Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπον μετα απο πολυ ταλαιπωρια... μονο η mattcleo 1.8 παιζει σε ολα τα wireless... οτι kernel και να αλλαξα σε αλλες που με αρεσαν wifi ΔΕΝ ΕΙΔΑ !!!!και ρωταω υπαρχει τροπος να κανουμε ενα φρανκνσταιν build του mdjay evosense 1.8 που ειναι πανεμορφη με τα στοιχεια της mattc 1.8 για να παιζει το wifi??? μπορει κανενας να καθοδηγησει βημα βημα τι κανουμε????

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατέβασε τον root explorer ή τον gpc super manager που σου δίνει root πρόσβαση.Πήγαινε στο /system/lib/modules και αντέγραψε στην κάρτα τα αρχεία bcm4329.ko και tun.ko

Επειτα στο φάκελο που έχεις την mdjaey αντέγραψε το zimage της mattc 1.8 και κάνε την διαδικασία που έγραψα πιο πάνω για την αντιγραφή των ko αρχείων στο build που θέλεις.Πιο πιθανό είναι να πρόκειται για κάποια παράμετρο του kernel,παρά για το ίδιο το build.Οπότε ίσως να μπορεί να κάνω revert σε εκείνο το σημείο το wifi και ταυτόχρονα να προσθέσω και τις νέες λειτουργίες.

Επειδή πιο πάνω έγραψες ότι δεν μπορείς να μπεις σε ανοιχτά wifi δίκτυα,τι είδους ανοιχτά δίκτυα είναι αυτά;Δοκίμασα με τον kernel στο ανοιχτό δίκτυο του δήμου Κοζάνης και λειτουργεί κανονικά.

εγώ πάλι αν και με stock rom , με τα wifi δεν είχα πότε πρόβλημα με όλα τα build που χρησιμοποίησα , έβαλα και την omega μάλλον έχω ησυχάσει από όλα τ' άλλα...(εκτος του gmail ... ίδωμεν)

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Επειδή πιο πάνω έγραψες ότι δεν μπορείς να μπεις σε ανοιχτά wifi δίκτυα,τι είδους ανοιχτά δίκτυα είναι αυτά;Δοκίμασα με τον kernel στο ανοιχτό δίκτυο του δήμου Κοζάνης και λειτουργεί κανονικά.

το ιδιο ζορι τραβαω και γω... πιο παλια με matc τωρα με mdjay ειναι αδυνατον να δω το wifi στο flocafe...

περνα απ' εξω απο ενα στην κοζανη , κανε το πειραμα , και πες μας !!!

υ.γ. γιατι δεν μου ερχονται ολα τα sms???

Ας τα παρουμε απο την αρχη...

φοράω 1.66 στοκ rom

ραδιο ειχα 2.12.50.2_2 και χτες εβαλα 2.14.50,04 αλλα δεν εχει να κανει τιποτα το διαφορετικο...

Τώρα ιντερνετ μοιραζω σπιτι απο ενα καλο ρουτερ της belkin N+ αυτο έχει open το δικτυο δηλαδη ειναι σε hotel mode δεν ζηταει password πατας connect και τελος ολα παιζουν...(και ναι δεν μπαινει η γειτονια γιατι μενω εκτος πολης χααχαχαχχ) .Το Router ειναι και Β και G compatible ταυτοχρονα. Επίσης έχω το κλασσικο modem του connx baudtec το οποιο εχει και αυτο αν θελω wireless G.

Στο ανδροιδ τωρα... ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ VERSION βλεπουν ιντερνετ με το wireless απο το baudtec αλλά καμία με το wireless tou Belkin... και εξηγουμαι: βλέπουν το Belkin κανουν connect παιρνουν ip , αλλά απο συνδεση τα @@@ μου. Με το baudtec βαζεις το default wep και εισαι αρχοντας. ΜΟΝΟ η mattc 1.8 και ΜΟΝΟ αυτη παίζει με το BELKIN και μαλιστα σφαιρα...

