personGR Δημοσιεύτηκε July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 1, 2010 Πλέον και επίσημα στην Ελλάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Τιμούλα Ξέρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. July 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Όχι, αλλά λογικά θα είναι λίγο πιο ακριβό από το Milestone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Μου φαίνεται λίγο άσχημο... Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Όχι, αλλά λογικά θα είναι λίγο πιο ακριβό από το Milestone. Συμφερει να δώσω το μιλεστονε μου λες για να παρω το καινούριο...? Από άποψη τιμής αποδοσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Εγω δε θα το αλλαζα,μονο και μονο που εχουν σχεδον το ιδιο βαρος,αυτοματως προτιμω αυτο που εχει qwerty. Τωρα αν ενδιαφερει η φωτογραφικη πιο πολυ,μονο τοτε... Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Γιατι ρε ****το ομως παλι 550Mhz CPU... Δεν θα επρεπε να ειχε κατι πιο συγχρονο; Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monstarlisk Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 επεξεργαστη εχει ARM Cortex-A8 / 720MHz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 επεξεργαστη εχει ARM Cortex-A8 / 720MHz σωστος..ετσι λεει το επισημο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monstarlisk Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 γενικα παντως ωραιο κινητο ειναι αντε να δουμε και την τιμη του, εγω επειδη σκεφτομουν για κινητο με android μαλλον θα βαλω και αυτο στην λιστα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. July 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Συμφερει να δώσω το μιλεστονε μου λες για να παρω το καινούριο...? Από άποψη τιμής αποδοσης... Όχι, εγώ στη θέση σου θα έμενα με το κανονικό milestone... Το XT720 δεν προσφέρει κάτι το αξιοσημείωτο (συγκριτικά πάντα με το αδελφάκι του), στοχεύει κυρίως σε αυτούς που δεν πήραν το Milestone, είτε γιατι ήθελαν περισσότερες multimedia δυνατότητες είτε γιατί δεν πίστευαν ότι είναι τέτοια κινητάρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 ισχύει ότι η μπαταρία δεν αντέχει πολύ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 γνωριζει κανεις διαθεσιμοτητα? εγω απλα το σκεφτομαι απ το qwerty λογω δυνατοτερου επεξεργαστη +καλυτερη καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. July 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Το techblog.gr ισχυρίζεται ότι μέχρι το Σεπτέμβρη θα είναι διαθέσιμο στην αγορά... Όσον αφορά τη μπαταρία του δε μπορώ να ξέρω, ελάχιστοι έχουν κάνει review. Θα δούμε όταν κυκλοφορήσει και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 http://www.motorola.com/Consumers/XW-EN/Consumer-Products-and-Services/Mobile-Phones/ci.MOTO-XT720-XW-EN.alt Το επίσημο Site για το Motorola Milestone XT720 λέει 550Mhz CPU Κοιτάξτε δεξιά κάτω κάτω Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostzach Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 το σκέφτομαι σοβαρά αυτό το κινητό για να το δούμε και από κοντά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Συμφωνα με τα στοιχεια το gsmarrena ,το xt εχει ελαφρως χειροτερη αυτονομια,ισως λογω γρηγοροτερου επεξεργαστη,αλλα εχει επισης και τη διπλη μνημη... Αν κρινω απο την αποδοση του απλου milestone,αυτο τοτε θα πεταει... Επισης απο οτι λεγεται,καποια χαρακτηριστικα,οπως ο χρονισμος του επεξεργαστη,θα διαφερουν απο χωρα σε χωρα. Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 κρίμα που δεν έχει και αυτό hardware πληκτρολόγιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Ραδιόφωνο, καλύτερη κάμερα, HDMI out !!!! Αν παίζει και Divx με ελληνικούς υπότιτλους (με κάποιο προγραμματάκι) είμαι διατεθημένος να δώσω το HD2 ! Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 χαχα! οτι να ναι! εδω λεει για 720mhz http://www.motorola.com/Consumers/GR-EL/Consumer-Products-and-Services/Mobile-Phones/ci.MOTO-XT720-GR-EL.alt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 υπαρχει σε κανα μαγαζι στην Ελλαδα αυτο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monstarlisk Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 υπαρχει σε κανα μαγαζι στην Ελλαδα αυτο το κινητο? http://www.vnp.gr/index.php?target=products&product_id=1316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 υπαρχει σε κανα μαγαζι στην Ελλαδα αυτο το κινητο? http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=195242 Και λέει για Speed: 550 Mhz ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostzach Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=195242 Και λέει για Speed: 550 Mhz ! μέχρι να κυκλοφορήσει στην αγορά έχουμε να ακούσουμε πολλά ακόμα μάλλον.... καλύτερα να περιμένουμε τα πρώτα review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Αλλαξαν τα specs παιδια. 720 ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts