tzagaritos Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 ανοιξε το handsent-settings-receive message setting και απενεργοιησε τις 2 πρωτες επιλογες.. ΛΑΘΟΣ..ασε μονο το πρωτο!!!!!!!!!!!! Ευριστω πολυ....δουλευει..αλλα εχω ενα προβλημα...με το που στελνω μηνυμα παιζει και ο ηχος που εχω οταν μου ερχετε μηνυμα...μηπως γνωριζεις γιατι συμβαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Ευριστω πολυ....δουλευει..αλλα εχω ενα προβλημα...με το που στελνω μηνυμα παιζει και ο ηχος που εχω οταν μου ερχετε μηνυμα...μηπως γνωριζεις γιατι συμβαινει αυτο? Λογικά σημαίνει ότι παραδόθηκε και σε ειδοποιεί Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna88_VS Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο παρελθόν(δεν λάμβανα sms στο gosms pro μέχρι να κάνω reboot), το είχα αναφέρει και γω αλλά δεν είχαμε βρει λύση και έμεινα στην default εφαρμογή(σε 2.3.4 rom). Αν σβήναμε την default εφαρμογή μέσω root explorer, υπάρχει περίπτωση να λυθεί το πρόβλημα με το gosms? Γνωρίζει κανείς? Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeypapas Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 alkis_7 πιστεύω ο φίλος superuser ήταν κατατοπιστικότατος ;) Άργησα να απαντήσω γιατί απο τα τόσα καλά που είπα για τη ρομ τη μάτιασα χαχα:lol: έφαγε ένα τρελό κόλλημα (εφαρμογή έφταιγε) και αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία. Όταν όμως την ξαναέβαλα δεν μου δεχόταν την κάρτα sim!!!!!!!! Λύση: Backup μέσω xrecovery, full wipe, restore backup και όλα ok τωρα :) (Ο,τι backup και να κάνεις δε χάνεται μετά απο φλασάρισμα γιατί βρίσκεται στην κάρτα μνήμης) Μόνο τα πολύχρωμα εικονίδια στο μενού ρυθμίσεων δε μ'αρέσουν. :wacko: Θέλω οπωσδήποτε να τα αλλάξω. Έκανα μια προσπάθεια αλλά στέφθηκε με αποτυχία :lol: οντως ειναι βλακεια :P εγω παρα πολυ ευχαριστημενος με την 2.3.4 μεχρι στιγμης 0 κολλημα κανενα απροσμενο reboot.μονο η vga που δεν καιγομαι κιολας. Παράθεση X8 Root|Xrecovery|Gingerbread 2.3.4|ax8mt.v005|MDDI.v001|SetCPU 768mhz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 (edited) Ευριστω πολυ....δουλευει..αλλα εχω ενα προβλημα...με το που στελνω μηνυμα παιζει και ο ηχος που εχω οταν μου ερχετε μηνυμα...μηπως γνωριζεις γιατι συμβαινει αυτο? ειναι η ειδοποιηση οτι παραδοθηκε το μηνυμα λογικα..για δοκιμασε να αλλαξεις τον ηχο απο settings-notification settings-notification sound..πιο πολυ για να μην το μπερδευεις και νομιζεις οτι σ ηρθε μηνυμα.. η gingerdx εξαιρετικη!!την συστηνω ανεπιφυλακτα!!!!! Edited August 7, 2011 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeypapas Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 (edited) Σκέφτομαι να βάλω το Floyo (2.2.5) v1.0 και ο λόγος είναι ότι δουλεύουν τα πάντα και δεν έχω σκοπό να το ξαναπειράξω (αν λειτουργήσει πάντα...) Μήπως το έχει βάλει κανείς να μου πει τη γνώμη του;;;; Αν μετά την εγκατάσταση του αλλάξω sd κάρτα θα υπάρχει πρόβλημα;;;; πολυ καλη και σταθερη που την δοκιμασα.αν μεταφερεις τα δεδομενα της παλιας στην καινουργια sd λογικα δεν θα εχεις προβλημα.. Edited August 7, 2011 by mikeypapas Παράθεση X8 Root|Xrecovery|Gingerbread 2.3.4|ax8mt.v005|MDDI.v001|SetCPU 768mhz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Να μείνει με την official για να είναι και εντός εγγύησης.την Δεν υπαρχει θεμα εγγυησης γιατι αν γινει στραβη θα το επαναφερω εγω.Το βρισκω περιεργο να μην υπαρχει μια ρομ εστω με 2.2 την οποια την βαζεις και την ξεχνας:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salerosa Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι οτι επειδή έχεις άλλο πρόγραμμα για μηνύματα, απενεργοποίησες τις ειδοποιήσεις στο stock και λόγω χαμηλής μνήμης το σύστημα "κλείνει" το handcent ή το go sms οπότε δεν λαμβάνεις τίποτα. Η μνήμη του χ8 είναι το πρόβλημα που πιστεύω είναι η αχίλλειος πτέρνα του χ8. Οπότε καλύτερα μείνε με το stock για να μη χάνεις τίποτα ;) Κατ'αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση σου. Εκεί καταλήγω και εγω, ότι είναι λόγω της μνήμης, έσβησα μερικά προγραμματάκια επίτηδες. Αν αγοράσω μία μεγαλύτερη sd τότε δλδ δεν θα έχω τέτοιου είδους προβλήματα;;; Και κάτι άλλο έχω απορία, απλά θα κάνω αντιγραφή όλα τα αρχεία από την μία καρτα μνήμης στην άλλη και δεν θα χαθεί έτσι κανένα πρόγραμμα; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Ρε παιδια βοηθηστε εδω και 2 μερες γραφω οτι εχω προβλημα και με εχετε γραμμενο Να θυμίσω ότι βρίσκεσαι σε forum και όχι σε κάποιο επίσημο site εξυπηρέτησης της SE. Όταν κάποιος διαβάζει και γνωρίζει ... απαντάει. Υπομονή λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 την Δεν υπαρχει θεμα εγγυησης γιατι αν γινει στραβη θα το επαναφερω εγω.Το βρισκω περιεργο να μην υπαρχει μια ρομ εστω με 2.2 την οποια την βαζεις και την ξεχνας:confused: Μπες εδώ και κατέβασε την v023b final δεν χρειάζεται καμία Αναβάθμιση και έχει πρόσθετα από την 2.3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1079463 Backup με xrecovery την 2.1 που έχεις πρώτα. Μην ξεχάσεις μετά το install αυτής ΚΑΙ πριν το reboot factory reset (full wipe). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Μπες εδώ και κατέβασε την v023b final δεν χρειάζεται καμία Αναβάθμιση και έχει πρόσθετα από την 2.3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1079463 Backup με xrecovery την 2.1 που έχεις πρώτα. Μην ξεχάσεις μετά το install αυτής ΚΑΙ πριν το reboot factory reset (full wipe). Οκ σε ευχαριστώ φίλε μου.Η συγκεκριμένη δεν έχει κανένα πρόβλημα ; Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Οκ σε ευχαριστώ φίλε μου.Η συγκεκριμένη δεν έχει κανένα πρόβλημα ; Sent from my Desire HD using Tapatalk Κανένα και είναι η μοναδική που έχει την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας,, επίσης κάποιες extra λειτουργίες που δεν έχει καμία άλλη + και όλα τα στοιχεία σχεδόν της 2.3 Για περισσότερα μπες στο thread.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosl1 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω όλοι να απολαμβάνετε τα χ8 σας αλλά εγώ δε νομίζω να ξαναπάρω Ericsson.... Έχω λοιπόν ένα χ8 με 2,1 λειτουργικό, έχω βάλει μιΑ MICRO SD 8 GIGA, για 8 μήνες δούλευαν όλα καλά, ξαφνικά σήμερα μου βγάζει μήνυμα "κάρτα μνήμης κενή" . Αφού την έβαλα και την έβγαλα 2 με 3 φορές χωρίς αποτέλεσμα, την έβαλα σ ένα adaptor για να τη διαβάσω στο laptop, εκεί διαπίστωσα ότι η κάρτα ήταν γεμάτη με ότι είχα μέσα αλλά τα ονόματα όλων των αρχείων είχαν αλλάξει και είχαν αντικατασταθεί από σύμβολα, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να διαβαστούν ούτε από το laptop.... Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και σ εσάς, παρακαλώ κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη... Ευχαριστώ εν των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Κανένα και είναι η μοναδική που έχει την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας,, επίσης κάποιες extra λειτουργίες που δεν έχει καμία άλλη + και όλα τα στοιχεία σχεδόν της 2.3 Για περισσότερα μπες στο thread.. Όταν λες κανένα τι εννοείς;;; Δεν έχει ούτε ένα bug;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω όλοι να απολαμβάνετε τα χ8 σας αλλά εγώ δε νομίζω να ξαναπάρω Ericsson.... Έχω λοιπόν ένα χ8 με 2,1 λειτουργικό, έχω βάλει μιΑ MICRO SD 8 GIGA, για 8 μήνες δούλευαν όλα καλά, ξαφνικά σήμερα μου βγάζει μήνυμα "κάρτα μνήμης κενή" . Αφού την έβαλα και την έβγαλα 2 με 3 φορές χωρίς αποτέλεσμα, την έβαλα σ ένα adaptor για να τη διαβάσω στο laptop, εκεί διαπίστωσα ότι η κάρτα ήταν γεμάτη με ότι είχα μέσα αλλά τα ονόματα όλων των αρχείων είχαν αλλάξει και είχαν αντικατασταθεί από σύμβολα, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να διαβαστούν ούτε από το laptop.... Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και σ εσάς, παρακαλώ κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη... Ευχαριστώ εν των προτέρων. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι και δεν νομίζω και να είναι θέμα Ericsson. Εγκατέστησες τίποτα περίεργο τελυταία; Μήπως έκανες εσύ τίποτα περίεργο; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω όλοι να απολαμβάνετε τα χ8 σας αλλά εγώ δε νομίζω να ξαναπάρω Ericsson.... Έχω λοιπόν ένα χ8 με 2,1 λειτουργικό, έχω βάλει μιΑ MICRO SD 8 GIGA, για 8 μήνες δούλευαν όλα καλά, ξαφνικά σήμερα μου βγάζει μήνυμα "κάρτα μνήμης κενή" . Αφού την έβαλα και την έβγαλα 2 με 3 φορές χωρίς αποτέλεσμα, την έβαλα σ ένα adaptor για να τη διαβάσω στο laptop, εκεί διαπίστωσα ότι η κάρτα ήταν γεμάτη με ότι είχα μέσα αλλά τα ονόματα όλων των αρχείων είχαν αλλάξει και είχαν αντικατασταθεί από σύμβολα, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να διαβαστούν ούτε από το laptop.... Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και σ εσάς, παρακαλώ κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη... Ευχαριστώ εν των προτέρων. Εμένα μοθ ακούγεται πιο πολύ πρόβλημα της κάρτας μνήμης και όχι της συσκευής ή όπως λέει και ο ZXR μήπως εγκατέστησες κάποια εφαρμογή (κυρίως ανυπόγραφη - εκτός market); Μετονομασία μπορείς να κάνεις στα αρχεία ή αντιγραφή στο pc; Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosl1 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Εμένα μοθ ακούγεται πιο πολύ πρόβλημα της κάρτας μνήμης και όχι της συσκευής ή όπως λέει και ο ZXR μήπως εγκατέστησες κάποια εφαρμογή (κυρίως ανυπόγραφη - εκτός market); Μετονομασία μπορείς να κάνεις στα αρχεία ή αντιγραφή στο pc; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, η τελευταία που εγκατέστησα πριν δυο μέρες ήταν η swiss army knife από το Market, ανυπόγραφη έχω μόνο το Navigon αλλά το έχω μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα. Όταν έβαλα την Microsd στο laptop είδα όλα τα αρχεία που είχα αλλά όλα είχαν μετονομαστεί με ονόματα που αντί για γράμματα είχαν σύμβολα, και χωρίς extention οπότε δε μπορώ να ξέρω ποιο αρχείο είναι τι. Θα τα αντιγράψω όλα στο Laptop και θα προσπαθήσω να τα επεξεργαστώ,ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο παρελθόν(δεν λάμβανα sms στο gosms pro μέχρι να κάνω reboot), το είχα αναφέρει και γω αλλά δεν είχαμε βρει λύση και έμεινα στην default εφαρμογή(σε 2.3.4 rom). Αν σβήναμε την default εφαρμογή μέσω root explorer, υπάρχει περίπτωση να λυθεί το πρόβλημα με το gosms? Γνωρίζει κανείς? Sent from my X8 using Tapatalk Το δοκίμασες; είμαι διακοπές και δεν έχω wifi και το 3G μου είναι ασθενές.. Backup πρώτα..και με root explorer.. Κάνε copy την εφαρμογή και paste στο system/app, μετά πάτησε την παρατεταμένα, και τίκαρε permissions.Στα permission: Στην κάθετη στήλη read, τίκαρε user, group, others Στην κάθετη στήλη write, τίκαρε μόνο user Στην κάθετη στήλη Execute όλα κενά Και reboot.Η εφαρμογή θα είναι πλέον εγκατεστημένη στο σύστημα και μετά δοκίμασε να διαγράψεις την default και να δεις αν μπορεί να σταθεί μόνη της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosl1 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 (edited) Εμένα μοθ ακούγεται πιο πολύ πρόβλημα της κάρτας μνήμης και όχι της συσκευής ή όπως λέει και ο ZXR μήπως εγκατέστησες κάποια εφαρμογή (κυρίως ανυπόγραφη - εκτός market); Μετονομασία μπορείς να κάνεις στα αρχεία ή αντιγραφή στο pc; Παιδιά έχω νεότερα, δε μπορώ ούτε να τα ανοίξω ούτε να τα αντιγράψω στο σκληρό, όταν πατάω όμως προβολή - λεπτομέρειες τότε βλέπω το μέγεθός τους. Μήπως χρειάζεται κανένα πρόγραμμα recovery; υπάρχει τίποτα; Edited August 9, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Για το ότι δεν βλέπεις την κατάληξη των αρχείων που λες πιο πάνω δες αν στην Προβολή Φακέλων έχεις ενεργοποιημένη την αντίστοιχη επιλογή στον υπολογιστή σου. Τα αρχεία είναι μάλλον read-only οπότε κοίτα αν μπορείς να το αλλάξεις αυτό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias92 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Γεια σας παιδια.. Θα ηθελα να ρωτησω κατι. Εβαλα την FroyoBread v023b στο κινητο μου. Ολα τελεια. Το μονο που με χαλαει ειναι το interface οταν ειναι ενεργη η κληση. Πως γινεται να το αλλαξω; Να βάλω πχ κατι απο Xperia Arc ή X10 ή ακομα να το κανω όπως ήταν με τα 4 corners κ την μπλε(η κ αλλου χρωματος) slidebar; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Γεια σας παιδια.. Θα ηθελα να ρωτησω κατι. Εβαλα την FroyoBread v023b στο κινητο μου. Ολα τελεια. Το μονο που με χαλαει ειναι το interface οταν ειναι ενεργη η κληση. Πως γινεται να το αλλαξω; Να βάλω πχ κατι απο Xperia Arc ή X10 ή ακομα να το κανω όπως ήταν με τα 4 corners κ την μπλε(η κ αλλου χρωματος) slidebar; Βάλε ένα θέμα της αρεσκείας σου, με τον theme chooser υπάρχουν ένα σωρό.. Γι αυτό ο dev σου την δίνει ξερή, για να της βάλεις ότι θες εσύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias92 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 (edited) Βάλε ένα θέμα της αρεσκείας σου, με τον theme chooser υπάρχουν ένα σωρό.. Γι αυτό ο dev σου την δίνει ξερή, για να της βάλεις ότι θες εσύ.. Που μπορω να βρω τετοια θεματα; κ δλδ αν βαλω καποιο θεμα θα αλλαξει εκεινο τ μαυρομε το android ανθρωπακι κ τα τετραγωνα εικονιδια απο κατω ε; σορρυ που ρωταω αλλα δεν εχω εξοικειωθεί ακομα πληρως. :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited August 9, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Που μπορω να βρω τετοια θεματα; κ δλδ αν βαλω καποιο θεμα θα αλλαξει εκεινο τ μαυρομε το android ανθρωπακι κ τα τετραγωνα εικονιδια απο κατω ε; σορρυ που ρωταω αλλα δεν εχω εξοικειωθεί ακομα πληρως. :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Στο μάρκετ έχει διάφορα..γράψε στην αναζήτηση του μάρκετ Cm7 themes και θα σου βγάλει αρκετά. Επίσης μπες σε αυτό το thread που έχει ότι θες http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=527 Πρόσεχε τα HDPI είναι για μεγαλύτερες οθόνες και δεν είναι συμβατά με την δική μας Εσύ κοίτα για MDPI.Γενικά ψάξε το καλά και θα βρεις κάτι που θα σου αρέσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias92 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Στο μάρκετ έχει διάφορα..γράψε στην αναζήτηση του μάρκετ Cm7 themes και θα σου βγάλει αρκετά. Επίσης μπες σε αυτό το thread που έχει ότι θες http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=527 Πρόσεχε τα HDPI είναι για μεγαλύτερες οθόνες και δεν είναι συμβατά με την δική μας Εσύ κοίτα για MDPI.Γενικά ψάξε το καλά και θα βρεις κάτι που θα σου αρέσει Οκ. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts