Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παντως Γιωργο,προσωπικα εχω απογοητευτει με το ποσο παιδικες ειναι οι εφαρμογες των android :O

καμια σχεση με την σοβαροτητα καποιων εφαρμογων του iphone η των wm...

η ανεξελεκτη ποσοτητα που υπαρχει σε market κλπ δεν δηλωνει ποιοτητα σε καμια περιπτωση :O

Το έχω πει και εγώ πολλές φορές, πως οι χιλιάδες εφαρμογές που υπάρχουν για το iphone και τώρα για το android είναι κατά την συντρηπτική πλειοψηφία τους άχρηστες.

Οι σοβαρές εφαρμογές, υπαρχουν πάντα και για windows mobile και αρκετές φορές ΜΟΝΟ για winmo (όπως το uptodate το καλύτερο ιατρικό πρόγραμμα, που υπάρχει μόνο σε winmo).

Γενικά αν θα έχω 100 εφαρμογές που θα μου υπολογίζουν το φιλοδωρημα που θα αφήσω, με αφήνει παντελώς αδιάφορο.

Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να χρειάζομαι και να μην την έχω.

1) Note 8

2) Note III

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649

αυτην ρε παιδια κατα καποιο τροπο δεν ειναι σαν να την φλασαρουμε?δεν νομιζω να μπαινει στην καρτα μνημης.καποιος με καλυτερα αγγλικα απο τα δικα μου ας το δει.νομιζω περναμε καποια αρχεια στην καρτα απο πριν και μετα ειναι σαν να βαζουμε ρομ.διορθωστε με αν κανω λαθος

αν δν κανω λαθος εχεις δικιο... κατεβαζω να τεσταρω και θα σας πω εντυπωσεις

αν δν κανω λαθος εχεις δικιο... κατεβαζω να τεσταρω και θα σας πω εντυπωσεις

περιμενουμε στην σειρα και οι υπολοιποι!κανε και εναν μινι οδηγο αν σου ειναι ευκολο

περιμενουμε στην σειρα και οι υπολοιποι!κανε και εναν μινι οδηγο αν σου ειναι ευκολο

Θα σας απογοητευσω παιδες αλλα αυτο δεν ειναι τιποτα αλλα απο μια WM ρομ η οποια ειναι Android Friendly! Δεν ειναι ρομ android που φλασαρεις στο κινητο σου! Απο ο,τι διαβαζω εδω φλασαρεις την WM ρομ, μετα πετας τα Android στην Storage Card, στην συνεχεια ακολουθεις την κλασσικη διαδικασια! Μην ανησυχειτε ομως. Πιστευω οτι δεν θα περασει πολυ καιρος μεχρι να φλασαρουμε την πρωτη μας Android Rom!!!

Προσωπικά δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήθελα το leo μου να τρέχει μόνο android,έτσι όπως είναι το android σήμερα.Ενώ τώρα που τρέχει από την κάρτα,μπορείς να έχεις και τα wm που λειτουργούν άριστα στη συσκευή μας.Στο επίπεδο που έχει φτάσει τώρα το android στο λεο,για τις δικές μου ανάγκες μου είναι πολύ καλό.Τα πράγματα που δε λειτουργούν,είναι αυτά που δε χρησιμοποιώ ή χρησιμοποιώ σπάνια ακόμη και στα wm. Edited by bbbb

Προσωπικά δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήθελα το leo μου να τρέχει μόνο android,έτσι όπως είναι το android σήμερα.Ενώ τώρα που τρέχει από την κάρτα,μπορείς να έχειwς και τα wm που λειτουργούν άριστα στη συσκευή μας.Στο επίπεδο που έχει φτάσει τώρα το android στο λεο,για τις δικές μου ανάγκες μου είναι πολύ καλό.Τα πράγματα που δε λειτουργούν,είναι αυτά που δε χρησιμοποιώ ή χρησιμοποιώ σπάνια ακόμη και στα wm.

Μαζι σου Χρηστο φιλε μου !

Ωραια για παιχνιδι τα ανδροειδη,αλλα δεν μπορουν να με καλυψουν οπως τα wm 6.5.x.

Παντως η 1.5 του mat ειναι τρομερη,σε σχεση με οτι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα,απο android στο λεο.

Send from my leo by froyo :p

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Χρηστο εχω παθει πλακα με την 1.5!

@tesalat

Κωστη,μαλλον βιαστηκες να χασεις λεφτα για αγορα ανδροειδους συσκευης!

Μπα δεν το βλέπω έτσι Δημητρη.

Το galaxy είναι μια αλλού ειδους συσκευή.

Αν είχε διαφορετικό Σχεδιασμο και λιγότερο πλαστικό, Μ ένα διαφορετικό όνομα, τώρα όλοι θα μιλουσατε γι αυτήν.

Χαίρομαι γιατί πολλά άρθρα σαν κι αυτό έρχονται να επιβεβαιώσουν την επιλογή μου.

http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500.php

Ναι μεν είναι λίγο αισιόδοξο υπέρ του galaxy, αλλά βάζοντας αυτά που εγώ βλέπω στην πράξη, αν είχε την εξωτερική εμφάνιση του iPhone 4 και είχε ένα Μήλο πάνω θα το θαύμασαν όλοι ανεξαιρέτως.

