Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με την 7.1 η μπαταρια κραταει πιο πολυ και δεν παρατηρησα καθολου lags στην πλοηγηση και στην χρηση εφαρμογων

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά φαίνεται πως κατά γενική ομολογία χρηστών, η iOS 7.1 βελτίωσε αισθητά το iPhone 4.

την έβαλε κανείς την 7.1?

Μετά το λάθος της αναβάθμισης σε 7, η αναβάθμιση σε 7.1 θεωρείται ευχέλαιο!

Το τηλέφωνο τρέχει αισθητά πιο γρήγορα !

Πατάς το κουμπί power + home ταυτόχρονα με το κινητό κλειστό μέχρι να δεις το κατάλληλο σήμα σύνδεσης με το itunes
Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

πως μπαινω σε recovery mode?

Δες το video είναι απλή η διαδικασία όπως σου προείπανε

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=15qaTA4lQPc]How to enter DFU Mode iPhone 5S 5C 5 (4S, 4, 3GS, 3G, 2G) iPad & iPod Touch - iPad Air - YouTube[/ame]

Ο παραπάνω οδηγός ειναι για το λεγόμενο dfu mode, όμως παραπάνω ο συμφορουμιτης ζήτησε οδηγίες για το recovery mode!
Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Ο παραπάνω οδηγός ειναι για το λεγόμενο dfu mode, όμως παραπάνω ο συμφορουμιτης ζήτησε οδηγίες για το recovery mode!

Ας μας πει ο ίδιος τι ακριβώς θέλει, καθώς και με DFU το iTunes αναγνωρίζει πως η συσκευή βρίσκεται σε recovery mode :)

τελικα μπηκα σε recovery mode και εκανα επαναφορα.κανενα καλο σερβις αθηνα υπαρχει?για να αλλαξω digitizer και το πισω καλυμα γιατι εχουν σπασει και τα δυο.

τελικα μπηκα σε recovery mode και εκανα επαναφορα.κανενα καλο σερβις αθηνα υπαρχει?για να αλλαξω digitizer και το πισω καλυμα γιατι εχουν σπασει και τα δυο.

Digitizer σκέτο δεν γίνεται. Είναι μαζί με την οθόνη και ανεβαίνει και το κόστος. Να ξέρεις πριν βρεθείς προς εκπλήξεων

Nokia 8800 Scirocco

το ξερω αυτο για την οθονη..πανω κατω ποσο εχει?

Ανάλογα που θα το πας.

Πιστεύω 50-70€

Ίσως και λιγότερα δεν είμαι σίγουρος

Nokia 8800 Scirocco

• 2 weeks later...
Καλησπέρα.Ειμαι κάτοχος iPhone4 και η συσκευή μου πλέον δεν ειναι κατάλληλη για νέο λογαριασμό ID. Αυτό το μήνυμα λαμβάνω κάθε φορά που προσπαθώ για νέο.Το κακό ειναι πως δεν θυμάμαι κανένα στοιχείο απ´τους προηγούμενους!Θα ήθελα τη βοήθεια σας φίλοι μου !

Καλησπέρα.Ειμαι κάτοχος iPhone4 και η συσκευή μου πλέον δεν ειναι κατάλληλη για νέο λογαριασμό ID. Αυτό το μήνυμα λαμβάνω κάθε φορά που προσπαθώ για νέο.Το κακό ειναι πως δεν θυμάμαι κανένα στοιχείο απ´τους προηγούμενους!Θα ήθελα τη βοήθεια σας φίλοι μου !

Eίναι εύκολο να μας επισυνάψεις ένα screen shot με το μήνυμά που σου εμφανίζει;

Εμφανίζει στο κέντρο της οθόνης"appleacount error 403"

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τη συσκευή την έχουν χρησιμοποιήσει πάνω από τρεις διαφορετικοί άνθρωποι οπότε οι λογαριασμοί ήταν διαφορετικοί .

