alkis_7 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Το ίδιο θέμα είχε και το x8 μιας ξαδέρφης μου που προσπάθησα να κάνω το ίδιο πράγμα προχτές. Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων στο market, μια επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnniac Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Ευχαριστω παιδια.. Τελικα βρηκα λυση.. Πως μπορω να βαλω την CM9 στο xperia x8 μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Δες εδώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Χθες το βραδυ καταφερα και brickαρα ενα X8. Ξεκλειδωσα τον bootloader αλλα μετα δεν ανοιγε το κινητο (δοκιμασα με pc companion αλλα δεν αναβει ουτε το πρασινο λαμπακι πατωντας το back). Αφου εψαξα, ειδα οτι η συσκευη ειχε κωδικο 11w49, οποτε καταλαβα οτι εκανα βλακεια:p Λυση να το φτιαξω μονος μου δεν υπαρχει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Δυστυχώς όχι. Service πάει. Δε θα πάρουν χαμπάρι τίποτα. Πες τους μια δικαιολογία και θα το φάνε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Viper....Μην κανεις τον κοπο να το πας...Δεν θα στο φτιαξουν...Εμενα ειχε και εγγυηση οταν το brickαρα..Μου ζητησαν 105 ευρω για να μου το φτιαξουν..Η λυση?Βρες μια μεταχειρησμενη πλακετα και βαλτην μονος.Εγω βρηκα μια με 40 ευρω και την εβαλα μονος.Πλεον μπορεις να βρεις μεταχειρισμενο Χ8 με 40 ευρω.. Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Και μενα εχει εγγυηση (2 μηνων ειναι το κινητο). Θα δοκιμασω να το παω για service και αν μου ζητησουν λεφτα θα το παρω πισω. Ευχαριστω για την βοηθεια παιδες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Του αδερφού μου που έκαψε τη πλακέτα του το άλλαξαν κανονικότατα... Το συνέδεσε στο PC και του το έκαψε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Απο brickαρισμα δεν το φτιαχνουν πλεον.100% σιγουρο αυτο που λεω.Απο βλαβη που δεν ευθυνεται το χερι σου,φυσικα και θα το φτιαξουν.!!alkis_7 πως παει η CM9?Tην τεσταρεις ακομα?? Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Απο brickαρισμα δεν το φτιαχνουν πλεον.100% σιγουρο αυτο που λεω.Απο βλαβη που δεν ευθυνεται το χερι σου,φυσικα και θα το φτιαξουν.!!alkis_7 πως παει η CM9?Tην τεσταρεις ακομα?? Αν το κινητό έχει κάψει πλακέτα και τους πεις μια καλή δικαιολογία, πως θα καταλάβουν ότι το πείραξες εσύ;;) Την άλλαξα χτες. Πέρασα την PrimeHD. Πολύ καλή και ίσως η πιο ελαφριά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Αααα ετσι το εννοεις!:grin:Η PrimeHD ειναι πολυ καλη ρομ.Η dark shin engine ειναι καλυτερη παντως..Με τετοια διαφημιση που κανω σε αυτην την ρομ,επρεπε να με πληρωνει ο δημιουργος της :grin: Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Πολύ καλή και η Shin αλλά θέλει πολύ σβήσιμο, για μένα πάντα. Ενώ η PrimeHD τίποτα. Σε μισή ώρα είχα έτοιμο κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Πολύ καλή και η Shin αλλά θέλει πολύ σβήσιμο, για μένα πάντα. Ενώ η PrimeHD τίποτα. Σε μισή ώρα είχα έτοιμο κινητό... αλκιι λινκ για την prime Hd :P αξιζει τον κοπο δλδ?:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 αλκιι λινκ για την prime Hd :P αξιζει τον κοπο δλδ?:P Εννοείτε ότι αξίζει! Λίνκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis_p Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Απο brickαρισμα δεν το φτιαχνουν πλεον. Μας πηραν χαμπάρι φαίνεται! :lol::lol: Παράθεση - SE Experia x8 white, custom rom: GingerDX.v029 - JimdemDroid Tweak Package 24.1 lite, multitouch, overclocked @ 760Mhz - Huawei P8 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Εννοείτε ότι αξίζει! Λίνκ! και παει πιο καλα με alfs i naa κερνελ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Aυτό δοκιμάζω. Αυτή τη στιγμή έχω nAa.. Δεν έχω δοκιμάσει Alfs.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Aυτό δοκιμάζω. Αυτή τη στιγμή έχω nAa.. Δεν έχω δοκιμάσει Alfs.. σε επιδοσεις ξεπερναει την ginger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Στα ίδια είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Στα ίδια είναι.. εε ας αλλαξουμε τοτε βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 εε ας αλλαξουμε τοτε βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια Αμα θες τέσταρε την με Alfs για να δούμε πως θα πάει και με αυτόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Αμα θες τέσταρε την με Alfs για να δούμε πως θα πάει και με αυτόν! παει πολυ γρηγορα...πολυ ωραια...αλλα παω να ενεργοποιησω ασυρματο και λεει σφαλμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Δοκίμασε να περάσεις nAa τότε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 (edited) Δοκίμασε να περάσεις nAa τότε.. δεν παμε καλα...περναω τον naa και το κινητο δεν ανοιγει καθοουλα ξαναπερναω alfs και ανοιγε...τι στο καλο γτ δεν ανοιγει με naa? Εdit:ακυρο ειχα κανει εγω βλακεια τον περναω τωρα Edit2:δεν ειχα κανει εγω βλακεια με naa kernel δεν ανοιγει...παταω το κουμπι φωτιζει η οθονη και χωρις να βγαλει το λογκο του naa και χωρις να κανει τιποτα σβηνει Edited May 16, 2012 by tzagaritos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoannakiD Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Μηπως μπορει καποιος να μου πει ποσο κοστιζει η αλλαγη οθονης για sony ericsson xperia x8? ειναι επειγον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts