makis206 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Απο το πρωι μεχρι και αυτην την στιγμη, δεν μπορω να μπω στο φορουμ μεσα απο το tapatalk Αντιμετωπιζει αλλος το ιδιο προβλημα? Αρκετά συχνά τον τελευταίο καιρό, συνήθως όμως μετά από λίγα λεπτά μπαίνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Από ότι κατάλαβα όταν το σάιτ είναι φορτωμένο δεν μπαίνει και με το tapatalk.Όταν όμως μπαίνει μου λέει ότι δεν μπορεί να γίνει σύνδεση ενώ είναι συνδεδεμένο. Πριν διαβάσω αυτήν την ενότητα έστειλα μήνυμα για πρόβλημα στο myphone , δεν ήξερα ότι δεν ασχολούνται με αυτό Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Χτες είδα notification από ένα θέμα για το Ios 8, από την ενότητα των νέων! Χάρηκα γιατί είπα μην άλλαξε κάτι στην πολιτική τους, αλλά μετά που είδα ότι δεν ήρθε κάτι άλλο, κατάλαβα ότι απλά τους ξέφυγε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomberb17 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Όποτε πάω να μπω στο myphone.gr (FORUMS tab>myphone.gr) -Tapatalk 4.5.2 σε ICS 4.0.4- κάθε φορά μου βγάζει αρχικά αυτό το μήνυμα: http://i.imgur.com/VGv1Z2T.png Αμέσως μετά, το error message αυτό εξαφανιζεται και μου εμφανίζει κανονικά τα νέα μηνύματα - μπορώ να πλοηγηθώ κανονικά πλέον. Το error message δεν ξαναεμφανίζεται . Και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.. Υπάρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Αν διαβάσετε λίγο τα προηγούμενα posts θα δείτε ότι το μήνυμα αυτό είναι φυσιολογικό γι αυτό το forum, σε όλους μας το κάνει και δεν μπορεί να γίνει τίποτα, γιατί απλά το forum δεν υποστηρίζει (πλήρως) το tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Κι εμενα το ιδιο μου κανει..(Failed to connect) αλλα μετα συνεχιζει κανονικα. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι δεν εχω ειδοποιησεις για θεματα που παρακολουθω και πρεπει να ανοιγω την εφαρμογη για να τσεκαρω, κι αυτο οφειλεται στο οτι δεν υποστηριζεται απο το forum ? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι δεν εχω ειδοποιησεις για θεματα που παρακολουθω και πρεπει να ανοιγω την εφαρμογη για να τσεκαρω, κι αυτο οφειλεται στο οτι δεν υποστηριζεται απο το forum ? Ευχαριστω. Ακριβώς. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas147 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Τις τελευταίες δύο μέρες όταν μπαίνω για να συνδεθώ στο myphone μέσω tapatalk μου γράφει "Σύνδεση με διακομιστή" και παραμένει κολλημένο εκεί. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Τις τελευταίες δύο μέρες όταν μπαίνω για να συνδεθώ στο myphone μέσω tapatalk μου γράφει "Σύνδεση με διακομιστή" και παραμένει κολλημένο εκεί. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Το αντιμετωπίζω αρκετά συχνά θα έλεγα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Συνήθως γύρω στις 05:00 το πρωί και τώρα τελευταία και ενδιάμεσα στη μέρα Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Συνήθως γύρω στις 05:00 το πρωί και τώρα τελευταία και ενδιάμεσα στη μέρα Στις 05:00 μπαίνει σε συντήρηση ο server για μια ώρα περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 εχει κανενας αλλος προβλημα με την εφαρμογη?ενω μου ερχονται οι ειδοποιησεις στα θεματα που παρακολουθω μεσω email,προσπαθω να συνδεθω μεσω της εφαρμογης αλλα δεν συνδεετε..ενω στα αλλα φορουμς που εχω μεσα στην εφαρμογη συνδεωμε κανονικα.μονο στου myphone συμβαινει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Εγώ τώρα διαβάζω και παρακολουθώ διάφορα θέματα καθώς και το δικό σου..δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Εγώ τώρα διαβάζω και παρακολουθώ διάφορα θέματα καθώς και το δικό σου..δεν έχω πρόβλημα. ενταξει,την εκανα επανεγκατασταση και τωρα δουλευει οπως πριν.σε ευχαριστω για την απαντηση σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balm Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 δεν δοκίμασα ακόμα την εφαρμογή. για να δούμε λοιπόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Καλησπέρα. Μέσω tapatalk δεν μου εμφανίζονται κάποια υποθέματα όπως πχ Samsung s6 στο θέμα της Samsung και Microsoft στο θέμα με τις συσκευές. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Γνωρίζετε αν κάποια στιγμή θα μπορούμε να έχουμε ειδοποιήσεις μέσω tapatalk στο myphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Γνωρίζετε αν κάποια στιγμή θα μπορούμε να έχουμε ειδοποιήσεις μέσω tapatalk στο myphone? Εφόσον δεν αλλάξει κάτι στην σκέψη των υπευθύνων, όχι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Νέα αναβάθμιση με κωδικό 4.15.1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Άθλιο το tapatalk στο iOS, καταργήσανε και την pro έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Άθλιο το tapatalk στο iOS, καταργήσανε και την pro έκδοση Τι σε χάλασε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Το interface χάλια με τη διάταξη του φόρουμ, και πολύ πολύ αργό response στις εναλλαγές topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Για iOS δεν ξέρω αλλά σε Android και WP έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ για το myphone... Πολύ καλύτερη η mobile έκδοση από browser... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Για iOS δεν ξέρω αλλά σε Android και WP έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ για το myphone... Πολύ καλύτερη η mobile έκδοση από browser... Στην οποια,εκδοση,καλο θα ηταν να υπαρχει μια γρηγορη επιστροφη στο forum και οχι να πατας ανεπαλληλες φορες το back για να επιστρεψεις πισω,σ'αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Στην οποια,εκδοση,καλο θα ηταν να υπαρχει μια γρηγορη επιστροφη στο forum και οχι να πατας ανεπαλληλες φορες το back για να επιστρεψεις πισω,σ'αυτο. Από όποιο θέμα και αν είσαι, πάτα το myphone logo στην κορυφή και με ΜΙΑ κίνηση θα σε επιστρέφει στην κεντρική του forum. Πιο γρήγορα από ένα άγγιγμα δεν έχει εφευρεθεί ακόμα :blink: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts