Johnious13 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 παιδιά γνωρίζει κανείς αν στην lock in screen υπάρχει τρόπος να αποθηκευθούν το mail και το password μας ώστε να μην χρειάζεται να τα πληκτρολογούμε κάθε φορά ; Μπορείς από τις ρυθμίσεις του υπολογιστή, να βάλεις 4ψήφιο pin και να κάνεις είσοδο με αυτό αντί να γράφεις τον κωδικό του email σου. Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) παιδιά γνωρίζει κανείς αν στην lock in screen υπάρχει τρόπος να αποθηκευθούν το mail και το password μας ώστε να μην χρειάζεται να τα πληκτρολογούμε κάθε φορά ; Όπως είπε ο φίλος, πορείς να επιλέξεις να μπάινεις στον υπολογιστή σου με τοπικό λογαριασμό, να μη σου ζητάει τα outlook στοιχεία σου δηλαδή. Edited December 2, 2012 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Έχω Πρόβλημα με κάποια Mp3 κομμάτια που θέλω να τους βάλω tags(τιτλος,καλλιτέχνης,αλμπουμ κλπ) και δε μπορώ με τίποτα...Έχω πειράξει τα πάντα στις επιλογες πνευματικών δικαιωματων και πάλι δεν καταφέρνω τίποτα(δεν είναι τικαρισμένα μονο για ανάγνωση) και επίσης αν προσπαθήσω να τα διαγράψω είναι αδύνατον.Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια λύση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 καλησπέρα, έχω εναν παλιό φορητό (hp dv5000) το οποίο έχει προεγκατεστημένα τα windows XP και θέλω να του περάσω τα τα windows 8. υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως εγκαθιστούμε το λειτουργικό μέσω usb stick? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Με μια αναζήτηση στο google θα βρεις αρκετούς οδηγούς :) http://hexus.net/tech/tech-explained/software/31765-how-install-windows-8-usb-drive/ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 ευχαριστώ πολύ για το ποστ. η εγκατάσταση των windows 8 έγινε κανονικά. Το λειτουργικό σε γενικές γραμμές είναι σούπερ. ανανεωμένο εμφανισιακά, πιο γρήγορο από τα XP (σε λαπτοπ επταετίας) και σταθερό εως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Παιδιά ισχύει ότι θα έχουμε δωρεάν ενημερώσεις για τα windows 8 pro μόνο για 3 μήνες μετά την εγκατάσταση και μετά θα χρεώνονται? Η λάθος διάβασα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Φυσικά και δεν ισχύει. Που το άκουσες/ είδες αυτό; Τα Win8, όπως και τα Win7, θα λαμβάνουν δωρεάν hotfixes για χρόνια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixaliskam Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Γεια σας και απο μενα, εδω και 3 μερες εχω στειλει μειλ για τον κωδικο του media center pack και ακομα τιποτα.Μπαινω και στην σελιδα να ξανακανω εγγραφη και δεν δεχεται κανενα μειλ και μου βγαζει αυτο: Δεν ήταν δυνατή η επεξεργασία της παραγγελίας σας. Όροι και προϋποθέσεις Αν μπορει κανεις σας ας προσπαθησει και να μας πει και αυτος.Ευχαριστω.http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-8/feature-packs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Δοκίμασε και από εδώ: http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/feature-packs Εμένα, και τις δύο φορές, μου ήρθαν δύο μέρες μετά τα product codes. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Γεια σας και απο μενα, εδω και 3 μερες εχω στειλει μειλ για τον κωδικο του media center pack και ακομα τιποτα.Μπαινω και στην σελιδα να ξανακανω εγγραφη και δεν δεχεται κανενα μειλ και μου βγαζει αυτο: Δεν ήταν δυνατή η επεξεργασία της παραγγελίας σας. Όροι και προϋποθέσεις Αν μπορει κανεις σας ας προσπαθησει και να μας πει και αυτος.Ευχαριστω.http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-8/feature-packs το ίδιο συνέβη και σε μένα σήμερα όμως μου εστάλη ο κωδικός μετά από 5 μέρες αναμονής. Απλά κάνε λίγο υπομονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 (edited) γειά σας παιδιά μόλις αγόρασα καινουριο PC με προ-εγκατεστημένα τα Windows 8. Ο σκληρός δίσκος είναι 1ΤΒ και θα ήθελα να τον κάνω partition, έχω βρει αυτές τις οδηγίες http://www.vikitech.com/8438/windows-8-create-hard-drive-partition μπορείτε να μου πείτε αν είναι ασφαλές (έχω ήδη περάσει μερικά προγράμματα) κ αν υπάρχει κάτι που πρέπει να έχω υπόψιν μου πριν το κάνω? Edited December 21, 2012 by Crazy_Heart Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 παιδιά έχω ένα πρόβλημα. εχω περασμένα τα 8αρια εδώ και 2-3 βδομάδες και όλα καλά, τα δούλευα με το πολύ καλό MS touch mouse το οποίο ομως δεν βόλεψε στο άλλο μου μισό, τελικά το έδωσα και πήρα το sculpt touch mouse με το οποίο έχω το εξής πρόβλημα: ενώ έχω περάσει τους drivers και το αναγνωρίζει και το πρόγραμμα και το ΒΤ μόλις μπω στις ρυθμίσεις δεν μπορώ να το σεταρω, αφού κάνω 2-3 ρυθμίσεις σταματάει να δουλεύει το scroll και δεν επανέρχεται παρά μόνο με επανεκκίνηση όπου και χάνει όλες τις ρυθμίσεις του... έχω δοκιμάσει και το intelipoint 8.2 αλλά εκεί έχουμε άλλο πρόβλημα: δεν μου αναγνωρίζει καθόλου το ποντίκι... μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 (edited) παιδιά έχω ένα πρόβλημα. εχω περασμένα τα 8αρια εδώ και 2-3 βδομάδες και όλα καλά, τα δούλευα με το πολύ καλό MS touch mouse το οποίο ομως δεν βόλεψε στο άλλο μου μισό, τελικά το έδωσα και πήρα το sculpt touch mouse με το οποίο έχω το εξής πρόβλημα: ενώ έχω περάσει τους drivers και το αναγνωρίζει και το πρόγραμμα και το ΒΤ μόλις μπω στις ρυθμίσεις δεν μπορώ να το σεταρω, αφού κάνω 2-3 ρυθμίσεις σταματάει να δουλεύει το scroll και δεν επανέρχεται παρά μόνο με επανεκκίνηση όπου και χάνει όλες τις ρυθμίσεις του... έχω δοκιμάσει και το intelipoint 8.2 αλλά εκεί έχουμε άλλο πρόβλημα: δεν μου αναγνωρίζει καθόλου το ποντίκι... μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Δοκιμασε σε αλλον υπολογιστη να δεις πως παει, επισης δοκιμασε επανεγκατασταση απο την αρχη αφου τα βγαλεις απο το pc κανεις μια επανεκκινηση και δοκιμαζεις ξανα,αλλιως θεμα drivers του ποντικιου το πιθανοτερο. Αν το βαλεις χωρις του επισημους drivers του ποντικιου δεν στο αναγνωριζει τα windows αυτοματα? H αφησε τα windows update να βρουν τα απαραιτητα drivers. Edited December 23, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Δοκιμασε σε αλλον υπολογιστη να δεις πως παει, επισης δοκιμασε επανεγκατασταση απο την αρχη αφου τα βγαλεις απο το pc κανεις μια επανεκκινηση και δοκιμαζεις ξανα,αλλιως θεμα drivers του ποντικιου το πιθανοτερο. Αν το βαλεις χωρις του επισημους drivers του ποντικιου δεν στο αναγνωριζει τα windows αυτοματα? H αφησε τα windows update να βρουν τα απαραιτητα drivers. τα εχω ξαναπερασει, μετα εβαλα και τους drivers απο τα 7αρια (ετσι μου ειπαν απο την Μ$) αλλα τιποτα, χωρις drivers το βλεπει σαν απλο ποντικι... σε αλλο PC δεν δοκιμασα ακομα, θα δω και θα ενημερωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 (edited) Δοκίμασε και από εδώ: http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/feature-packs Εμένα, και τις δύο φορές, μου ήρθαν δύο μέρες μετά τα product codes. εμενα μου ηρθε ο κωδικος μετα απο 5μερες ΑΛΛΑ το συστημα δεν τον αναγνωριζει!!! μου λεει οτι ειναι λαθος ή να δοκιμασω νεο. Φυσικα και τον βαζω σωστα αλλα δεν..........και νεο δεν με αφηνει να παρω....:mad: καμια ιδεα?:cry: Edited December 25, 2012 by maroubas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 εμενα μου ηρθε ο κωδικος μετα απο 5μερες ΑΛΛΑ το συστημα δεν τον αναγνωριζει!!! μου λεει οτι ειναι λαθος ή να δοκιμασω νεο. Φυσικα και τον βαζω σωστα αλλα δεν..........και νεο δεν με αφηνει να παρω....:mad: καμια ιδεα?:cry: Σου βγάζει πως είναι λάθος;; ή πως ήδη χρησιμοποιείται; Μήπως με το ίδιο email έκανες έχεις πάρει ξανά serial;; Γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στην Microsoft για να σου λύσουν το πρόβλημα;;; Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα, μπορεί να σου το ενεργοποιήσουν και αυτοί νομίζω τηλεφωνικός. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Σου βγάζει πως είναι λάθος;; ή πως ήδη χρησιμοποιείται; Μήπως με το ίδιο email έκανες έχεις πάρει ξανά serial;; Γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στην Microsoft για να σου λύσουν το πρόβλημα;;; Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα, μπορεί να σου το ενεργοποιήσουν και αυτοί νομίζω τηλεφωνικός. Mου βγαζει οτι ειναι λαθος! Θα παρω τηλεφωνο την Πεμπτη, ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Εδω χρησιμα tips στα Windows 8 http://www.digitallife.gr/6krymmena-xaraktiristika-twn-windows8-pou-tha-sas-ginoun-aparaitita-61761 Και Skype integration with Outlook http://www.theverge.com/2013/1/10/3861926/skype-for-windows-outlook-integration Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Παιδια καλησπερα! Ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη αν αυτα που θα ρωτησω ειναι τετριμμενα, αλλα διαβασα ολα τα προηγουμενα posts και εχω μπερδευτει λιγο. Εχω λαπτοπ με προεγκατεστημενα Win 7 32-bit και θελω να κανω αναβαθμιση στα 8 απο εδω http://windows.microsoft.com/el-GR/windows/buy?ocid=GA8_O_WOL_DIS_Meet_FPP_Null 1) αν καταλαβα καλα σε καποιο σημειο της εγκαταστασης θα μου πει να εισαγω usb/cd; μπορω να τα καψω και αργοτερα; 2) ποια η διαφορα clean install και format; εγω γενικα θελω να σβησω προηγουμενα προγραμματα και αρχεια (αυτα που θελω να κρατησω θα τα εχω μεταφερει σε εξωτερικο σκληρο) 3) καποιος εγραψε οτι το clean install γινεται αν τα εγκαταστησεις σε "καθαρο"=αδειο partition. Εγω που δεν εχω, τι πρεπει να κανω; πώς μπορω να σβησω τα υπαρχοντα αρχεια και προγραμματα; Και παλι σας ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Παιδια καλησπερα! Ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη αν αυτα που θα ρωτησω ειναι τετριμμενα, αλλα διαβασα ολα τα προηγουμενα posts και εχω μπερδευτει λιγο. Εχω λαπτοπ με προεγκατεστημενα Win 7 32-bit και θελω να κανω αναβαθμιση στα 8 απο εδω http://windows.microsoft.com/el-GR/windows/buy?ocid=GA8_O_WOL_DIS_Meet_FPP_Null 1) αν καταλαβα καλα σε καποιο σημειο της εγκαταστασης θα μου πει να εισαγω usb/cd; μπορω να τα καψω και αργοτερα; 2) ποια η διαφορα clean install και format; εγω γενικα θελω να σβησω προηγουμενα προγραμματα και αρχεια (αυτα που θελω να κρατησω θα τα εχω μεταφερει σε εξωτερικο σκληρο) 3) καποιος εγραψε οτι το clean install γινεται αν τα εγκαταστησεις σε "καθαρο"=αδειο partition. Εγω που δεν εχω, τι πρεπει να κανω; πώς μπορω να σβησω τα υπαρχοντα αρχεια και προγραμματα; Και παλι σας ευχαριστω :) Γεια σου φίλε. Λοιπόν για να σε ξεμπερδέψουμε. 1) Εννοείται πως μπορείς να τα κάψεις αργότερα. Το κατεβάζεις σε iso και το καις όσες φορές θέλεις μετά. 2,3) Clean Install = Εγκατάσταση με format ή χωρίς format. Χωρίς format απλά δημιουργεί ένα φάκελο old windows και σου κρατάει το προηγούμενο σύστημα εκεί. Αν θες όμως επιλέγεις κατά την εγκατάσταση το partition που θες και το κάνεις delete. Μετά από μόνο του θα σου το φορμάρει και θα κάνει την εγκατάσταση καθαρά και όμορφα. (Πρόσεχε μην σβήσεις καταλάθος άλλο partiiton :p) Ελπίζω να ξεμπερδεύτηκες... Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Γειά σας παιδιά! Ερώτηση... Μπορώ να πάρω τώρα Windows 8 όσο ισχύει η προσφορά, και να τα εγκαταστήσω πιο μετά; ή θέλει εγκατάσταση αμέσως; απλά δεν έχω χρόνο για format κλπ τώρα.. Επίσης, αν και μάλλον θα έχει απαντηθεί αλλά ελλείψει χρόνου ρωτάω, αν θέλω να επιστρέψω σε 7 μπορώ με το ίδιο αυθεντικό key που έχει πάνω το pc? Τέλος, θα πρότεινα στα παιδιά του site, μιας και πλησιάζει το τέλος της προσφοράς να γίνει ένα poll, με επιλογές αν αξίζει τελικά η αναβάθμιση, και αν είναι ικανοποιημενοι οι χρήστες των 8 κλπ, να βοηθηθούμε και εμείς οι αναποφασιστοι :-P Ξέρω ότι έχουν γραφτεί πολλές απόψεις και σε αυτό το τοπικ, αλλά νομίζω με ένα poll θα έβγαιναν πιο ξεκάθαρα συμπεράσματα (και συγκεντρωμενα μετά :-P) μετά από κάποιους μήνες χρήσης ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Γειά σας παιδιά! Ερώτηση... Μπορώ να πάρω τώρα Windows 8 όσο ισχύει η προσφορά, και να τα εγκαταστήσω πιο μετά; ή θέλει εγκατάσταση αμέσως; απλά δεν έχω χρόνο για format κλπ τώρα.. Επίσης, αν και μάλλον θα έχει απαντηθεί αλλά ελλείψει χρόνου ρωτάω, αν θέλω να επιστρέψω σε 7 μπορώ με το ίδιο αυθεντικό key που έχει πάνω το pc? Μπορείς να τα αγοράσεις, να πάρεις το key μέσω email, να τα κατεβάσεις σε iso, να το κάψεις σε δισκάκι και μετά να τα κάνεις εγκατάσταση όποτε θες. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Λοιπον παιδες εχουν μεινει στην ουσια 12 ημερες για την προσφορα αναβαθμισης σε 8 Pro με τον Media Center δωρεαν απο τη MS στα 30 ευρω απο 7,ΧP.Vista. Οποιος προλαβε τον κυριον ειδε:p,διοτι απο 1 Φεβρουαριου το κοστος θα ειναι απογορευτικο για αγορα/αναβαθμιση σε 8 Pro. http://blogs.windows.com/windows/b/bloggingwindows/archive/2013/01/18/update-on-windows-8-pricing.aspx Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Τα δουλεύω μια εβδομάδα τώρα τα 8άρια στην έκδοση PRO VL μιας και μου έδωσαν κωδικό από msdn, αλλά δεν μπορώ ρε παιδιά να τα συνηθίσω. Καλές οι metro εφραμογές και τα λοιπά γύρω γύρω αλλά η λειτουργικότητά τους δεν μου αρέσει καθόλου. Συν του ότι τελικά στην έκδοση vl δεν μπορώ να έχω widgets, να βάλω το media player κτλ. Με την 1η ευκαιρία πίσω σε 7άρια. Εσάς σας έχουν βολέψει σε καθημερινή δουλειά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts