golfaki1 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Καλησπερα σας. Ηθελα να ρωτησω κατι αν ξερετε. ειχα αγορασει το κινητο απο γερμανια και δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα μου το εκλεψαν και το ξανα αγορασα απο Αγγλια. Ομως οταν βαζει την ελληνικη SIM, μου ζηταει SIM network unlock PIN(8ψηφιο). τι ακριβως ειναι αυτο ξερει κανεις;με το προηγουμενο δεν ειχα κανενα θεμα κλειδωματος..Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Καλησπερα σας. Ηθελα να ρωτησω κατι αν ξερετε. ειχα αγορασει το κινητο απο γερμανια και δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα μου το εκλεψαν και το ξανα αγορασα απο Αγγλια. Ομως οταν βαζει την ελληνικη SIM, μου ζηταει SIM network unlock PIN(8ψηφιο). τι ακριβως ειναι αυτο ξερει κανεις;με το προηγουμενο δεν ειχα κανενα θεμα κλειδωματος..Ευχαριστω πολυ! αν το πηρες απο καταστημα εταιριας παροχου τοτε μπορει να ειναι κλειδωμενο απο τον παροχο,μονο απο καταστημα και δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που δεν ανοικουν σε παροχους τα κινητα ειναι ξεκλειδωτα.το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πας σε καποιο μαγαζι που ξεκλειδωνουν κινητα η απο το ιδιο το μαγαζι που το πηρες,αν το πηρες ηλεκτρονικα δεν μπορω να βοηθησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golfaki1 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 αν το πηρες απο καταστημα εταιριας παροχου τοτε μπορει να ειναι κλειδωμενο απο τον παροχο,μονο απο καταστημα και δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που δεν ανοικουν σε παροχους τα κινητα ειναι ξεκλειδωτα.το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πας σε καποιο μαγαζι που ξεκλειδωνουν κινητα η απο το ιδιο το μαγαζι που το πηρες,αν το πηρες ηλεκτρονικα δεν μπορω να βοηθησω προτου το παρω ρωτησα σχετικα για αυτο και μου ειπαν δεν ειναι κλειδωμενο,απο vodafone αγγλια.μαλλον θα πρεπει να παω στο καταστημα παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 εχω ενα θεμα μετα μυνηματα...δεν λαμβανο σχεδον καθολου τ μου στελνουν... πχ απο τ 4 μυνηματα που μου στελνουν παιρνω μονο 1!εεχω το handcent sms για εφαρμογη..του εχω κανει 2 φορες hard reset και ειμαι παντα φουλ σημα!ξερει η μπορει να με βοηθσει καποιος; Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 εχω ενα θεμα μετα μυνηματα...δεν λαμβανο σχεδον καθολου τ μου στελνουν... πχ απο τ 4 μυνηματα που μου στελνουν παιρνω μονο 1!εεχω το handcent sms για εφαρμογη..του εχω κανει 2 φορες hard reset και ειμαι παντα φουλ σημα!ξερει η μπορει να με βοηθσει καποιος; Διαφοροποίησες κάτι από τις ρυθμίσεις του προγράμματος; Τα "διαιρεμένα" μυνήματα, εκτός από το handsent έρχονται έτσι και στο default πρόγραμμα μυνημάτων του κιν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Διαφοροποίησες κάτι από τις ρυθμίσεις του προγράμματος; Τα "διαιρεμένα" μυνήματα, εκτός από το handsent έρχονται έτσι και στο default πρόγραμμα μυνημάτων του κιν; βασικα δεν εγινα σαφεις οτι μου στελνουν μυνηματα 4 διαφορετικα ατομα και απλα θα κανω λυψει μονο ενα η και καννενα...με αποτελεσμα να μπορω να εποικηνωνο με sms..σκεφτομαι μεχρι και να το πουλησο να ησυχασο!! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Διαφοροποίησες κάτι από τις ρυθμίσεις του προγράμματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 βασικα δεν εγινα σαφεις οτι μου στελνουν μυνηματα 4 διαφορετικα ατομα και απλα θα κανω λυψει μονο ενα η και καννενα...με αποτελεσμα να μπορω να εποικηνωνο με sms..σκεφτομαι μεχρι και να το πουλησο να ησυχασο!! για αρχη απεγκατεστησε το handcent να δεις αν παιρνεις κανονικα μηνυματα η αν συνεχιζει το προβλημα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 (edited) Το ξέρω πως ρωτάω σε λάθος τοπικ μαλλον, αλλα δε βρηκα και το σωστό: ενώ μέχρι πριν λιγες μέρες η εφαρμογη του καιρού μου εμφάνιζε δεδομενα για πολλές τρέχουσες τοποθεσίες της περιοχης μου (Τρίκαλα), τώρα μου βγαζει "μη διαθέσιμα δεδομένα καιρού". Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Edited May 10, 2011 by DimBoud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billktm Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΣΥΝΔΕΩ ΤΟ HTC ΜΟΥ ΣΤΟ LAPTOP ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΑΛΑΞΑ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΥΣΕΙΣ-ΤΥΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ USB-ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΙΣ 4 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited May 10, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Αυτό σου το έκανε πάντα ή τώρα τελευταία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tavliban Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΣΥΝΔΕΩ ΤΟ HTC ΜΟΥ ΣΤΟ LAPTOP ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΑΛΑΞΑ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΥΣΕΙΣ-ΤΥΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ USB-ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΙΣ 4 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Επιβεβαιώσου ότι ειναι εγκατεστημένο το ΗΤC SYNC στο pc καθώς και οι usb drivers. Μετά δοκίμασε να βγάλεις το καλώδιο από το usb και να το ξανασυνδέσεις (μου το κάνει και μένα αυτό και δεν βρίσκει λέει και καλά το HTC Sync, έτσι λύνεται το πρόβλημα). Τέλος δοκίμασε καμιά άλλη usb (μπας και έχει πρόβλημα) @shinig εμένα μου φαίνεται ότι δεν έχεις κάνει enable τα notifications ούτε στο handcent όυτε στο messages της HTC... Αλλιώς δεν νομίζω να φταίει κάτι στη συσκευή...Αλλιώς είναι πρόβλημα του δικτύου...τέλος δοκίμασε να το κάνεις ένα reset to factory defaults μήπως και έχει κολλήσει κάτι (σε καμιά βάση κλπ κλπ) αν δεν υπάρχει κάτι λάθος στις ρυθμίσεις... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited May 11, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση LUMIA 820, ftw -> no more. Redmi note 3 pro ftw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Το ξέρω πως ρωτάω σε λάθος τοπικ μαλλον, αλλα δε βρηκα και το σωστό: ενώ μέχρι πριν λιγες μέρες η εφαρμογη του καιρού μου εμφάνιζε δεδομενα για πολλές τρέχουσες τοποθεσίες της περιοχης μου (Τρίκαλα), τώρα μου βγαζει "μη διαθέσιμα δεδομένα καιρού". Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Φαντάζομαι δοκίμασες να κάνεις ανανέωση, έτσι; Μήπως για κάποιο λόγο δε γίνεται η ανανέωση; Αλλιώς μπορεί να υπάρχει και κάποιο πρόβλημα με το accuweather που παρέχει την πρόγνωση του καιρού! Δοκίμασε πάντως να πας ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών και καθάρισε την προσωρινή μνήμη απ'την εφαρμογή του καιρού ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 (edited) Φαντάζομαι δοκίμασες να κάνεις ανανέωση, έτσι; Μήπως για κάποιο λόγο δε γίνεται η ανανέωση; Αλλιώς μπορεί να υπάρχει και κάποιο πρόβλημα με το accuweather που παρέχει την πρόγνωση του καιρού! Δοκίμασε πάντως να πας ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών και καθάρισε την προσωρινή μνήμη απ'την εφαρμογή του καιρού ;) Μπα, τίποτα.. Μάλλον της accuweather είναι το πρόβλημα με την τρέχουσα τοποθεσία, γιατί σε όλες τις άλλες πόλεις που έχω βάλει (και σβήστηκαν τώρα..), τα βγάζει κανονικά. Ενώ βγάζει τα διάφορα ονόματα (Τρίκαλα, Πύλη κλπ), δε βγάζει δεδομένα. UPDATE: να λύσω και μια ακόμα απορία; Πως μπορώ να συγχωνεύσω τις gmail επαφές με του facebook, ώστε να βλέπω τα mail και τα γενέθλια των επαφών από το fb στον λογαριασμό του gmail απ'τον υπολογιστή; Edited May 11, 2011 by DimBoud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_ar Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Καλησπερα παιδες. Εκανα root το κινητο κ εχω καποιες αποριες.Οπως ειμαι τωρα με την μαμα ρομ μπορω με καποιο προγραμμα να μεταφερω τις εφαρμογες στην sd ή πρεπει να βαλω custom?και επισης εχω δοκιμασει με αρκετα προγραμματακια να κανω overclock αλλα δεν ξεπερναει τα 528mhz που ειναι η εργοστασιακη.κ αυτο μονο με custom γινεται?α κ αυτο το ατιμο το busybox δεν φορτωνει με τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Οπως ειμαι τωρα με την μαμα ρομ μπορω με καποιο προγραμμα να μεταφερω τις εφαρμογες στην sd ή πρεπει να βαλω custom?και επισης εχω δοκιμασει με αρκετα προγραμματακια να κανω overclock αλλα δεν ξεπερναει τα 528mhz που ειναι η εργοστασιακη.κ αυτο μονο με custom γινεται? Για το πρώτο χρειάζεσαι custom rom και για το δεύτερο τουλάχιστον custom kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 (edited) Μπα, τίποτα.. Μάλλον της accuweather είναι το πρόβλημα με την τρέχουσα τοποθεσία, γιατί σε όλες τις άλλες πόλεις που έχω βάλει (και σβήστηκαν τώρα..), τα βγάζει κανονικά. Ενώ βγάζει τα διάφορα ονόματα (Τρίκαλα, Πύλη κλπ), δε βγάζει δεδομένα. UPDATE: να λύσω και μια ακόμα απορία; Πως μπορώ να συγχωνεύσω τις gmail επαφές με του facebook, ώστε να βλέπω τα mail και τα γενέθλια των επαφών από το fb στον λογαριασμό του gmail απ'τον υπολογιστή; Έκανες κανονικά συγχρονισμό με το facebook; Γιατί όταν ρυθμίζεις το λογαριασμό στο facebook (την εφαρμογη για android) σε ρωτάει αν θες να συγχρονίσεις ή όχι ;) Καλησπερα παιδες. Εκανα root το κινητο κ εχω καποιες αποριες.Οπως ειμαι τωρα με την μαμα ρομ μπορω με καποιο προγραμμα να μεταφερω τις εφαρμογες στην sd ή πρεπει να βαλω custom?και επισης εχω δοκιμασει με αρκετα προγραμματακια να κανω overclock αλλα δεν ξεπερναει τα 528mhz που ειναι η εργοστασιακη.κ αυτο μονο με custom γινεται?α κ αυτο το ατιμο το busybox δεν φορτωνει με τπτ! Το busybox μπορείς να το περάσεις πχ μέσω του titanium backup που έχει μια δικιά του έκδοση. Ωστόσο για το overclocking θα χρειαστείς custom kernel. Επίσης με μια custom rom θα λύσεις όλα αυτά τα προβλήματα ;) Edited May 11, 2011 by Villis Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golfaki1 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Εχει τυχει σε καποιον να μην μπορει να κατεβασει εφαρμογες απο το Market? Κολλαει και απλα λεει οτι ξεκιναει το κατεβασμα, αλλα δεν κατεβαινει:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Εχει τυχει σε καποιον να μην μπορει να κατεβασει εφαρμογες απο το Market? Κολλαει και απλα λεει οτι ξεκιναει το κατεβασμα, αλλα δεν κατεβαινει:blink: Ναι. Πατάς ακύρωση και ξανά λήψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golfaki1 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Ναι. Πατάς ακύρωση και ξανά λήψη το εκανα και αυτο αρκετες φορες, οπως επισης εκανα και clear data/cache στο Market αλλα τιποτα..ουτε μια εφαρμογη δεν κατεβαινει..:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Έκανες κανονικά συγχρονισμό με το facebook; Γιατί όταν ρυθμίζεις το λογαριασμό στο facebook (την εφαρμογη για android) σε ρωτάει αν θες να συγχρονίσεις ή όχι ;) Νομίζω πως είχα κάνει. Αλλά θα το κάνω μια απεγκατάσταση να δω ξανά. Για να είμαι πιο ξεκάθαρος, αυτή τη στιγμή έχω επαφές gmail συνδεδεμένες με επαφές του fb, αλλά mail και γενέθλια φαίνονται μόνο στο κινητό. Και θέλω να εμφανίζονται και στις επαφές στον gmail λογαριασμό από τον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 ρε παιδια εδω κ πολυ καιρο ενω παταω να κανει ενημερωση ενω δειχνει οτι κατεβαζει στο τελος λεει ανεπιτυχης.γιατιιιιιιιιιιιιιι??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Kαλημέρα σε όλους! :) το εκανα και αυτο αρκετες φορες, οπως επισης εκανα και clear data/cache στο Market αλλα τιποτα..ουτε μια εφαρμογη δεν κατεβαινει..:worry: Δυστυχώς το κάνει (έκανε για την ακρίβεια) και σε μένα κάποιες φορές. Λύση δεν έχω βρει και φαντάζομαι είναι πρόβλημα στο market και όχι στο κινητό, γιατί το έχω παρατηρήσει και σε άλλο κινητό αλλά και στο wildfire με άλλη rom ;) Ωστόσο ρίξε μια ματιά/απευθύνσου εδώ, αν και η μόνη λύση που έχω βρει προσωπικά είναι η συνεχής προσπάθεια για κατέβασμα. Δοκίμασε να καθαρίσεις cache/data στο market όπως έκανες αλλά αυτή τη φορά κάνε και απεγκατάσταση των ενημερώσεων του market... Νομίζω πως είχα κάνει. Αλλά θα το κάνω μια απεγκατάσταση να δω ξανά. Για να είμαι πιο ξεκάθαρος, αυτή τη στιγμή έχω επαφές gmail συνδεδεμένες με επαφές του fb, αλλά mail και γενέθλια φαίνονται μόνο στο κινητό. Και θέλω να εμφανίζονται και στις επαφές στον gmail λογαριασμό από τον υπολογιστή. Δυστυχώς φίλε μου δε χρησιμοποιώ ιδιαίτερα το facebook και δεν έχω συγχρονίσει τις επαφές μου οπότε μου είναι δύσκολο να σε βοηθήσω... Πάντως αντί για απεγκατάσταση του app μπορείς απλά να κάνεις καθαρισμό δεδομένων (ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών)! Aυτό πάντως που ζητάς νομίζω γίνεται με third party εφαρμογή (για τον υπολογιστή)! Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο google βρήκα αυτό... :) ρε παιδια εδω κ πολυ καιρο ενω παταω να κανει ενημερωση ενω δειχνει οτι κατεβαζει στο τελος λεει ανεπιτυχης.γιατιιιιιιιιιιιιιι??????????? Όπως και στο φίλο golfaki1 παραπάνω, δοκίμασε να κάνεις καθαρισμό cache/data στο market και αν δε δεις βελτίωση απευθύνσου εδώ. Όπως ανέφερα και στο φίλο παραπάνω, νομίζω το να δοκιμάζεις πολλές φορές να κατεβάσεις την εφαρμογή είναι η μόνη λύση και νομίζω επίσης ότι είναι (παροδικά) προβλήματα του market ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golfaki1 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 ευχαριστω villis για την απαντηση σου. το θεμα νομιζω οτι ειναι με τον λογαριασμο της google. Υπαρχει διαφορα αν ο λογαριασμος σου τελειωνει σε googlemail.com ή gmail.com. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Εγώ πάντως με gmail.com και είχα πρόβλημα... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts