Jump to content

myphone.gr: 7 χρόνια μαζί!


TN97
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[imgalign]http://www.myphone.gr/banners/myphone/myphone_transparent.gif[/imgalign]Πριν από 7 ακριβώς χρόνια στις 3:35 τα ξημερώματα, ανέβηκαν οι... διακόπτες και το myphone.gr έκανε τα πρώτα του «βήματα» στο Διαδίκτυο. Όσοι από τους συντελεστές ήμασταν παρόντες τότε (περίπου 10 άτομα), θυμόμαστε την προσπάθεια που όλοι μας καταβάλαμε ώστε η ιστοσελίδα μας να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας και να γίνει το μεγαλύτερο και - φυσικά - καλύτερο τηλεπικοινωνιακό portal στην Ελλάδα, που θα αναλάμβανε να αποτελέσει πηγή ενημέρωσης για τις σημαντικές εξελίξεις, τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων, καθώς επίσης και να γίνει το «στέκι» χιλιάδων φίλων της τεχνολογίας και της κινητής τηλεφωνίας, μέσα στο οποίο θα αντάλλασαν απόψεις και θα βοηθούσαν ο ένας τον άλλον.

 

Επτά χρόνια μετά, λοιπόν, το myphone.gr συνεχίζει να είναι κοντά σας πάντα πρώτο στις προτιμήσεις σας για ό,τι αφορά τον... κόσμο των τηλεπικοινωνιών. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, άλλαξαν πολλά πράγματα γύρω μας αλλά και... μέσα μας. Αποκτήσαμε για παράδειγμα πάνω από 138.000 χρήστες, οι οποίοι με τη σειρά τους δημιούργησαν 2.481.848 μηνύματα, τα οποία τοποθετήθηκαν με τάξη σε περίπου 81.189 θέματα! Αυτό που δεν άλλαξε όμως, είναι το μεράκι και η αγάπη που έχουμε όλοι μας γι'αυτό που κάνουμε, καθώς και η θέληση να βελτιώνουμε όσο μπορούμε το αποτέλεσμα που βλέπετε κάθε μέρα στις οθόνες σας.

 

Το κυριότερο όμως, είναι ότι η «καρδιά» του myphone.gr αποτελείται από... εσάς, τους φίλους που μας επισκέπτονται και μας τιμούν κάθε μέρα με την προτίμησή τους.

 

Για τον λόγο αυτό, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να είμαστε άξιοι γι'αυτήν και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

 

Χρόνια μας πολλά :up:

Edited by TN97
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 133
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χρόνια πολλά παιδιά συνεχίστε ΠΑΝΤΑ έτσι :)
Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.
Link to comment
Share on other sites

θυμαμαι το 2002, οταν ειχα παρει το Sharp gx10, εψαχνα να βρω τι παιζει με τις υπερυθρες.. ειχα πεσει στο unwired και εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο τις πληροφοριες που βρηκα κ γενικα.. μου ειχε μεινει το σαιτ στο μυαλο.. το 2005 που πηρα το 3230 και απογοητευτηκα πληρως, αρχισα να ψαχνω το unwired για να αρχισω να μαζευω πληροφοριες.. Ματαια ομως.. Ευτυχως βρηκα το myphone και απ οτι καταλαβα ηταν η εξελιξη του unwired.. Αν και δεν εχω πολλα μηνυματα, εχω διαβασει απειρες σελιδες εδω και 5 χρονια..

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι στις αρχες ηταν αλλιως τα πραγματα.. ειχαμε 10 συσκευες ολο κ ολο να συγκρινουμε καθε φορα και συμμετεχαμε πολλοι.. Πλεον εχουν ξεφυγει τοσο τα πραγματα που δεν υπαρχει χρονος για να λυθουν καποιες αποριες καποιων μελων.. (δεν λεω για μενα, γενικα μιλαω)

Βεβαια θα μου πειτε ειναι ολα γραμμενα αν κατσει και διαβασει.. Το θεμα ειναι ποιος καθεται να διαβασει οοοοοοοοοοοοοολα αυτα τα κατεβατα για καθε κινητο..

Εκει που θελω να καταληξω ειναι αν ειναι δυνατον να γινει ενα συνοπτικο ποστ για καθε συσκευη στην πρωτη του σελιδα (edit στο πρωτο ποστ για παραδειγμα) και να αναφερονται τα περισσοτερα προβληματα - αποριες οπως πχ ειναι αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=52714

 

anyway, χρονια πολλα μας..

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

Link to comment
Share on other sites

χρονια πολλα σε ολους μας... 7 χρονια παρακολουθω και γω τα δρώμενα στο σαιτ... μπηκα σαν μελος λιγο αργα, και γραφω σπανια... αλλα οι βοηθειες που εχω παρει είναι απιστευτες...

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Link to comment
Share on other sites

χρονια πολλα,καλή συνέχεια και να τα εκατοστήσετε(μπορει να λεω λιγα)

Το ωραιο ειναι ότι είναι μια μεγάλη παρέα το myphone με τις ήρεμες συζητήσεις αλλά και τις διαφωνίες,αλλά έτσι δεν είναι οι παρέες;Καλή συνέχεια λοιπόν αι καλή παρέα

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια πολλά στο χώρο και καλή συνέχεια σε όλους όσους με την παρουσία τους ως αναγνώστες, συνομιλητές και συντονιστές διαμορφώνουν μια τεχνολογική και όχι μόνο παρέα σε πείσμα της κοινής άποψης ότι το διαδίκτυο απομονώνει τους ανθρώπους.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Link to comment
Share on other sites

Σαν χθες θυμάμαι το "πέρασμα" από unwired σε myphone... Από τότε, όπως πολύ ωραία το έθεσε ο salm7 παραπάνω, αυτή η παρέα που όλο μεγαλώνει είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Με τις πλάκες, τις κόντρες, την αλληλοϋποστήριξη, τους καυγάδες, το σίγουρο είναι ότι η παρέα δεν είναι ποτέ βαρετή !

 

Χρόνια πολλά σε όλους μας λοιπόν, και εις ανώτερα !

 

και στους ιδρυτές & διαχειριστές του myphone...

:thanks:

Link to comment
Share on other sites

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Σας θυμάμαι από εποχή unwired . Όταν έγινε η αλλαγή και παράλληλα υπήρχε και το unwired η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής απο τις πρώτες μέρες λειτουργίας. Δεν πέρασε πάνω απο μήνας, να εγκαταλείψω μια και καλή το unwired. Είστε ένα site πρότυπο στον χώρο του.

So this is how liberty dies, with thunderous applause
Link to comment
Share on other sites

Να τα εκατοστήσετε!!:) Όντως πρόκειται για το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο portal σχετικά με τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα και αποτελεί ανεκτίμητο βοηθό για κάθε χρήστη που θέλει να ενημερωθεί και να μάθει περισσότερα πράγματα για το κινητό του και τις τηλεπικοινωνίες γενικότερα. Χρόνια πολλα!!:clap:
Link to comment
Share on other sites

χρόνια πολλά αγαπητό site
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του
Link to comment
Share on other sites

Χρονια Πολλα :D :D

Ειχα μαθει το site απο το unwired οταν πρωτο πηρα το 3310 το 2001 και αργοτερα εγινα και μελος στο νεο πλεον myphone!

Link to comment
Share on other sites

Να τα εκατοστησετε παιδια, πραγματικα το myphone.gr ειναι απο τα πιο αξιολογα site στο ελληνικο internet. Παντα τετοια!

 

(καλα ποτε περασαν 7 χρονια, μεγαλωνουμε παιδια!!)

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...