Εμφανίζει στο κέντρο της οθόνης"appleacount error 403"

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τη συσκευή την έχουν χρησιμοποιήσει πάνω από τρεις διαφορετικοί άνθρωποι οπότε οι λογαριασμοί ήταν διαφορετικοί .

Το έψαξα λίγο χθες καθώς δεν το είχα συναντήσει ξανά. Υπάρχει ένα όριο, άγνωστο γιατί. Σε μια συσκευή μπορούν να εισαχθούν έως 3 διαφορετικά Apple IDs. Προφανώς ξεπεράστηκε το όριο. Δεν υπάρχει λύση, αλλά στείλε ένα email στο apple support μήπως και γίνεται κάτι. Έχε υπόψιν σου πως στο App Store μπορείς να χρησιμοποιήσεις νέο για free downloads, όχι όμως στο iCloud.

Ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερωσατε!

Παρακαλώ θα με ενδιέφερε εάν επικοινωνήσετε η εξέλιξη :)

Βρέθηκε η λύση!Για δημιουργία νέου λογαριασμού θα πρέπει να χρησημοποιησω μια άλλη συσκευή iOS (Apple)η οποία δεν έχει υπερβεί τις 3 φορές ID. Δεν έγινε ακόμη η πράξη.. Πάντως θα είστε ενήμεροι για τα του αποτελέσματος!

Βρέθηκε η λύση!Για δημιουργία νέου λογαριασμού θα πρέπει να χρησημοποιησω μια άλλη συσκευή iOS (Apple)η οποία δεν έχει υπερβεί τις 3 φορές ID. Δεν έγινε ακόμη η πράξη.. Πάντως θα είστε ενήμεροι για τα του αποτελέσματος!

Για δημιουργία νέου λογαριασμού μπορείτε να χρησημοποιήσετε το iTunes σε ένα PC or Mac, το θέμα είναι εάν μπορέσετε, να τον εισάγετε σε αυτή τη συσκευή!

Καλησπέρα σας.Είναι στα χέρια μου ένα iphone 4 με ios 7.0.4 άλλα σέρνεται.Υπάρχει τρόπος να το κάνω downgrade στην 6.1.3;Το κινητό όταν ήταν στην 6.1.3 δεν ήταν jaibreak.
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Καλησπέρα σας.Είναι στα χέρια μου ένα iphone 4 με ios 7.0.4 άλλα σέρνεται.Υπάρχει τρόπος να το κάνω downgrade στην 6.1.3;Το κινητό όταν ήταν στην 6.1.3 δεν ήταν jaibreak.

Εάν θέλετε να έχει πολύ καλύτερη απόδοση θα σας συμβούλευα να κάνετε ένα restore και setup as new στην iOS 7.1. Θα χάσετε το jailbreak αλλά θα έχετε μία καλύτερη συσκευή. Σημαντικό αποθηκεύστε τα δεδομένα σας, καθως θα γίνει πλήρης διαγραφή της συσκευής!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Αλλά το iphone είναι ενός φίλου μου και επιμένει ότι θέλει να επιστρέψει στην 6.1.3.Υπάρχει τρόπος;
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Αλλά το iphone είναι ενός φίλου μου και επιμένει ότι θέλει να επιστρέψει στην 6.1.3.Υπάρχει τρόπος;

δεν υπάρχει δυστυχώς, ενημερώστε τον πως θα λειτουργεί πολύ καλύτερα, από την iOS 7.0.6 που βρίσκεται καθώς είχε στόχο τη σταθερότητα και την ταχύτητα, ιδιαιτέρως στις παλαιότερες συσκευές.

Edited by DINFUN

Αν θέλεις με το redsnow έχει μέσα επιλογή που λέγεται query shsh και σου δείχνει ποια αρχεία υπάρχουν για την συσκευή σου και σε ποια έκδοση.

Δηλαδή σε ποια είχε γίνει jailbreak.

Μόνο σε αυτήν την έκδοση μπορείς να επιστρέψεις γιατί χρειαζόμαστε αυτά τα shsh οποιαδήποτε.

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone 4