Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μια ερωτηση..καπου διαβασα εδω μεσα οτι κινητο φορτιζει και κλειστο κανω λαθος??

Φορτίζει κλειστό αλλά αν βάλεις ξυπνητήρι και το κλείσεις την έκανες!Δε χτυπάει όταν το κλείνεις!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Φορτίζει κλειστό αλλά αν βάλεις ξυπνητήρι και το κλείσεις την έκανες!Δε χτυπάει όταν το κλείνεις!

για το ξυπνητηρι το ξερω,,,πως φορτιζει κλειστο? εμενα μολις το βαζω στν φορτιση παντα ανοιχτο ειναι :blink:

Παιδιά έχω βαρεθεί η running memory να είναι συνεχώς στο 98%... Τι να κάνω πια για να μην πολυφορτώνει το κινητό; Το μόνο που που έχω κάνει είναι να του κάνω root και να μετακινώ τις εφαρμογές από την συσκευή στην κάρτα μνήμης.

Αν ήταν να μην βάζεις καθόλου προγράμματα για να μην φορτώνει έτσι να μην το πουλούσαν και ως smart phone.. Τι να πω..

Κατέβασα και εγκατέστησα το HTC IME...το ενεργοποιήσα σαν προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο αλλά όταν πάω να γράψω μήνυμα δεν μου εμφανίζει το πληκτρολόγιο...Σαν να μην υπάρχει....Ξέρει κανείς τι φταίει? :wacko:

Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4.

Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love:

Όταν λες "το ενεργοποιήσα σαν προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο" τί εννοείς; Πας Ρυθμίσεις/Γλώσσα και πληκτρολόγιο και τικάρεις το HTC_IME mod

Μετά ανοίγεις νέο μήνυμα, πατάς συνεχόμενα το πλαίσιο του κειμένου, σου βγάζει παράθυρο, επιλέγεις Μέθοδο εισόδου/HTC_IME mod.

Για δοκίμασέ τα και τα δύο...

κ γω θελω να μαθωωω! !

Ο dsp manager ενεργοποιει-απεργοποιει καποια εφε στα ακουστικα, στο μεγαφωνο και στα bluetooth ακουστικα.Επισης εχει και equalizer.

Αν το κανεις freeze δεν θα τρεχει αυτη η εφαρμογη και θα εξαφανιστει απο τις εφαρμογες σου, παρολα αυτα θα ειναι ακομα εγκατεστημενος. Αν δεν τον χρησιμοποιεις τοτε μπορεις να τον κανεις freeze. Θα κερδισεις ram (σημαντικη),θα χασεις τα εφε.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

www.ktmhellasclub.gr

Όταν λες "το ενεργοποιήσα σαν προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο" τί εννοείς; Πας Ρυθμίσεις/Γλώσσα και πληκτρολόγιο και τικάρεις το HTC_IME mod

Μετά ανοίγεις νέο μήνυμα, πατάς συνεχόμενα το πλαίσιο του κειμένου, σου βγάζει παράθυρο, επιλέγεις Μέθοδο εισόδου/HTC_IME mod.

Για δοκίμασέ τα και τα δύο...

Είχα κάνει και τα 2...Πατούσα στο πλαίσιο κειμένου και δεν μου έβγαζε πληκτρολόγιο...Το επεγκατέστησα και το ξανά έβαλα και δούλεψε τέλικα...Είναι πολύ ποιο βολικό απο το qwerty κατά την άποψή μου...

Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4.

Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love:

Καλησπερα. Εχω ενα πολυ μεγαλο προβλημα. Εχω καρτοκινιτη Vodafone και το xperia x8. Το προβλημα μου ειναιοτι εχω κανει παρα πολλες κινισεις προς την εταιρια για να μπορω να να δεχομαι και να στελνω mms αλλα ματαια. Ξερει κανενας πως μπορω να το κανω να ξεκινισει να στελνει η το τι συμβαινει??? Σας παρακαλω βοηθεια! Edited by White_Tiger1404

Ο dsp manager ενεργοποιει-απεργοποιει καποια εφε στα ακουστικα, στο μεγαφωνο και στα bluetooth ακουστικα.Επισης εχει και equalizer.

Αν το κανεις freeze δεν θα τρεχει αυτη η εφαρμογη και θα εξαφανιστει απο τις εφαρμογες σου, παρολα αυτα θα ειναι ακομα εγκατεστημενος. Αν δεν τον χρησιμοποιεις τοτε μπορεις να τον κανεις freeze. Θα κερδισεις ram (σημαντικη),θα χασεις τα εφε.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!!!!

Αυτό βλέπω ότι τρέχει από μόνο του για αυτό ρώτησα... αν το κάνω freeze δεν θα υπάρχει διαφορά στην ομιλία μου στο τηλέφωνο κτλ εφόσον εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει (τρέχει απλά από μόνο του όπως και άλλες εφαρμογές);;;;

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!!!!

Αυτό βλέπω ότι τρέχει από μόνο του για αυτό ρώτησα... αν το κάνω freeze δεν θα υπάρχει διαφορά στην ομιλία μου στο τηλέφωνο κτλ εφόσον εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει (τρέχει απλά από μόνο του όπως και άλλες εφαρμογές);;;;

Καμια διαφορα δεν υπαρχει στην ομιλια. Μονο οταν ακους μουσικη υπαρχει καποια διαφορα.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

www.ktmhellasclub.gr

Καλημέρα παιδιά .

Το Χ8 χθες μου έβγαζε μήνυμα ότι τελειώνει ο αποθηκευτικός χώρος και κάτι άλλο που δεν το θυμάμαι .Είχε πάνω αριστερά ένα εικονίδιο με κόκκινο θαυμαστικό .Δεν ήξερα πως και τι να κάνω ώστε να του σβήσω ότι έτρεχε και να έχει χώρο (βασικά έτρεξα το advanced task killer) αλλά δεν πολύ συγκινήθηκε :lol:,και μετά πήγα από της ρυθμίσεις κάπου (αν θυμάμαι καλά στο Εφαρμογές) και είδα ότι είχε πάρα πολλές αλλά δεν ήξερα πως να της κλείσω !

Το αποτέλεσμα είναι να κλείνει ,το ανοίγει και βγάζει ένα μήνυμα ότι η εφαρμογή android/s.e/εικόνα ταπετσαρίας (αν κατάλαβα καλά ) απέτυχε και έχει μαύρη οθόνη και δεν μπορεί να κάνει τίποτα ,ούτε να μπει μενού ,ούτε τίποτα.

ΤΙ έγινε ακριβώς ? πάω να το κάνω restore ξανά από την αρχή ?

Υπάρχει νεότερη έκδοση από 2.1 update 1 ?

Επίσης μπορείτε να με βοηθήσετε στο τι θα κερδίσω αν το κάνω root ?

Επίσης τι να βάλω ώστε η μπαταρία να έχει μια Α' διάρκεια γιατί βγάζει δεν βγάζει 18 ώρες !:wacko::wacko:

και κάτι τελευταίο πως θα το κάνω να στήνει στην κάρτα μνήμης ότι κατεβάζω και όχι στο κινητό ?

* το κινητό είναι της σχέσης όποτε δεν πολύ ασχολούμαι ,μόνο όταν πάθει κάτι πρέπει να το συνεφέρνω:lol:

Edited by cellphone

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Καλησπερα. Εχω ενα πολυ μεγαλο προβλημα. Εχω καρτοκινιτη Vodafone και το xperia x8. Το προβλημα μου ειναιοτι εχω κανει παρα πολλες κινισεις προς την εταιρια για να μπορω να να δεχομαι και να στελνω mms αλλα ματαια. Ξερει κανενας πως μπορω να το κανω να ξεκινισει να στελνει η το τι συμβαινει??? Σας παρακαλω βοηθεια!

Για δες αυτό μήπως βγάλεις άκρη.

Καλημέρα παιδιά .

Το Χ8 χθες μου έβγαζε μήνυμα ότι τελειώνει ο αποθηκευτικός χώρος και κάτι άλλο που δεν το θυμάμαι .Είχε πάνω αριστερά ένα εικονίδιο με κόκκινο θαυμαστικό .Δεν ήξερα πως και τι να κάνω ώστε να του σβήσω ότι έτρεχε και να έχει χώρο (βασικά έτρεξα το advanced task killer) αλλά δεν πολύ συγκινήθηκε :lol:,και μετά πήγα από της ρυθμίσεις κάπου (αν θυμάμαι καλά στο Εφαρμογές) και είδα ότι είχε πάρα πολλές αλλά δεν ήξερα πως να της κλείσω !

Το αποτέλεσμα είναι να κλείνει ,το ανοίγει και βγάζει ένα μήνυμα ότι η εφαρμογή android/s.e/εικόνα ταπετσαρίας (αν κατάλαβα καλά ) απέτυχε και έχει μαύρη οθόνη και δεν μπορεί να κάνει τίποτα ,ούτε να μπει μενού ,ούτε τίποτα.

ΤΙ έγινε ακριβώς ? πάω να το κάνω restore ξανά από την αρχή ?

Υπάρχει νεότερη έκδοση από 2.1 update 1 ?

Επίσης μπορείτε να με βοηθήσετε στο τι θα κερδίσω αν το κάνω root ?

Επίσης τι να βάλω ώστε η μπαταρία να έχει μια Α' διάρκεια γιατί βγάζει δεν βγάζει 18 ώρες !:wacko::wacko:

και κάτι τελευταίο πως θα το κάνω να στήνει στην κάρτα μνήμης ότι κατεβάζω και όχι στο κινητό ?

* το κινητό είναι της σχέσης όποτε δεν πολύ ασχολούμαι ,μόνο όταν πάθει κάτι πρέπει να το συνεφέρνω:lol:

Αν σου λεει περί αποθηκευτικού χώρου τότε με το να κλείσεις τις εφαρμογές που τρέχουν δεν βγάζεις κάτι. Απεγκατάσταση πρέπει να κάνεις.

Για να το επαναφέρεις συνδέεις το κινητό με το SEUS και του περνάς πάλι την 2.1.

Αν ωστόσο θες να πας σε εκδόσεις πιο πάνω από την 2.1 δες εδώ.

Για root εδώ.

Για μεταφορά εφαρμογών στην sd εδώ

Η μπαταρία υποθέτω ότι θα αντέχει λίγο παραπάνω μετά το restore γιατί κάτι μου λεει ότι την ξεζούμιζαν οι πολλές εφαρμογές που έτρεχαν στο background.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Γεια σας , εχω το χ8 , χθες εγκατεστησα το προγραμμα πλοηγησης που δεινετε δωρεαν μαζι με την συσκευη . Ανοιγει κανονικα αλλά δεν βρισκει σημα gps , εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα ? χρειαζετε καποιες ρυθμισεις ? Το μονο που εχω κανει ειναι στις ρυθμισεις του τηλ. , τοποθεσια και ασφαλεια να τσεκαρω την χρηση δορυφορων gps .

Για να βρει την πρώτη φορά δορυφόρους ίσως χρειαστεί αρκετή ώρα. Βεβαιώσου επίσης ότι είσαι σε ανοιχτό χώρο για να διευκολύνεις την διαδικασία.

Αυτό το Handcent θα με τρελάνει...

τόσο καιρό όταν έστελνα μήνυμα μόλις ερχόταν ειδοποίηση έκανε κάποιον ήχο... τώρα πάπαλα μήπως ξέρει κανείς τι παίζει;;;

Για να βρει την πρώτη φορά δορυφόρους ίσως χρειαστεί αρκετή ώρα. Βεβαιώσου επίσης ότι είσαι σε ανοιχτό χώρο για να διευκολύνεις την διαδικασία.

ο.κ. ευχαριστω , θα το αφησω να δω , παντως χθες στο 5λεπτο δεν εκανε τπτ :O

• Administrators
Αυτό το Handcent θα με τρελάνει...

τόσο καιρό όταν έστελνα μήνυμα μόλις ερχόταν ειδοποίηση έκανε κάποιον ήχο... τώρα πάπαλα μήπως ξέρει κανείς τι παίζει;;;

Κοίταξες αν είναι εντάξει οι ρυθμίσεις του;

Modpic.gif

Κοίταξες αν είναι εντάξει οι ρυθμίσεις του;

Ναι είναι οκ οι ρυθμίσεις!

Ρυθμίσεις ειδοποίησης -> Ειδοποίηση αποστολής μηνύματος -> Ειδοποίση αποστολών -> Ειδοποίηση κατά τη λήψη(πρέπει να υποστηρίζεται από το δικτυο)

και

Ρυθμίσεις λήψης μηνυμάτων -> Αναφορές παράδοσης (τικαρισμένο)

οκ μου φαίνονται!

λοιπον μαγκες επειδη μου ειναι δυσκολο να διαβασω ολες τις σελιδες θα ηθελα να μου προτείνετε την καλύτερη/ες ρομ που κυκλοφορούν..

ειμαι με 2.1 ροοτ...

και αν ειναι ευκολο να μου πειτε που μπορω ενα οδηγο γιατι αποτι βλεπω ειναι διαφορετικη η διαδικασια εγκαταστασης σε σχεση με το s2...

Edited by parafron4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

λοιπον μαγκες επειδη μου ειναι δυσκολο να διαβασω ολες τις σελιδες θα ηθελα να μου προτείνετε την καλύτερη/ες ρομ που κυκλοφορούν..

ειμαι με 2.1 ροοτ...

και αν ειναι ευκολο να μου πειτε που μπορω ενα οδηγο γιατι αποτι βλεπω ειναι διαφορετικη η διαδικασια εγκαταστασης σε σχεση με το s2...

εγω προσωπικα εχω τη gingerdx και ειναι πολυ καλη..καταρχην εχεις μεσα το xrecovery η εισαι μονο root?

εγω προσωπικα εχω τη gingerdx και ειναι πολυ καλη..καταρχην εχεις μεσα το xrecovery η εισαι μονο root?

περασα πριν λιγο κ το xrecovery...χρειάζεται να κάνω κατι άλλο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

περασα πριν λιγο κ το xrecovery...χρειάζεται να κάνω κατι άλλο?

δες απο την σελιδα 177 μεχρι και εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=276211&page=182 ..ρωτουσα και εγω πως να το κανω και πιστευω οτι ο τροπος που μου τα ανελυσε ο superuser_78 θα σε βοηθησει να δεις αν εχεις κανει καποιο λαθος στην διαδικασια που εχεις κανει ως τωρα και τι να κανεις τωρα!!

και εχω και ενα προβλημα..χτες και σημερα μου εκανε reboot το κινητο 3 φορες..1 χτες και 2 σημερα..υποψιαζομαι πως μπορει να φταινε οι ρυθμισεις στο setCPU..πως επανερχομαι στις αρχικες?

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8