spireto Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Λογικα θα βγει, γιατι αλλιως δεν θα σταματουσε τις δωρεαν θηκες οπως λενε τελος Σεπτεμριου ἠ θα εβαζε μεσα στην συσκευασια θηκη για το προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisz20 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Υπομονη φιλοι μου..... αυριο θα ξερουμε... και μακαρι να ειναι ενα κακογουστο αστειο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Λογικα θα βγει, γιατι αλλιως δεν θα σταματουσε τις δωρεαν θηκες οπως λενε τελος Σεπτεμριου ἠ θα εβαζε μεσα στην συσκευασια θηκη για το προβλημα. http://www.apple.com/iphone/case-program/ Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronaldinio Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Πραγματικα ξενερωσα τωρα με αυτη την ειδηση..Ημουν ετοιμος να αγορασω το iPhone 4 αυτη τη βδομαδα...Τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Αν υπάρχει ελατωματική παρτίδα τότε είναι υποχρεωμένοι να το αντικαταστήσουν με το καινούριο!! Η αξία του να μη πιάνει σήμα δεν έχει σχέση με 1 θήκη που μπορεί να πάρεις δώρο και μάλιστα μετά απο 3-6 εβδομάδες που μου έγραψε εμένα! Επίσης αν βγάλουν καινούρια απο 1/10.. τότε λογικά οι πάροχοι θα έχουν και στόκ... τί θα γίνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Πραγματικα ξενερωσα τωρα με αυτη την ειδηση..Ημουν ετοιμος να αγορασω το iPhone 4 αυτη τη βδομαδα...Τι να πω... Αγορασε την αργοτερα εκτος αν θελεις το δικο μου το χαλασμενο:( Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Εχει αλλαξει κανεις συσκευη για την "κιτρινιλα". Οχι τις τοπικες κηλιδες, αλλα την κιτρινη αποχρωση στην οθονη. Και εμενα σε συγκριση με το 3G ειναι πιο κιτρινη η οθονη. Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Αν παρατηρείς μια σχετικά ελαφριά κιτρινίλα σε σχέση με το 3G είναι λογικό. Έτσι είναι και το 3GS. Αλλά αν παρατηρείς μεγάλη απόκλιση όπως στις φωτογραφίες που ανέβηκαν πριν τότε να το πας πίσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Να η διαφορα στα δικα μου τηλεφωνα: http://twitpic.com/2k1png Γνωμες;;; Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Να η διαφορα στα δικα μου τηλεφωνα: http://twitpic.com/2k1png Γνωμες;;; Πιστευω δεν εχει προβλημα. Του φιλου πριν ειναι χαλια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Εγω παλι με το screen protector που εβαλα το μαυρισα λιγο, αλλα εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι δε θα εχω ματακιδες να στραβοκοιτανε τι γραφω στην οθονη. Και θα τους πιανω πιο ευκολα, αφου θα πρεπει να ερθουν πανω απο το κεφαλι μου!!!!!! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Εγω παλι με το screen protector που εβαλα το μαυρισα λιγο, αλλα εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι δε θα εχω ματακιδες να στραβοκοιτανε τι γραφω στην οθονη. Και θα τους πιανω πιο ευκολα, αφου θα πρεπει να ερθουν πανω απο το κεφαλι μου!!!!!! Πολλά μυστικά έχεις! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Να η διαφορα στα δικα μου τηλεφωνα: http://twitpic.com/2k1png Γνωμες;;; Φίλε δεν έχεις πρόβλημα.:) Έτσι είναι. Απλά το 3G δείχνει πιο ψυχρά τα χρώματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 (edited) Πολλά μυστικά έχεις! :p Χαχαχαχα... Οτι εχω, εχω... Αλλα ειναι και σπαστικο να στραβολαιμιαζεται ο αλλος για να διαβασει τι γραφεις ή τι κανεις στο κινητο. Και να νομιζει οτι δεν τον βλεπεις, ενω εκεινος να βλεπει. Τωρα λοιπον δε θα βλεπει, και θα γινεται και ρομπα.... Να ρωτησω κατι. Αν εχω αγορασει μια εφαρμογη μεσω itunes του υπολογιστη, και συνδεσω το κινητο, τοτε αυτο την περνα στο κινητο. Μπορει να γινει το ιδιο και σε 2ο κινητο; Δλδ να συνδεσω το κινητο της σχεσης μου και να περασει την εφαρμογη; Με μια πληρωμη δλδ να μπει σε 2 συσκευες; Edited August 31, 2010 by Areian0s Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Νεο iphone ως προς την σχεδιαση κεραιας απο τελος Σεπτεμβριου οπως ανεφερε παροχος κινητης στο Μεξικο. Αν γίνει αυτό, εμένα να μου τηλεγραφήσετε! :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Μαλλον για αυτο το μοντελο θα λεει ο Μεξικανος και θα ειναι διαθεσιμο μονο εκει. :lol: http://judasphone.com/i/judasphone15.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Χαχαχαχα... Οτι εχω, εχω... Αλλα ειναι και σπαστικο να στραβολαιμιαζεται ο αλλος για να διαβασει τι γραφεις ή τι κανεις στο κινητο. Και να νομιζει οτι δεν τον βλεπεις, ενω εκεινος να βλεπει. Τωρα λοιπον δε θα βλεπει, και θα γινεται και ρομπα.... Να ρωτησω κατι. Αν εχω αγορασει μια εφαρμογη μεσω itunes του υπολογιστη, και συνδεσω το κινητο, τοτε αυτο την περνα στο κινητο. Μπορει να γινει το ιδιο και σε 2ο κινητο; Δλδ να συνδεσω το κινητο της σχεσης μου και να περασει την εφαρμογη; Με μια πληρωμη δλδ να μπει σε 2 συσκευες; Και επισης, οταν ειναι απενεργοποιημενη η συσκευη, και βαλουμε το φορτιστη, παντα θα ανοιγει; Δηλαδη δε γινεται να φορτιζεται με κλειστη τη συσκευη εντελως; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Όχι δεν γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 εκτος βεβαια αν την κλεισεις οταν ειναι ηδη στην μπριζα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 εκτος βεβαια αν την κλεισεις οταν ειναι ηδη στην μπριζα.. Το δοκιμασα αλλα δεν ξερω αν φορτιζε.... Και ειπα να μην το διακινδυνεψω τωρα που ειναι νυχτα και ειναι και το πρωτο φορτισμα. Να εχω κινητο το πρωι.... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 φορτιζει μια χαρα μην ανχωνεσαι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 φορτιζει μια χαρα μην ανχωνεσαι Α ωραια... Θα το δοκιμασω στο επομενο φορτισμα, γιατι τωρα ξεκουραζεται μακρυα μου η συσκευη.... Ευχαριστω! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 (edited) καλα ο μεξικανος θα ηπιε πολλα ,,,,,,,,,, η καταπιε πολλα σκουλικακια με την κυκλοφορια του iphone4 , οπως και πολλοι αλλοι (οποιος καταλαβε καταλαβε) Οποιος θελει διαξιφισμο iphone 4 εναντια σε ολα ελατε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3294758#post3294758 Edited September 1, 2010 by domal Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Καλό καλοκαίρι για το Νεο iPhone πάλι. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athan1001 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Να η διαφορα στα δικα μου τηλεφωνα: http://twitpic.com/2k1png Γνωμες;;; Ετσι είναι και τα δικά μου Δες το #2372 σε αυτό το forum και πες μου. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι η φωτεινότητα αυξήθηκε ικανοποιητικά μέσα σε 5 μέρες (την πρώτη ήταν για κλάματα). Αυτό που δεν άλλαξε ειναι το κιτρινοπράσινο λευκό του σε σχέση με το 3gs. Ισως τελικά αυτό το χρώμα να έχει η οθόνη του iphone 4 να μην έχει το ψυχρό λευκό του 3gs Πάντως πρέπει να βρώ κάποιον με το 4 για να κάνω σύγκριση Αν κανεις σας είναι από το νομό Σερρών ας επικοινωνήση μαζί μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts