Jump to content

Απόψεις: Πόσο... «πιστοί» είσαστε στο δίκτυό σας;


TN97
 Κοινοποίηση

Πόσο... «πιστοί» είσαστε στο δίκτυό σας;  

902 members have voted

  1. 1. Πόσο... «πιστοί» είσαστε στο δίκτυό σας;

    • Έχω Cosmote και θα παραμείνω στην Cosmote
      317
    • Έχω Cosmote αλλά θα πάω στην Vodafone
      19
    • Έχω Cosmote αλλά θα πάω στην Wind
      22
    • Έχω Vodafone αλλά θα πάω στην Cosmote
      43
    • Έχω Vodafone και θα παραμείνω στην Vodafone
      243
    • Έχω Vodafone αλλά θα πάω στην Wind
      17
    • Έχω Wind αλλά θα πάω στην Cosmote
      14
    • Έχω Wind αλλά θα πάω στην Vodafone
      9
    • Έχω Wind και θα παραμείνω στην Wind
      219


Recommended Posts

Δημοσκοπήσεων... συνέχεια στο forum «Απόψεις» και επανερχόμαστε με μία καινούργια που αφορά και πάλι τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στην χώρα μας.

 

Μέχρι στιγμής, αναφέραμε ποιο δίκτυο προτιμάμε και στην συνέχεια διαπιστώσαμε και πόσο ικανοποιημένοι είμαστε με την επιλογή μας. Έτσι, ήρθε η ώρα να δούμε και τι... σκοπεύουμε να κάνουμε όσον αφορά την παραμονή μας στον πάροχό μας ή, με άλλα λόγια, το πόσο «πιστοί» είμαστε σε αυτόν που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή.

 

Όπως πάντα, η απάντηση και η ψήφος μας αφορά αυτό που για οποιοδήποτε λόγο θεωρούμε ως το «βασικό» μας νούμερο, ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται για συμβόλαιο ή καρτοκινητό.

 

Ο λόγος περνάει στα μέλη του myphone.gr.

 

Σημείωση:

  • Οι μπάρες 1, 4 και 7 αφορούν τους χρήστες που είτε παραμένουν είτε καταλήγουν στην Cosmote. Όσο πιο πολλές οι ψήφοι που αθροίζονται σε αυτές, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα για την Cosmote.
  • Οι μπάρες 2, 5 και 8 αφορούν τους χρήστες που είτε παραμένουν είτε καταλήγουν στην Vodafone. Όσο πιο πολλές οι ψήφοι που αθροίζονται σε αυτές, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα για την Vodafone.
  • Οι μπάρες 3, 6 και 9 αφορούν τους χρήστες που είτε παραμένουν είτε καταλήγουν στην Wind. Όσο πιο πολλές οι ψήφοι που αθροίζονται σε αυτές, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα για την Wind.

Edited by TN97
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 117
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

παραμένω στη Cosmote αν και σκεφτόμουν να πάω στη Vodafone αλλά το Storm 2 που με ενδιέφερε δεν το είχανε σε καλή τιμή ή θα έπρεπε να κάνω συμβόλαιο με πάγιο 60 ευρώ και πάνω για να το αποκτήσω σε καλύτερη τιμή....
Link to comment
Share on other sites

Είχα 8 χρόνια Vodafone. Παρόλο που σε πολλά σημεία είχα πρόβλημα με το σήμα, ενώ το 3G κυριολεκτικά δεν υπήρχε, παρέμενα χωρίς να σκέφτομαι να πάω αλλού. Μέχρι που, 3 χρόνια πριν, πηγαίνω σε ένα κατάστημα Vodafone για να κάνω ανανέωση σύμβασης και να πάρω τη συσκευή που είχα βάλει στο μάτι (το N95). Μου φέρνει τη συσκευασία του τηλεφώνου, του λέω να την ανοίξει για να το δω, και τι αντικρίζω; Το πληκτρολόγιο έχει μόνο λατινικούς χαρακτήρες, που σημαίνει πως είναι παραεισαγωγή. Έχοντας διαβάσει πως η ελληνική αντιπροσωπεία της Nokia δεν έδινε εγγύηση σε μη ελληνικές συσκευές, ρωτάω τον υπάλληλο αν ισχύει. «Μην ανησυχείτε», μου λέει, «θα έχετε εγγύηση από εμάς». Ξέροντας όμως επίσης πως σε αναβάθμιση του firmware το Nokia Software Updater βλέπει το product code και σου περνάει την ανάλογη έκδοση, ενώ το κινητό που θα έπαιρνα προφανώς δεν είχε ελληνικό product code, τον ρωτάω, «αν το κάνω αναβάθμιση , θα μου περάσει την ελληνική έκδοση ή θα έχω πρόβλημα;» Η απάντησή του με άφησε σύξυλο. «Αν το κάνετε αναβάθμιση, ή αν επέμβετε στο λογισμικό του τηλεφώνου με οποιονδήποτε τρόπο, θα χάσετε αυτομάτως την εγγύηση από μας» (!!!) «Δηλαδή, τι εννοείτε, δεν μπορώ ούτε να του προσθέσω εφαρμογές;» «Όχι, δεν μπορείτε να επέμβετε με οποιονδήποτε τρόπο.» Με άλλα λόγια, θα έδινα €700 για να πάρω ένα smartphone, που κύριο πλεονέκτημά του έναντι των απλών τηλεφώνων ήταν πως μπορούσε να πάρει επιπλέον εφαρμογές, και οι κύριοι της Vodafone μου απαγόρευαν να εγκαταστήσω οποιαδήποτε εφαρμογή, ακόμη και της Nokia, ή να αναβαθμίσω το firmware με το πρόγραμμα που η ίδια η Nokia διαθέτει γι' αυτό το σκοπό. Θα έδινα δηλαδή €700 και θα ήμουν αναγκασμένος να χρησιμοποιώ το ακριβοπληρωμένο και πανίσχυρο τηλέφωνο μου σαν απλό feature phone.

 

Την ίδια ακριβώς στιγμή, φεύγω από τους απατεώνες και πάω στο κοντινότερο κατάστημα Cosmote. Μέσα σε 30' είχα την πολυπόθητη συσκευή, με ελληνικούς χαρακτήρες και χωρίς κανέναν περιορισμό. Και άψογο σήμα, ακόμη και 3G, παντού. Η δε Vodafone, με χρέωσε 10 μέρες επιπλέον πάγιο (από τη μέρα που ενεργοποιήθηκε η μεταφορά +10) και είχαν το θράσος να με παίρνουν και τηλέφωνο και να μου ζητάνε να το πληρώσω. Δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω ποτέ σ' αυτούς, και συμβουλεύω τους πάντες να μείνουν μακριά. Τα κόλπα που κάνουν με τις συσκευές και το Live δεν είναι παρά νταβατζιλίκια. Μακριά.

Edited by terrestial
Link to comment
Share on other sites

@ terrestial

υπάρχει κ το πλαίσιο.. από κει είχα κάνει σύνδεση με ελληνικό Ν82.

 

όσο για μένα.

Vodafone, επειδή είχε το καλύτερο σήμα πριν κάτι χρόνια στην περιοχή μου κ επειδή πλέον έχει κατ εμέ το καλύτερο 3G σήμα. Με χαλάει λίγο που για καρτοκινητό δεν έχει αξιόλογη προσφορά ίντερνετ.

Link to comment
Share on other sites

@ terrestial

υπάρχει κ το πλαίσιο.. από κει είχα κάνει σύνδεση με ελληνικό Ν82.

 

όσο για μένα.

Vodafone, επειδή είχε το καλύτερο σήμα πριν κάτι χρόνια στην περιοχή μου κ επειδή πλέον έχει κατ εμέ το καλύτερο 3G σήμα. Με χαλάει λίγο που για καρτοκινητό δεν έχει αξιόλογη προσφορά ίντερνετ.

Ανανέωση δεν μπορείς να κάνεις από το Πλαίσιο αν δεν είχες κάνει και την προηγούμενη σύνδεση από το Πλαίσιο. Εν πάσι περιπτώσει, καλά που έγινε έτσι και έφυγα από τη Vodafone. Είναι δυνατόν να με χρεώσουν πάγιο για παραπάνω μέρες μετά από 8 χρόνια σ' αυτούς;

Link to comment
Share on other sites

Cosmote και παλι cosmote.Η μονη αξιοπιστη εταιρια και σε σημα και σε χρεωσεις. ημουν παλιοτερα και wind και vodafone και χρεωναν οτι ηθελαν.
Link to comment
Share on other sites

Εγώ παιδιά έχω βονταφον απο το 99.εχει καλο σημα,σχεδον παντου εδω στο χωριο μου,αλλα το νεο καρτοκινητο ειναι απο χρεωσεις για κλαματα.εχω και γουιντ με το 1.5 γκιγκα.0.10 το λεπτο.αλλα δεν πιανει,
Link to comment
Share on other sites

Δεν μου αρεσει αυτο που γινεται το τελευταιο καιρο με τις προτιμησεις δικτυων, νομιζω οτι δεν λεει κατι αυτο γιατι εγω δεν ξερω αν αυριο το πρωι αλλαξουν οι αναγκες μου ποια εταιρια μπορει να με καλυψει. Υποκειμενικη δημοσκοπηση.
Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος
Link to comment
Share on other sites

τα τελευταια 4 χρονια εχω wind και παρα τα προβληματα με το ανυπαρκτο σημα της,παραμενω εκει γιατι γνωριζω οτι στο θεμα του σηματος δεν υπαρχει λυση σε οποια εταιρια και να παω,τουλαχιστον για την περιοχη μου.
Link to comment
Share on other sites

κι εγω με τον φιλο skf!θα επρεπε να βαλετε και μια μπαρα που να λεει..ειμαι σε οποιηποτε εταιρεια θα μου φερθει καλυτερα...αλλιως.. αλλος και φυγαμε!
Link to comment
Share on other sites

Kαλημέρα!Όσο η WIND έχει τις φθηνότερες χρεώσεις στο F2G2(0,10Ε κλήσεις προς όλους και 0,04Ε το sms) και από την στιγμή που έχει καμπάνα σήμα 2G και 3,5G σε συγκεκριμένο σημείο του Κορυδαλλού που μένω, δεν βρίσκω κανέναν λόγο να πάω σε άλλη εταιρία που δεν προσφέρουν τίποτα ιδιαίτερο αυτήν την στιγμή.

TCL 40 NXTPAPER

Link to comment
Share on other sites

Από καρτοκινητό WIND F2G, που αυτή τη στιγμή είναι πράγματι η πιο συμφέρουσα και ολοκληρωμένη λύση στο χώρο των καρτοκινητών, πήγα τον Ιανουάριο σε πρόγραμμα συμβολαίου Cosmote My Way 35.

Ακούγεται πολύ ότι τα προγράμματα My Way μπορεί να είναι "ύπουλα", αλλά προσωπικά για μένα και με τη χρήση που κάνω δεν έχω ξεπεράσει ποτέ το πάγιό μου, μιλάω και γράφω όσο θέλω (οι περισσότεροι γνωστοί μου και όλη η οικογένειά μου είναι σε Cosmote οπότε με το 600 λεπτά + 600 SMS + Freeze είμαι υπερκαλυμμένη) και δεν έχω πληρώσει ποτέ πάνω από 45 ευρώ, περίπου όσα έδινα και στην καρτοκινητή. Οπότε, ναι, θα παραμείνω πιστή Πινελόπη! :lol:

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Εκει που ημουν με το ενα ποδι στην cosmote (λογω τιμης και προσφορας παγιου) με μια προσφορα που μου εκανε η βοντα (απο 35 ευρω στα 14) καταφερε και με κρατησε στο δικτυο της.

ετσι μετα απο σχεδον 15 χρονια συνεχιζω κανονικα χωρις αλλαγη (αν και εκανα ενα συμβολαιο στην cosmote, το απεριοριστα 60 με ιντερνετ στα 21-22 ευρω το μηνα):)

Link to comment
Share on other sites

κι εγω με τον φιλο skf!θα επρεπε να βαλετε και μια μπαρα που να λεει..ειμαι σε οποιηποτε εταιρεια θα μου φερθει καλυτερα...αλλιως.. αλλος και φυγαμε!

 

+1 ;)

οσο η wind μου δινει δωρεαν χρονο ομιλιας, μηνυματα κ ιντερνετ χωρις ανανεωση, δεν εχω λογο να παω πουθενα. :)

Link to comment
Share on other sites

Ανανέωση δεν μπορείς να κάνεις από το Πλαίσιο αν δεν είχες κάνει και την προηγούμενη σύνδεση από το Πλαίσιο.

 

Δεν ισχύει, έχω ανανεώσει στο Πλαίσιο κανονικά.

Link to comment
Share on other sites

Είχα 8 χρόνια Vodafone. Παρόλο που σε πολλά σημεία είχα πρόβλημα με το σήμα, ενώ το 3G κυριολεκτικά δεν υπήρχε, παρέμενα χωρίς να σκέφτομαι να πάω αλλού. Μέχρι που, 3 χρόνια πριν, πηγαίνω σε ένα κατάστημα Vodafone για να κάνω ανανέωση σύμβασης και να πάρω τη συσκευή που είχα βάλει στο μάτι (το N95). Μου φέρνει τη συσκευασία του τηλεφώνου, του λέω να την ανοίξει για να το δω, και τι αντικρίζω; Το πληκτρολόγιο έχει μόνο λατινικούς χαρακτήρες, που σημαίνει πως είναι παραεισαγωγή. Έχοντας διαβάσει πως η ελληνική αντιπροσωπεία της Nokia δεν έδινε εγγύηση σε μη ελληνικές συσκευές, ρωτάω τον υπάλληλο αν ισχύει. «Μην ανησυχείτε», μου λέει, «θα έχετε εγγύηση από εμάς». Ξέροντας όμως επίσης πως σε αναβάθμιση του firmware το Nokia Software Updater βλέπει το product code και σου περνάει την ανάλογη έκδοση, ενώ το κινητό που θα έπαιρνα προφανώς δεν είχε ελληνικό product code, τον ρωτάω, «αν το κάνω αναβάθμιση , θα μου περάσει την ελληνική έκδοση ή θα έχω πρόβλημα;» Η απάντησή του με άφησε σύξυλο. «Αν το κάνετε αναβάθμιση, ή αν επέμβετε στο λογισμικό του τηλεφώνου με οποιονδήποτε τρόπο, θα χάσετε αυτομάτως την εγγύηση από μας» (!!!) «Δηλαδή, τι εννοείτε, δεν μπορώ ούτε να του προσθέσω εφαρμογές;» «Όχι, δεν μπορείτε να επέμβετε με οποιονδήποτε τρόπο.» Με άλλα λόγια, θα έδινα 700 για να πάρω ένα smartphone, που κύριο πλεονέκτημά του έναντι των απλών τηλεφώνων ήταν πως μπορούσε να πάρει επιπλέον εφαρμογές, και οι κύριοι της Vodafone μου απαγόρευαν να εγκαταστήσω οποιαδήποτε εφαρμογή, ακόμη και της Nokia, ή να αναβαθμίσω το firmware με το πρόγραμμα που η ίδια η Nokia διαθέτει γι' αυτό το σκοπό. Θα έδινα δηλαδή 700 και θα ήμουν αναγκασμένος να χρησιμοποιώ το ακριβοπληρωμένο και πανίσχυρο τηλέφωνο μου σαν απλό feature phone.

 

Την ίδια ακριβώς στιγμή, φεύγω από τους απατεώνες και πάω στο κοντινότερο κατάστημα Cosmote. Μέσα σε 30' είχα την πολυπόθητη συσκευή, με ελληνικούς χαρακτήρες και χωρίς κανέναν περιορισμό. Και άψογο σήμα, ακόμη και 3G, παντού. Η δε Vodafone, με χρέωσε 10 μέρες επιπλέον πάγιο (από τη μέρα που ενεργοποιήθηκε η μεταφορά +10) και είχαν το θράσος να με παίρνουν και τηλέφωνο και να μου ζητάνε να το πληρώσω. Δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω ποτέ σ' αυτούς, και συμβουλεύω τους πάντες να μείνουν μακριά. Τα κόλπα που κάνουν με τις συσκευές και το Live δεν είναι παρά νταβατζιλίκια. Μακριά.

δεν θα επρεπε να γινεται μετρο συγκρισης οσον αφορα την συσκευη αλλα το δικτυο κινητης και ΜΟΝΟ, δεν κρινεται ολοκληρη εταιρεια κινητης απο την συσκευη που σου παρεχει. και ποτε δεν θα επρεπε να κριθει αναξιοπιστη μια εταιρεια κινητης επειδη καποιος ασυνειδητος και μη σωστα ενημερωμενος υπαλληλος δεν σε ενημερωσε σωστα. δεν δινω δικιο στην vodafone ,γιατι δεν ανηκω στο δικτυο της. απλα το μετρο συγκρισης κατα την γνωμη μου αφορα ΜΟΝΟ της παρεχομενες υπηρεσιες του δικτυου π.χ τιμες, υπηρεσιες,εξηπηρετηση πελατων (χειρισμος προβλματων) αυτο που θελεις να πεις δεν εχει σχεση με το δικτυο κινητης τηλεφωνιας, αλλα με τον υπαλληλο.

