puzzle21 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Ωραιος, μαλλον θα το χτυπησω και εγω. και αν δουλεψουν και οι δυο SIM θα ειμαι Super. Θελω να αντικαταστησω το 3G της γυναικας μου. για αυτο εδω τι λετε? http://www.geekbuying.com/item/I5-77-4-0-Inch-Capacitive-screen-MTK6577-Dual-Core-Smartphone-5-0MP-Camera-Android-4-0-OS-With-3G-GPS-White-313870.html υπαρχει κατι αναλογο/καλητερος κλωνος στα ιδια λεφτα περιπου να προτεινετε? ευχαριστω P.S. μπορω να το συγχρονησω με το outlook για τις επαφες? αν οχι πως? και για το THL και για το Ι5 Μπορείς να τραβήξεις το αρχείο από το outlook και να το βάλεις στο Gmail και περνάει αυτόματα όλες σου τις επαφές. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JDVstrom Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 (edited) Μπορείς να τραβήξεις το αρχείο από το outlook και να το βάλεις στο Gmail και περνάει αυτόματα όλες σου τις επαφές. Το βλεπω δυσκολο γιατι το outlook ειναι μεσω kerios και δεν το βλεπει το gmai. Αλλος τροπος υπαρχει? Μαλλον το βρηκα Καπως ετσι? Edited March 1, 2013 by JDVstrom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Το βλεπω δυσκολο γιατι το outlook ειναι μεσω kerios και δεν το βλεπει το gmai. Αλλος τροπος υπαρχει? Μαλλον το βρηκα Καπως ετσι? Φιλε μου έτσι τα περασα όπως σου είπα. Μέσω outlook κανεις εξαγωγή τις επαφές σου και μετά αυτό το αρχείο το κανεις εισαγωγή στο gmail. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Παιδιά πείτε μου καμιά πρόταση για κινητό έως 150 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά dual sim με οθόνη 4''JIAYU G2 MTK6577 1GB RAM, ή το G2S με MTK6577T (1.2GHz) και 1GB RAM, μονόδρομος στις 4" gerstavros εστειλα χθες στη geekbuying κ μου ειπαν οτι οντως ειναι στοκ κ θα το στειλουν συντομα..περιεργο,τι να πω??κατι αλλο..εχεις κανα καλο site η ξενο φορουμ με reviws γ το κινητο???Ε ναι, θα το στείλουν σύντομα, δηλαδή την ερχόμενη εβδομάδα, γιατί τότε θα είναι σε στοκ :p δεν έχω βρει τίποτα ακομη από reviews, αφού δεν το χει πιασει κανεις περα απ το εργοστάσιο στα χέρια του! Το thl το δουλέψαμε χτες αλλά με μια καρτα δυστυχώς. Κατεβασαμε εφαρμογές κτλ απροβλημάτιστα. Στην καθημερινή χρήση φαίνεται απροβλημάτιστο με άψογη απόκριση. Εντύπωσή μου έκανε και το πληκτρολόγιό οπου έγραφα αλάνθαστα τα πάντα. Το μονο προβλημα που αντιμετωπισα ήταν οτι δεν μπόρεσα να του περάσω το navigon από τα διάφορα γνωστά μαγαζάκια. Που έβγαζε ένα error δικτύου. Θα ξαναπροσπαθησω αυτές τις μέρες όταν βρεθεί στα χερια μου. Ελαφρύ λεπτό με 2 μπαταριές. Προς το παρων το συνιστω ανεπιφύλακτα. Σε σχέση με το s3 μου χάνει λιγο σε χρώματα ιδίως στο μαύρο που απλα το s3 δεν εχει ανταγωνισμό. Βιντεακι από youtube se 1080p απροβλημάτιστα. Για τα λεφτά του και σε σχέση με αυτά που δίνουμε για επώνυμα απλα υπέροχο.1) to Navigon δεν δουλεύει σε κανένα dual sim κινητό. 2) Τα χρώματα που συγκρίνεις με το S3 είναι αστείο, το S3 έχει amoled, κι οι amoled εχουν ζωντανότερα χρώματα από κάθε άλλο τύπο οθόνης! Ωραιος, μαλλον θα το χτυπησω και εγω. και αν δουλεψουν και οι δυο SIM θα ειμαι Super. Θελω να αντικαταστησω το 3G της γυναικας μου. για αυτο εδω τι λετε? http://www.geekbuying.com/item/I5-77-4-0-Inch-Capacitive-screen-MTK6577-Dual-Core-Smartphone-5-0MP-Camera-Android-4-0-OS-With-3G-GPS-White-313870.html υπαρχει κατι αναλογο/καλητερος κλωνος στα ιδια λεφτα περιπου να προτεινετε? μην πάρεις αυτό, προτίμησε το hero h2000+, αν κι είναι ολόιδιες οι συσκευές εσωτερικά, το h2000+ υπερτερεί σε εξωτερικά πλαστικά νομίζω, κι ειναι λιγα δολλάρια ακριβότερο Παιδια ειχα αγορασει πριν 2 μηνες αυτο το τηλ Star N9000 MTK6575 1Ghz Android 4.0 3G 5.0 inch Capacitive Screen WiFi GPS Smart Phone το ποιο δυστηχως το χαρηκα μονο μια ημερα και αυτο γιατι μου επεσε μεσα στην τουαλετα (μην γελατε εμενα μου ηρθε να βαλω τα κλαματα) ναι με αποτελεσμα αμεσως να παρει νερα εσωτερικα τις οθονης το καθαρισα αμεσως το στεγνωσα αλλα τιποτα ειχε παρει νερο εσωτερικα οταν ψιλοεφυγε η υγρασια διαπιστωσα οτι μεσα στην οθονη μου εκανε κατι σαν νερα αλλα εσωτερικα ετσι αποφασισα να βγαλω την οθονη με αποτελεσμα να την σπασω και ετσι αναγκαστηκα να το στειλω πισω για να μου το φτιαξουν οπου μου ζητησανε 40$ τους πληρωσα και τωρα το περιμενω μαλον θα το δωσω στον αδερφο μου. Προχθες αγορασα το http://www.oklot.com/n9770-mtk-6577-android-404-512mb-4gb-dual-core-10ghz-50-inch-smart-phone-black-p-1238.html και το περιμενω και αυτο για εμενα και νομιζω οτι εκανα καλη επιλογη για τα χρηματα που εδωσα οσο για το μαγαζι ηταν πολυ ευγενικοι μαζι μου και πολυ προθυμοι να με εξυπηρετησουν δεν εχω κανενα παραπωνω αφου τους εστειλα και κινητο με προβλημα και μου το επιδιορθωσανε...πω, δεν θέλω ούτε να το φαντάζομαι..επειδή την ειχα πατήσει μικρός (αν κ το κινητό σώθηκε) ασυνείδητα πλέον στη τουαλέτα ελέγχω την τσέπη με το κινητό, να ειναι καλά :p Ενδιαφέρον αυτό που λες, έχω διαβάσει πολλά ασχημα για το oklot, και δεν μου γέμισε και το μάτι από τιμες κλπ, αλλά αν έχουν καλή εξυπηρέτηση, αξίζει μια δοκιμή Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Φιλε μου ποιο προγραμμα gps προτείνεις για dual sim? Το giayu g2s όντως κορυφή στις 4. Με το s3 ξέρω οτι είναι άνιση η σύγκρισή της οθόνης απλα οφείλω να γράψω οτι βλεπω. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Φιλε μου ποιο προγραμμα gps προτείνεις για dual sim? Το giayu g2s όντως κορυφή στις 4. Με το s3 ξέρω οτι είναι άνιση η σύγκρισή της οθόνης απλα οφείλω να γράψω οτι βλεπω. όποιο θες εκτός απ το navigon, που για περίεργο λόγο, το σύστημα πιστοποίησης της εφαρμογης στο σερβερ βγάζει σφάλμα σε συσκευές με δύο imei, δηλαδη στις dual sim. Σύγκρινε την οθόνη αν μπορείς με κάποιο άλλο κινητό με TFT IPS, αν κι ειμαι σίγουρος ότι ειναι πολύ καλή Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 όποιο θες εκτός απ το navigon, που για περίεργο λόγο, το σύστημα πιστοποίησης της εφαρμογης στο σερβερ βγάζει σφάλμα σε συσκευές με δύο imei, δηλαδη στις dual sim. Σύγκρινε την οθόνη αν μπορείς με κάποιο άλλο κινητό με TFT IPS, αν κι ειμαι σίγουρος ότι ειναι πολύ καλή Για ελλαδα και ειδικα Αθήνα ποιο προτείνεις ; Η οθονη φιλε ειλικρινα ειναι πολυ καλη. Σε κινεζικο άλλο ενα giauy g2 εχω δουλεψει αλλα πραγματικα εντυπωσιαστηκα απο το thl. Αν δεν ειχα παρει το s3 οταν πουλησα το iphone ανετα θα χτύπαγα ενα τετοιο και θα εβαζα τα υπολοιπα στη τσεπη. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Για ελλαδα και ειδικα Αθήνα ποιο προτείνεις ; Η οθονη φιλε ειλικρινα ειναι πολυ καλη. Σε κινεζικο άλλο ενα giauy g2 εχω δουλεψει αλλα πραγματικα εντυπωσιαστηκα απο το thl. Αν δεν ειχα παρει το s3 οταν πουλησα το iphone ανετα θα χτύπαγα ενα τετοιο και θα εβαζα τα υπολοιπα στη τσεπη.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530&page=366 εγώ είμαι φαν του sygic πάντως Πολύ καλά νέα. περιμένουμε και το πώς τα πάει το dual active, και κάνα antutu benchmark! Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarag13 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Για ελλαδα και ειδικα Αθήνα ποιο προτείνεις ; Η οθονη φιλε ειλικρινα ειναι πολυ καλη. Σε κινεζικο άλλο ενα giauy g2 εχω δουλεψει αλλα πραγματικα εντυπωσιαστηκα απο το thl. Αν δεν ειχα παρει το s3 οταν πουλησα το iphone ανετα θα χτύπαγα ενα τετοιο και θα εβαζα τα υπολοιπα στη τσεπη. Εγω φιλε στην Αθηνα τοσα χρονια sygic χρησιμοποιουσα κ ηταν τελειο..αυτο παρε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Majestik Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Εγώ παράγγειλα το Haipai N7102 http://www.pandawill.com/haipai-n7102-smart-phone-android-41-mtk6577-1g-ram-3g-gps-53-inch-hd-screen-80mp-camera-p71251.html την Πέμπτη απο Pandawill με EMS. Όλα μαζί (+ μια 16αρα κάρτα) και με έκπτωση 5% επειδή ψωνίζω πρώτη φορά μου βγήκαν στα 173€, μέσω PayPal. Προς το παρόν το order status λέει "Processing"... Πότε λέτε να μου 'ρθει? Ελπίζω να μην κάνει κανα μήνα γιατί τότε τζάμπα την πλήρωσα την EMS! Επίσης ξέρει κανείς πού βλέπω το tracking number για να τσεκάρω σε τι φάση βρίσκεται το προϊόν? Προς το παρόν έχω μόνο το order number.. Εννοείται μόλις έρθει σας λέω εντυπώσεις και απ'το κινητό και απ'το Pandawill! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Εγώ παράγγειλα το Haipai N7102 http://www.pandawill.com/haipai-n7102-smart-phone-android-41-mtk6577-1g-ram-3g-gps-53-inch-hd-screen-80mp-camera-p71251.html την Πέμπτη απο Pandawill με EMS. Όλα μαζί (+ μια 16αρα κάρτα) και με έκπτωση 5% επειδή ψωνίζω πρώτη φορά μου βγήκαν στα 173€, μέσω PayPal. Προς το παρόν το order status λέει "Processing"... Πότε λέτε να μου 'ρθει? Ελπίζω να μην κάνει κανα μήνα γιατί τότε τζάμπα την πλήρωσα την EMS! Επίσης ξέρει κανείς πού βλέπω το tracking number για να τσεκάρω σε τι φάση βρίσκεται το προϊόν? Προς το παρόν έχω μόνο το order number.. Εννοείται μόλις έρθει σας λέω εντυπώσεις και απ'το κινητό και απ'το Pandawill! Ετοιμάσου για refund. Στείλ τους email και ρώτα αν υπάρχει διαθέσιμο, 99% θα σου πουν όχι, και να περιμένεις μια δυο βδομάδες κλπ, τότε ζήτα ακύρωση της παραγγελιας και refund, θα το κάνουν εντός μιας μέρας, κι αν θες το κινητό πάρτο απ άλλο κατάστημα. Παρεπιπτόντως, η οθόνη του στην πραγματικότητα ειναι 5.1". Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Majestik Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Ετοιμάσου για refund. Στείλ τους email και ρώτα αν υπάρχει διαθέσιμο, 99% θα σου πουν όχι, και να περιμένεις μια δυο βδομάδες κλπ, τότε ζήτα ακύρωση της παραγγελιας και refund, θα το κάνουν εντός μιας μέρας, κι αν θες το κινητό πάρτο απ άλλο κατάστημα. Παρεπιπτόντως, η οθόνη του στην πραγματικότητα ειναι 5.1". Τους έστειλα χθες email (στο customer service) και τους ρώτησα αλλα δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα.. Έγραψα και κάτω απο το κινητό ντεμέκ review και τους ρώτησα αν υπάρχει σε stock αλλά και εκεί περιμένω απάντηση. Λογικά αν πάρω απάντηση θα πάρω τη Δευτέρα. Γιατί όμως είσαι τόσο σίγουρος οτι δεν το έχουν stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Τους έστειλα χθες email (στο customer service) και τους ρώτησα αλλα δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα.. Έγραψα και κάτω απο το κινητό ντεμέκ review και τους ρώτησα αν υπάρχει σε stock αλλά και εκεί περιμένω απάντηση. Λογικά αν πάρω απάντηση θα πάρω τη Δευτέρα. Γιατί όμως είσαι τόσο σίγουρος οτι δεν το έχουν stock? την έχουν πατήσει όλοι, καλώς ήλθες στο κλαμπ:rolleyes: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Εγώ παράγγειλα το Haipai N7102 http://www.pandawill.com/haipai-n7102-smart-phone-android-41-mtk6577-1g-ram-3g-gps-53-inch-hd-screen-80mp-camera-p71251.html την Πέμπτη απο Pandawill με EMS. Όλα μαζί (+ μια 16αρα κάρτα) και με έκπτωση 5% επειδή ψωνίζω πρώτη φορά μου βγήκαν στα 173€, μέσω PayPal. Προς το παρόν το order status λέει "Processing"... Πότε λέτε να μου 'ρθει? Ελπίζω να μην κάνει κανα μήνα γιατί τότε τζάμπα την πλήρωσα την EMS! Επίσης ξέρει κανείς πού βλέπω το tracking number για να τσεκάρω σε τι φάση βρίσκεται το προϊόν? Προς το παρόν έχω μόνο το order number.. Εννοείται μόλις έρθει σας λέω εντυπώσεις και απ'το κινητό και απ'το Pandawill! Pandawill?....