Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σας !!! ειδα οτι εχει βγει η νεα αναβαθμιση του v014 ( εχω την v013) μηπως θα ηταν ευκολο αν μπορουσατε να με βοηθησετε στο πως να την εγκαταστησω !! ευχαριστω εκ το προτερων ...

περνας την 014 και το hotfix για το wifi χυμα στην sd,αποσυνδεεις το κινητο απο το pc,πατας το κουμπι για να κλεισει το κινητο,πας reboot-clockworkmod κανει επανεκκινηση το κινητο και σου ανοιγει αυτοματα το clockworkmod..απο εκει και μετα ειναι σαν το xrecovery!!πρωτα εγκαθιστας τη ρομ και μετα το hotfix για να δουλεψει το wifi..

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

παιδια εχω ενα προβλημα.. το καπακι τριζει οχι κ πολυ αλλα τριζει.. μηπως εχει κανεις κατι τετιο προβλημα? Μηπως μπορω να το αλλαξω και ποσο κοστιζει? Ευχαριστω.
Just in love with my Sole :)

παιδια εχω ενα προβλημα.. το καπακι τριζει οχι κ πολυ αλλα τριζει.. μηπως εχει κανεις κατι τετιο προβλημα? Μηπως μπορω να το αλλαξω και ποσο κοστιζει? Ευχαριστω.

Το πίσω καπάκι γενικότερα τρίζει σε όλους..όχι και τόσο καλή κατασκευή..οποίο και να πάρεις το ίδιο θα σ κάνει!!όσο για τιμή δεν νομίζω να είναι ακριβό!!

Σε όλους μας τρίζει!! Μπορείς μία αναζήτηση στο ebay να βρεις σε πολύ καλή τιμή. Εγώ είχα πάρει πριν από κανα εξάμηνο 5 μαζί στα €8. Και μπορώ να σου πω ότι τα τρία από αυτά δεν τρίζουν σχεδόν καθόλου, κάθονται καλύτερα από το "μαμα".

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Παιδιά σήμερα παρέλαβα το Χ8.Είναι απλά φανταστικό αλλά έχω το εξής πρόβλημα : πως μπορώ να κάνω root σε Mac υπολογιστή;

Γιατί αυτή την στιγμή δεν παίζει PC. :wacko:

περνας την 014 και το hotfix για το wifi χυμα στην sd,αποσυνδεεις το κινητο απο το pc,πατας το κουμπι για να κλεισει το κινητο,πας reboot-clockworkmod κανει επανεκκινηση το κινητο και σου ανοιγει αυτοματα το clockworkmod..απο εκει και μετα ειναι σαν το xrecovery!!πρωτα εγκαθιστας τη ρομ και μετα το hotfix για να δουλεψει το wifi..

να εισαι καλα φιλαρακι !!!

λοιπον οσοι εχουν κατεβασει το arc launcher κ δε τους καθεται καλα στην οθονη κ θελουν κ τις 4γωνιες στην οθονη μπειτε κλασσικα forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1263285 κ βαλτε τα αρχεια!παιζει τζαμι κ ειναι σουπερ! Edited by iliasx8

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

λοιπον οσοι εχουν κατεβασει το arc launcher κ δε τους καθεται καλα στην οθονη κ θελουν κ τις 4γωνιες στην οθονη μπειτε κλασσικα forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1263285 κ βαλτε τα αρχεια!παιζει τζαμι κ ειναι σουπερ!

πολυ καλο!!κατι τετοιο ηθελα και εγω!!ευχαριστω!!

το timescape ειναι αυτο που ειχε μαμα το κινητο και εχει βαλει μια αλλαγμενη εκδοση του ο doixanh στη dx..

Κάποιο καλό παιδάκι θα μπορούσε να μας πει ακριβώς τα βήματα (+ τα λινκ) για να περάσουμε τον arc launcher στο κινητό μας;;;;; :)

Έκανα ότι λέει... στην gingerDX πως βάζω να τρέχει αυτός ο launcher και όχι ο launcherPro που είναι ο προκαθορισμένος;;;

Edited by rafinos

Γεια σε όλους!

μπορεί κάποιος να μου ξεκαθαρίσει πως γίνεται η εγκατάσταση του gingerdx 014?

ως τώρα γινόταν με το xrecovery. [το οποίο και έχω εγκαταστήσει]

Από τη 14 και έπειτα λέει χρειάζεται το clockworkmod.

Απ' ότι διάβασα, το clockworkmod και το xrecovery κάνουν το ίδιο πράγμα.

πρέπει να σβήσω το xrecovery και να βάλω το clockworkmod?

αν ναι, πως μπορώ να το σβήσω?

είδα όμως και ότι μπορώ να τα έχω μαζί. τι είναι καλύτερο να κάνω?

χρειάζονται και τα 2?

[Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις...]

Γεια σε όλους!

χρειάζονται και τα 2?

ποια rom έχεις τώρα;

Γεια σε όλους!

χρειάζονται και τα 2?

απλο και ευκολο!!η gingerdx εχει απο μονη της το clockworkmod μεσα οποτε δεν σβηνεις ουτε εγκαθιστας τιποτα!!περνας χυμα την 014 στη sd και μολις αποσυνδεσεις το κινητο απ το pc πατας το κουμπι για να απενεργοποιηθει το κινητο..εκει σου βγαζει ενα μενου οταν το πατας..θα πας εκει μου λεει reboot και τικαρεις την επιλογη clockworkmod..κανει επαννεκινηση το κινητο και σου ανοιγει ΜΟΝΟ του το μενου του clockwork..απο εκει και μετα κανεις οτι εκανες και με το xrecovery..πρωτα εγκαθιστας το update και μετα το Hotfix για να δουλεψει το wifi!!:):)

Σε όλους μας τρίζει!! Μπορείς μία αναζήτηση στο ebay να βρεις σε πολύ καλή τιμή. Εγώ είχα πάρει πριν από κανα εξάμηνο 5 μαζί στα €8. Και μπορώ να σου πω ότι τα τρία από αυτά δεν τρίζουν σχεδόν καθόλου, κάθονται καλύτερα από το "μαμα".

Οκ ευχαριστω πολυ..

Just in love with my Sole :)

ποια rom έχεις τώρα;

Βασικά ακόμα τη stock έχω, αλλά παρακολουθώ το thread του GingerDX εδώ και καιρό, απλά δεν έχω πάρει ακόμα την απόφαση να το βάλω επειδή διαβάζω ότι προκύπτουν "ζητήματα" σε κάποιους (πχ wifi, accelerometer lag κλπ). Περιμένω να σταθεροποιηθεί κάπως. Έχω κάνει όμως όλες τις απαραίτητες ενέργειες (root, xrecovery κλπ κλπ)

απλο και ευκολο!!η gingerdx εχει απο μονη της το clockworkmod μεσα οποτε δεν σβηνεις ουτε εγκαθιστας τιποτα!!περνας χυμα την 014 στη sd και μολις αποσυνδεσεις το κινητο απ το pc πατας το κουμπι για να απενεργοποιηθει το κινητο..εκει σου βγαζει ενα μενου οταν το πατας..θα πας εκει μου λεει reboot και τικαρεις την επιλογη clockworkmod..κανει επαννεκινηση το κινητο και σου ανοιγει ΜΟΝΟ του το μενου του clockwork..απο εκει και μετα κανεις οτι εκανες και με το xrecovery..πρωτα εγκαθιστας το update και μετα το Hotfix για να δουλεψει το wifi!!:):)

Δηλαδή το clockworkmod υπήρχε και παλιότερα???Δεν το είχα προσέξει..

Μπερδεύτηκα γιατί νόμιζα ότι το clockworkmod προστέθηκε στην εκδοση 14.

Οπότε για να πάω από stock στη gingerdx, μπορώ να το κάνω με το xrecovery ή να βάλω το clockworkmod?

Δηλαδή το clockworkmod υπήρχε και παλιότερα???Δεν το είχα προσέξει..

Μπερδεύτηκα γιατί νόμιζα ότι το clockworkmod προστέθηκε στην εκδοση 14.

Οπότε για να πάω από stock στη gingerdx, μπορώ να το κάνω με το xrecovery ή να βάλω το clockworkmod?

ααα..εχεις ακομα τη stock..τοτε μπορεις ανετα να εγκαταστησεις την 013 που εγκαθισταται με το xrecovery και μετα να περασεις την 014 με τον τροπο που σου ειπα!!

ααα..εχεις ακομα τη stock..τοτε μπορεις ανετα να εγκαταστησεις την 013 που εγκαθισταται με το xrecovery και μετα να περασεις την 014 με τον τροπο που σου ειπα!!

Κατάλαβα. Φαίνεται να'ναι ο πιο εύκολος τρόπος. Σ'ευχαριστώ πολύ! :)

Εχεις αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με τη gingerdx?

Έχει κάτι που να μην παίζει καλά (σε σχέση με τη stock) που να έχεις προσέξει?

Κατάλαβα. Φαίνεται να'ναι ο πιο εύκολος τρόπος. Σ'ευχαριστώ πολύ! :)

Εχεις αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με τη gingerdx?

Έχει κάτι που να μην παίζει καλά (σε σχέση με τη stock) που να έχεις προσέξει?

οχι..συμπεριφερεται οπως και η stock σε θεμα αξιοπιστιας και ασφαλειας!!πολυ καλη!!!:)

λοιπον οσοι εχουν κατεβασει το arc launcher κ δε τους καθεται καλα στην οθονη κ θελουν κ τις 4γωνιες στην οθονη μπειτε κλασσικα forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1263285 κ βαλτε τα αρχεια!παιζει τζαμι κ ειναι σουπερ!

Λιγάκι off topic, αλλά ποιες εφαρμογές έχει στην αρχική οθόνη; (Ρολόι και Καιρός);

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus

Λιγάκι off topic, αλλά ποιες εφαρμογές έχει στην αρχική οθόνη; (Ρολόι και Καιρός);

Εγώ όταν το πέρασα είχε μόνο τις 4γωνίες,τα υπόλοιπα τα βάλα εγώ.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Εγώ όταν το πέρασα είχε μόνο τις 4γωνίες,τα υπόλοιπα τα βάλα εγώ.

Το ξέρω, και εγω χρησιμοποιώ τον ίδιο launcher. (στο προηγούμενο post μου ξέφυγε ένα "ς").

Η ερώτηση είναι: Ποιες εφαρμογές έχεις στην αρχική οθόνη για ρολόι και καιρό;;

Το ξέρω, και εγω χρησιμοποιώ τον ίδιο launcher. (στο προηγούμενο post μου ξέφυγε ένα "ς").

Η ερώτηση είναι: Ποιες εφαρμογές έχεις στην αρχική οθόνη για ρολόι και καιρό;;

Ααα οκ!!

Για ρολόι κατέβασα από τους xda το ρολόι που είχε η stock rom 2.1 και για καιρό το fancy widget!

ρε παιδια παω να εγκαταστησω με τον astro τον arc launcher και τα υπολοιπα 3 αρχεια απο xda και αφου παταω install μολις τελειωνει μου λεει οτι η εφαρμογη δεν εγκατασταθηκε επιτυχως..γιατι???

ρε παιδια παω να εγκαταστησω με τον astro τον arc launcher και τα υπολοιπα 3 αρχεια απο xda και αφου παταω install μολις τελειωνει μου λεει οτι η εφαρμογη δεν εγκατασταθηκε επιτυχως..γιατι???

Δε ξέρω να σου απαντήσω,εγώ μπήκα από το browser(opera)στους xda και τα κατέβασα και μόλις τελείωνε το download πάταγα άνοιγμα και εγκατάσταση.

Δοκίμασε με το τρόπο που σου λέω μήπως τα εγκαταστήσεις

Δε ξέρω να σου απαντήσω,εγώ μπήκα από το browser(opera)στους xda και τα κατέβασα και μόλις τελείωνε το download πάταγα άνοιγμα και εγκατάσταση.

Δοκίμασε με το τρόπο που σου λέω μήπως τα εγκαταστήσεις

τι να πω..δεν ξερω..και το κανει πρωτη φορα..μια αλλη φορα που δοκιμασα να το sensify γιναν ολα καλα(αλλα δεν μου αρεσε η εμφανιση)..αν ξερει κανεις ας βοηθησει!

τι να πω..δεν ξερω..και το κανει πρωτη φορα..μια αλλη φορα που δοκιμασα να το sensify γιναν ολα καλα(αλλα δεν μου αρεσε η εμφανιση)..αν ξερει κανεις ας βοηθησει!

Καθώς είμαι λίγο άσχετος τι είναι το sensify;Απ'οτι καταλαβαίνω έχει σχέση με εμφάνιση;;

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8