homo_digital Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 wifitrak - ψαχνει για wifi δικτυα shazam - βρισκει τιτλους τραγουδιών cp pro - τραβα φωτο, βιντεο με παρα πολλα φιλτρα kayak - ενοικιαση αυτοκινητων, ξενοδοχειων, πτησεις homobudget - εσοδα εξοδα σπιτιου κλπ. cine.gr - ταινιες. ποιες και που Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να ενεργοποιω-απενεργοποιω το bluetooth απο τη home screen χωρις να μπαινω στις ρυθμισεις.Προσπαθησα να δημιουργησω συντομευση αλλα δε τα καταφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianton Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να ενεργοποιω-απενεργοποιω το bluetooth απο τη home screen χωρις να μπαινω στις ρυθμισεις.Προσπαθησα να δημιουργησω συντομευση αλλα δε τα καταφερα. Sb settings. Sent from my iPhone Παράθεση Samsung Omnia ► HTC Topaz ► HTC HD2 ► HTC Desire ► iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) Δε καταλαβα τι εννοεις,συγνωμη.Απλα θελω ας πουμε να βαλω το εικονιδιο του Bluetooth στη homescreen ,ωστε να το χειριζομαι ευκολα. Edited December 4, 2010 by kostis20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianton Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Δε καταλαβα τι εννοεις. Από Cydia βάζεις SBSettings, πρέπει να είναι jailbroken το iphone σου. http://www.xup.in/pic,14194576/001.PNG Παράθεση Samsung Omnia ► HTC Topaz ► HTC HD2 ► HTC Desire ► iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Α καταλαβα!Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 wifitrak - ψαχνει για wifi δικτυα shazam - βρισκει τιτλους τραγουδιών cp pro - τραβα φωτο, βιντεο με παρα πολλα φιλτρα kayak - ενοικιαση αυτοκινητων, ξενοδοχειων, πτησεις homobudget - εσοδα εξοδα σπιτιου κλπ. cine.gr - ταινιες. ποιες και που Επίσης και το iSpeedtouched απο cydia θεωρω οτι ειναι σημαντικο προγραμμα. Βρισκει τους default κωδικους απο τα ρουτερ Speedtouch, Thomson... Sending via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Σε συνεχεια του προβληματος που ειχα αναφερει σχετικα με τα push, το προβλημα περιεργως λυθηκε απο μονο χθες το βραδυ. Αρχισα να λαμβανω κανονικα. Δεν ξερω τι ειχε παθει για 2-3 μερες και δεν εστελνε. Τωρα ειναι ολα καλα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Στην ίδια κατάσταση με προβλημα στο push διαπιστώνω κι εγω, αλλα δεν δίνω σημασία. Υποθέτω κάτι με του server το οποίο θα διορθώσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Παιδια όσοι διαπιστωνετε πρόβλημα με το push notifications δοκιμάστε και με 3G σύνδεση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sop9_ Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Μήπως ξέρει κάποιος εαν υπάρχει πρόγραμμα για απόρριψη κλήσεων με απόκρυψη; έχω το iphone 4 με πάροχο την vodafone και δέχομαι πολλές κλήσεις από νούμερα με απόκρυψη, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsios Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 (edited) Μπορεις να κανεις μια αιτηση στην vodafone που οταν σε καλει καποιος με αποκρυψη θα του λεει ενα μηνυμα οτι αν συνεχιστει η κληση ο αριθμος του θα αποκαλυφθει..Ψαξε και στην σελιδα της vodafone.. Edited December 6, 2010 by mitsios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Μπορεις να κανεις μια αιτηση στην vodafone που οταν σε καλει καποιος με αποκρυψη θα του λεει ενα μηνυμα οτι αν συνεχιστει η κληση ο αριθμος του θα αποκαλυφθει..Ψαξε και στην σελιδα της vodafone.. Η Cosmote έχει κάτι αντίστοιχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsouFf Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Σκεφτομαι να παρω το iphone 4 σκετη συσκευη χωρις συνδεση..Μπορω να μπαινω στο internet κανονικα με την καρτα μου??Γιατι ρωτησα, και στον γερμανο μου ειπαν οτι δν γινεται να μπαινω 3g, γιατι χρειαζονται ρυθμισεις που μονο με συνδεση σου δινει ο παροχος σου..Ισχυει κατι τετοιο ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Σκεφτομαι να παρω το iphone 4 σκετη συσκευη χωρις συνδεση..Μπορω να μπαινω στο internet κανονικα με την καρτα μου??Γιατι ρωτησα, και στον γερμανο μου ειπαν οτι δν γινεται να μπαινω 3g, γιατι χρειαζονται ρυθμισεις που μονο με συνδεση σου δινει ο παροχος σου..Ισχυει κατι τετοιο ρε παιδια? Βλακείες σου είπαν. Τα iPhone μου τα αγοράζω όλα χωρίς σύνδεση γιατί το μεγαλύτερο διάστημα βρίσκομαι Εκτός Ελλάδας. Το iphone4 το αγορασα απο Γερμανό. Έβαλα κάρτα Vodafone και πήρε αυτόματα τις ρυθμίσεις, έβαλα κάρτα cosmote και Πάλι πήρε τις ρυθμίσεις. Το ίδιο έγινε όταν επέστρεψα στην χώρα που μένω με την κάρτα του εδω παροχου. Αγόρασε το άφοβα. Μόνο αν έχεις wind Ρώτησε αν υπάρχουν micro sim γιατί έχω ακούσει ότι οι κάρτες wind, Q δεν λειτουργούν αν τις κοψεις. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsouFf Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Ετσι ε?Δηλαδη μου λεγε μπαρουφες ο τυπος?Αν ισχυει αυτο που λες τοτε θα το παραγγειλω απο κανα eshop γιατι γερμανος και σια το δινουν μονο με συνδεση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Βλακείες σου είπαν. Τα iPhone μου τα αγοράζω όλα χωρίς σύνδεση γιατί το μεγαλύτερο διάστημα βρίσκομαι Εκτός Ελλάδας. Το iphone4 το αγορασα απο Γερμανό. Έβαλα κάρτα Vodafone και πήρε αυτόματα τις ρυθμίσεις, έβαλα κάρτα cosmote και Πάλι πήρε τις ρυθμίσεις. Το ίδιο έγινε όταν επέστρεψα στην χώρα που μένω με την κάρτα του εδω παροχου. Αγόρασε το άφοβα. Μόνο αν έχεις wind Ρώτησε αν υπάρχουν micro sim γιατί έχω ακούσει ότι οι κάρτες wind, Q δεν λειτουργούν αν τις κοψεις. Sent from my iPhone using Tapatalk εχω εγω κωστη microsim της wind και δουλευει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 εχω εγω κωστη microsim της wind και δουλευει κανονικα Πολυ ωραία. Το ανέφερα γιατί ήθελα Q card και δεν είχαν. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unbreakable Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Καλησπέρα παίδες Έχω ένα προβληματακι όταν στέλνω sms καμία φορα δεν πάνε αλλα και άλλες φορές πηγαίνουν παλαιότερα μήνυματα που Έχω στείλει στον ίδιο αριθμό πάντα τι φταίει άραγε πχ στέλνω τώρα ένα μήνυμα και πηγαίνει ένα παλαιότερο που δεν είχε παει τρεχα γύρευε με λίγα λόγια πολυ σπαστικο πράγμα μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskobo Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Καλησπέρα παίδες Έχω ένα προβληματακι όταν στέλνω sms καμία φορα δεν πάνε αλλα και άλλες φορές πηγαίνουν παλαιότερα μήνυματα που Έχω στείλει στον ίδιο αριθμό πάντα τι φταίει άραγε πχ στέλνω τώρα ένα μήνυμα και πηγαίνει ένα παλαιότερο που δεν είχε παει τρεχα γύρευε με λίγα λόγια πολυ σπαστικο πράγμα μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ! Καλημερα, Εχω μια υποψια αφου αυτο γινεται με συγκεκριμενο αριθμο, μηπος φταιει η συσκευη του παραληπτη , Πχ. μηπως εχει πολλα μυν και οταν σβηνει καποιο ερχεται με σειρα αυτα που ειχες στηλει παλιοτερα. Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Καλησπερα. Εχω παρατηρησει ενα προβλημα με το ρολοι του κινητου. Γυρισα χθες απ εξω, και η ωρα δεν αλλαξε αυτοματα, αν και το εχω βαλει ν'αλλαζει αυτοματα. Οταν εφυγα, το ειχα στο μη αυτοματο, και μολις εφτασα εξω, το γυρισα στο αυτοματο και ετσι πηρε την εκει ωρα. Τωρα ομως που ηρθα πισω, αν και δεν το πειραξα, εχει μεινει με την εκει ωρα. Bug; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unbreakable Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Καλημερα, Εχω μια υποψια αφου αυτο γινεται με συγκεκριμενο αριθμο, μηπος φταιει η συσκευη του παραληπτη , Πχ. μηπως εχει πολλα μυν και οταν σβηνει καποιο ερχεται με σειρα αυτα που ειχες στηλει παλιοτερα. Όντως το κινητο έχει άπειρα μήνυματα θα το δοκιμάσουμε ευχαριστώ πολυ! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Απo που με συ συμφέρει να αγοράσω το τηλέφωνο Ρωτάω γιατί στο apple store του hong kong κοστίζει 490 euro :blink:. Αλλά λένε ότι δε το στέλνουν εκτός hong kong... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Σε κανενα app store στον κοσμο δε θα σου πουν οτι στο στελνουν αυτοι Ελλαδα. Ειναι μονο για εγχωριες αγορες. Τουλαχιστον οι ηλεκτρονικες παραγγελιες. Μονο αν εχεις ατομο εκει να το παρει και να στο στειλει, θα μπορουσες να το παρεις απο εκει. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Καλά ναι αλλά γιατί στην Ελλάδα κοστίζει σχεδόν 200 euro παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts