takisxx Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 (edited) βαλε και το currentwighet απο το market για να βλεπεις καταναλωση. μια καταναλωση 4mA ειναι το λογικο. Εμενα εστρωσε οταν αλλαξα την μαμα καρτα με μια SANDISK εμενα γιατι με αυτο το προγραμμα μου λεει 140 ma ενω δεν τρεχω τιποτα αλλο εκεινη την ωρα? edit: υπαρχει κανα καλο προγραμμα να μας λεει τι ακριβως τρεχει εκεινη την στιγμη? Edited November 7, 2010 by takisxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Υπάρχει αντιστοιχο με το NoData για ANDROID? Δεν χρειαζεται.Πας Ρυθμισεις / ασυρματα δικτυα / ξεκλικαρεις δικτυα κινητης και εισαι ΟΚ. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Ο λόγος που αναγκάζομαι να μην τρέχω android είναι το θέμα της μπαταρίας. Με το build που πρότεινες και το οποίο έκανα εγκατάσταση εχθές, έχω μείνει άφωνος, τόσο με τη λειτουργικότητα του αλλά κυρίως με την χαμηλή κατανάλωση του. Μέχρι στιγμής άντεξε περισσότερο απο τα wm και μάλιστα με συνεχή ενασχόληση. Θα το κρατήσω και επιτέλους θα τρέχω 24/7 android. χαιρομαι που βοηθησα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 edit: υπαρχει κανα καλο προγραμμα να μας λεει τι ακριβως τρεχει εκεινη την στιγμη? Υπάρχουν πολλοί Task Managers στο market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Υπάρχουν πολλοί Task Managers στο market. ποιον προτεινεις? θελω εναν που να μου λεει τι τρεχει αλλα και να μπορω και να το κλεισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Advance Task Killer free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 εμενα γιατι με αυτο το προγραμμα μου λεει 140 ma ενω δεν τρεχω τιποτα αλλο εκεινη την ωρα? edit: υπαρχει κανα καλο προγραμμα να μας λεει τι ακριβως τρεχει εκεινη την στιγμη? δεν ειναι φυσιολογικο... μαλλον φταιει η καρτα σου. Εμενα παρολο που οταν ξεκιναει στον task killer φαινονται ανοιχτα διαφορα προγραμματα, ειμαι 4-6ma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Την έβαλα κι εγώ αυτή τη ROM και είναι η πιο καλή που έχω δοκιμάσει μέχρι στγμής. Smooth και με όμορφα transitions. Απο κατανάλωση δεν ξέρω ακόμα. Ο task killer όμως δεν τρώει μπαταρία? Αλλωστε λένε οτι το Android κάνει μόνο του καλή διαχείρηση και δεν το χρειαζόμαστε. Τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Καλησπέρα! Το ότι τρέχουμε Android απο το HD2 είναι σούπερ και ευχαριστώ όλα τα παιδιά που βοήθησαν σε αυτό! Εγω έχω περάσει σε μια class 6 16 GB Sandisk την εκδοση mdj Froyo sense REVOlution 1.1 , με kernel hatarin r8 . Εχω την WM configuration της υπογραφής και έχω πάρα πολύ γρήγορη και bugfree λειτουργία Android εκτός απο 2 προβλήματα 1)Το σήμα του τηλεφώνου είναι σαφώς χειρότερο των WM, και συχνά χάνεται. 2) Το current widget με κλειστή οθόνη δείχνει μια κατανάλωση 10-11 mA η οποία εκτοξεύεται στα 350+ οταν δουλευω το κινητό.Πολύ δεν είναι? Και επίσης όποιος ξέρει 1)Θα ωφελήσει η αλλαγή kernel? Πως γίνεται? 2)Πως περνάω στην τρέχουσα 1.5 έκδοση του ίδιου build?Τί αλλάζω? 3)Σε τέτοια περίπτωση χρησιμοποιώ το Titanium? Ευχαριστώ από τώρα για τον χρόνο σας και :respect::respect: απο εμένα στους γνώστες!!! Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Αλλωστε λένε οτι το Android κάνει μόνο του καλή διαχείρηση και δεν το χρειαζόμαστε. Τι λέτε? Έτσι λένε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 εμενα γιατι με αυτο το προγραμμα μου λεει 140 ma ενω δεν τρεχω τιποτα αλλο εκεινη την ωρα? edit: υπαρχει κανα καλο προγραμμα να μας λεει τι ακριβως τρεχει εκεινη την στιγμη? για να παρεις 4-7mA πρέπει να αν ειναι η συσκευη σε κατασταση αναμονης (κλειστη οθονη) ,μολις το ξεκλειδωσεις (ρυθμησέ το να παιρνει μετρηση καθε 1-5 λεπτα πχ) , wif,gps,i bt off ,και να μην προσπαθει να παρει καποια ενημερωση απο net ,και τα widget να εχουν φορτωσει προηγουμενως φωτο & μειλ κλπ ... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 για να παρεις 4-7mA πρέπει να αν ειναι η συσκευη σε κατασταση αναμονης (κλειστη οθονη) ,μολις το ξεκλειδωσεις (ρυθμησέ το να παιρνει μετρηση καθε 1-5 λεπτα πχ) , wif,gps,i bt off ,και να μην προσπαθει να παρει καποια ενημερωση απο net ,και τα widget να εχουν φορτωσει προηγουμενως φωτο & μειλ κλπ ... ναι σωστα το παρατηρησα μετα .σε ευχαριστω παντος για την ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Δεν χρειαζεται.Πας Ρυθμισεις / ασυρματα δικτυα / ξεκλικαρεις δικτυα κινητης και εισαι ΟΚ. καλά που το ανέφερες φίλε μου γιατί αυτό το μήνα επειδή έτρεχα android μου ήρθαν επιπλέον 22 ευρώ από συνδέσεις στο internet Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 καλά που το ανέφερες φίλε μου γιατί αυτό το μήνα επειδή έτρεχα android μου ήρθαν επιπλέον 22 ευρώ από συνδέσεις στο internet Φτηνα την γλυτωσες...Εχω ακουσει για εκατονταδες ευρω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Δεν ξέρω τι φταίει σε μένα, αλλα αυτή η rom ρουφάει την μπαταρία πολυ γρήγορα. Απο πλήρη φόρτιση, σε 2 ώρες εχει φτάσει στο 87% χωρίς σκάλισμα και τηλεφωνήματα. Μήπως φταίει το task killer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Αν το εχεις βαλει να κανει kill αυτοματα , το πιθανοτερο ειναι να οφειλεται σε αυτο Βαλε το current widget και δες τι καταναλωση εχεις σε standby. Εμενα απο 100 σε 87% παει σε 12-15 ωρες σε standby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 καλημερα εχω βαλει εδω και 2 μερες αυτη τη version και δουλευει αψογα,μου τρωει τη μπαταρια πολυ γρηγορα ομως.εβαλα το current widget που λετε και με ρωταει: refresh widget every:ποσα λεπτα να γραψω αυτο γραφει 1 λεπτο, και μου εχει το write to log file ξεκλεικαρισμενο,να το κλικαρο η οχι.χρειαζεται κατι αλλο για να εχω λιγοτερη καταναλωση????? Γιατι το εχω βγαλει απο τι φορτιση απο τις 8 το πρωι και τωρα 1 το μεσημερι εχει φτασει στο 71 τα εκατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά μιας micro SDHC 16GB Class 6 για να τρέχει το android πιό άνετα και κυρίως για να αποθηκεύσω και τα αρχεία μου. Η ερώτηση μου είναι: Θα δω μεγάλη διαφορά με μια αντίστοιχη Class 4; Το android θα τρέχει πιό γρήγορα; Είμαι με μια SanDisk 2GB τώρα (νομίζω Class 1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 καλημερα εχω βαλει εδω και 2 μερες αυτη τη version και δουλευει αψογα,μου τρωει τη μπαταρια πολυ γρηγορα ομως.εβαλα το current widget που λετε και με ρωταει: refresh widget every:ποσα λεπτα να γραψω αυτο γραφει 1 λεπτο, και μου εχει το write to log file ξεκλεικαρισμενο,να το κλικαρο η οχι.χρειαζεται κατι αλλο για να εχω λιγοτερη καταναλωση????? Γιατι το εχω βγαλει απο τι φορτιση απο τις 8 το πρωι και τωρα 1 το μεσημερι εχει φτασει στο 71 τα εκατο. βαλτο να κανει ανανεωση καθε 1 λεπτο. ποσα mah σου βγαζει το current widget σε standby ? Το οτι το εβγαλες το πρωι και τωρα εχει 71% , απο μονο του δεν λεει τιποτα , δεν μπορω να ξερω τι χρηση του κανεις ... Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά μιας micro SDHC 16GB Class 6 για να τρέχει το android πιό άνετα και κυρίως για να αποθηκεύσω και τα αρχεία μου. Η ερώτηση μου είναι: Θα δω μεγάλη διαφορά με μια αντίστοιχη Class 4; Το android θα τρέχει πιό γρήγορα; Είμαι με μια SanDisk 2GB τώρα (νομίζω Class 1) Αν και ηθελα κι εγω να παω σε class6 και πανω , εχω αναθεωρησει γιατι διαβαζω πολλα κρουσματα με κρασαρισματα με class6 καρτες. Εγω προσανατολιζομαι για class4 kingston , που δεν αντιμετωπιζει τετοια προβληματα. Επεισης , για class 10 λενε οτι το hd2 μας , δεν μπορει να εκμεταλλευτει την επιπλεον ταχυτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Θα δω μεγάλη διαφορά με μια αντίστοιχη Class 4; Εν ολίγοις... όχι, δεν θα δεις μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε class4 και class6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Τέλεια! Η διαφορά τιμής είναι σημαντική, οπότε πάμε για class 4. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 βαλτο να κανει ανανεωση καθε 1 λεπτο. ποσα mah σου βγαζει το current widget σε standby ? Το οτι το εβγαλες το πρωι και τωρα εχει 71% , απο μονο του δεν λεει τιποτα , δεν μπορω να ξερω τι χρηση του κανεις ... Αν και ηθελα κι εγω να παω σε class6 και πανω , εχω αναθεωρησει γιατι διαβαζω πολλα κρουσματα με κρασαρισματα με class6 καρτες. Εγω προσανατολιζομαι για class4 kingston , που δεν αντιμετωπιζει τετοια προβληματα. Επεισης , για class 10 λενε οτι το hd2 μας , δεν μπορει να εκμεταλλευτει την επιπλεον ταχυτητα φιλε μου τωρα η μπαταρια ειναι στο 53% και δειχνει το current widget 289mA ειναι καλο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Εγώ πάντως την βγάζω και βάζω την παλιά μου rom γιατί μένω χωρίς μπαταρία. Ομορφη rom αλλα τι να το κάνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 (edited) φιλε μου τωρα η μπαταρια ειναι στο 53% και δειχνει το current widget 289mA ειναι καλο??? 289mah σου βγαζει οταν το εχεις σε standby και το ανοιγεις ? Η με την οθονη ανοιχτη να ασχολεισαι ? Αν ειναι στην πρωτη περιπτωση ειναι παρα πολυ Αν ειναι η 2η , ειναι φυσιολογικο. Εν ολιγοις αν θες να δεις ποσο καταναλωνει σε standby , κλεισε την οθονη κ αστο 2 λεπτα , εχοντας κλεισει wifi gps bluetooth klp , μολις το ανοιξεις μετα τα 2 λεπτα , δες τι σου γραφει το widget Μια λογικη καταναλωση σε standby με αυτη τη ρομ , ειναι μεταξυ 6-11 mah Εγώ πάντως την βγάζω και βάζω την παλιά μου rom γιατί μένω χωρίς μπαταρία. Ομορφη rom αλλα τι να το κάνεις? φιλε μου κατι κανεις λαθος , εμενα η ζωη της μπαταριας ειναι παρομοια με αυτη των WM Edited November 8, 2010 by ioathe Διπλό post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 289mah σου βγαζει οταν το εχεις σε standby και το ανοιγεις ? Η με την οθονη ανοιχτη να ασχολεισαι ? Αν ειναι στην πρωτη περιπτωση ειναι παρα πολυ Αν ειναι η 2η , ειναι φυσιολογικο. Εν ολιγοις αν θες να δεις ποσο καταναλωνει σε standby , κλεισε την οθονη κ αστο 2 λεπτα , εχοντας κλεισει wifi gps bluetooth klp , μολις το ανοιξεις μετα τα 2 λεπτα , δες τι σου γραφει το widget Μια λογικη καταναλωση σε standby με αυτη τη ρομ , ειναι μεταξυ 6-11 mah φιλε μου ειχες δικιο 9mah μου δειχνει.τωρα ειναι στο 44% εσενα ποσο σου κραταει η μπαταρια σε φυσιολογικη λειτουργια?????/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts