nikos719 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 (edited) παιδιά εγώ πλέον δεν μπορώ να τρέξω καμία android ρομ. δεν ξέρω τον λόγο αλλά μόλις τρέχω τον HaReT.exe φορτώνουν όλα τα αρχεία και κάνει και database αλλά μόλις πάει να φορτώσει και να μπει στο loggon screen κάνει restart και μπάινει από τον περιβάλλον των windows.τα στοιχεία του λογισμικού του τηλεφώνου μου αναγράφονται στην θέση της υπογραφής μου. επίσης να αναφέρω πως έχω δοκιμάσει τον συνδυασμό του darkstone (δηλαδή rom : Miri's 6.5 V17 radio : 2.10.50.26) αλλά και πάλι έκανε τα ίδια.δεν έτρεχε.προσπάθησα να βάλω την artemis μπας και μπορούσα να καταφέρω κάτι αλλά και πάλι δεν έγινε κάτι. να σημειώσω πως τα κάνω όλα σωστά ως προς την τοποθέτηση των αρχείων android στην κάρτα μου SD. τι μπορώ να κάνω βρε παιδιά?έχω χάσει την μπάλα τώρα τελευταία... Edited August 24, 2010 by nikos719 Παράθεση My Phone: HTC HD2,HTC Desire,HTC Desire HD My Rom...: X My Radio.: 2.15.50.14 Android...: Mdjs CyanogenMod 7 2.4 Nand On Magldr 1.12 Or Windows phone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 παιδιά εγώ πλέον δεν μπορώ να τρέξω καμία android ρομ. δεν ξέρω τον λόγο αλλά μόλις τρέχω τον HaReT.exe φορτώνουν όλα τα αρχεία και κάνει και database αλλά μόλις πάει να φορτώσει και να μπει στο loggon screen κάνει restart και μπάινει από τον περιβάλλον των windows.τα στοιχεία του λογισμικού του τηλεφώνου μου αναγράφονται στην θέση της υπογραφής μου. επίσης να αναφέρω πως έχω δοκιμάσει τον συνδυασμό του darkstone (δηλαδή rom : Miri's 6.5 V17 radio : 2.10.50.26) αλλά και πάλι έκανε τα ίδια.δεν έτρεχε.προσπάθησα να βάλω την artemis μπας και μπορούσα να καταφέρω κάτι αλλά και πάλι δεν έγινε κάτι. να σημειώσω πως τα κάνω όλα σωστά ως προς την τοποθέτηση των αρχείων android στην κάρτα μου SD. τι μπορώ να κάνω βρε παιδιά?έχω χάσει την μπάλα τώρα τελευταία... κανε reformat την sdcard σου και ξαναβαλε τα αρχεια μεσα απο τον υπολογιστη σε fat32 και χωρις να ειναι τσεκαρισμενη η γρηγορη διαμορφωση. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos719 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 (edited) κανε reformat την sdcard σου και ξαναβαλε τα αρχεια μεσα απο τον υπολογιστη σε fat32 και χωρις να ειναι τσεκαρισμενη η γρηγορη διαμορφωση. Βασίλη δουλεύει,το έκανα 2-3 φορές και δούλεψε.. σ ευχαριστώ πολύ φίλε... εάν έχω κάποιο πρόβλημα στην συνέχεια θα το ποστάρω εδώ.. ευχαριστώ πολύ και πάλι και συγνώμη που γίνομαι σπαστικός με τις ερωτήσεις μου όλη την ώρα... εκτος απο αυτην υπαρχει αλλη ελληνικη για δοκιμη? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων ναι υπάρχει φίλε και έχει το πιο κορυφαίο περιβάλλον απ'όλες.θα την βρεις εδώ: http://gamesquare.co.uk/froyostone.htm Edited August 24, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση My Phone: HTC HD2,HTC Desire,HTC Desire HD My Rom...: X My Radio.: 2.15.50.14 Android...: Mdjs CyanogenMod 7 2.4 Nand On Magldr 1.12 Or Windows phone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 @bbbb αν θυμάσαι δεν μπόρεσα να τρέξω καμία rom ,το πρόβλημα ήταν στην κάρτα μνήμης, είχα μια ίδια με αυτήν που φοραει μαμά το hd2και όμως δεν τις έτρεχε και πάνω που είπα να τα παρατήσω, μου ήρθε επιφοίτηση χωρίς να κάνω format την μαμά έτρεξε κανονικά ,είναι να τρελαθείς μερικές φορές, Τωρα δεν μου δουλεύει ο φακός έχω την kernel 2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Ανάλογα το build δε δουλεύει ο φακός.Με τiς τελευταίες του mattc 1,5b και τη σημερινή 1.6 λειτουργεί το φλας ως φακός. Παρόλα αυτά αν βαριέσαι να ξαναστήνεις,δοκίμασε από το market την εφαρμογή nexus one torch Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Ανάλογα το build δε δουλεύει ο φακός.Με τiς τελευταίες του mattc 1,5b και τη σημερινή 1.6 λειτουργεί το φλας ως φακός. Παρόλα αυτά αν βαριέσαι να ξαναστήνεις,δοκίμασε από το market την εφαρμογή nexus one torchΕυχαριστώ, προς το παρών δε πειράζω τίποτα, αμάν έκανα να δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos719 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 και πάλι τα ίδια κολπάκια μου κάνει. την πρώτη φορά που θα ανοίξω το android όλα καλά και ωραία αλλά αν την κλείσω και προσπαθήσω να την ξανά ανοίξω δεν ανοίγει και μένει στο φόρτωμα των αρχείων... :( καμιά βοήθεια? Παράθεση My Phone: HTC HD2,HTC Desire,HTC Desire HD My Rom...: X My Radio.: 2.15.50.14 Android...: Mdjs CyanogenMod 7 2.4 Nand On Magldr 1.12 Or Windows phone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 και πάλι τα ίδια κολπάκια μου κάνει. την πρώτη φορά που θα ανοίξω το android όλα καλά και ωραία αλλά αν την κλείσω και προσπαθήσω να την ξανά ανοίξω δεν ανοίγει και μένει στο φόρτωμα των αρχείων... :( καμιά βοήθεια? Καλημερα, τι καρτα χρησιμοποιεις? ποση χωριτηκοτητα εχει? Δοκιμασε πρωτα αυτο που σου ειπα παραπανω και μετα υπαρχει και το εξης θεμα: Aν τα android τα εχεις μεσα σε φακελο "android" δοκιμασε να τα γραψεις XYMA ολα στην καρτα! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos719 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 καλημέρα και από μένα! χρησιμοποιώ μια Sandisk MicroSD 2GB.. η Froyostone By Darkstone ούτως η άλλως θα πρέπει να ναι στην root της SDcards' σου αλλιώς δεν ξεκινάει καθόλου.Εγώ τα αρχεία του android τα τοποθετώ στην root τρέχω το android και αν κάνω επανεκκίνηση δεν μου την ξανανοίγει... Παράθεση My Phone: HTC HD2,HTC Desire,HTC Desire HD My Rom...: X My Radio.: 2.15.50.14 Android...: Mdjs CyanogenMod 7 2.4 Nand On Magldr 1.12 Or Windows phone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 καλημέρα σε όλους. από χθες με την βοήθεια του βασίλη ( να είσαι καλά) το κινητό μου τρέχει android. μία ερώτηση μόνο να κάνω . πως μπορώ να μεταφέρω τις επαφές από το wmobile στο android ? τις έχω περασμένες στο Outlook προσπαθώ να το συγχρονίσω με το HTC sync αλλά δεν συγχρονίζει( έχω κάνει την αλλαγή από τις ρυθμίσεις για να συνδέετε με το pc με το HTC sync) . καμιά ιδέα ή κανένας τρόπος με τις επαφές . παρεπιπτόντως έχω πάθει πλάκα με τα android απλά διαπίστωσα ότι καταναλώνει περισσότερη μπαταρία Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 καλημέρα σε όλους. από χθες με την βοήθεια του βασίλη ( να είσαι καλά) το κινητό μου τρέχει android. μία ερώτηση μόνο να κάνω . πως μπορώ να μεταφέρω τις επαφές από το wmobile στο android ? τις έχω περασμένες στο Outlook προσπαθώ να το συγχρονίσω με το HTC sync αλλά δεν συγχρονίζει( έχω κάνει την αλλαγή από τις ρυθμίσεις για να συνδέετε με το pc με το HTC sync) . καμιά ιδέα ή κανένας τρόπος με τις επαφές . παρεπιπτόντως έχω πάθει πλάκα με τα android απλά διαπίστωσα ότι καταναλώνει περισσότερη μπαταρία BILLY δες εδω αν δεν το καταλαβεις τι και πως πες μου να σε παρω τηλεφωνο! http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=12118#outlook Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Για μεταφορά των επαφών υπάρχει ένα πρόγραμμα το Sprite Migrate για πληροφορίες στο link http://www.spritesoftware.com/products/migrate/how-does-it-work- είναι δωρεάν. καντο με αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 φιλοι μου καλησπερα ειδα οτι μπορει να μπει στο htc hd2 android μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος απο που να την κατεβασω να τη βαλω και εγω και πως?και αν υπαρχει ελληνικη γιατι αυτη με ενδιαφερει περισσοτερο. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Κοίταξες στο δεύτερο post αυτού του thread; Έχει κάποιους οδηγούς εκεί. Θα χρειαστεί να διαβάσεις λίγο. Εναλλακτικά... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=735 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 αν μπορεις να με βοηθησεις΄λιγο ποιο αναλυτικα ?????????αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι ελληνικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 αν μπορεις να με βοηθησεις΄λιγο ποιο αναλυτικα ?????????αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι ελληνικο αν βαριεσαι να διαβασεις λιγο ωστε να βοηθησεις λιγο εσυ ο ιδιος τον εαυτο σου....:O τοτε τι να πουν οι αλλοι?? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 αν μπορεις να με βοηθησεις΄λιγο ποιο αναλυτικα ?????????αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι ελληνικο Αν δεν μπορείς να καταλάβεις αυτά που διαβάζεις παραπάνω, δυστυχώς δεν είσαι έτοιμος για τέτοιες δοκιμές στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 έχω εδώ και μερικές μέρες android. έχω κατεβάσει κάποιες εφαρμογές. αν κλείσω το κινητό και μετά ξανατρέξω το android οι εφαρμογές που είχα κατεβάσει πριν φυσιολογικά δεν θα υπάρχουν έτσι δεν είναι ? το ίδιο δεν ισχύει και με τις επαφές ? Επίσης δεν μπορώ να συγχρονίσω το κινητό με το pc με το HTC sync. καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Οχι και οι επαφες και οι εφαρμογες ειναι στην θεση τους οπως και οτι παραμετροποιηση εκανες στα Android.Στην 1,6 καταφερανε μονο να συνδεσουν το κινητο με το HTC Syng αλλα θελει και καποιες εντολες που δινεις αν δεν κανω λαθος μεσω ενος προγραμματος στο pc.Περισσοτερα μια δυο σελιδες πισω η στους xda Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 προσπαθώ με το sprite migrate να περάσω τις επαφές στο κινητό οι κινήσεις που έχω κάνει είναι περασα το sprite migrate στο pc και πέρασα το spite migrate στο τηλέφωνο . στην επιφάνεια εργασίας έχω το αρχειο με μορφή .pib που περιέχει τις επαφές μου από το pim backup των windows. ανοίγω από το pc to sprite migrate με σκοπό να μετατρέψω το αρχειο των windows σε αναγνωρίσιμο αρχείο των android. στο step 1 πατάω και ψάχνω το αρχείο του pim backup σε κατάληξη .pib για να το μετατρέψω. το πρόβλημα είναι ότι ενώ το έχω στην επιφάνεια εργασίας το αρχείο πατώντασ στο πρόγραμμα δεν μπορώ να το βρω. καμιά ιδέα γιατί παιδεύομαι ώρα .έτσι δεν είναι η διαδικασία ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Πρέπει πρώτα να βάλεις το sprite migrate για wm στο hd2.με αυτό θα πάρεις το backup.το αρχείο image.smf που θα προκύψει το περνάς στην εφαρμογή του pc και το νέο αρχείο στο Android. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 πως μπορεις να βαλεις ενα τραγουδι mp3 που εχεις στη καρτα σου,να χτυπαει οταν σε περνουν τηλ?και αν μπορω το igo8 που εχω στη καρτα να το κανω να δουλεψει σε andriod αν γινεται. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Όχι δεν γίνεται το igo8 των wm να δουλέψει.χρειάζεται ειδική έκδοση igo,το igo motonav.για το τραγούδι βάλε το στο φάκελο media\UI\ringtones και μετά το επιλεγεις από τις ρυθμίσεις. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 (edited) Όχι δεν γίνεται το igo8 των wm να δουλέψει.χρειάζεται ειδική έκδοση igo,το igo motonav.για το τραγούδι βάλε το στο φάκελο media\UI\ringtones και μετά το επιλεγεις από τις ρυθμίσεις. ευχαριστω πολυ φιλε μου.να σε ρωτησω κατι ο καιρος σου δουλευει κανονικα?γιατι εμενα μαλλον δε μπορει να συνδεθει το κινητο στο ιντερνετ με vodafone ενω με την ομεγα δουλευε κανονα. τελικα δουλεψε φλασια εφαγε Edited August 28, 2010 by haritos14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Παιδια το εχετε δει αυτο ? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts