Jump to content

Ποιον κατασκευαστή κινητών τηλεφώνων προτιμάτε περισσότερο;


TN97
 Κοινοποίηση

Ποιον κατασκευαστή κινητών τηλεφώνων προτιμάτε;  

979 members have voted

  1. 1. Ποιον κατασκευαστή κινητών τηλεφώνων προτιμάτε;

    • Apple
      185
    • BlackBerry
      27
    • HTC
      194
    • LG
      22
    • Motorola
      19
    • Nokia
      312
    • Samsung
      68
    • Sony Ericsson
      114
    • ...άλλον κατασκευαστή
      5
    • ...κανέναν ιδιαίτερα
      33


Recommended Posts

Η Apple έχει βγάλει μόνο ένα μοντέλο (με δύο αναβαθμίσεις) αλλά παρόλα αυτά είναι πολύ υψηλά. Γίνεται φανερό ότι στο συγκεκριμένο φόρουμ το κοινό είναι πιο εξειδικευμένο και γι'αυτό και οι κατασκευαστές smartphone είναι τόσο ψηλά. Από τις άλλες εταιρείες περίμενα από τη Sony-erricson να είναι πιο πάνω.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 176
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ψηφισα νοκια αλλα μετα απο απο τα τελευταια ναυαγια (ν97 και ν900, το ενα λογω hardware και δευτερο λογω software η να πω καλυτερα καθυστερηση απο τη νοκια για αναβαθμισεις) εχω αρχισει να κοιτω και αλλου αλλα οχι καπου συγκεκριμενα...
Link to comment
Share on other sites

Για οσους θελουν το κατι παραπανω,τοτε Apple&Htc!ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ...:);)

Apple iPhone 14 Pro Max

Link to comment
Share on other sites

HTC για μενα, παντα το τελευταιο hardware που μπορει να προσφερει η τεχνολογια σε πολυ καλες τιμες. Η στροφη μου στο Desire με εχει αφησει απλα αφωνο.
Link to comment
Share on other sites

Γενικά προτιμώ τα Ericsson, αν και έχουν περάσει από τα χέρια μου και Panasonic και Siemens και τώρα έχω LG.
Link to comment
Share on other sites

οτι και να λεμε εμεις η νοκια εξακολουθει να ειναι πρωτη στις πωλησεις ανα τον κοσμο αρα ειναι και η προτιμοτερη για το ευρυ κοινο.
Link to comment
Share on other sites

Nokia ... Για την εμφάνιση των κινητών και τη συμβατότητα του Symbian με τα πάντα όλα ....

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

 

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Link to comment
Share on other sites

Απο φανατικός της Nokia πήγα σε motorola, Sony, Alcatel, Nokia, Panasonic, Nokia, Eten, Nokia, Sonyericsson, Nokia, Blackberry, Sonyericsson και σύντομα ξανά blackberry!!! Άρα κανένας κατασκευαστής!!! σε δευτερόλεπτα αλλάζω απο τον ένα στον άλλο!!!!
Link to comment
Share on other sites

Παντα ειχα Νοκια και ημουν ευχαριστημενος. εκεινη την εποχη (μιλαω για εποχη πριν 2001) η νοκια ηταν μακραν μπροστα και κατι προσπαθουσε να κανει η τοτε ericsson. επειτα ανεβηκε η ericsson οταν εγινε ενα με την sony αλλα αρχισαν να μπαινουν στο παιχνιδι και η samsung και μετεπειτα η lg.

Τα συμπερασματα μου απο ολα αυτα τα χρονια ειναι :

1) Η siemens ποτε δεν ειχε καλα τηλεφωνα κατα γενικη ομολογια και ηταν και μακρυα απο τον ανταγωνσιμο.

 

2) Η motorola εκτος καποιων μοντελων που ηταν ομορφα και καλαισθητα, απο πλευρας εργονομιας και ευχρηστιας δεν εχει δειξει και πολλα πραγματα. δεν μου εχουν κανει κλικ ποτε τα motorola.

 

3) Η samsung προσωπικα για μενα ειναι πολυ ποιοτικη και εχει κανει πολυ καλα και ανοδικα βηματα. ειναι εταιρεια που κατα γενικη ομολογια βγαζει ομορφα κινητα και αρκετα ευχρηστα. H samsung προσπαθησε να μπει και στον χωρο των spartphones πρωτα με το omnia 1 που προσωπικα για μενα δεν τα καταφερε, και τελευταια με το omnia 2 που ναι μεν ειναι μακραν καλυτερο του omnia 1 αλλα κομα δεν μπορει να μπει μπροστα σε htc η οποια ειναι ασυγκριτα στην κορυφη.

 

4) H lg εχει κανει πολυ ανοδικα βηματα και για μενα μπορει καποιος να βρει και φθηνα κινητα, και ευχρηστα κινητα και πολυ καλα κινητα επισης. Το lg arena για παραδειγμα ειναι μια συσκευη που οταν βγηκε ηταν η καλυτερη στην κατηγορια του γι'αυτα που σου εδινε και αυτα που πληρωνες. Επισης γενικα τα lg δεν παρουσιαζουν συχνα προβληματα και επειδη εχω δουλεψει και σε καταστημα κινητων και ημουν και στο τμημα του service, στα 10 κινητα τα 5 ηταν sony-ericsson, 2 νοκια και τα υπολοιποα απο τις αλλες εταιρειες.

 

5) Για την sony-ericsson τωρα. προσωπικα για μενα αν υπολογισω τα χρονια που βρισκεται στην κατηγορια των κινητων, δεν μπορω να πω οτι εχει κανει κατι φοβερα αξιολογο. εχει πολλες συσκευες για ολα τα γουστα, ομως προσωπικα για μενα σε συγκριση με ενα νοκια κινητο, ειναι λιγοτερο ευχρηστο στα μενου και στις επιλογες, και επισης χαλανε πιο ευκολα και θελουν αναβαθμιση πιο συχνα. αυτα κατα γενικη ομολογια και οχι σαν κανονα. Επισης στην sony-ericsson δεν μου αρεσει που προσπαθουν να φτιαξουν συσκευες που να "παιζουν" σε ολες τις κατηγοριες. δεν εχει επικεντρωθει σε μια γκαμα κινητων και για μενα γι'αυτο το λογο και εχει χασει και το παιχνιδι της αγορας.

 

6) για την νοκια αυτο που εχω να πω ειναι οτι παλαιοτερα ηταν μακραν μπροστα στον ανταγωνισμο. παντα εκανε ανοδικα βηματα και παντα εφτιαχνε καινουργια πραγματακια και επιλογες. νομιζω οτι τωρα ειναι στην αγορα μπροστα στην κορυφη μαζι με την lg και samsung. μιλαω παντα στις κατηγοριες κινητων και οχι φυσικα για smartphones. αυτο που δεν μου αρεσει στην νοκια τελευταια ειναι οτι εχει παρα πολλα μοντελα, αλλαζει πολυ συχνα μοντελλα, πραγμα που απαξιωνει τα παλαιοτερα και φυσικα χανουν την αξια τους στην μεταπωληση τα παλιοτερα.

 

7) για την apple θα πω λιγα και απλα λογια. Ναι μεν το iphone εχει καποια πραγματακια που ειναι πολυ καλα, ναι μεν εχει το πιο καλο touch feeling στην οθονη (αν και πιστευω οτι πλεον το hd2 ειναι το ιδιο), αλλα μεχρι εκει.

ουτε ειναι ο βασιλιας που λενε καποιοι, ουτε ειναι value for money συσκευη.

Τα πραγματα ειναι απλα. ειναι υπερτιμημενη συσκευη γι'αυτα που σου δινει. και αν ειναι να αγορασω μια συσκευη και για να την φερω στα μετρα μου, να πρεπει να διαβαζω με τις ωρες και να κανω jailbreak και τετοια, τοτε να μου λειπει. και τοτε δεν μιλαμε για θεματα ευχρηστιας. παντα μιλαω για τον μεσο χρηστη και οχι γι'αυτον που ειναι μεσα στα πραγματα.

 

8) Τα τελευταια 10 χρονια εχω μονο htc (και qtek παλιοτερα). νομιζω οτι η htc ειναι στην κορυφη στην κατηγορια της και με διαφορα κιολας. αρκει να ριξει καποιος μια ματια στο xda και θα καταλαβει. επισης πιστευω οτι απο αυτους που αγορασαν και συνηθισαν με htc ελαχιστοι εφυγαν για αλλες εταιρειες.

Το HD2 ειναι μακραν οτι καλυτερο εχω δουλεψει εγω, και απο αυτα που ακουω και διαβαζω, το desire και legend ειναι επισης πολυ καλες συσκευες. και τωρα ερχεται και το hd mini Που πρεπει να ειναι πολυ ομορφο. φυσικα και η htc εχει και αυτη τα μειονεκτηματα της οπως ολες αλλωστε. αλλα κατα γενικη ομολογια ειναι στην κορυφη.

 

αυτα τα ολιγα. πιστευω να μην σας κουρασα με τοσο μεγαλο ποστ. και φυσικα ολες οι γνωμες ειναι αποδεκτες και προσωπικες. αλλον βολευει το νοκια και αλλον το iphone. εγω απλα ανεφερα καποια πραγματα απο την δικη μου σκοπια.

 

αρα ψηφιζω :

1) Htc

2) nokia-samsung-lg

3) blackberry - sony ericsson - apple

4) ολοι οι υπολοιποι

 

καλο σας απογευμα.

Edited by TonyK

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Link to comment
Share on other sites

Γενικά σε όλα τα καταναλωτικά προϊόντα (πόσο μάλλον σε προϊόντα τεχνολογίας) είμαι αρνητικός σε οτιδήποτε κινέζικο. Ψηφίζω Nokia για δυο βασικούς λόγους και έναν υποδεέστερο.

 

1. Έχει το know-how, κι αυτό διότι έχει ιστορία πίσω της

2. Μπορεί να προσφέρει άριστη σχέση κόστους - απόδοσης και αυτό το είδαμε με την έλευση του 5800.

3. Κρατάνε αρκετά υψηλά την αξία μεταπώλησης (καλά για αμάξια μιλάμε; :lol: )

 

Φυσικά κανένα προϊόν δεν είναι τέλειο, αλλά σαν καταναλωτές ζυγίζουμε πάντα τα υπέρ με τα κατά μιας συσκευής.

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800
Link to comment
Share on other sites

Έχω δοκιμάσει οτιδήποτε φοράει windows mobile μέχρι την εποχή diamond και hd.. Πιο πριν πολλά ericsson, nokia και Lg...

 

Σαν το iphone τελικά δεν έχει... Οποιοδήποτε Htc Μπροστά του είναι απλά μια κινέζιικη μούφα... Αν και πιστεύω πως η htc θα έπρεπε να φτιάξει δικό της λειτουργικό για να πάει πιο μπροστά... Μόνο και μόνο που χρησιμοποιεί windows mobile θα αποτυχάνει forever...

Link to comment
Share on other sites

Απο το 1998 ΝΟΚΙΑ με κλειστα ματια, μια φορα μονο εκανα το λαθος και πηρα s.e. σε ενα χρονο του ειχα κανει 5αναβαθμισεις, απιστευτα προβληματικο.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!
Link to comment
Share on other sites

apple παιδιά για πάντα!!!

Την ΝΟΚΙΑ δεν μπορώ να την ακούω άλλο... την σιχάθηκα και έμεινε πολύ πίσω στα πάντα... Αν είναι δυνατόν για τέτοια εταιρεία!!!

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...
Link to comment
Share on other sites

μετά απο πολλά χρονια με συσκευές WM (πριν με NOKIA &SE symbian) κατέληξα σε ΒΒ (Storm) και για δευτερο το Ν97.

τα HTC μπορει να ειναι "φανταστικα " κινητα αλλα χανουν λογω windows.

έμεινε πολυ πισω το λειτουργικό τους και απο οτι διαβάζω και με τα 7αρια δεν θα δουμε κατι συνταρακτικό.

η νοκια παλι δεν εχει εκπλήξεις, ξέρεις τι να περιμένεις (εκτός απο τα πρώτα Ν97 που κάπου εχασαν την"μπαλα")

Το Ν97 που εχω δεν εχει τις "παιδικές ασθένειες" και είναι πάρα πολυ καλο σου δινει οτι χρειάζεσαι.

ΒΒ.... τι να πω ενα πραγματικό εργαλειο που καθε τοσο βελτιώνετε και περιμένω ακομα πιο πολλα, ο μονος λογος που θα το πουλήσω ειναι να παρω το ... επόμενο μοντελο :)

δεν εχω δοκιμάσει Android αλλα πιστεύω οτι θα πρέπει να περιμένουμε 1-2 χρονια για να μας δείξουν τα "δοντια" τους.

Iphone, εντυπωσιακό ... αλλα μεχρι εκει, επ'ουδενι δεν ειναι εργαλείο. πολλα καλα αλλα και πολλα αρνητικά.

 

αν και ήμουν μεταξύ ΝΟΚΙΑ και ΒΒ για καθαρά επαγγελματικό ψήφισα ΒΒ, αν δεν έβλεπα αυτη την οψη θα έδινα την ψηφο στα ΝΟΚΙΑ.

 

 

ΥΓ σε 1-2 χρονια μπορει να αλλαξω αφου δω τα android, και αν ποτέ πάρω Iphone (που το σκέφτομαι σοβαρά) θα ειναι για την εμπειρία ... το γ@μοτο που λενε :)

Edited by alfa
Link to comment
Share on other sites

Έχω δοκιμάσει οτιδήποτε φοράει windows mobile μέχρι την εποχή diamond και hd.. Πιο πριν πολλά ericsson, nokia και Lg...

 

Σαν το iphone τελικά δεν έχει... Οποιοδήποτε Htc Μπροστά του είναι απλά μια κινέζιικη μούφα... Αν και πιστεύω πως η htc θα έπρεπε να φτιάξει δικό της λειτουργικό για να πάει πιο μπροστά... Μόνο και μόνο που χρησιμοποιεί windows mobile θα αποτυχάνει forever...

αυτη ειναι μια κλασσικη απαντηση των κατοχων apple οι οποιοι εχουν αγορασει ενα φιατ και το εχουν πληρωσει για bmw. και για να κανουν αυτο το φιατ να πηγαινει σαν bmw πρεπει να τρεχουν να κανουν jailbreak και καμια 10αρια hack ακομα για να φθασουν στο 50% των δυνατοτητων ενος htc hd2 η htc legend. αλλα κατα τα αλλα, ολα τα αλλα ειναι κινεζικες μουφες.

χωρις παρεξηγηση αλλα τετοιες απαντησεις δεν υπαρχουν.

Αλλο να πεις οτι για σενα προσωπικα σου αρεσει πιο πολυ το iphone. εκει θα συμφωνησω γιατι ειναι καθαρα θεμα υποκειμενικο. και αλλο να το κανεις γενικο κανονα, γιατι απλα...δεν ισχυει.

και θα το πω για αλλη μια φορα. το iphone δεν μπορει καν να συγκριθει με το hd2 για παραδειγμα, γιατι απλα το apple δεν ανηκει στην κατηγορια του hd2. ουτε απο θεμα hardware αλλα και ουτε σε θεμα δυνατοτητων. μαλιστα το apple δεν ειναι καν smartphone για μενα. ειναι μια κατηγορια μεταξυ smartphone και κινητου.

 

φιλικα παντα !!!!

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Link to comment
Share on other sites

τα HTC μπορει να ειναι "φανταστικα " κινητα αλλα χανουν λογω windows.

έμεινε πολυ πισω το λειτουργικό τους και απο οτι διαβάζω και με τα 7αρια δεν θα δουμε κατι συνταρακτικό.

 

βγαίνουν κ με android OS :rolleyes:

Ι need a six month vacation, twice a year.
Link to comment
Share on other sites

Samsung kai lg

Lg για τη μέσα σε 7 χρονιά έφτασε εκεί που έφτασε να έχει το 10%

Και Samsung για τη απλά δεν υπάρχει καλύτερη δεν είναι τυχαίο

Made in Korea by Samsung

 

Τώρα για nokia με 700 ευρώ με πλαστικά και χαλιά εμφανίσει δεν θα αγόραζα ποτε

S.e είδη πάτωσε περίεργο που πουλά τόσο πολύ στην Ελλάδα

 

 

Samsung no 1

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...