιείτε (δημιουργείτε) τα παρακάτω : (1) Screen Off - Max 245 - Min 245 - Priority 100% - interactive (2) Battery <40% - Max 768 - Min 245 - Priority 80% - interactive - Στην καρτέλα advange : Min Sampling Rate = 50000 και apply - enable Επίσης στις ρυθμίσεις -> ADW launcher : screen preferences -> desktop scrolling speed around 50 - 100 drawer settings -> zoom effect speed 325 drawer settings -> fade app labels unchecked system prefernces -> scrolling cache auto Με αυτό το τρόπο το τηλέφωνο λειτουργεί όσο χρειάζεται και δεν σπαταλά ενέργεια με αποτέλεσμα να έχετε ικανοποιητική απόδοση της μπαταρίας σας Edited September 25, 2011 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tafkapa1 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Aλλά αρχεία .exe μπορείς να τρέξεις στη συσκευή; Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=392087 Ok thaks.. απλά έκανα ένα reset την συσκευή και όλα οκ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Καλημέρα. Οσοι θέλετε να βελτιώσετε τους χρόνους χρήσης και αναμονής της μπαταρίας σας μπορείτε να κατεβάσετε το setcpu 2.2.4 http://img5.91huo.cn/soft/2010/12/21/3f3c7fa2aa0640e1823f5a82291308bc/30fa95dbe2814ba59d5b070f29a903f6.jpg και στο πρόγραμμα να κάνετε τις παρακάτω ρυθμίσεις ;) - Στην κεντρική καρτέλα : max 1190 min 245 governor = interactive - Στα profiles , ενεργοποιείτε (δημιουργείτε) τα παρακάτω : (1) Screen Off - Max 245 - Min 245 - Priority 100% - interactive (2) Battery <40% - Max 768 - Min 245 - Priority 80% - interactive - Στην καρτέλα advange : Min Sampling Rate = 50000 και apply - enable Επίσης στις ρυθμίσεις -> ADW launcher : screen preferences -> desktop scrolling speed around 50 - 100 drawer settings -> zoom effect speed 325 drawer settings -> fade app labels unchecked system prefernces -> scrolling cache auto Με αυτό το τρόπο το τηλέφωνο λειτουργεί όσο χρειάζεται και δεν σπαταλά ενέργεια με αποτέλεσμα να έχετε ικανοποιητική απόδοση της μπαταρίας σας Μολις βρεθω σε καλυψη ιντερνετ, θα το δοκιμασω οπωσδηποτε Κοσμα... ευχαριστω προσωπικα.. Φιλάκια ρουφηχτά απο το ανδροϊδές HTC HD2 μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Οι cm7 roms έχουν στις ρυθμίσεις επιλογή για τη συχνότητα του επεξεργαστή.Προσωπικά θεωρώ ότι δεν είναι ανάγκη να έχεις τον επεξεργαστή υπερχρονισμένο στα 1190mhz για καθημερινή χρήση.Οσο για την ρύθμιση οθόνης όταν είναι κλειστή,ίσως κάνει δουλειά αλλά για να έχεις πραγματική οικονομία στην αναμονή,η μόνη λύση είναι να έχεις κλειστούς συγχρονισμούς καθώς και κλειστά wifi/data. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Οι cm7 roms έχουν στις ρυθμίσεις επιλογή για τη συχνότητα του επεξεργαστή.Προσωπικά θεωρώ ότι δεν είναι ανάγκη να έχεις τον επεξεργαστή υπερχρονισμένο στα 1190mhz για καθημερινή χρήση.Οσο για την ρύθμιση οθόνης όταν είναι κλειστή,ίσως κάνει δουλειά αλλά για να έχεις πραγματική οικονομία στην αναμονή,η μόνη λύση είναι να έχεις κλειστούς συγχρονισμούς καθώς και κλειστά wifi/data. Δεν διαφωνώ καθόλου για τον κλειστό συγχρονισμό. Στην περίπτωσή μου δεν μπορώ να κλείσω τον συγχρονισμό του Exchange Server. Γενικά όμως φαίνεται να καταναλώνει υπερβολική μπαταρία. Σήμερα μέσα σε μια ώρα έφαγε 14% με ανοιχτό συγχρονισμό καιρού ανά μία ώρα, Exchange μόλις έρχεται e-mail και συνδεδεμένο hands free με καλώδιο. Με την ίδια ακριβώς χρήση στα Windows Mobile έτρωγε 3-4% ... Μόνο και μόνο λόγω της μπαταρίας μου έρχεται να ξαναγυρίσω στα Windows. Όμως έχω συνηθίσει που βρίσκω εφαρμογές σχεδόν για ότι θέλω να κάνω και δεν μου πάει να ξαναβάλω Windows. Έκανα μόλις τις ρυθμίσεις που είπε ο kosmasgr και θα δω αύριο πως θα παέι. Με Sense rom πιστεύετε ότι θα έχει καλύτερη κατανάλωση; Τώρα έχω την NDT GINGER v16.0 . Σε σχέση με την Typhoon καταναλώνει πολύ λιγότερο αλλά σε σύγκριση με τα Windows Mobile εμφανώς περισσότερο. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Ωραία φαίνεται η NDT πές μας απο αυτονομία. Γενικά το ότι και να κάνουμε το κινητό καταναλώνει 1% ανά ώρα σε κατάσταση αναμονής ;) Απο εκεί και πέρα όσο ασχολείσαι μαζί του ρουφάει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Εγω οτι και να κανω μια μερα βγαζει..ολο το σκαλιζω B-) Sent from my ST15i using Tapatalk Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Ναι και μένα τόσο περίπου με την Typhoon 3.6.3 :-/ Μήπως είναι καιρός για καινούρια μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Πεδες εμενα το κινητο μου με την typhoon 2.6.2 καταναλώνετε παρα πολυ γρηγορα η μπαταρια αν το σκαλίζω εστω και λιγο!! δηλαδη σημερα το πρωη ειχα 79% μπαταρια και ενω δεν το πειραξα καθολου με το που μιλησα για κανενα 20' με διαφορους πειγε στο 55% ειναι λογικο; και επεισης οταν σερφαρω στο internet παλι καταναλωνη πολυ μπαταρια! μηπως καποιο προγραμμα που εχω μπορει να μου καταναλωνη πολυ μπαταρια; παντος αν δεν το πειραξω καθολου και το εχω σε αναμονη οντος 1% ανα ωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Πεδες εμενα το κινητο μου με την typhoon 2.6.2 καταναλώνετε παρα πολυ γρηγορα η μπαταρια αν το σκαλίζω εστω και λιγο!! δηλαδη σημερα το πρωη ειχα 79% μπαταρια και ενω δεν το πειραξα καθολου με το που μιλησα για κανενα 20' με διαφορους πειγε στο 55% ειναι λογικο; και επεισης οταν σερφαρω στο internet παλι καταναλωνη πολυ μπαταρια! μηπως καποιο προγραμμα που εχω μπορει να μου καταναλωνη πολυ μπαταρια; παντος αν δεν το πειραξω καθολου και το εχω σε αναμονη οντος 1% ανα ωρα!βαλε την 3.6.5 θα δεις διαφορά;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Μόλςι έβαλα και γώ NDT GINGER v16.0 . Πολύ καλή rom και η μπαταρία πολύ καλύτερη απόδοση από οποιαδήποτε typhoon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Σε τι είδους χρήση είναι καλύτερη; Αν αξίζει να την βάλω αντί για την typhoon 3.6.5.π.χ. με την typhoon 3.6.5 αυτή τη στιγμή είμαι στο 40% μπαταρία μετά από 18μισι ώρες με gmail να συγχρονίζει άμεσα,καιρός ανά 6 ώρες,twitter ανά 4 ώρες και χρήση οθόνης 2 ώρες και 10 λεπτά.Από αυτές τις 2 ώρες και 10 λεπτά,τα 20 λεπτά ήταν χρήση gps,τα 40 λεπτά χρήση internet με 3g(μόλις έκανα την δουλειά μου,το γύρισα σε 2g) και τα υπόλοιπα χρήση ιντερνετ με wifi. Με αυτή την χρήση πιστεύεις ότι αξίζει να βάλω την ndt αντί της typhoon; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Οχι μείνε εκεί που είσαι ;) θα σου πώ μετά απο πλήρη φόρτιση. Προς το παρών φαίνεται οτι δεν πέφτει ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Το μονο που αφησα να συγχρονιζει ειναι το gmail. Καιρο και λοιπα mails τα εκλεισα. Η μπαταρια καπως λιγο καλυτερη, αλλα και παλι οχι λεοτουργικη. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Στο T-Mobile έχω typhoon 3.6.5 και στο ευρωπαϊκό americandroid την τελευταία. Και τα δυο τηλέφωνα με μια μέρα διάφορα μου παρουσίασαν το ίδιο πρόβλημα. Ξαφνικά δεν λειτουργουσε κανένας ήχος! Ούτε κλησης,ούτε μουσική ούτε τιποτα. Το πρόβλημα λύθηκε με απενεργοποίηση και ενεργοποίηση της συσκευής. Έχει συμβεί σε άλλον αυτο; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 (edited) Ναι αυτό είναι το γνωστό no sound bug.Αν ψάξεις στο xda στο θέμα του hd2,θα δεις πολλές αναφορές σε αυτό το θέμα.Σε κάποιους συμβαίνει έτσι απλά χωρίς αιτία (κυρίως σε gingerbread roms),σε άλλους αν προσπαθήσεις να δώσεις φωνητική εντολή μέσω bt ακουστικού.Σε μένα συμβαίνει μόνο με το bt ακουστικό,όταν προσπαθώ να δώσω φωνητική εντολή μέσω του ακουστικού.Λύνεται μετά από reboot.Επιβεβαιωμένη 100% λειτουργική λύση δεν υπάρχει.Μπορείς μόνο να δοκιμάσεις διάφορα libaudio.so αρχεία σε συνδυασμό με kernels http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1227784 αλλά τίποτε δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει 100% για πάντα Ερώτηση Χρησιμοποιούσε κάποιος στην typhoon την κάμερα και τώρα έχει βάλει την dorimanx http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1166948 ; "Διαφημίζει" ότι η κάμερα που έχει στην ρομ βγάζει καλύτερες photo.Κάποιος που χρησιμοποιεί την κάμερα,μπορεί να το επιβεβαιώσει αν βγάζει καλύτερες φώτο από την typhoon; Edited September 26, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Ναι αν το επιβεβαιωσει κανεις, τη βαζω κι εγω αυτη, γιατι της typhoon ειναι λιγο αθλια.. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 (edited) Ανεπιφύλακτα σου προτείνω την NDT Ginger v16.0. Πανέμορφη και μπαταρία κρατάει ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1013852 Χτες το βράδυ φόρτισα , φλάσαρα ξανά , σήμερα σκάλιζα το κινητό , 3G και ειμαι 50% τώρα :) Edited September 26, 2011 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Ωραία φαίνεται η NDT πές μας απο αυτονομία. Γενικά το ότι και να κάνουμε το κινητό καταναλώνει 1% ανά ώρα σε κατάσταση αναμονής ;) Απο εκεί και πέρα όσο ασχολείσαι μαζί του ρουφάει ;) Στις 8-9 το πρωί το έβγαλα από την φόρτιση και έβαλα ξυπνητήρι στις 4 μ.μ. Το ξυπνητήρι χτύπαγε περίπου 10 λεπτά. Όλες αυτές τις ώρες, μαζί με το ξυπνητήρι, έφαγε 7% μπαταρία. Με κανένα 20λεπτο τηλέφωνα και λίγο internet με 3G και wifi είμαι αυτή την στιγμή στο 37%. Τα e-mail του Exchange server έρχονται με το που σταλούν και ο συγχρονισμός του καιρού γίνεται ανά μία ώρα. Όλα αυτά με τις ρυθμίσεις που έχεις δώσει για το setcpu. Χωρίς αυτές τις ρυθμίσεις τώρα θα ήταν σχεδόν στο 20%. Σε τι είδους χρήση είναι καλύτερη; Αν αξίζει να την βάλω αντί για την typhoon 3.6.5.π.χ. με την typhoon 3.6.5 αυτή τη στιγμή είμαι στο 40% μπαταρία μετά από 18μισι ώρες με gmail να συγχρονίζει άμεσα,καιρός ανά 6 ώρες,twitter ανά 4 ώρες και χρήση οθόνης 2 ώρες και 10 λεπτά.Από αυτές τις 2 ώρες και 10 λεπτά,τα 20 λεπτά ήταν χρήση gps,τα 40 λεπτά χρήση internet με 3g(μόλις έκανα την δουλειά μου,το γύρισα σε 2g) και τα υπόλοιπα χρήση ιντερνετ με wifi. Με αυτή την χρήση πιστεύεις ότι αξίζει να βάλω την ndt αντί της typhoon; Μην το πεις ούτε του παπά ότι έχεις τέτοια αυτονομία μπαταρίας!!! Έχεις την εργοστασιακή μπαταρία ή την έχεις αλλάξει; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Εχω την εργοστασιακη μπαταρια. Sent from my HD2 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Ανεπιφύλακτα σου προτείνω την NDT Ginger v16.0. Πανέμορφη και μπαταρία κρατάει ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1013852 Χτες το βράδυ φόρτισα , φλάσαρα ξανά , σήμερα σκάλιζα το κινητό , 3G και ειμαι 50% τώρα :)Η μπαταρία όντος κραταει ποιο πολύ από την typhoon, αλλά όταν την είχα βάλει την δεύτερη μέρα μου είχε κάνει κάτι χαζά, τα όποια τα είχα πάθει για πρώτη φορά και την έβγαλα .αν θυμάμαι καλα είχε κολλήσει κάνα δυο φορές και η μια ήταν πάνω σε κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Δεν παρατήρησα κάτι. Μια χαρά πάει ;) Την έβαλες απο πάνω την rom ? Κανονικά θέλει fresh install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts