mihalis13 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Εχω κατεβασει διαφορες εφαρμογες απτο installous αλλα παρατηρω οτι ανα διαστηματα οι εφαρμογες "σβηνονται" και πρεπει να ξαναπαω στο installous για να της ξανα εγκαταστησω....Ξερετε τι μπορει να φταιει ? Λογικά σου σβήνονται όταν κάνει sync με το itunes.Για να μην γίνεται αυτό όταν το συνδεεις θα πατάς δεξί κλικ πάνω στο εικονιδιο που σου εμφανίζει το κινητό σου στο itunes(στην αριστερη μπαρα) και θα κάνεις κλικ στην επιολογή transfer purchases Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mapslove Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Τι baseband εχει; model is MC608LL, VERSION 5.01 AT&T FIRMWARE IS 04.11.08 μπορω να το ξεκλειδωσω? και αν ναι τι πρεπει να κάνω ? please help me. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/4395aniheart.gif nokia 5110, motorolla v3688, ericson 768, nokia 8210, ericson t66, nokia 8310, panasonic x70, panasonic x60, nokia 3120,nokia 2600, mitac mio 8380, sharp gx15, samsung e700,nokia 6230,nokia 6060,sharp v802, motorola v3, samsung x450, panasonic vs3, vk2000,nokia 6280,lg chokolate,NOKIA 6500 SLIDE SAMSUNG GALAXY, IPHONE 4S...kai synexizo!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stucks_crew Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 καλησπέρα έχω ένα iphone 4 5.0.1 (04.11.08) από αγγλία και δεν δέχεται ελληνική sim. δεν έχω ιδέα από iphone... γίνετε κάτι? έχετε να μου συστήσετε κάποιον στην θεσσαλονίκη που μπορεί να με βοηθήσει? η αλλιώς υπάρχει κάποιος οδηγός για να το κάνω μονος μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 καλησπερα!!μια ερωτηση χαζη μαλλον αλλα ας την κανω..γινεται το τηλ να χτυπαει σε συγκεκριμενες επαφες μηνυμα κληση?πχ οταν ειναι αθορυβο σε καποιες επαφες να χτυπαει κανονικα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Λογικά σου σβήνονται όταν κάνει sync με το itunes.Για να μην γίνεται αυτό όταν το συνδεεις θα πατάς δεξί κλικ πάνω στο εικονιδιο που σου εμφανίζει το κινητό σου στο itunes(στην αριστερη μπαρα) και θα κάνεις κλικ στην επιολογή transfer purchases Ναι μαλλον αυτο ηταν....Επισης παω να κανω update σε κατι εφαρμογες και βγαζει κατι νεους ορους....Εχει διαβασει κανεις τι λενε μεσες ακρες? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 καλησπερα!!μια ερωτηση χαζη μαλλον αλλα ας την κανω..γινεται το τηλ να χτυπαει σε συγκεκριμενες επαφες μηνυμα κληση?πχ οταν ειναι αθορυβο σε καποιες επαφες να χτυπαει κανονικα?? Μονο με Jailbreak μπορείς να πετύχεις κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 προσπαθω εδω και 2 ωρες να κανω ενημερωση που λεει οτι εχει στο λογισμικο και δεν μπορω με τιποτα, ουτε το δικο μου κινητο ουτε της αδερφης μου ενω ενος φιλου τα καταφερε και το εκανε.ξερει κανεις τι παιζει?:( Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 προσπαθω εδω και 2 ωρες να κανω ενημερωση που λεει οτι εχει στο λογισμικο και δεν μπορω με τιποτα, ουτε το δικο μου κινητο ουτε της αδερφης μου ενω ενος φιλου τα καταφερε και το εκανε.ξερει κανεις τι παιζει?:( Υπομονή θέλει. Στο Ipad προσπάθησα αρκετές φορές... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 ποση υπομονη? μου χει σπασει τα νευρα δν το χει ξανακανει αυτο. λεει αποτυχια ενημερωσης λογισμικου προεκυψε σφαλμα κατα τη ληψη iOS 5.1. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Βαλτο στο itunes να τελειωνεις Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Πριν 2 ημέρες έκανα επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου και από τότε δεν μπορώ να στείλω sms. Λαμβάνω αλλά δεν μπορώ να στείλω. Χάθηκε κάποια ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psy2k Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Πριν 2 ημέρες έκανα επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου και από τότε δεν μπορώ να στείλω sms. Λαμβάνω αλλά δεν μπορώ να στείλω. Χάθηκε κάποια ρύθμιση; Δεν έχει σχέση συνήθως! Πήγαινε ρυθμίσεις>Δίκτυο>Κινητό δίκτυο δεδομένων και κάνε και μια επαναφορά αυτών των ρυθμίσεων! Παράθεση This world sucks... Have your own bpm... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 με iphone 4 μεσω itunes προσπαθησα 2 φορες να κανω αναβαθμιση , κατεβασα 2 φορες ενα αρχειο 786 mb και μετα δε μπορουσε να γινει η αναβαθμιση.. με την πρωτη που προσπαθησα απο το κινητο , κατεβασε ενα αρχειο 177 mb και ολα κομπλε.... τωρα εχω μονιμα στην αρχικη οθονη (οταν ειναι κλειδωμενο) το σημα της καμερας, και αν το συρω ανοιγει η εφαρμογη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 με iphone 4 μεσω itunes προσπαθησα 2 φορες να κανω αναβαθμιση , κατεβασα 2 φορες ενα αρχειο 786 mb και μετα δε μπορουσε να γινει η αναβαθμιση.. με την πρωτη που προσπαθησα απο το κινητο , κατεβασε ενα αρχειο 177 mb και ολα κομπλε.... τωρα εχω μονιμα στην αρχικη οθονη (οταν ειναι κλειδωμενο) το σημα της καμερας, και αν το συρω ανοιγει η εφαρμογη... Αυτο με την καμερα ειναι λειτουργια της 5,1 Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 ναι στην 5,1 ισχυει μονο αυτο με την καμερα οταν ειναι κλειδωμενο το τηλεφωνο. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 (edited) καλησπερα και απο μενα... εχω ενα Iphone 4 g το οποιο ειναι κλειδωμενο υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω? για την ακριβεια που βγαζει iPhone is disabled connect to iTunes... ευχαριστω Edited March 14, 2012 by rigasnic1982 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Τι ββ εχει; Και απο που ειναι αγορασμενο; Δωσε καποιες πληροφοριες να σε βοηθησουμε Α και τι εκδοση εχει περασμενη; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 καλησπερα!!!να κανω μια ερωτηση παλι!! αν παρω ενα iphone 4s απο το εξωτερικο θα ειναι κλειδωμενο σωστα? υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω?ρωταω για να δω αν αξιζει να το παρω απο εξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 θα κοιταξεις να παρεις unlock τηλεφωνο. μην παρεις κλειδωμενο εχει φασαρια για να ξεκλειδωσει. τα περισσοτερα ειναι ξεκλειδωτα οπως και ελλαδα. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 θα κοιταξεις να παρεις unlock τηλεφωνο. μην παρεις κλειδωμενο εχει φασαρια για να ξεκλειδωσει. τα περισσοτερα ειναι ξεκλειδωτα οπως και ελλαδα. κ πως θα το ξερω οτι ειναι ξεκλειδωτο?βασικα θα μου το παρουν οποτε δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να καταλαβουν αν ειναι κλειδωμενο η οχι!! ευχαριστω πολυυ για την απαντηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psy2k Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 κ πως θα το ξερω οτι ειναι ξεκλειδωτο?βασικα θα μου το παρουν οποτε δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να καταλαβουν αν ειναι κλειδωμενο η οχι!! ευχαριστω πολυυ για την απαντηση!! Υπάρχει στην τιμή διαφορά! Γενικά αν στο πάρουν από Ευρώπη (εκτός αγγλίας) έχει πολλές πιθανότητες να είναι ξεκλείδωτο! Αμερική το πουλάνε ξεκλείδωτο αλλά η τιμή του είναι ελάχιστα χαμηλότερη από ελλάδα. Παράθεση This world sucks... Have your own bpm... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Θα τους πεις να κοιτάξουν επάνω στο κουτί του κινητου στο πίσω μέρος αν εχει το σήματα κι κάποιου παροχου! Αν εχει έχεις μεγάλες πιθανότητες να ειναι κλειδώνει. Ακομα μπορουν να ρωτήσουν και τον υπάλληλο απο τον οποιο θα το αγορασουν! Κατι που ειναι και η πιο εύκολη λύση κατα την γνώμη μου ! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Δεν έχει σχέση συνήθως! Πήγαινε ρυθμίσεις>Δίκτυο>Κινητό δίκτυο δεδομένων και κάνε και μια επαναφορά αυτών των ρυθμίσεων! Ακολουθώντας την διαδρομή: Ρυθμίσεις > Γενικά > Δίκτυο > δεν βλέπω κάτι σε Κινητό δίκτυο δεδομένων, έχω πάρει λάθος δρόμο; :confused: Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Ακολουθώντας την διαδρομή: Ρυθμίσεις > Γενικά > Δίκτυο > δεν βλέπω κάτι σε Κινητό δίκτυο δεδομένων, έχω πάρει λάθος δρόμο; :confused: Ρυθμίσεις > Γενικά >επαναφορα>επαναφορα ρυθμίσεις δικτύου ή settings>general>reset>reset network settings Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 oταν αγορασεις αιφον 4 απ την αγγλια ας πουμε το απλ στορ εκει και σου παθει κατι. μονο στο απλ στορ μπορουν να στο φτιαξουν;; ελλαδα δεν γινεται;γιατι δεν το αγορασες απο εδω; δηλ αν καπιος παρει το αιφον απ νεα υορκη θα πρεπει να ξαναπεταχτει για να του το φτιαξουν;:wacko: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts