Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατέβασε τη σωστή έκδοση (αυτή για stock kernel), μπες στο CWM όπως σου είπα (πατώντας και αφήνοντας το back), πήγαινε mount & storage, mount usb (τελευταία επιλογή αν θυμάμαι καλά), συνέδεσε το κινητό με το PC και πέρασε τη rom που κατέβασες στη κάρτα μνήμης. Αποσύνδεσε το κινητό μόλις τελειώσει και εγκατέστησε τη σωστή έκδοση κάνοντας full wipe, wipe cache partition κ wipe davnick cache, wipe battery stats.

ΑΝ δε μπαίνει στο CWM έτσι (πράγμα απίθανο), κάνε μια επαναφορά με το SUS και ξαναδοκίμασε όλη τη διαδικασία απ την αρχή.

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δεν μπαινει σε recovery θα προσπαθησω απο sus να δω πως παει.

Αν γινει επαναφορα απο sus θα χρειαστει να κανω ξανα και τη διαδικασια για το root?

Edited by PAN_10

Περίεργο. Έπρεπε να μπαίνει. Επανέφερε το με SUS και κάνε όλη τη διαδικασία απ την αρχή αναγκαστικά..

Φιλε άλκη ολα μια χαρα ευχαριστω kαι seeder&swapper&oc. Τωρα supercharger για να το δοκιμασω πρεπει να ειμαι με custom kernel? Edited by PAN_10

Όχι και με stock γίνεται. Αλλά προτείνω να μη το δοκιμάσεις γιατί εμφανίζει μικροπροβλήματα. Εγώ που το δοκίμασα, είχα διάφορα fc's εφαρμογών και δεν ολοκληρώθηκε κιόλας η διαδικασία. Μετά θέλει full wipe για να στρώσει..

Ειχα περασει πριν αρκετο καιρο στην κππελα μου, την ginger dx rom ( ετσι νομιζω λεγοταν :Ρ ) . Το κινητο αρχισε να κολλαει και θα κατεβασω την επομενη εκδοση της ρομ . Εχετε να προτεινεται καμια πιο καλη ; :)
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Είναι η καλύτερη rom με διαφορά αυτή τη στιγμή πιστεύω. Custom kernel ή stock;

Stock

10 χαρ

Μεγάλη διαφορά θα δεις με custom. Τι ημερομηνία είναι;

Τι εννοεις ;;

Τι εννοεις ;;

Αν βγάλεις τη μπαταρία έχει έναν αριθμό,ημερομηνία κατασκευής,πχ 10w23

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Αν βγάλεις τη μπαταρία έχει έναν αριθμό,ημερομηνία κατασκευής,πχ 10w23

Η κοπελα μου το εχει το κινητο , δεν ξερω ποιας βδομαδας ειναι. Που χρειαζεται αυτο ομως;;

Η κοπελα μου το εχει το κινητο , δεν ξερω ποιας βδομαδας ειναι. Που χρειαζεται αυτο ομως;;

Για να περάσεις custom kernel πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader.Για να το κάνεις αυτό πρέπει η παρτίδα του κινητού να μην ανήκει σε μια ας πούμε επικίνδυνη ημερομηνία,αν είσαι σε αυτή την ημερομηνία κ πας να το ξεκλειδώσεις το πιο πιθανό είναι να πάρεις άλλο κινητό στη κοπέλα σου:p

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Για να περάσεις custom kernel πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader.Για να το κάνεις αυτό πρέπει η παρτίδα του κινητού να μην ανήκει σε μια ας πούμε επικίνδυνη ημερομηνία,αν είσαι σε αυτή την ημερομηνία κ πας να το ξεκλειδώσεις το πιο πιθανό είναι να πάρεις άλλο κινητό στη κοπέλα σου:p

Αα μαλιστα. Εγω μια αναβαθμιση της ρομ λεω να κανω (λογικα θα εχει βγει) και ως εκει. Ετσι κι αλλιως κλησεις-μηνυματα και λιγο ιντερνετ ειναι η χρηση που κανει. Νομιζω φοραει την v28 , θα ψαξω για update. Ευχαριστω παντως παιδια , να ειστε καλα

Παιδια απο το καλοκαιρι εχω σταματισει να ασχολουμε οπως ασχολουμουν..εχω χασει πολλα επεισοδια και το κινητο εχει αρχισει να σερνεται υπερβολικα πολυ...ειναι σαν εναν υπολογιστη που εχει να κανει 3-4 χρονια format καμια ιδεα?καμια ενημερωση?:P

Tzagarito κι εγω το ιδιο προβλημα εχω με το κινητο της αδερφης μου.. Εχω βαλει την cm7 νομιζω και εδω και 6 μηνες το κινητο οταν πατας να μπει στο app drawer κανει 5-10 δευτερολεπτα για να μπει και το ιδο οταν πατας home για να βγει. Εκανα και clear cache και dalvik cache απο recovery..

Πως μπορω να το γυρισω στην official της sony ericcson παιδια, καμια ιδεα?

Tzagarito κι εγω το ιδιο προβλημα εχω με το κινητο της αδερφης μου.. Εχω βαλει την cm7 νομιζω και εδω και 6 μηνες το κινητο οταν πατας να μπει στο app drawer κανει 5-10 δευτερολεπτα για να μπει και το ιδο οταν πατας home για να βγει. Εκανα και clear cache και dalvik cache απο recovery..

Πως μπορω να το γυρισω στην official της sony ericcson παιδια, καμια ιδεα?

Πολύ απλά με pc companion ή με s(e)us

Εγω χτες εκανα αυτο που ανεφερε ο αλκης περασα ginger 29 και εβαλα και τον alfs 09 και επισης supercharger

Καλησπέρα στη παρέα.

Πριν λίγο καιρό είχα παρατηρήσει οτι το X8 άρχισε να 'τρώει' την μπαταρία χωρις λόγο, από όταν έβαλα το skype κ μετα. έτσι έσβησα το skypa κ άλλα που δεν χρησιμοποιούσα.

Ψάχνοντας μπηκα στο μενου "υπηρεσιές που εκτελούνται". Βρήκα, μαζί με άλλα, το music player, gtalk, office suite να εκτελούνται. Γιατί?? αφου δεν τα έτρεχα πως γίνεται αυτό?

Αφου έσβησα (έκανα διακοπη) το music player, gtalk, office suite, είδα οτι πάλι η μπαταρια δεν πήγαινε.

Σβήνοντας το device monitor service, αλλαξε το πράγμα. Αυτό όμως ξεκιναει πάλι, μάλλον κάθε φορα που χρησιμοποιω το κινητο.

Τί άλλο μπορει να γίνεται?

Εμένα η εφαρμογή που έτρωγε πάντοτε μπαταρία ακόμα και όταν την έκλεινα (άνοιγε μόνη της από πίσω) είναι η εφαρμογή του FB. Μπορείς να τη freezαρεις μαζί και με άλλες που θες κάνοντας όμως root.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα προβλημα και θα ήθελα την βοήθεια όποιου μπορεί να βοηθήσει

Έχω ένα xperia x8, με android 2.1-update 1. To κινητό το έχω ρουτάρει, χρησιμοποιώντας τον οδηγό που είχα βρει εδώ. Για πολύ μεγάλο διάστημα δεν είχα κανένα πρόβλημα με το κινητό. Ξαφνικά προχθές, χωρίς να έχω εγκαταστήσει κάτι, άρχισε να κάνει μονο του reboot και πριν προλάβω να βάλω το πιν το κινητό πάλι έκανε reboot. Τελος πάντων, κάποια στιγμή του έβγαλα μπαταρία και sim και σταμάτησε το reboot. Από τότε όμως υπάρχουν πολλά θέματα. Καταρχάς είχα εγκαταστήσει το go launcher, sms, contacs. Μετά τα reboot που λέγαμε, κανένα από τα προαναφερθέντα δε δούλευε. Τα απεγκατέστησα γιατί νόμιζα ότι φταίγανε αυτά, αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι όλες οι εφαρμογές που έχω συνδεδεμένες μέσω του link2sd στην sd, δε δουλεύουν, είτε καθόλου, ειτε με προβλήματα (πχ βγαζουν μηνυμα" You must have internet and access_network_state permissions in androidmanifest.xml). Τωρα είμαι σε μια φάση που δε ξέρω τι να κάνω. Οπότε ερωτώ, τι προτείνετε;

Να κάνω format στο κινητό; Να περάσω άλλη version android; Και αν τα κάνω αυτά, μετά θα πρέπει να ξαναρουτάρω το κινητό;

Ευχαριστώ

Αυτό μου έχει συμβεί και εμένα 2 φορές με custom rom και kernel έτσι στο άκυρο. Μετά από reboot χάνονται τα πάντα από το ext και δε μπορώ να καταλάβω γιατί...

καλησπερα παιδιααααα...σας ελειψα?? :p το χ8 το εδωσα στην αδερφη μου(με froyo 030 περασμενη εδω και 2μηνες χωρις προβληματα) και πηρα το Νeo V..παιδια ειναι τελειο για τα λεφτα που εδωσα και τα παρελκομενα που πηραα..εσεις? τα νεα σας..τι λεει η μαμα μας Χ8? :D

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8