Όπως και να χει είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Θα ελεγα σ αυτούς που βιάστηκαν να μιλήσουν για φτηνοκατασκευη, το μικρό βάρος ήταν επιδίωξη.

Σε όσους βαριουνται να διαβάσουν όλο το άρθρο, ας ρίξουν μια ματιά στις φωτογραφίες σύγκρισης απόδοσης των οθονων και θα δείτε στην πράξη τι είναι αυτό που ενδιαφέρει το χρήστη.

Όλα τα αλλά είναι φιλολογιες που αφορούν επιστημονικούς αναλυτές και όχι χρήστες κινητών.

Άρχισαν όλοι με τις θεωρίες των "θεωριτικων":lol: τα περί ambled και μειωμένης πραγματικής ανάλυσης.

Χε....ηκα :) εμένα μ ενδιαφέρει ότι μ αρέσει αυτό που βλέπω.

Μόλις χθες βράδυ ανέβασαν ένα βιντεακι που τράβηξα συγκρινοντας iPad - galaxy στην ταχύτητα κατεβασματος και ταυτόχρονης προβολής βίντεο όπου η υπεροχή είναι συντριπτική υπέρ του Γαλαξια.

http://www.youtube.com/watch?v=cktG4W02inY

Δεν θέλω να πω με αυτά ότι έχω το καλύτερο τηλέφωνο, δεν είναι το στυλ μου αυτό. Απλά επέλεξα μια παρά πολύ καλή συσκευή για να μπω στον κόσμο των android χωρίς ανάγκη υποστήριξης από xda.

Σήμερα μετά από μέρες πειραματισμων κατέληξαν στο τελικό στήσιμο με όλα κομπλε. Χαίρομαι να το χρησιμοποιώ. Κατάφερε να με κάνει να αφήσω το iPad στην άκρη αν και αυτό είναι προσωρινό γιατί δεν συγκρίνεται η εμπειρία χρήσης ενός iPad, όπου λόγο μεγέθους και εφαρμογών είναι απόλαυση.

Παρεπιπτοντως έχει φάση να βλέπεις το Igo my way σε οθόνη 10 ιντζων:)

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δοκιμασε αυτον το loader http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733752 μπορεις και χωρις loader να φορτοσεις android, απλα απο την καρτα μνημης και μεσα στο φακελο android που θα φτιαξεις πατα πρωτα πανω στο CLRCAD και μετα πατα το ΗΑRET...

Δοκιμασε και αυτο το build ειναι αρκετα σταθερο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=736545

δεν ξερω τι κανω λαθος ,εχω δοκιμαση σχεδον ολες τις ρομ και αυτη. κανω φορματ την καρτα, βαζω τον φακελο android στη καρτα ,

παταω πρωτα πανω στο CLRCAD δεν κανει κατι μετα τρεχω το HATER και μετα απο 20λεπτα που τρεχει μου λεει κατι για sdcard, η ρομ ειναι miri και το σωστο ραδιο.

Στο πρώτο ποστ του συγκεκριμένου build έχει ένα ακόμη startup.txt.Δοκίμασε να το ξεκινήσεις με αυτό.

Καλημέρα σε όλες και όλους!

Έβαλα κι εγώ το Android και δηλώνω εντυπωσιασμένος.

Υπάρχει κάποιος τρόπος (εύκολος) να μεταφέρουμε τις επαφές μας από το Outlook ή ακόμη καλύτερα από τη WinMo εκδοχή του τηλεφώνου μας στο Android;

Ευχαριστώ

Καλημέρα σε όλες και όλους!

Έβαλα κι εγώ το Android και δηλώνω εντυπωσιασμένος.

Υπάρχει κάποιος τρόπος (εύκολος) να μεταφέρουμε τις επαφές μας από το Outlook ή ακόμη καλύτερα από τη WinMo εκδοχή του τηλεφώνου μας στο Android;

Ευχαριστώ

Μεταφέρεις τις επαφές σου στο λογαριασμό σου στο gmail και μετά τις τραβάς από εκεί! ;)

Φιλικά Γιώργος

Υπάρχει κάποιο τοολάκι για αυτό το export από το Outlook στο Google;

Επίσης, μου αναβοσβήνει διαρκώς το φωτάκι, όπως όταν στα Windows έχει έρθει μια ειδοποίηση.

Πώς μπορώ να απαλλαγώ από αυτό;

Ευχαριστώ πολύ!

Υπάρχει κάποιο τοολάκι για αυτό το export από το Outlook στο Google;

Επίσης, μου αναβοσβήνει διαρκώς το φωτάκι, όπως όταν στα Windows έχει έρθει μια ειδοποίηση.

Πώς μπορώ να απαλλαγώ από αυτό;

Ευχαριστώ πολύ!

Δες εδω...

http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=12118#outlook

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

συμφωνω κι εγω! Με Dual Boot θα ειναι τελειο το HD2! Tα WM σου προσφερουν μια σοβαροτητα που δυστυχως λειπει απο τα Android! Για να πω την αληθεια αυτα που με εντυπωσιασαν στα Android ειναι το marketplace που βρησκεις ο,τι θες εκει μεσα και το browsing... που ειναι ΠΟΛΥ γρηγοροτερο του opera! Κατα τα αλλα τα WM, με την σπουδαια δουλεια της HTC καλυπτοντας τα κενα των Windows με το ΗΤC Sence, ειναι μια χαρα!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649

κατέβασα τον φάκελο ο όποιος έχει μέσα μια ρομ που την έχει πολύ ελαφρωμένη για να τρέχει τα android και την πέρασα, όλα καλά μέχρι εδώ, τώρα στις οδηγίες λέει ότι περνούμε τρία αρχεία και τα βάζουμε στην κάρτα, το θέμα είναι ότι δεν ξέρω με ποιο τρόπο να τα τρέξω , δεν εινα κανένα exe. μήπως κάποιος που την έβαλε να μας πει τα βήματα ,ευχαριστώ.

Aπό ότι καταλαβαίνω από αυτό το ποστ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7315958&postcount=11 στην κάρτα πρέπει να είναι τα αρχεία system.ext2, data.img and rootfs.img.Με το που εκκινείς την συσκευή αν βρει αυτά τα αρχεία στην κάρτα τότε ξεκινά το android.Aν δε τα βρει μπαίνει στα wm.Aυτό που δε ξέρω είναι αν τα αρχεία στην κάρτα πρέπει να είναι χύμα ή σε φάκελο android.Πάντως προσωπικά με την miri v17 και το mattc 1.5 είμαι ικανοποιημένος.Το καλό είναι το σύστημα φορτώνει στη ram και τρέχει από εκεί.Από τις ρυθμίσεις έκανα αφαίρεση της κάρτας,την έβγαλα τελείως από το hd2 και ενώ περίμενα να γίνει επανεκκίνηση ή να κολλήσει τελείως,μπορούσα να ανοιγοκλείνω την συσκευή και να μπαίνω στο μενού.Κόλλησε μόλις πήγα να ανοίξω μια εφαρμογή. Edited by bbbb

Την πρώτη φορά με το που πέρασα την ρομ τα βρήκε τα αρχεία, τα έτρεξε αλλά πάλι κάτι έγραφε για την sdcard , έκανα επανεκκίνηση και μετά δεν τα βρήκε , αντε να φτιάξουν καμια ρομ να φλασαρουμε με έχουν αγανάχτηση.

Τι σου έγραφε για την sdcard;Τα αρχεία πρέπει να είναι σε φάκελο Android

Ανοιξε το startup.txt και στην γραμμή που λέει

set cmdline "" δοκίμασε

set cmdline "rel_path=Android"

set cmdline "rel_path=Android loop_partition=mmcblk0"

Λογικά κάποιο πρέπει να δουλέψει

Δεν θημαμε αλλα και στης άλλες εκδοσης που τρεχει απλα από την καρτα εκει κολουσε, δεν εβρισκε την sdcard την έκανα μετονομασία αλλά το τηλ την έλεγε storage card, ενώ τα πράγματα είναι απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος .

Η κάρτα στα wm με αγγλική ρομ λέγεται storage card και δε χρειάζεται να της αλλάξεις το όνομα για να τρέξεις το android.To android τώρα με το που ξεκινάει βλέπει την κάρτα ως sdcard.

Φυσιολογικα θελει να μπει σε φακελο Android...Εγω με χυμα τα αρχεια μου ετρεχε την πρωτη φορα και μετα μου εβγαζε λαθος...Με την βοηθεια του bbbb(χρηστου) που μου ειπε να τα βαλω σε φακελο Android τρεχει κανονικα το συστημα...Βεβαια δεν ειναι σαν την δικια σου με ρομ αλλα απο την καρτα

Φιλικά Γιώργος

αρχιζουν και τις ρομ τις προσαρμοζουν να ειναι Android_Friendly. πχ αυτη

http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=1732

δεν τη δοκιμασα εχω αλλη αλλα φανταζομαι να ισχυει

Το ματιασα μου φαίνεται.

Ήμουν όλη μέρα γυροσμενος σε android και δούλευε τέλεια. Το κλεινω και μπουταρω σε wino.

Στη συνέχεια επιχειρώντας πάλι να μπουταρω android και μου κολλάει σε άσπρη οθόνη. Μήπως ξέρετε τι φταίει;

Ευχαριστώ πολύ!

EDIT: Με την Τρίτη δοκιμή έπαιξε τελικώς.

Edited by KillaBee
Νέα εξελιξη

Με το build mattc και εγώ έπαιρνα άσπρη οθόνη στην εκκίνηση μέχρι που άλλαξα το startup.txt με αυτό

set mtype 2524

set ramaddr 0x18000000

set ramsize 0x0fc00000

set initrd_offset 0x00a00000

set KERNEL zImage

set initrd initrd.gz

set cmdline "rel_path=Android"

boot