Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους.

Εμείς μπορεί να λέμε ότι θέλουμε αλλά οι εξελίξεις τρέχουν!!!!!!

Βγήκε νέα ανανεωμένh έκδοση του mattc Leo + Froyo w/Sense 1.5 .

Η βελτίωση της ταχύτητας λόγω της αυξημένης μνήμης που χρησιμοποιείται πια είναι άμεσα συγκρίσιμη με του κανονικού λειτουργικού της συσκευής μας!!!!!!!

Περισσότερα εδώ :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=736545

Επίσης βρέθηκε τρόπος αναβάθμισης από την 1.4 στην 1.5 χωρίς να χάσουμε τα αρχεία μας καθόλου:

Upgrading 1.4 to 1.5

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω παντως προσπαθω να βρω τι θα με εκανε να αποχωριστω τα αριστα διαμορφωμενα wm6.5.x του λεο με cht και πραγματικα δεν το βρισκω στο froyo.

εχει μια φρεσκαδα το froyo δεν λεω,αλλα εχει ακομα ελλειψεις.(πχ αναζητηση επαφων απο το dialer,δεν δινει νετ στο λαπιτόπ και ποιος ξερει τι αλλο)

το χειροτερο ομως κατα την γνωμη μου ειναι οτι παροτι θεωρειται πιο finger friendly απο τα wm ,στην πραξη χρησιμοποιω πολυ περισοτερο τα hardware buttons (ειδικα αυτο το back και το start των wm τα εχω λιωσει)

η ωριμοτητα των wm σε συνδυασμο με το tweak των xda υπερτερει για μενα της φρεσκαδας του android.

φυσικα οι δοκιμες συνεχιζονται και θα συνεχιζονται οσο βγαινουν νεες σταθεροτατες εκδοσεις.

Τυχαίνει να μπορώ να έχω πιο ολοκληρομενη άποψη γιατί έχω μπροστά μου το HD2 το galaxy και το iPad.

To άγγιγμα στην οθόνη του Leo για να μετακινηθεις από την μια οθόνη στην άλλη δεν έχει καμία σχέση με αυτήν στις android συσκευές. Ούτε το taping σε πολύ μικρούς στόχους.

Το froyo το βλέπεις σκέτο. Αν το δεις σε μια άλλη συσκευή με sense η με άλλο δικό της ui θα καταλάβεις τι εννοώ.

Εκεί που δεν μπορεί να ξεπεράσει κανείς τα windows, είναι στο άνοιγμα κάποιων συγκεκριμένων εφαρμογών.

Δεν ξέρω που οφείλεται αλλά είναι πραγματικότητα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

αυτο που με εντυπωσιασε ειναι ο dolphin browser και πραγματικα τον ζηλεψα...τοσο που ,επιασα τον εαυτο μου να ψαχνω για εναλλακτικες λυσεις browsers για το λεο μου:confused: :respect:

+100000 δημητρη!!! πρεπει να μας βρεις κατι αντιστοιχο γρηγορα....

μετα τον dolphin αυτος ο opera δεν παλευεται!!!

εσας δεν σας ενοχλει που δεν υπαρχουν software buttons για το back και το nenu;

εγω το θεωρω σημαντικη ελλειψη του λειτουργικου.

ακουω και σεβομαι απολυτα και την εμπειρια οσων εχουν και συσκευες με android.

σε οτι αφορα το browsing, opera mini δουλευω στα wm, opera mini και στο amdroid.

δεν υπαρχει ταχυτερο.

(δεν εχω εμπειρια ios, οποτε δεν μιλαω για αυτο)

η home screen δε, με sense, cookies, και την σχετικη παραμετροποιηση δινει πρακτικοτητα που στο android δεν μπορω να πετυχω οσο και να προσπαθησω

αμα ερχονταν το evo ελλαδα δημητρη δεν θα σε εβαζε σε σκεψεις?

Μα το εχω ηδη πει Τολη,ειναι η μονη συσκευη αυτην την στιγμη που θα αγοραζα για να αντικαταστησω το λεο,αν και με τα android, η ελειψη καποιων πραγματων που χρησιμοποιω στα wm,παλι θα με κραταγε ...:O

τπτ ρε παιδια αυτη η συσκευη (το λεο) με την δουλεια που εχει γινει απο τους xda/htc απλα δεν υπαρχει,δεν παιζεται τελος:!:

Τυχαίνει να μπορώ να έχω πιο ολοκληρομενη άποψη γιατί έχω μπροστά μου το HD2 το galaxy και το iPad.

Το froyo το βλέπεις σκέτο. Αν το δεις σε μια άλλη συσκευή με sense η με άλλο δικό της ui θα καταλάβεις τι εννοώ.

ετσι Κωστη,συμφωνω απολυτα σε αυτα που λες,γιατι οντως δεν εχουμε στο λεο πληρη λειτουργικο σε android,ωστε να εχουμε και σωστη εικονα,για να μπορουμε να κρινουμε .

+100000 δημητρη!!! πρεπει να μας βρεις κατι αντιστοιχο γρηγορα....

μετα τον dolphin αυτος ο opera δεν παλευεται!!!

Νικολα φιλε μου,αν ειχα βρει κατι θα το ξερατε ολοι σας :D

και εγω με τους 2 οπερα ειμαι μαζι μεσα στην συσκευη μου.ο ενας κανει οτι δεν μπορει ο αλλος.δεν εχω παραπονο,την κανω την δουλεια μου μια χαρα,αλλα γιατι να μην ειχαμε εναν browser στυλ dolphin και στα wm μας ?:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Ποιές εννοείς για παράδειγμα?

Σίγουρα όσες έχουν ναι κάνουν με office αλλά και κάποιες άλλες κοινές στις και στις 3 πλατφόρμες.

Για τον φίλο που λέει για τα soft buttons τον ενημερώνω ότι υπάρχουν στις android συσκευες .

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ένα ακόμα μικρό πρόβλημα που παρατήρησα, είναι οτι το wifi mac address στα android είναι ίδιο σε όλα τα HD2 (00:11:22:33:44:55).

Για το λόγο αυτό δε μπορούσα να συνδεθώ ταυτόχρονα στο modem με ένα φίλο που είχε και αυτός HD2.

1) Note 8

2) Note III

Καλημέρα σε όλους.

Εμείς μπορεί να λέμε ότι θέλουμε αλλά οι εξελίξεις τρέχουν!!!!!!

Βγήκε νέα ανανεωμένh έκδοση του mattc Leo + Froyo w/Sense 1.5 .

Η βελτίωση της ταχύτητας λόγω της αυξημένης μνήμης που χρησιμοποιείται πια είναι άμεσα συγκρίσιμη με του κανονικού λειτουργικού της συσκευής μας!!!!!!!

Περισσότερα εδώ :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=736545

Επίσης βρέθηκε τρόπος αναβάθμισης από την 1.4 στην 1.5 χωρίς να χάσουμε τα αρχεία μας καθόλου:

Upgrading 1.4 to 1.5

Κάθε μέρα και καλύτερο.Η διαφορά στην ταχύτητα είναι εμφανής.Με το προηγούμενο kernel το ξεκλείδωμα της συσκευής από το κλείδωμα του sense,μου είχε σπάσει τα νεύρα.Αρκετές φορές πήγαινε να ξεκλειδώσει και κολλούσε.Επίσης πολύ χρήσιμο είναι το setcpu με το οποίο έχω ρυθμίσει την μέγιστη συχνότητα του επεξεργαστή στα 768mhz.Και παρατήρησα ότι πλέον δε ζεσταίνεται υπερβολικά σε σχέση με τα wm.

Για τον φίλο που λέει για τα soft buttons τον ενημερώνω ότι υπάρχουν στις android συσκευες .

πολυ σημαντικο αυτό

αρα η υλοποιηση του android στο λεο εχει αρκετα σημεια στα οποια πρεπει να βελτιωθει.

Παρακολουθώντας την παρουσίαση του desire εδώ http://www.navimania.gr/showthread.php?t=23828 δεν είδα soft keys με την έννοια που τα ξέρουμε από τα wm.π.χ. Αυτός που κάνει το videaki για να εμφανίσει τις ρυθμίσεις του sense(που στο λεο στα wm το κάνουμε με το πάτημα του δεξί soft key) πατάει το hard key menu.Επίσης το πληκτρολόγιο της htc δεν έχει τα κλασσικά βελάκια που έχει το αντίστοιχο της htc στα wm,μάλλον λόγω του trackball.

Κάθε μέρα και καλύτερο.Η διαφορά στην ταχύτητα είναι εμφανής.Με το προηγούμενο kernel το ξεκλείδωμα της συσκευής από το κλείδωμα του sense,μου είχε σπάσει τα νεύρα.Αρκετές φορές πήγαινε να ξεκλειδώσει και κολλούσε.Επίσης πολύ χρήσιμο είναι το setcpu με το οποίο έχω ρυθμίσει την μέγιστη συχνότητα του επεξεργαστή στα 768mhz.Και παρατήρησα ότι πλέον δε ζεσταίνεται υπερβολικά σε σχέση με τα wm.

Χρηστο εχω παθει πλακα με την 1.5!

@tesalat

Κωστη,μαλλον βιαστηκες να χασεις λεφτα για αγορα ανδροειδους συσκευης!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Kαι εγώ το ίδιο.Και η μπαταρία με τη χρήση του setcpu χάνει περίπου 1% ανά ώρα στην αναμονή.Πολύ καλά πιστεύω.Η πλάκα είναι ότι το quadrant standard που υπάρχει στο build,δείχνει ότι το μόνο πιο γρήγορο κινητό είναι το nexus 2.2 που είναι native android.Και αν κατεβάσεις την cpu στα 768 τότε το περνάει και ένα moto.Βέβαια τα benchmarks δεν είναι από μόνα τους ικανά να καθορίσουν την αίσθηση που σου δίνει το οποιοδήποτε κινητό αλλά μου έκανε εντύπωση το αποτέλεσμα.

Επειδή αυτό το build στο κουμπί τερματισμού δεν έχει το reboot(soft reset),χρησιμοποιώ από το market το quick reboot,το οποίο έχω βάλει ως widget για εύκολη πρόσβαση.

Edited by bbbb

μια ερωτηση παιδια! Ενω ολα λειτουργουν ρολοι στα Android μου το μονο προβλημα ειναι ο ηχος! ακουγεται high pitch και γενικα καπως παραμορφωμενος ο ηχος! μηπως εχετε καμια ιδεα γιατι? συμβαινει αυτο και σε εσας! κριμα ειναι ενα τετοιο λογισμικο να παει χαμενα επειδη δεν μπορω να κανω κλησεις..

μια ερωτηση παιδια! Ενω ολα λειτουργουν ρολοι στα Android μου το μονο προβλημα ειναι ο ηχος! ακουγεται high pitch και γενικα καπως παραμορφωμενος ο ηχος! μηπως εχετε καμια ιδεα γιατι? συμβαινει αυτο και σε εσας! κριμα ειναι ενα τετοιο λογισμικο να παει χαμενα επειδη δεν μπορω να κανω κλησεις..

Ισως να εχει να κανει με τη ρομ που εχεις τωρα, βασικα και στους xda λεγεται οτι αποδιδουν καλυτερα οι ρομ που βασιζονται στην 2.13 εκδοση..

Ισως να παιζει και αυτο ρολο..

Εγω με τη ρομ της υπογραφης μου κανω και δεχομαι κλησεις κανονικα χωρις να ακουγετε η φωνη σαν ρομποτ η echo...

Σιγουρα η mattc Leo + Froyo w/Sense 1.5 ειναι οτι καλυτερο μεχρι τωρα !!

Με βλεπω μολις μου ερθει το desire απο το νεο συμβολαιο που εκανα τωρα να μην ανοιγω καθολου την κουτα και να το βαζω για πουλημα ;)

Δεν λεει να εχω και το λεο με android και το desire απο διπλα...

Γιατι ετσι οπως πανε πιστευω σε ενα μηνα μπορει να εχουμε και flashable android rom στο λεο !!!!!!

Edited by malias4

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

• Administrators
βασικα και στους xda λεγεται οτι αποδιδουν καλυτερα οι ρομ που βασιζονται στην 2.13 εκδοση..

Αυτό είναι γεγονός.

Modpic.gif

Με βλεπω μολις μου ερθει το desire απο το νεο συμβολαιο που εκανα τωρα να μην ανοιγω καθολου την κουτα και να το βαζω για πουλημα ;)

Γιατι ετσι οπως πανε πιστευω σε ενα μηνα μπορει να εχουμε και flashable android rom στο λεο !!!!!!

καλα :lol: τοτε θα δεις τι σημαινει λεο στην πραξη..θυμησου με ;)

αλλα θελω να το πεις :happy:

καλημερα παιδια σε ολους :)

Mακαρι να ειναι ετσι, αλλα το λεο δεν θα το δωσω ουτως η αλλος..

Εχω συνηθισει την μεγαλη οθονη και δεν μπορω σε κατι ποιο μικρο τωρα...

Αν και σε μερικους ειναι μειονεκτιμα που ειναι μεγαλη, εγω αν πιασω κινητο με μικροτερη οθονη μου φαινεται καπως...

Και αν τρεχουν τα android οπως σε μια android συσκευη θα γινει best seller :lol:

Καλημερα στην παρεα :)

Radio 2.12.50.02_2

παντως Γιωργο,προσωπικα εχω απογοητευτει με το ποσο παιδικες ειναι οι εφαρμογες των android :O

καμια σχεση με την σοβαροτητα καποιων εφαρμογων του iphone η των wm...

η ανεξελεκτη ποσοτητα που υπαρχει σε market κλπ δεν δηλωνει ποιοτητα σε καμια περιπτωση :O

Αυτο ειναι σιγουρο, το οτι το Αndroid market γεμιζει καθημερινα και με περισσοτερες εφαρμογες δεν το κανει αυτοματα και καλυτερο:happy:

Πιστευω οτι το android θελει χρονο ακομα αλλα για εμας που εχουμε το λεο δεν βλαπτει και λιγο το dual boot:p ετσι να παρουμε και εμεις μια γευση!

Οπως επισης και τα wm 6.5.x που εχουμε στο λεο δεν πεθαναν οσο και αν καποιοι θελουν να πιστευουν το αντιθετο...

Και φυσικα οι xda φροντιζουν γι αυτο και οχi η microsoft :worry:

Ισως να μην ειναι eye candy που λενε η να μην εχουν στυλ αλλα κανουν τη δουλεια τους και με το παραπανω...

Radio 2.12.50.02_2

Καλημερα κι απο μενα σε ολη την παρεα!!

Μπορει καποιος να μου πει ποιον loader και ποια ρομ να κατεβασω για να δοκιμασω και γω τα android?

Καλημερα κι απο μενα σε ολη την παρεα!!

Μπορει καποιος να μου πει ποιον loader και ποια ρομ να κατεβασω για να δοκιμασω και γω τα android?

Δοκιμασε αυτον το loader http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733752 μπορεις και χωρις loader να φορτοσεις android, απλα απο την καρτα μνημης και μεσα στο φακελο android που θα φτιαξεις πατα πρωτα πανω στο CLRCAD και μετα πατα το ΗΑRET...

Δοκιμασε και αυτο το build ειναι αρκετα σταθερο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=736545

Radio 2.12.50.02_2

Ισως να εχει να κανει με τη ρομ που εχεις τωρα, βασικα και στους xda λεγεται οτι αποδιδουν καλυτερα οι ρομ που βασιζονται στην 2.13 εκδοση..

Ισως να παιζει και αυτο ρολο..

Εγω με τη ρομ της υπογραφης μου κανω και δεχομαι κλησεις κανονικα χωρις να ακουγετε η φωνη σαν ρομποτ η echo...

Σιγουρα η mattc Leo + Froyo w/Sense 1.5 ειναι οτι καλυτερο μεχρι τωρα !!

ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε μου. Μπορεις αν γινεται να μου πεις αν εισαι ευχαριστιμενος με αυτην την ρομ και επισης αν τρωει πολυ μπαταρια?

Edited by giorgosfil13

Δοκιμασε αυτον το loader http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733752 μπορεις και χωρις loader να φορτοσεις android, απλα απο την καρτα μνημης και μεσα στο φακελο android που θα φτιαξεις πατα πρωτα πανω στο CLRCAD και μετα πατα το ΗΑRET...

Δοκιμασε και αυτο το build ειναι αρκετα σταθερο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=736545

Σ ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!! Δουλεψε μια χαρα. Τωρα το εχω στην καρτα μνημης και οποτε εχω χρονο θα το βαζω να το ψαχνω σιγα σιγα!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649

αυτην ρε παιδια κατα καποιο τροπο δεν ειναι σαν να την φλασαρουμε?δεν νομιζω να μπαινει στην καρτα μνημης.καποιος με καλυτερα αγγλικα απο τα δικα μου ας το δει.νομιζω περναμε καποια αρχεια στην καρτα απο πριν και μετα ειναι σαν να βαζουμε ρομ.διορθωστε με αν κανω λαθος