Θα μου πείτε τώρα καλα μωρε Μ@@@@ΚΑ και γιατι δεν χρησιμοποιεις το Baudtec ??? H απάντηση είναι οτι το ΒELKIN καλυπτει ΟΛΟ το σπιτι και τους 3 οροφους + . Αυτή την στιγμή κατέβασα τον κερνελ σου bbbb και τον περασα στην matcc 1.8. Wifi εχω μια χαρα!!! ΔΕΝ είναι θέμα κερνελ αρα!!!!! και ειναι σίγουρο πως άλλαξε ο κερνελ γιατι αν περασατε την mattc 1.8 ξερετε ολοι πως στάει γραφικα κατα το boot... ενώ τώρα με του bbbb ton kernel ( απο το 1ο rar) Βγάζει μια οθόνη που γράφει htc . Οπότε λοιπον Έχουμε καμιά ιδέα για το τι ρυθμιση έχει κάνει αυτός στο wifi κομμάτι και παίζει παντου αφου δεν είναι ο κερνελ?? ή τι μπορούμε να ξηλώσουμε για να το κανουμε τεστ με αλλο build.??? Παρεπιπτώντος ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ με την mdeejay 1.8 revo ειναι πανέμορφη θα την κουμπωνα ανετα σαν μόνιμη αν και δεν έχω βρει τρόπο ακόμη σε ανδροιδ να βγαζει την μπαρα στις επαφες δεξια όπως στα wm και να μου βγάζει τις γιορτες και γενέθλια κάτω από το ρολόι και τον καιρό όπως στα cookies 1.8 σε wm. Επίσης πρεπει να βρω τρόπο να αυξήσω τα screens του home στα δροιδ....

Ένας απλός επεξηγηματικός οδηγός για τη λειτουργία του android, που βαζει σε τάξη αρκετά πράγματα που τουλάχιστον εγώ είχα μπερδεμένα στο μυαλό μου.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=813434

1) Note 8

2) Note III

Ας τα παρουμε απο την αρχη...

φοράω 1.66 στοκ rom

ραδιο ειχα 2.12.50.2_2 και χτες εβαλα 2.14.50,04 αλλα δεν εχει να κανει τιποτα το διαφορετικο...

Τώρα ιντερνετ μοιραζω σπιτι απο ενα καλο ρουτερ της belkin N+ αυτο έχει open το δικτυο δηλαδη ειναι σε hotel mode δεν ζηταει password πατας connect και τελος ολα παιζουν...(και ναι δεν μπαινει η γειτονια γιατι μενω εκτος πολης χααχαχαχχ) .Το Router ειναι και Β και G compatible ταυτοχρονα. Επίσης έχω το κλασσικο modem του connx baudtec το οποιο εχει και αυτο αν θελω wireless G.

Στο ανδροιδ τωρα... ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ VERSION βλεπουν ιντερνετ με το wireless απο το baudtec αλλά καμία με το wireless tou Belkin... και εξηγουμαι: βλέπουν το Belkin κανουν connect παιρνουν ip , αλλά απο συνδεση τα @@@ μου. Με το baudtec βαζεις το default wep και εισαι αρχοντας. ΜΟΝΟ η mattc 1.8 και ΜΟΝΟ αυτη παίζει με το BELKIN και μαλιστα σφαιρα...

Θα μου πείτε τώρα καλα μωρε Μ@@@@ΚΑ και γιατι δεν χρησιμοποιεις το Baudtec ??? H απάντηση είναι οτι το ΒELKIN καλυπτει ΟΛΟ το σπιτι και τους 3 οροφους + . Αυτή την στιγμή κατέβασα τον κερνελ σου bbbb και τον περασα στην matcc 1.8. Wifi εχω μια χαρα!!! ΔΕΝ είναι θέμα κερνελ αρα!!!!! και ειναι σίγουρο πως άλλαξε ο κερνελ γιατι αν περασατε την mattc 1.8 ξερετε ολοι πως στάει γραφικα κατα το boot... ενώ τώρα με του bbbb ton kernel ( απο το 1ο rar) Βγάζει μια οθόνη που γράφει htc . Οπότε λοιπον Έχουμε καμιά ιδέα για το τι ρυθμιση έχει κάνει αυτός στο wifi κομμάτι και παίζει παντου αφου δεν είναι ο κερνελ?? ή τι μπορούμε να ξηλώσουμε για να το κανουμε τεστ με αλλο build.??? Παρεπιπτώντος ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ με την mdeejay 1.8 revo ειναι πανέμορφη θα την κουμπωνα ανετα σαν μόνιμη αν και δεν έχω βρει τρόπο ακόμη σε ανδροιδ να βγαζει την μπαρα στις επαφες δεξια όπως στα wm και να μου βγάζει τις γιορτες και γενέθλια κάτω από το ρολόι και τον καιρό όπως στα cookies 1.8 σε wm. Επίσης πρεπει να βρω τρόπο να αυξήσω τα screens του home στα δροιδ....

Δηλαδή έβαλες τον kernel μου και λειτουργεί κανονικά και το wifi N;

Στο ρωτώ γιατί από ότι είδα στον κώδικα στο http://www.gitorious.com/linux-on-wince-htc το wifi N δεν είναι ενεργοποιημένο

Δηλαδή έβαλες τον kernel μου και λειτουργεί κανονικά και το wifi N;

Στο ρωτώ γιατί από ότι είδα στον κώδικα στο http://www.gitorious.com/linux-on-wince-htc το wifi N δεν είναι ενεργοποιημένο

εγώ έβαλα το δίκό σου kernel αλλά δεν ξέρω αν έκανα

καλά τη διαδικασία . αντικατέστησα στο build το zimage

και με τον root explorer έβαλα τα δύο τα ρχεία με κατάληξη

.ko στο system/lib/modules έτσι δεν γίνετε η αλλαγή kernel ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Nαι σωστά το έκανες.Γίνεται είτε με root explorer,είτε με τους φακέλους κατά την εκκίνηση

αν θέλουμε να πάμε από την mdeejay 1.7 στην mdeejay1.9 (πχ) χωρίς να σβήνουμε -γράφουμε ποιά αρχεία από την νεώτερη αντικαθιστούμε στην παλιά ; εαν γίνεται βέβαια ή θέλει clean setup ;

επίσης τρέχοντας build που "έστησα" με την stock rom δεν σηκώνουν τον ήχο (είχα αναφέρει παλιώτερα με την στοκ ,πως αν φύγω στο αθόρυβο απο τα wm τώτε μόνο έχω ήχο στα android )

2o θέμα είναι πως αλλάζοντας λειτουργικό βρίσκω αλλαγμένη και την ημερομηνία κατα πολύ ίσως κάποιους μήνες ή και έτος :wacko::wacko: (από τώτε που άλλαξα ρομ στα wm )

Aν πρόκειται για build-αναβάθμιση παίρνεις από το παλιό το data.img και το βάζεις στο καινούριο και έτσι έχεις τις εφαρμογές-ρυθμίσεις σου

Για την ημερομηνία κάποιες φορές μου το έκανε και μένα αλλά δεν βρήκα την αιτία.Κάποια στιγμή γυρνώντας στα wm η ημερομηνία είχε πάει 5 δεκεμβρίου 2040!!!

Aν πρόκειται για build-αναβάθμιση παίρνεις από το παλιό το data.img και το βάζεις στο καινούριο και έτσι έχεις τις εφαρμογές-ρυθμίσεις σου

Για την ημερομηνία κάποιες φορές μου το έκανε και μένα αλλά δεν βρήκα την αιτία.Κάποια στιγμή γυρνώντας στα wm η ημερομηνία είχε πάει 5 δεκεμβρίου 2040!!!

για το πρώτο εννοουσα το αντιθετο "έχω την 1.7 μεσα (hd2) και θέλω να την κανω 1.9 χωρίς να φορτώσω όλο το πακέτο που κατέβασα "

για το αλλο , διαβαζω στο θέμα των omega ότι κάποιοι έχουν κάποιο πρόβλημα με την ημερομηνία , μήπως είναι και θέμα ρομ ....

bbbb αυτη την στιγμη που μιλάμε έχω mattc 1.8 με τον δικο σου κερνελ... όπως σου είπα εχουν φύγει και τα σπασμένα γραφικα που κανει η mattc 1.8 κατα το boot της.... και Ω ΝΑΙ έχω wifi N κατω απο 3 ορόφους και κατι τόνους μπετον... αλλά αυτες οι μαγκιές μόνο με τον matcc 1.8 δυστυχώς... γιατι εχουν βγει τόσες ωραίες εκδοσεις...

θέλω με το titanium back up

να πάρω back up έτσι ώστε

όταν αλλάξω build να επαναφέρω

τις εφαρμογές στο νέο build.

μπορώ να πάρω συνολικό back up

για όλες τις εφαρμογές ή πρέπει να

πάρω για κάθε εφαρμογή ξεχωριστό

back up? στη κάρτα σε ποιο σημείο

αποθηκεύονται?

οκ φίλε μου σε ευχαριστώ

έχουμε κανένα νέο με την nand rom

και τα windows 7 για το HD 2 ?

ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΠΕΛΩΡΙΕ bbbb ΕΚΑΝΕΣ ΘΑΥΜΑ ΠΑΛΙ !!!!!

Λοιπόν το τεστ build ΔΟΥΛΕΥΕΙ !!!!!! WIFI N+ Σε ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ !!!! ΚΑΙ Preview ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΑΣ photos χωρις να βγαζει βλακειες !!! ΤΑΧΥΤΑΤΗ επισης !!!

αχχααχαχχ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ ΛΕΜΕ ... τωρα θα σε αγκαρεψουμε να μας πεις τι μαγικο τρικ εκανες μπας και δω καμια mdeejay 2.0 revo να παιζει και στο κινητο μου με wifi...

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ !!!!

ps στο startup txt εχεις path android2 αλλα το πηρα γραμμη και το αλλαξα σε Android ...

mdeejay 2.0 revo ΚΥΡΙΟΙ παίζει wifi N χωρις πατεντες !!! Πρώτη Version του Μdeejay που παιζει σωστα... διαβασα οτι ειναι PPP only οπως η matcc 1.8 ... ε ρε ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !! τα animation φερνουν δακρυα χαρας στα ματια μου....

mdeejay 2.0 revo ΚΥΡΙΟΙ παίζει wifi N χωρις πατεντες !!! Πρώτη Version του Μdeejay που παιζει σωστα... διαβασα οτι ειναι PPP only οπως η matcc 1.8 ... ε ρε ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !! τα animation φερνουν δακρυα χαρας στα ματια μου....

+100000000000000000000000 :D

The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE!

P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853

Αντώνης.

HTC Sync 3.0 λειτουργει απροβλημάτιστα με την revo 2.0 και συγχρονίζει τα παντα ( χααχαχχα μεχρι που βρήκε στην 1η χρηση το κινητο σαν HD2 και οχι σαν Desire η κάτι αλλο !!!)

Πρόβλημα 1ο Στις επαφές ενώ έχει την μπαρίτσα αλφαβητικά για τις επαφες... ΔΕΝ βγάζει ελληνικούς Χαρακτήρες κατα το συρσιμο δηλαδη έχει ΑΒCDE κτλ αλλά όχι και ΑΒΓ ενώ είναι FULL ελληνική ...??? καμιά ιδέα κανείς ?? αλλάζει αυτό ???

HTC Sync 3.0 λειτουργει απροβλημάτιστα με την revo 2.0 και συγχρονίζει τα παντα ( χααχαχχα μεχρι που βρήκε στην 1η χρηση το κινητο σαν HD2 και οχι σαν Desire η κάτι αλλο !!!)

Πρόβλημα 1ο Στις επαφές ενώ έχει την μπαρίτσα αλφαβητικά για τις επαφες... ΔΕΝ βγάζει ελληνικούς Χαρακτήρες κατα το συρσιμο δηλαδη έχει ΑΒCDE κτλ αλλά όχι και ΑΒΓ ενώ είναι FULL ελληνική ...??? καμιά ιδέα κανείς ?? αλλάζει αυτό ???

Yπαρχει τετοια μπαρα σε καμια συσκευη? Ακομα και στο galaxy δεν υπαρχει και χρησιμοποιω το search people google οπου βαζω τα πρωτα γραμματα και ετοιμος!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Ωραία.Τότε δε χρειάζεται να ασχοληθούμε άλλο με πατέντες,πάνω στην πατέντα που λέγεται hd2 με android :lol:

υπάρχει... και μάλιστα μια multi interface ενος κινεζου στους xda έχει ακριβώς τις επαφες όπως στα wm ... το θέμα είναι να βρούμε ποιο προγραμματακι έχει εξτρα βαλμένο πάνω ....