καλα εκανες και ησουν ενημερωμενος οσον αφορα την 'παραεισαγωγη' της συσκευης αλλα δεν φταει μια ολοκληρη εταιρεια κινητης, επειδη ο ιδιοκτητης (franchise) του καταστηματος εφερνε συσκευες απο την βουλγαρια που του στοιχιζαν πιο φτηνα, και της 'εσπρωχνε' σε ανυποψιαστους συνδρομητες για να βγαλει περισσοτερα χρηματα εκεινος. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ και οχι να κατηγορεις την vodafone

Edited by mathios
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …
Link to comment
Share on other sites

Με wind F2G2, με 1,5 giga internet, 1.500 λεπτά και 1.500 sms κάθε μήνα προς wind χωρίς ούτε καν ανανέωση κάρτας γιατί να αλλάξω?:)
Link to comment
Share on other sites

Εχω Wind και παραμενω Wind....ε αν εχεις F2G2 δυσκολα το αλλαζεις....! ο,τι φτηνοτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη!
Link to comment
Share on other sites

ψήφισα έχω wind και θα πάω στην vodafone, διότι πριν δυο εβδομάδες αυτό έκανα. έμεινα πολλά χρόνια στην wind, καιρός ήταν να αλλάξω και να δοκιμάσω και κάτι άλλο, ειδικά με τα unlimited προγράμματα με βολεύει γιατί οι περισσότεροι γνωστοί μου είναι vodafone και γιατί στο θέμα το νέων συσκευών πιστεύω ότι τα φέρνει πιο γρήγορα η vodafone και μερικά κατ αποκλειστικότητα! από σήμα δεν έχω δει διάφορα, αλλά έχω δει στις ταχύτητες του mobile internet που είναι αρκετά πιο γρήγορη η vodafone στις περιοχές τουλάχιστον που μπαίνω online από το κινητό μου! άντε να δούμε τι άποψη θα έχω και του χρόνου τέτοια μέρα...
mobile προβληματισμοί...
Link to comment
Share on other sites

ψήφισα έχω wind και θα πάω στην vodafone, διότι πριν δυο εβδομάδες αυτό έκανα. έμεινα πολλά χρόνια στην wind, καιρός ήταν να αλλάξω και να δοκιμάσω και κάτι άλλο, ειδικά με τα unlimited προγράμματα με βολεύει γιατί οι περισσότεροι γνωστοί μου είναι vodafone και γιατί στο θέμα το νέων συσκευών πιστεύω ότι τα φέρνει πιο γρήγορα η vodafone και μερικά κατ αποκλειστικότητα! από σήμα δεν έχω δει διάφορα, αλλά έχω δει στις ταχύτητες του mobile internet που είναι αρκετά πιο γρήγορη η vodafone στις περιοχές τουλάχιστον που μπαίνω online από το κινητό μου! άντε να δούμε τι άποψη θα έχω και του χρόνου τέτοια μέρα...

Μετά από 10 χρόνια στη wind έφυγα για την vadafone! To πρόβλημα με την wind, στην δική μου περίπτωση, ήταν ότι δεν ήθελε-ήξερε να κρατήσει τους παλιούς πελάτες της!

 

Στην vodafone (εδώ και 2 μήνες συνδρομητής), ενώ έχει φοβερά πακέτα υπηρεσιών, έχω σοβαρό πρόβλημα με το σήμα! Έχω κάνει κάποιες ενέργειες προς την εταιρεία και αν δεν δω λύση την κάνω για cosmote! :)

Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

Το πρώτο μου συμβόλαιο το έκανα με την Cosmote to 2001, έφυγα τότε και γύρισα σε Tim F2g κυρίως για τους μεγάλους λογαριασμούς που έκανα από βλακείες δικές μου λόγο της ηλικίας μου τότε δεν ήξερα πως είναι οι χρεώσεις. 3 χρόνια πριν γύρισα Cosmote WtUp για τα 600' και έπειτα σε συμβόλαιο.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και με τις χρεώσεις, δεν ξεπερνάω ποτέ το πάγιο μου, αλλά και με τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση είναι πολύ καλή εταιρία, κανένα απολύτως παράπονο.

Ψέματα έχω ένα, που δεν έχει στα καταστήματα της το Milestone :cry:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...