Villis Δημ. February 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 To βρηκα το βαλα τον driver εκει ηταν αλλα με το ΑDB εχω προβλημα δεν με τιποτα και ετσι δεν μπορω να μπω στο my phone explorer ηταν και ενας αλλος driver αλλα δεν μπηκε μονο ο ενας εκανε install αμα παω και σβησω το ΑDB και παω να βαλω το τηλ μου λεει να κανω install του λεω απο δυχτιο αλλα και παλυ μου λεει δεν μπορει να τον κανει ιnstall Δε νομίζω να γίνεται κάτι... Στείλε mail στην htc και ρώτα για driver για x64 windows. Πάντως είναι η πρώτη φορά που ακούω για πρόβλημα σύνδεσης κμε το myphone explorer... Τί να πω; Βγάλε ότι έχεις βάλει στον υπολογιστή και αφού κάνεις μα επανεκκίνηση, εγκατέστησε τον driver. Αν δεν μπει, μη δοκιμάσεις καν... Γειά σας όλοι, στην εφαρμογή google talk δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την συνομιλία με ήχο και video. To video, δεν εχει και τόση σημασία για μένα, αλλά η τηλεφωνική συνομιλία στο gmail όταν υπάρχει δίκτυο wi-fi είναι σημαντική δυνατότητα. Ξέρει κάποιος πώς ενεργοποιείται; Να προσθέσω οτι αναφέρομαι στο froyo wildfire, και ότι στον συνομιλητή, η ένδειξη του όταν επιλέγει βιντεοκλήση, αναφέρει: "Η συνομιλία μέσω βίντεο δεν είναι εφικτή για το σύστημα του koniskon..." σημ. η συνομιλία με κείμενο λειτουργεί κανονικά. Σε κανένα κινητό android δεν υποστηρίζεται κλήση μέσω του google talk (νομίζω γίνεται στο gingerbread αλλά δεν παίρνω και όρκο). Αν θες μπορείς να βάλεις το skype... Φίλε μου Villis έστειλα mail στην HTC και μου είπαν να μπω σε safe mode. "Βγάλτε την μπαταρία και ξαναβάλτε την. Ενεργοποιήστε την συσκευή και μόλις εμφανιστεί το λογότυπο της HTC πατήστε παρατεταμένα το στρογγυλό κουμπάκι μέχρι να εμφανιστεί η ασφαλής λειτουργία στο τηλέφωνό σας." Αυτό μου είπαν...ΑΛΛΑ δεν μπορώ να μπω σε ασφαλή λειτουργία!!!!!!!!!!!! Κάνω ό,τι μου έγραψαν και το ρημάδι δεν μπαίνει σε ασφαλή λειτουργία!!!:angry::angry::angry: Τί κάνω λάθος να πάρει η ευχή?:wacko: Βασικά μην απαντήσεις. Έκανα hard reset και τζίφος! Είμαι και επισήμως απελπισμένος! Και να φανταστείς ότι το έχω μόνο 2 βδομάδες... Δοκίμασε και με άλλη sim μήπως και, αλλιώς service... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) Ρε παιδιά σε μη ροοτ συσκευή τι γίνετε με το θέμα της μνήμης? 10 εφαρμογές έχω όλες κ όλες στο τηλ, όσες μπορούσα να μεταφέρω (τις 4 μόνο) στη κάρτα το έκανα κ η μνήμη μου είναι σχεδόν τίγκα. Θέλω να στήσω ενα launcher κ δε τολμάω....... :( :( :( To βρηκα το βαλα τον driver εκει ηταν αλλα με το ΑDB εχω προβλημα δεν με τιποτα και ετσι δεν μπορω να μπω στο my phone explorer ηταν και ενας αλλος driver αλλα δεν μπηκε μονο ο ενας εκανε install αμα παω και σβησω το ΑDB και παω να βαλω το τηλ μου λεει να κανω install του λεω απο δυχτιο αλλα και παλυ μου λεει δεν μπορει να τον κανει ιnstall Αυτο με το adb μου το είχε βγάλει κ εμένα στα χ64. Το είχα λύσει αλλα τώρα πριν λίγο καιρό έκανα φορμάτ να βάλω άλλη εκδοση των χ64. Δεν έφτασα ακόμα σε αυτό το στάδιο, αλλα κάπως θα το λύσω πάλι. Απλα δε νομίζω πως μπορώ να σου απαντήσω άμεσα λόγο έλλειψης χρόνο να ασχοληθώ με αυτό. Edited February 22, 2011 by Villis Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Aν και όταν ήμουν με 2.1 δε γέμιζε η μνήμη μου με 10 εφαρμογές, δοκίμασε να καθαρίσεις όσες cache μπορείς... Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις αυτό μέσω adb. Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Aν και όταν ήμουν με 2.1 δε γέμιζε η μνήμη μου με 10 εφαρμογές, δοκίμασε να καθαρίσεις όσες cache μπορείς... Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις αυτό μέσω adb. Μάλιστα, πρέπει να βρω χρόνο να το κοιτάξω.......... Ευχαριστώ. Εγω τη 2.2 έχω τώρα, την μαμήσια κ είναι σχεδον πλήρης. Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiratis76 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Καλα κρασια και την εταιρια πηρα τηλ αφου εστειλα εμαιλ και τιποτα κοινος οπιος εχει windows xp 64bit ατυχησε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmi Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Γειασ σας. Μπορεί να μου πει κανείς πως κάνω default το handcent γιατί μου βγάζει που και που το παλιό της HTC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koniskon Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Σε κανένα κινητό android δεν υποστηρίζεται κλήση μέσω του google talk (νομίζω γίνεται στο gingerbread αλλά δεν παίρνω και όρκο). Αν θες μπορείς να βάλεις το skype... Έκανα εγκατάσταση το Skype και το δοκίμασα ήδη. Ο ήχος είναι τόσο κακός ώστε είναι πρακτικά άχρηστο. Έλπιζα οτι στο google talk, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα ή φυσιολογικά. Ξέρει κάποιος περισσότερα για voip στο wildfire; Παράθεση Άν εξωγήινη ζωή δεν υπάρχει, τότε πολύς χώρος υπάρχει αναίτια στο σύμπαν. Karl Sagan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakos2004 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 μπορείτε να μου πείτε ρυθμίσεις για να βγάζω ικανοποιητικές φωτογραφίες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 παιδεια sos απο χτες δεν μπορω να κανω χρηση του market, μου βγαζει μηνυμα υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης market (διαδικασια com.android.vending). Τι ειναι αυτο και πως το αντιμετωπιζω? τα φωτα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 παιδεια sos απο χτες δεν μπορω να κανω χρηση του market, μου βγαζει μηνυμα υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης market (διαδικασια com.android.vending). Τι ειναι αυτο και πως το αντιμετωπιζω? τα φωτα σας Πήγαινε στη διαχείριση προγραμμάτων, βρες το και απεγκατέστησε τα updates (δεν το απεγκαθιστά πλήρως). Μετά μπες πάλι στο market, θα σου κατεβάσει τα updates και θα είσαι όπως πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 (edited) ενοεις να κανω εκκαθαριση δεδομενων? αυτο το εκανα αλλα παλι τα ιδια Edited February 23, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 ενοεις να κανω εκκαθαριση δεδομενων? αυτο το εκανα αλλα παλι τα ιδια Δεν εννοώ αυτό. Όπως είπα... απεγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Δεν εννοώ αυτό. Όπως είπα... απεγκατάσταση. οκ να κανω απεκκαντασταση του market, αλλα μετα πως και απο που θα το επαναεγκαταστησω? συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα δεν ειμαι απο τους πολυ καλους γνωστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Αν πατήσεις "Απεγκατάσταση" θα σε ρωτήσει αν θέλεις να απεγκαταστήσεις τα updates (δεν γίνεται να απεγκατασταθεί πλήρως το market ακόμα και αν το θέλεις). Πατάς ναι, μετά τρέχεις πάλι στο market και τα ξαναπερνά. Μετά θα δουλεύει κανονικά και θα βλέπεις τις εγκατεστημένες εφαρμογές σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 λοιπον πατησα απεγκατασταση, δεν με ρωτησε κατι αλλο και το απεγκατεστησα, τωρα ομως εχω την εντυπωση πως δεν φαινεται πουθενα , που να μπορω να το βρω και να το ανοιξω , εκανα λαλακια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 λοιπον πατησα απεγκατασταση, δεν με ρωτησε κατι αλλο και το απεγκατεστησα, τωρα ομως εχω την εντυπωση πως δεν φαινεται πουθενα , που να μπορω να το βρω και να το ανοιξω , εκανα λαλακια? Απεγκαταστάθηκε πλήρως; :confused: Δες εδώ... http://www.androidtablets.net/forum/android-tablet-usage-apps/6445-google-marketplace-apk-if-you-uninstalled-google-marketplace.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros74 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Ρε παιδια θελω να εγκατασησω live wallpapers αλλα δεν εχω ιδεα πως γινεται αυτο το root κ πια ειναι η συνεχεια.Αν γινεται πειτε μου λιγο αναλυτικα πως γινεται η διαδικασια. THANKS:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Αν έχεις βάλει την 2.2 επίσημη δεν γίνεται ακόμα να κανείς ροοτ. Αν είσαι ακόμα με την 2.1 τότε νομίζω έχει βάλει ο vilis link με οδηγό στο 1ο ποστ Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Σε κανένα κινητό android δεν υποστηρίζεται κλήση μέσω του google talk (νομίζω γίνεται στο gingerbread αλλά δεν παίρνω και όρκο). Αν θες μπορείς να βάλεις το skype... Έκανα εγκατάσταση το Skype και το δοκίμασα ήδη. Ο ήχος είναι τόσο κακός ώστε είναι πρακτικά άχρηστο. Έλπιζα οτι στο google talk, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα ή φυσιολογικά. Ξέρει κάποιος περισσότερα για voip στο wildfire; 1-2 φορές χρησιμοποίησα το skype για ολιγόλεπτες κλήσεις (μέσω wifi) και δε μου φάνηκε ιδιαίτερα χάλια. Σίγουρα είχε κάποια προβληματάκια ο ήχος αλλά αποδεκτός ήταν. Αν ήσουν μέσω 3g, φαντάζομαι θα ήταν χειρότερα τα πράγματα... Γενικότερα τώρα στο wildfire ισχύει ότι και στα υπόλοιπα android Κινητά για το voip. Μπορείς να δεις εδώ κάποια παραπάνω πράγματα! :) μπορείτε να μου πείτε ρυθμίσεις για να βγάζω ικανοποιητικές φωτογραφίες;; Βάλε απλά την ποιότητα στο μέγιστο. Και μην περιμένεις θαύματα... Αυτή είναι η κάμερα και δεν αλλάζει αυτό ;) λοιπον πατησα απεγκατασταση, δεν με ρωτησε κατι αλλο και το απεγκατεστησα, τωρα ομως εχω την εντυπωση πως δεν φαινεται πουθενα , που να μπορω να το βρω και να το ανοιξω , εκανα λαλακια? Λίγο δύσκολο μου φαίνεται να έφυγε τελείως το market. Είχες μήπως κάποια custom rom; Ή το κινητό ήταν όπως το αγόρασες; Ρε παιδια θελω να εγκατασησω live wallpapers αλλα δεν εχω ιδεα πως γινεται αυτο το root κ πια ειναι η συνεχεια.Αν γινεται πειτε μου λιγο αναλυτικα πως γινεται η διαδικασια. THANKS:)Ισχύει αυτό που σου είπε ο charlie. Αν έχεις περάσει την επίσημη 2.2 rom, δε γίνεται κάτι. Εάν είσαι με τη 2.1, μπορείς να κάνεις root (υπάρχουν οδηγίες στο πρώτο μήνυμα-ή δες την υπογραφή μου). Γενικότερα διάβασε το πρώτο μήνυμα, γιατί θα σου λυθούν και άλλες απορίες (όπως πχ πως ελέγχεις ποια έκδοση του λογισμικού έχεις ;) ) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Απεγκαταστάθηκε πλήρως; :confused: Δες εδώ... http://www.androidtablets.net/forum/android-tablet-usage-apps/6445-google-marketplace-apk-if-you-uninstalled-google-marketplace.html καλημερα κ ευχαριστω πολυ, με αυτη την διαδικασια το προβλημα λυθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Παιδιά λέω να πάρω μια νέα microsd 16gb class 6. Οι class 10 που είναι πολύ πιο ακριβές αξίζουν τον κόπο ή κ με μια class 6 θα είμαι καλυμένος??? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Παιδιά λέω να πάρω μια νέα microsd 16gb class 6. Οι class 10 που είναι πολύ πιο ακριβές αξίζουν τον κόπο ή κ με μια class 6 θα είμαι καλυμένος??? με 8GB class 6 είμαι ικανοποιημένος. Δεν υπάρχει λόγος να την φορτώσεις παραπάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 8gb εχω είδη......... Πιο παλιά βέβαια. Έλεγα να πάω στα 16 γιατι φορτώνω κ mp3......... ;) Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Οι class 10 που είναι πολύ πιο ακριβές αξίζουν τον κόπο ή κ με μια class 6 θα είμαι καλυμένος??? Με μια class6 είσαι ok. Οι περισσότερες συσκευές δεν είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που έχουν οι class10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Υπάρχει τόση διαφορά ανάμεσα σε Class 6 και της υπάρχον κάρτας? Νόμιζα οτι class 6 και πάνω παίρνουν μονο τα κινητά που βιντεοσκοπούν HD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts