Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

απλά ΜΗΝ το κάνεις.

δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να μην το κανω.το εχω ξανα κανει και με αλλα πραγματα !νομιζω οτι αν δω το χαρτι της αποδειξης να λεει το IMEI και να εχει και πανω στο κουτι της συσκευης το ιδιο IMEI ειμαι οκ.ετσι δεν ειναι!?στο κουτι του iphone 4 το γραφει λογικα το ΙΜΕΙ.??

Edited by mihalis19

Λοιπόν εγώ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενώ το σήμα στο δωμάτιο μου είναι 1 γραμμή, μόλις πιάσω το επίμαχο σημείο το σήμα ανεβαίνει στις 3 γραμμές ;p

Πέρα από την πλάκα το έχω 3 εβδομάδες και το μηλαράκι δεν έχει παρουσίασει το παραμικρό πρόβλημα. Το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι για ένα μήνυμα που μου βγάζει όταν χάνει τελείως το σήμα (μέσα σε computer rooms δύσκολα να βρεις) :"network lost. Your selected cellular network is no longer available. Bla bla bla... ". Υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσω; Έιναι εκνευριστικό ειδικά σε χώρους με χαμηλό σήμα.

δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να μην το κανω.το εχω ξανα κανει και με αλλα πραγματα !νομιζω οτι αν δω το χαρτι της αποδειξης να λεει το IMEI και να εχει και πανω στο κουτι της συσκευης το ιδιο IMEI ειμαι οκ.ετσι δεν ειναι!?στο κουτι του iphone 4 το γραφει λογικα το ΙΜΕΙ.??

Αδερφε θα ανοίξεις την ζελατινα μπροστά του.πολύ απλό.

Και για ποτε υπολογιζουμε περιπου;

Αύριο 12 το μεσημέρι.

Edited by nervous

Αν οπως ειπες ειναι σφραγισμενο το κινητο, τοτε γιατι ανησυχεις; Μηπως δεν εχει μεσα το ιδιο κινητο; Πως γινεται δλδ να εχει μεσα αλλο κινητο και οχι το αυθεντικο;

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

βρε παιδια!εχω δει τοσους κλονους που δεν ξερω κατα ποσο κλωνος θα ειναι και το κουτι και το κινητο μαζι!για αυτο το λεω!

βρε παιδια!εχω δει τοσους κλονους που δεν ξερω κατα ποσο κλωνος θα ειναι και το κουτι και το κινητο μαζι!για αυτο το λεω!

Ο κλωνος, θα ειναι κλωνος. Δε θα λεει επανω το ονομα apple. Αυτο ελειπε. Θα εχει ενα αλλο ονομα.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

οκ.καλά εντάξει δεν είμαι τοσο χαζός ώστε να μην ξεχωρίσω έναν κλόνο αλλά μερικές φορές δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει φτιαχτεί.για αυτό ρώτησα.ευχαριστώ!

mihali19 τι ακριβώς θες να κάνεις; να πάρεις από έναν άγνωστο ένα iphone στο κουτί;

Mόνο από το κουτί δεν μπορείς να ξέρεις αν είναι γνήσιο το iphone...

Πρέπει να το ανοίξεις.

ναι αυτο!απλα ψαχνω να βρω iphone τα οποια ειναι απο επιδοτηση και τα δινουν πιο φτηνα.νομιζω οπως ειπα και πριν οτι αν δω στην αποδειξη το IMEI να ειναι το ιδιο με αυτο στο κουτι του τηλεφωνου δεν θα εχω προβλημα!φυσικα να δω και μεσα στο κουτι τι παιζει!

Αν ειναι κλειστο και σφραγισμενο το κουτι, δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος ανησυχιας. Εκτος αυτου, δε νομιζω κανεις να δεχτει ν ανοιξει το κουτι για τσεκαρισμα χωρις να ειναι σιγουρος οτι ο αλλος θα παρει το κινητο. Γιατι μπορει μετα ο υποψηφιος αγοραστης ν'αλλαξει γνωμη και να παθει ζημια ο πωλητης. Γιατι χανει το πλεονεκτημα του οτι εχει σφραγισμενη συσκευη.

δεν μπορώ να καταλάβω τι τους έχει πιάσει όλους...

ρε έναν άνθρωπο αντικειμενικό δεν θα βρούμε σε αυτό τον κόσμο?

Ο ενας το μισεί και λέει το τηλέφωνο (που ποτέ δεν είναι δικό του, πάντα είναι ενός κολλητού) ειναι διακοσμητικό. δεν μιλάς απο το πρόβλημα του σήματος.

Ο άλλος εδώ λέει οτι του κρατάει η μπαταρία 5 μέρες με push και 4 λογαριασμούς, χρήση wi/fi 30 ώρες, μισή ώρα ομιλίας καθημερινα, 50 μηνύματα, παιχνιδια, μουσικές ταινίες... και όλα αυτά ενώ το αφήνει ανοιχτό το βράδυ!

Θα πεί οτι έχει πρόβλημα με το σήμα???

Στο θέμα μας τώρα...

Υπάρχει περίπτωση να είναι καλύτερη η φόρτιση απο το pc (λόγω του οτι αργεί να φορτίσει?)

Γενικά, ποιός πιστευεται οτι είναι ο καλύτερος τρόπος φόρτισης?

Πραγματικά ρε φίλε την μια διαβάζεις τον ένα και λες πωπω είμαι από τους λίγους τυχερούς το κινητό μου πετάει και μετά διαβάζεις τον άλλο που το έχει χωρίς φόρτιση δύο μήνες και λες δεν γίνεται έχει πρόβλημα η μπαταρία μου.. ήθελα να ξερα τι καταλαβαίνουν με το να παραπληροφορούν.

Ξέρει κανείς γιατί όταν μπαίνω στα εισερχόμενα sms μου λέει συνέχεια δεν υπάρχει δίκτυο; Τι να το κάνει το δίκτυο στα sms; Το λέει ακόμα και όταν δεν έχω εισερχόμενα.

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση !

Ξέρει κανείς γιατί όταν μπαίνω στα εισερχόμενα sms μου λέει συνέχεια δεν υπάρχει δίκτυο; Τι να το κάνει το δίκτυο στα sms; Το λέει ακόμα και όταν δεν έχω εισερχόμενα.

Γιατί φίλε μου ...εσύ όταν θέλεις να στείλεις ή να λάβεις ένα SMS δεν χρειάζεσαι κάλυψη δικτύου??

Πως τα στέλνεις και πως τα λαμβάνεις δηλαδή??

Γιατί φίλε μου ...εσύ όταν θέλεις να στείλεις ή να λάβεις ένα SMS δεν χρειάζεσαι κάλυψη δικτύου??

Μαλλον εννοει οταν δε θελει να στειέι η να λαβει μηνυμα. Απλα για να δει τα μηνυματα του. Εκει νομιζω δε χρειαζεται να εχεις δικτυο απλα για να τα διαβασεις.

Λάθος έγραψα συγγνώμη. Μου λέει τα δεδομένα είναι απενεργοποιημενα λες και θέλω να μπω σε κανένα site

Συγκεκριμένα γράφει "Δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση του κινητού δικτύου δεδομένων";

Αν ναι, τότε σημαίνει πως δεν έχεις τις ρυθμίσεις για MMS με αποτέλεσμα να μη μπορείς να λάβεις και να στείλεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Λάθος έγραψα συγγνώμη. Μου λέει τα δεδομένα είναι απενεργοποιημενα λες και θέλω να μπω σε κανένα site

Το έχει εμφανίσει σε πολλούς ακόμα και σε αυτούς που έχουν πακέτο με σύνδεση δεδομένων..

Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα..:mad::mad:

Στο δικό μου πάλι καλά τίποτα αλλά σε φίλου του το πετάει κάθε φορά που μπαίνει στα sms.

και επιτέλους η 4.1 jailbreaked!!

επιτέλους πάει άψογα το 4αρι

Βγηκε επιτελους;

δοκίμασα σήμερα την λύση του geohot το limera1n (δεν ενδείκνυται για όσους θέλουν unlock)

πάει απλά σφαίρα

όλα καλά;

το βασικό είναι το unlock

κατα τα άλλα...

http://img146.imageshack.us/img146/2674/imagequ.th.jpg

http://img222.imageshack.us/img222/925/imageekc.th.jpg

Edited by lantonios
όλα καλά;

Βρε σε εσένα μια χαρά μπορεί να λειτουργεί αλλά γιατί κάποιος να μην περιμένει μέχρι αύριο το μεσημέρι για κάτι πιο σίγουρο??

• The title was changed to iPhone 4