απο 27/12 υποτιθεται μου στελνουν ενα jiayu,με tracking που δεν υπαρχει.Εννοειται οτι εκανα dispute/claim και ευτυχως τα πηρα πισω,θα σε δυμβουλευα το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Majestik Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 την έχουν πατήσει όλοι, καλώς ήλθες στο κλαμπ:rolleyes: Υπέροχα! :P Κοίτα, αφού ούτως η άλλως το PayPal έχει 45 μέρες προθεσμία για να ακυρώσεις την παραγγελία, λέω να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα μήπως και μου απαντήσουν θετικά. Εσύ ποια μαγαζιά προτείνεις? Επίσης: Πώς κάνω dispute/claim?? Γιατί στα mail δεν βλέπω να απαντάνε κατευθείαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV9ANJ Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Το Samsung Grand με 2 sim προσφορά στο eshop στα 349€. http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.002330&sid=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 καλημερα... γι'αυτο τι λετε? http://www.cwell-hk.com/products/HERO_H7500--.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 [...] Επίσης: Πώς κάνω dispute/claim?? Γιατί στα mail δεν βλέπω να απαντάνε κατευθείαν.. στο paypal κάτω κάτω. Αλλά πολλά θες, περίμενε μια μέρα για απαντήσεις, κι όχι τα σαββατοκύριακα. Επίσης έχουμε και 6-7 ώρες διαφορά :p Το Samsung Grand με 2 sim προσφορά στο eshop στα 349€. http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.002330&sid=1χάλι μαύρο και πανάκριβο. και ανάλυση 800x480 σε 5"; FAIL καλημερα... γι'αυτο τι λετε? http://www.cwell-hk.com/products/HERO_H7500--.aspxΤο κινητό δείχνει καλό. Το κατάστημα δεν είναι κατάλληλο για αγορές λιανικής, και μάλιστα αν δεις στο aliexpress δεν στέλνουν με ταχυδρομείο για έλλάδα, μονο με EMS Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Thl w8 antutu benchmark για οσους ρωτησαν 12.610 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Thl w8 antutu benchmark για οσους ρωτησαν 12.610 μια χαρά, επομενως με λίγο πείραγμα ξεπερνάει τα 13000 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 μια χαρά, επομενως με λίγο πείραγμα ξεπερνάει τα 13000 Άνετα.... super!!! Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JDVstrom Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Άνετα.... super!!! Τελικα τι εγινε με τη δευτερη sim, δουλευει σε active mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV9ANJ Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Thl w8 antutu benchmark για οσους ρωτησαν 12.610 Φιλε μου προσπάθησες μήπως να το ρουταρης; και αν ναι με ποιο πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Φιλε μου προσπάθησες μήπως να το ρουταρης; και αν ναι με ποιο πρόγραμμα; Δεν προσπάθησα καν να το ρουταρω γιατί δεν είναι για μένα και προς το παρών προτιμώ να μάθει ο φίλος μου τα βασικά και μετα. Πάντως στο ίντερνετ υπάρχει τρόπος πως να το ρουταρεις. Για τις 2 sim απο αύριο θα μάθουμε.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarag13 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Σημερα το πρωι ειδα μηνυμα απο την geekbuing...το κινητο εφυγε!!!6-8 εργασιμες κ εφτασε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts